- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.901
:)) al benden de o kadar ne yapsam bilmiyorum benim annem kendini tutamayacagini bildigi zamanlarda yemin ederdi :)) yarin bu zamana kadar ekmek yemiycem diye benim de haftasonlari öyle bir şeyler yapmam lazimYanlış okumuşum şekerim pardon o zaman.Sen isteyince yaparsın Esracım.
Bence de. Sefertasıyla çıkcam dışarı bundan sonra
Doğum günün kutlu olsun, sınavlarında da başarılar canım.
Sana daaa günaydın kardelenciğim.
Ahahah edin bence demorordek sevgili kaptanim bence takimcak annemin yaptığını yapalim haftasonlari yemin edelim :)) var misinizz :))
Ya benim bu haftasonu misafir vardi diye böyle oldu yoksa normalde hiç kacamak olmazAhahah edin bence de
Hafta sonları özellikle kilit vurun agzınıza
O misafirler alt üst ediyor zaten hep.Ya benim bu haftasonu misafir vardi diye böyle oldu yoksa normalde hiç kacamak olmaz
Aynennn 3 ay sporum var 3 ayda hedefledigim kiloya ulasmak istiyorum yani 3 ayda 18 kg ayda 6 kg haft da 1.5 kg gitmelii :))) sonrada korumaaa aslinda haftada 1.5 kg da cok kolay gider 18 kg cok gibi gorunuyor ama 1.5 de fena değilmiş hiç bu açıdan bakmamistim.. daha bi gaza geldim bak şimdi:))O misafirler alt üst ediyor zaten hep.
Misafirler gelince sen kendini doyurmus ol ya da daha hafif seyler yapıyorsan salata tarzı onlardan ye
Gaza gel tabi o konuda sıkıntı yok ama her hafta 1.5 kg vermek cok gercekci degil :) Hayal kırıklıgına ugrama diye diyorum bunu. İlk başlarda hızlı gider ama sonra takılır. Bazen hızlanır bazen durur kilo verme. Metabolizma işi yani neticede :) Regl olursun, ödem olursun vs her şeyden etkilenir. O yüzden sen yine hedef koy tabi ki kendine ama artıya gitmedigin müddetce cok sıkıntı değil. Az az gitsin yeter ki gitsin, sağlıklı şekilde verelim kiloları :))Aynennn 3 ay sporum var 3 ayda hedefledigim kiloya ulasmak istiyorum yani 3 ayda 18 kg ayda 6 kg haft da 1.5 kg gitmelii :))) sonrada korumaaa aslinda haftada 1.5 kg da cok kolay gider 18 kg cok gibi gorunuyor ama 1.5 de fena değilmiş hiç bu açıdan bakmamistim.. daha bi gaza geldim bak şimdi:))
Benimki de kapıda. Bekliyorum.Herkez regl olmuş bende dün oldum
Ben de dün oldumHerkez regl olmuş bende dün oldum
Aman günaha sokma şimdi milleti.:)) al benden de o kadar ne yapsam bilmiyorum benim annem kendini tutamayacagini bildigi zamanlarda yemin ederdi :)) yarin bu zamana kadar ekmek yemiycem diye benim de haftasonlari öyle bir şeyler yapmam lazim
Di mi, kesin çözüm.Ahahah edin bence de
Hafta sonları özellikle kilit vurun agzınıza
Hindi füme yiyorum Ferahım seni anarakDi mi, kesin çözüm.
Afiyet olsunnnn, bayılırım kendisine.Hindi füme yiyorum Ferahım seni anarak
Ne alaka bilemedim ama sen hindi füme severdin sanki
iyi fikir aslında bu tuttum bunu:)) al benden de o kadar ne yapsam bilmiyorum benim annem kendini tutamayacagini bildigi zamanlarda yemin ederdi :)) yarin bu zamana kadar ekmek yemiycem diye benim de haftasonlari öyle bir şeyler yapmam lazim
Ben de aynı durumdayımHerkez regl olmuş bende dün oldum
Helal ü hoş olsun. Olur o kadar. Kızının da yeni yaşı kutlu olsun canımAynen öyle benim kizinnda doğum gününü kutladik yemedim desem yalan olur dün yedim pasta
Benim de 18 kilo vermem lazım canım. Hadi bi gaz verelim gitsin şu fazlalıkları. Var mısın yarışalım seninle daha hırslı ilerleriz.Aynennn 3 ay sporum var 3 ayda hedefledigim kiloya ulasmak istiyorum yani 3 ayda 18 kg ayda 6 kg haft da 1.5 kg gitmelii :))) sonrada korumaaa aslinda haftada 1.5 kg da cok kolay gider 18 kg cok gibi gorunuyor ama 1.5 de fena değilmiş hiç bu açıdan bakmamistim.. daha bi gaza geldim bak şimdi:))
Aynen öyle fancymmm.Aman günaha sokma şimdi milleti.Birbirimize söz verip haftasonu buraya daha çok yazsak daha iyi sanki. Birbirimizi uyarıp engelleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?