- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.941
Ben hamileliğin başında hamile yogasına gitmiştim, zaten orada öğrendiğim nefesle de doğum yaptım. Pek spor gibi gelmemiştiSelam herkese.
Yavaş yavaş spora başlayayım dedim. Aslında sadece pilates seviyorum ama şimdilik ağır gelir diye leslie ile başladım. Bugün bir mil yaptım ama onu bile zor tamamladım. Hiç farkında değildim ne kadar hantallaşmışım. Vermem gereken çok fazla kilo var ve sarkma vs olmaması için spora mecburum. Acelem yok en az bir yıl bu beslenme düzenimi uygulamayı düşünüyorum. O yüzden en kolay gelen spordan en zora doğru gidip sürekli programımı değiştireceğim. Böylelikle sıkılmamış da olurum. Sizde durumlar nasıl? Hangi tarz spor yapıyorsunuz ve bir süredir yapanlar kendilerinde ne gibi değişiklikler gördü anlatır mısınız?
Leslie gerçekten işe yarıyor canım. Ben de ilk başladığımda leslie ile başladım. 94 kilo başladı serüven 5 ayda 79 oldum. Ama bunun gerçek anlamda 4 ayı aktif diyet spor oldu. Her akşam 45dk leslie yapmadan yatmadım. Ara sıra ip atladım.Selam herkese.
Yavaş yavaş spora başlayayım dedim. Aslında sadece pilates seviyorum ama şimdilik ağır gelir diye leslie ile başladım. Bugün bir mil yaptım ama onu bile zor tamamladım. Hiç farkında değildim ne kadar hantallaşmışım. Vermem gereken çok fazla kilo var ve sarkma vs olmaması için spora mecburum. Acelem yok en az bir yıl bu beslenme düzenimi uygulamayı düşünüyorum. O yüzden en kolay gelen spordan en zora doğru gidip sürekli programımı değiştireceğim. Böylelikle sıkılmamış da olurum. Sizde durumlar nasıl? Hangi tarz spor yapıyorsunuz ve bir süredir yapanlar kendilerinde ne gibi değişiklikler gördü anlatır mısınız?
Ben genelde okuldaki derslere katılıyorum. Youtube üzerinde de birçok yoga videosu var. Ben birkaç tanesini deneyerek yapmıştım ama kaydetmemişim sanırımBen de yogaya başlamak istiyorum. Ama spor niyetine değil daha mutlu olmak için :) o konuda video kitap öneriniz varsa alırım. Sürekli erteliyorum bi türlü başlayamadım.
Musakka kızartma şeklinde yapıldıysa, evet, diyete pek uygun değilSabah: 2 yumurta ve sütten yulaflı omlet, 1 dilim ekmek
Öğle: 1 tabak musakka
Ara: 1 dilim ekmek üzeri fistik ezmesi
Aksam: buharda tavuk 100 gram, avokado salatası, 1 dilim ekmek
Su: 1 litre
Spor:yok
Bugün ekmekler biraz fazla kaçtı. Bir de 3 gündür yediğimiz musakka diyete fazla uygun değildi sanırım. Sonunda bitti, anlaştık artık diyete uygun olmayan yemeklerden az yapılacak.
bu klasik patlıcan musakka değil, patatesli. patatesler kavrularak yapılıyor bir de üstünde beşamel sos var. üç gün yiyince cok fazla karbonhidrat oldu sanırım.Ben genelde okuldaki derslere katılıyorum. Youtube üzerinde de birçok yoga videosu var. Ben birkaç tanesini deneyerek yapmıştım ama kaydetmemişim sanırım
Musakka kızartma şeklinde yapıldıysa, evet, diyete pek uygun değil
Doğru diyorsun valla nw diyimmm... her zaman böyle gazda kalamiyorum tabii ama insallahh hep eksi olurr yaa bir an once gitsinn istiyorumm yaaaGaza gel tabi o konuda sıkıntı yok ama her hafta 1.5 kg vermek cok gercekci degil :) Hayal kırıklıgına ugrama diye diyorum bunu. İlk başlarda hızlı gider ama sonra takılır. Bazen hızlanır bazen durur kilo verme. Metabolizma işi yani neticede :) Regl olursun, ödem olursun vs her şeyden etkilenir. O yüzden sen yine hedef koy tabi ki kendine ama artıya gitmedigin müddetce cok sıkıntı değil. Az az gitsin yeter ki gitsin, sağlıklı şekilde verelim kiloları :))
:)) benim misafirim olmadığı sürece burdayimmAman günaha sokma şimdi milleti.Birbirimize söz verip haftasonu buraya daha çok yazsak daha iyi sanki. Birbirimizi uyarıp engelleriz.
:))iyi fikir aslında bu tuttum bunu
Varimm hadi bakalim yakın takiptesinn o zamann . Ben cocuk emziriyorum ama benim kiloyu cok etkilemiyor bazen cocugumun aç kaldigini düşünüyorum sadece onun dışında sıkıntı yok..Benim de 18 kilo vermem lazım canım. Hadi bi gaz verelim gitsin şu fazlalıkları. Var mısın yarışalım seninle daha hırslı ilerleriz.
Beşamel sosla fazla olmuş bence debu klasik patlıcan musakka değil, patatesli. patatesler kavrularak yapılıyor bir de üstünde beşamel sos var. üç gün yiyince cok fazla karbonhidrat oldu sanırım.
Benim de 18 kilo vermem lazım canım. Hadi bi gaz verelim gitsin şu fazlalıkları. Var mısın yarışalım seninle daha hırslı ilerleriz.
hafta sonlarını kesinlikle bozmamamız lazım ne oluyorsa herkeze hafta sonu oluyorSormaa yaaa cuma 1 kg veriyorum c.tesi pazar onu geri aliyorum yine 5 gun ugrasiyorum o 1 kg vermek icin bu hafta 2 kg vermem gerek yoksa geçen haftaya göre eksi olamiycamm... nasil bir sistemmmdirr yaaa 2 gun al 1 haftada ver :))
çok denedim bende o yöntemi:)) al benden de o kadar ne yapsam bilmiyorum benim annem kendini tutamayacagini bildigi zamanlarda yemin ederdi :)) yarin bu zamana kadar ekmek yemiycem diye benim de haftasonlari öyle bir şeyler yapmam lazim
bozarsak topluca gün ah işlemeyelimmorordek sevgili kaptanim bence takimcak annemin yaptığını yapalim haftasonlari yemin edelim :)) var misinizz :))
aynenn kaptanımmm vurmamız lazımAhahah edin bence de
Hafta sonları özellikle kilit vurun agzınıza
bende uzun zamandır hiç yapmıyordum bu hafta sonu yaptımYa benim bu haftasonu misafir vardi diye böyle oldu yoksa normalde hiç kacamak olmaz
ben ayda 3 kg verebiliyorum sadece fazla veremedim okadarda uyduğum haldeAynennn 3 ay sporum var 3 ayda hedefledigim kiloya ulasmak istiyorum yani 3 ayda 18 kg ayda 6 kg haft da 1.5 kg gitmelii :))) sonrada korumaaa aslinda haftada 1.5 kg da cok kolay gider 18 kg cok gibi gorunuyor ama 1.5 de fena değilmiş hiç bu açıdan bakmamistim.. daha bi gaza geldim bak şimdi:))
grupp fenaa haldeeeBenimki de kapıda. Bekliyorum.Kıvrandıracak illa. Eskiden geri atardı şimdi ileri atıyor.
valla kaptanımmm yaaaBen de dün oldum
Takımca regliyiz, kan revan ortalık
abooooooo kim kaldıBen de aynı durumdayım
aynen canım ya kaynımlar falan bazı arkadaşları falan geldi,Helal ü hoş olsun. Olur o kadar. Kızının da yeni yaşı kutlu olsun canım
ben kurtuldum doğum günü faslından geçen ayda oğlanın doğum günüydü sırada mayıs ayında var büyük kızın ,senin kızının da yeni yaşı kutlu olsun canımDeniz ve Kum yaaa unutmuşum yazmayı. Kuzuna nice mutlu sağlıklı seneleeerrrrr.
Çarşamba da biz yapacağız. Korku filmi gibi
Kaçamak falan yapmak istemiyorummmm
en güzeli yavaş yavaş ve karalı vermekSelam herkese.
sen o kadar varmıydın canım ben şok aslında sen ve park ikinizde çok güzel kilolar vermiş mkişilersiniz başarabilirsin tekrardanLeslie gerçekten işe yarıyor canım. Ben de ilk başladığımda leslie ile başladım. 94 kilo başladı serüven 5 ayda 79 oldum. Ama bunun gerçek anlamda 4 ayı aktif diyet spor oldu. Her akşam 45dk leslie yapmadan yatmadım. Ara sıra ip atladım.
Şimdi gerçek hedefim 60 kilo için mücadeleye devam. Ama artık leslie beni kesmiyor. Çok kolay geliyo. Koşubandında yürüyüşlere başladım ben de. İp atlamaya devam.
Bugün 500 ip atladım, 1 saat koşubandında yürüdüm
:)) kendine guvenmeyen yapmasinn :)) ayda 3 kg da iyi önemli olan vermek spor da yaptin mihafta sonlarını kesinlikle bozmamamız lazım ne oluyorsa herkeze hafta sonu oluyor
çok denedim bende o yöntemi
bozarsak topluca gün ah işlemeyelim
aynenn kaptanımmm vurmamız lazım
bende uzun zamandır hiç yapmıyordum bu hafta sonu yaptım
ben ayda 3 kg verebiliyorum sadece fazla veremedim okadarda uyduğum halde
grupp fenaa haldeee
valla kaptanımmm yaaa
abooooooo kim kaldı
aynen canım ya kaynımlar falan bazı arkadaşları falan geldi,
annemler hakkaride torun bakıyor
ben kurtuldum doğum günü faslından geçen ayda oğlanın doğum günüydü sırada mayıs ayında var büyük kızın ,senin kızının da yeni yaşı kutlu olsun canım
en güzeli yavaş yavaş ve karalı vermek
sen o kadar varmıydın canım ben şok aslında sen ve park ikinizde çok güzel kilolar vermiş mkişilersiniz başarabilirsin tekrardan
ben sabah ve akşam yürüyüyorum:)) kendine guvenmeyen yapmasinn :)) ayda 3 kg da iyi önemli olan vermek spor da yaptin mi
Oo cok iyiymiss ya gunde 10 bin adim bakalim ben ne kadar verecegim.. senin ki sağlıklı gidiyor saglam gidiyor..ben sabah ve akşam yürüyüyorum
sabah 5000 akşam 5000 olmak üzere on bin adım atıyorum bazen fazlada oluyor
diyetisyenle ilerliyorum ayda 3 kg ancak verebiliyorum canım
Varimm hadi bakalim yakın takiptesinn o zamann . Ben cocuk emziriyorum ama benim kiloyu cok etkilemiyor bazen cocugumun aç kaldigini düşünüyorum sadece onun dışında sıkıntı yok..
Ooo oo... Çok iyi..Bugünkü menümü yazayimm aslinda doğru düzgün yemek yemedim bugün arkadaşa davetliydimmm vee tabiki ona uymadimm..
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Ara
Kahve
1 avuç çekirdek
Öğle
2 mandalina 1 elma 1 hurma
Aksama dogru 3.30 gibi bir gozlemenin 1/6 sadece 1 parca yedim ve onun dışındaki tatlilari börekleri tabagima koydurmadim bile
10 tane kadar badem
Onun dışında yemek yemedim sadece spordan sonra 1 kase yulaf kepekli yogurt yedim
Su 3 litre
Spor 1 saat zumba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?