- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.881
Evet yaw bi de bir yandan akıl veriyor "portakal yeme bence bu saatte çok şekerli" diye. O sirada kendisi yarım litre dondurmayı bitirmiş cipse geçiş yapıyor
Işte bunlar hep ergenlik. Adam ergenlikte yapmış sporunu, kaslarını metabolizma iyi, şimdi yiyor yiyor birşey olmuyor. Biz de salak gibi o zamanlar yatıp tost, makarna, patates besleniyorduk.
Yanlış okumuşum şekerim pardon o zaman.Ferah’cım zaten ben verebilir miyim diye iddiaları alalım dedim ben :)))
Bence de. Sefertasıyla çıkcam dışarı bundan sonraHafsonu dışarda olmak yada eve misafir almakk butun düzeni alt üst ediyor bu duruma biri durrr demeliii
Doğum günün kutlu olsun, sınavlarında da başarılar canım.İyi geceler hanımlarBen hemen menümü yazıyorum :) final haftası zorlu geçiyor Kahvaltım bir yumurta salata domates Akşam yemeği patlıcan musakka şehriye çorbası bide Doğum günüm icin kızlar pasta almış bi dilim pasta 1 litre su 7000 bin adım
Günaydın takımımın güzelleri
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara..
Doğum günün kutlu olsun :) o bir dilim pastayı da görmezden gelelim artık doğum günün hatrina :)İyi geceler hanımlarBen hemen menümü yazıyorum :) final haftası zorlu geçiyor Kahvaltım bir yumurta salata domates Akşam yemeği patlıcan musakka şehriye çorbası bide Doğum günüm icin kızlar pasta almış bi dilim pasta 1 litre su 7000 bin adım
Böyle patır patır vereceğini bilsem seni mezun etmezdim hatungünaydın leydisin centilminin nasılsınız
öncelikle güncel kilom 68,8 ben yeni yıl hedefimi tutturdum muhtemelen bir de bugün adet olmam lazım bakacağız ...
cumadan başlayarak menülerimi sayayım..
morordek
cuma:
sabah:yumurtalı bol yeşil salata,2 dilim form etimek,ıhlamur
öğlen:ciğerli domatesli pilav yarım porsiyon
akşam:tarhana çorbası ,kızarmış piliç (çevirmeler varya dışarda satılan ondan )
3 litre su
30 dk yürüyüş
cumartesi
sabah:bol maydanoz dereotu,ıspanaklı omlet,bir kaç patates,şekersiz açık çay
akşam:az yağlı tavada köfte bol salata,2-3 kaşıkta makarna
spor:5 dk plank
15 dk bacak çalışması
1,5 litre su
pazar:
sabah:mantarlı omlet ,bol yeşil salata,1,5 form etimek ,şekersiz çilek reçeli 2 çatal,şekersiz çay
öğlen:sütlü kahve (eski üsul türk kahvesi)
akşam:fırında çupra 600 gram kadar (bol yerim pis yerim şişirdidi de),bol yeşil salata
su:2,5 litre
var bi keramet çözemediğimDoğum günün kutlu olsun :) o bir dilim pastayı da görmezden gelelim artık doğum günün hatrina :)
Böyle patır patır vereceğini bilsem seni mezun etmezdim hatun
Afiyet olsun canimBugün buradan duyduğum yulaflı omleti denedim ve çok beğendimHenüz denemeyen varsa tavsiye ederim.
Aynen öyle benim kizinnda doğum gününü kutladik yemedim desem yalan olur dün yedim pastaHafsonu dışarda olmak yada eve misafir almakk butun düzeni alt üst ediyor bu duruma biri durrr demeliii
Sormaa yaaa cuma 1 kg veriyorum c.tesi pazar onu geri aliyorum yine 5 gun ugrasiyorum o 1 kg vermek icin bu hafta 2 kg vermem gerek yoksa geçen haftaya göre eksi olamiycamm... nasil bir sistemmmdirr yaaa 2 gun al 1 haftada ver :))Aynen öyle benim kizinnda doğum gününü kutladik yemedim desem yalan olur dün yedim pasta
Listede olma durumu sende ödem yapmıs demek, cıkınca gitti direkvar bi keramet çözemediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?