- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.921
Aynennnn öyle tatlım.Aynen öyle fancymmm.
Buraya zaman ayırmazsak kaçamak ihtimali artıyor. Sonra yediklerimizi buraya yazmaya utanıyoruz.
şu çalışma sıkıntılarımıda çözsem sen benden gideni görListede olma durumu sende ödem yapmıs demek, cıkınca gitti direk
Yabancılara hala çatık kaş modu devam edebiliyor Ferahım :))) O yüzden çok ümitlendirmeyeyim hani bal şeker oldu diye :)Afiyet olsunnnn, bayılırım kendisine.
Umutumuz napıyor ördekim, iyi mi benim çatık kaşlı prensim. Biliyorum artık öyle değil ama o karizma efsaneydi.
Niye o kadar ertelendi ya?Ertelene ertelene çarşambaya kaldı kuzumun doğum günü. İnşallah bir aksilik çıkmazsa partimizi yapacağız.
Bazı şeyler de bizimle kalmalı ama di mişu çalışma sıkıntılarımıda çözsem sen benden gideni gör
Sakın ha fancym. Bak 3 ay sonra havalar ısınacak artık bi yaz daha böyle olmayalım. Senin boyun uzun bi 10 kilo bile versen ne güzel olursun. Bunu düşün. Hadi spora..@karabiber01 yaaa unutmuşum yazmayı. Kuzuna nice mutlu sağlıklı seneleeerrrrr.
Çarşamba da biz yapacağız. Korku filmi gibi
Kaçamak falan yapmak istemiyorummmm
bu hayatta hiçbir şey dört dörtlük değil kaptanım haklısınBazı şeyler de bizimle kalmalı ama di mi
O gitse başka bir şey gelir elbet.bu hayatta hiçbir şey dört dörtlük değil kaptanım haklısın
3 ders bitti 3 ders kaldı zorluyor az ama gidecek..O gitse başka bir şey gelir elbet.
Ay burdan felsefeye bağladık ya
Açıköğretim nasıl gidiyor? Ben vizelerden sonra hiç çalışmadım henüzKoca koca üniteler beni bekliyor
Doğum günün kutlu olsun :) o bir dilim pastayı da görmezden gelelim artık doğum günün hatrina :)
Teşekkür ederim bu seferlik maruz görelim
Böyle patır patır vereceğini bilsem seni mezun etmezdim hatun
Ne okuyorsun canımBizim de final haftası
Ben 2006 mezunuyum. Tarih bölümü okudum. Ama takımdaki bazı arkadaşlar 2.üni okuyorlar. Ben unumu eledim. Eleğimi de astım. 2 çocuk annesiyim. Annelik ve ev hanımlığı mesleğini icra ediyorumİnsan kaynakları siz ne okuyorsunuz :)
Ne güzel hangi üniversitede okudunuzBen 2006 mezunuyum. Tarih bölümü okudum. Ama takımdaki bazı arkadaşlar 2.üni okuyorlar. Ben unumu eledim. Eleğimi de astım. 2 çocuk annesiyim. Annelik ve ev hanımlığı mesleğini icra ediyorum
Trakya üni. Edirne. Sen nerdesin hangi okul?Ne güzel hangi üniversitede okudunuz
Çok mantıklı papatyaSelam herkese.
Yavaş yavaş spora başlayayım dedim. Aslında sadece pilates seviyorum ama şimdilik ağır gelir diye leslie ile başladım. Bugün bir mil yaptım ama onu bile zor tamamladım. Hiç farkında değildim ne kadar hantallaşmışım. Vermem gereken çok fazla kilo var ve sarkma vs olmaması için spora mecburum. Acelem yok en az bir yıl bu beslenme düzenimi uygulamayı düşünüyorum. O yüzden en kolay gelen spordan en zora doğru gidip sürekli programımı değiştireceğim. Böylelikle sıkılmamış da olurum. Sizde durumlar nasıl? Hangi tarz spor yapıyorsunuz ve bir süredir yapanlar kendilerinde ne gibi değişiklikler gördü anlatır mısınız?
Ben de yogaya başlamak istiyorum. Ama spor niyetine değil daha mutlu olmak için :) o konuda video kitap öneriniz varsa alırım. Sürekli erteliyorum bi türlü başlayamadım.Çok mantıklı papatya
Leslie başlangıç için en ideal sporlardan biri. Yürüyüş de yapabilirsin fırsatın olursa. Zamanla kendindeki değişimi göreceksin :)
Ben bir süredir maalesef yapamıyorum spor. Hamilelik öncesi daha çok spor yapardım. Çocuk olduktan sonra düzenli olarak yapamıyorum. Aslında bu bir bahane değil tabi ki.
düzenli yoga yapardım mesela. Ilk başladığımda müthiş zorlandığımı hatırlıyorum. Ama devam edip kaslarım guclenince eskiden çok zorlandığım hareketleri bile yapabilir duruma gelmiştim. Gelecek dönem yeniden başlayacağım yogaya, cok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?