Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hamileliğin başında hamile yogasına gitmiştim, zaten orada öğrendiğim nefesle de doğum yaptım. Pek spor gibi gelmemişti
Yine hamileliğin başında leslie 3 mil ve koşu bandında koşma yaptım sonraları yüzmeye gittim. Vakit varsa kesinlikle koşu ve yüzmeyi tavsiye ederim. Şimdilerde kafamı taşlara vuruyorum ne çok vakit varmış o zamanlar diye. Geçen hafta 2 kez spor salonuna gidebildim, kilo vermeye direkt etki etti. Bu hafta gidemedim, evde 1 kez leslie yapabildim. Yarına kaldı artık spor. Genel olarak pilates yani core çalıştırmaya yönelik minder çalışması da iyi oluyor.

Sabah: 2 yumurta ve sütten yulaflı omlet, 1 dilim ekmek
Öğle: 1 tabak musakka
Ara: 1 dilim ekmek üzeri fistik ezmesi
Aksam: buharda tavuk 100 gram, avokado salatası, 1 dilim ekmek

Su: 1 litre
Spor:yok

Bugün ekmekler biraz fazla kaçtı. Bir de 3 gündür yediğimiz musakka diyete fazla uygun değildi sanırım. Sonunda bitti, anlaştık artık diyete uygun olmayan yemeklerden az yapılacak.

Son düzenleme:
Leslie gerçekten işe yarıyor canım. Ben de ilk başladığımda leslie ile başladım. 94 kilo başladı serüven 5 ayda 79 oldum. Ama bunun gerçek anlamda 4 ayı aktif diyet spor oldu. Her akşam 45dk leslie yapmadan yatmadım. Ara sıra ip atladım.
Şimdi gerçek hedefim 60 kilo için mücadeleye devam. Ama artık leslie beni kesmiyor. Çok kolay geliyo. Koşubandında yürüyüşlere başladım ben de. İp atlamaya devam.
Bugün 500 ip atladım, 1 saat koşubandında yürüdüm

Ben de yogaya başlamak istiyorum. Ama spor niyetine değil daha mutlu olmak için :) o konuda video kitap öneriniz varsa alırım. Sürekli erteliyorum bi türlü başlayamadım.
Ben genelde okuldaki derslere katılıyorum. Youtube üzerinde de birçok yoga videosu var. Ben birkaç tanesini deneyerek yapmıştım ama kaydetmemişim sanırım
Musakka kızartma şeklinde yapıldıysa, evet, diyete pek uygun değil

bu klasik patlıcan musakka değil, patatesli. patatesler kavrularak yapılıyor bir de üstünde beşamel sos var. üç gün yiyince cok fazla karbonhidrat oldu sanırım.

Doğru diyorsun valla nw diyimmm... her zaman böyle gazda kalamiyorum tabii ama insallahh hep eksi olurr yaa bir an once gitsinn istiyorumm yaaa

Benim de 18 kilo vermem lazım canım. Hadi bi gaz verelim gitsin şu fazlalıkları. Var mısın yarışalım seninle daha hırslı ilerleriz.
Varimm hadi bakalim yakın takiptesinn o zamann . Ben cocuk emziriyorum ama benim kiloyu cok etkilemiyor bazen cocugumun aç kaldigini düşünüyorum sadece onun dışında sıkıntı yok..

bu klasik patlıcan musakka değil, patatesli. patatesler kavrularak yapılıyor bir de üstünde beşamel sos var. üç gün yiyince cok fazla karbonhidrat oldu sanırım.
Beşamel sosla fazla olmuş bence de
Bundan sonraki günlerde dengelemeye calısırsın

Bugünkü menümü yazayimm aslinda doğru düzgün yemek yemedim bugün arkadaşa davetliydimmm vee tabiki ona uymadimm..

Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates

Ara
Kahve
1 avuç çekirdek

Öğle
2 mandalina 1 elma 1 hurma

Aksama dogru 3.30 gibi bir gozlemenin 1/6 sadece 1 parca yedim ve onun dışındaki tatlilari börekleri tabagima koydurmadim bile
10 tane kadar badem
Onun dışında yemek yemedim sadece spordan sonra 1 kase yulaf kepekli yogurt yedim

Su 3 litre
Spor 1 saat zumba

Arkadaslar herkese iyi geceler

Bugünkü menüm

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4 er adet ceviz ve badem, maydanoz

Oglen : yemedim

Ara ogun aksam ezanı gibi : 1 dilim anabas, ceyrek kase yağ yakıcı yoğurt

Aksam , yarim kase tarhana çorbası, 1 tabak taze fasulye kavurması, yarım kase yoğurt

Su : 2.5 lt

Spor : 40 dk yürüyüş, 500 ip atlama

Sormaa yaaa cuma 1 kg veriyorum c.tesi pazar onu geri aliyorum yine 5 gun ugrasiyorum o 1 kg vermek icin bu hafta 2 kg vermem gerek yoksa geçen haftaya göre eksi olamiycamm... nasil bir sistemmmdirr yaaa 2 gun al 1 haftada ver :))
hafta sonlarını kesinlikle bozmamamız lazım ne oluyorsa herkeze hafta sonu oluyor
:)) al benden de o kadar ne yapsam bilmiyorum benim annem kendini tutamayacagini bildigi zamanlarda yemin ederdi :)) yarin bu zamana kadar ekmek yemiycem diye benim de haftasonlari öyle bir şeyler yapmam lazim
çok denedim bende o yöntemi
morordek sevgili kaptanim bence takimcak annemin yaptığını yapalim haftasonlari yemin edelim :)) var misinizz :))
bozarsak topluca gün ah işlemeyelim
Ahahah edin bence de
Hafta sonları özellikle kilit vurun agzınıza
aynenn kaptanımmm vurmamız lazım
Ya benim bu haftasonu misafir vardi diye böyle oldu yoksa normalde hiç kacamak olmaz
bende uzun zamandır hiç yapmıyordum bu hafta sonu yaptım
ben ayda 3 kg verebiliyorum sadece fazla veremedim okadarda uyduğum halde
Benimki de kapıda. Bekliyorum. Kıvrandıracak illa. Eskiden geri atardı şimdi ileri atıyor.
grupp fenaa haldeee
Ben de dün oldum
Takımca regliyiz, kan revan ortalık
valla kaptanımmm yaaa
Ben de aynı durumdayım
abooooooo kim kaldı
Helal ü hoş olsun. Olur o kadar. Kızının da yeni yaşı kutlu olsun canım
aynen canım ya kaynımlar falan bazı arkadaşları falan geldi,
annemler hakkaride torun bakıyor
Deniz ve Kum yaaa unutmuşum yazmayı. Kuzuna nice mutlu sağlıklı seneleeerrrrr.
Çarşamba da biz yapacağız. Korku filmi gibi
Kaçamak falan yapmak istemiyorummmm
ben kurtuldum doğum günü faslından geçen ayda oğlanın doğum günüydü sırada mayıs ayında var büyük kızın ,senin kızının da yeni yaşı kutlu olsun canım
en güzeli yavaş yavaş ve karalı vermek
sen o kadar varmıydın canım ben şok aslında sen ve park ikinizde çok güzel kilolar vermiş mkişilersiniz başarabilirsin tekrardan

:)) kendine guvenmeyen yapmasinn :)) ayda 3 kg da iyi önemli olan vermek spor da yaptin mi

:)) kendine guvenmeyen yapmasinn :)) ayda 3 kg da iyi önemli olan vermek spor da yaptin mi
ben sabah ve akşam yürüyüyorum
sabah 5000 akşam 5000 olmak üzere on bin adım atıyorum bazen fazlada oluyor
diyetisyenle ilerliyorum ayda 3 kg ancak verebiliyorum canım

ben sabah ve akşam yürüyüyorum
sabah 5000 akşam 5000 olmak üzere on bin adım atıyorum bazen fazlada oluyor
diyetisyenle ilerliyorum ayda 3 kg ancak verebiliyorum canım
Oo cok iyiymiss ya gunde 10 bin adim bakalim ben ne kadar verecegim.. senin ki sağlıklı gidiyor saglam gidiyor..

Ooo oo... Çok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…