- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.961
Süper olur hadi bakalım.Kardelencim benim de 15 vermem lazim. Hadi ben de size katilayim.
Sen henuz paylaşmadın galibaOoo oo... Çok iyi..
Menün de sporların da çok iyi canımArkadaslar herkese iyi geceler
Bugünkü menüm
Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4 er adet ceviz ve badem, maydanoz
Oglen : yemedim
Ara ogun aksam ezanı gibi : 1 dilim anabas, ceyrek kase yağ yakıcı yoğurt
Aksam , yarim kase tarhana çorbası, 1 tabak taze fasulye kavurması, yarım kase yoğurt
Su : 2.5 lt
Spor : 40 dk yürüyüş, 500 ip atlama
İlk başladığımda çok motiveydim dsiplinliydim çok güzel gitti, ara verdim 5 kilo geldi gitti derken baktım yeniden alıyorum, ben de buraya geri dönüp eski motivasyonumu kazanmaya çalışıyorum. Sanırım buldum tekrardan aradığım motivasyonu. 60 olana kadar devam şimdihafta sonlarını kesinlikle bozmamamız lazım ne oluyorsa herkeze hafta sonu oluyor
çok denedim bende o yöntemi
bozarsak topluca gün ah işlemeyelim
aynenn kaptanımmm vurmamız lazım
bende uzun zamandır hiç yapmıyordum bu hafta sonu yaptım
ben ayda 3 kg verebiliyorum sadece fazla veremedim okadarda uyduğum halde
grupp fenaa haldeee
valla kaptanımmm yaaa
abooooooo kim kaldı
aynen canım ya kaynımlar falan bazı arkadaşları falan geldi,
annemler hakkaride torun bakıyor
ben kurtuldum doğum günü faslından geçen ayda oğlanın doğum günüydü sırada mayıs ayında var büyük kızın ,senin kızının da yeni yaşı kutlu olsun canım
en güzeli yavaş yavaş ve karalı vermek
sen o kadar varmıydın canım ben şok aslında sen ve park ikinizde çok güzel kilolar vermiş mkişilersiniz başarabilirsin tekrardan
Kütahya Dumlupınar üniTrakya üni. Edirne. Sen nerdesin hangi okul?
Ooo senin de cok iyi yaa dişli bir rakibimm var desenee valla süper misBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kaşık lor
- Yeşil çay
Akşam
- 1 elma
- Yoğurt
- Türk kahvesi
3lt su
- Tavuk sote
- Salata
500 ip atlama
1 saat koşubandında yürüyüş
Çok hırslandım. 500 ip atladım.Ooo senin de cok iyi yaa dişli bir rakibimm var desenee valla süper mis
SüpersinÇok hırslandım. 500 ip atladım.
Şimdi kahvaltı.
Bendeee birazdannn kalkıp 1 saat callanetics yapicam himhhhÇok hırslandım. 500 ip atladım.
Şimdi kahvaltı.
akşamki yulaflı yoğurdu saat kaçta yedin canım yulaflı yoğurta bir öğün yemeseydin onu tartıya yansırdı diye düşünüyorum ya da sede yoğurt yeseydinYa aslinda bir şey sormak istiyorum ben normalde bir gün önce dikkat ettiysem hemen tartiya yansir sonucunu görürdumm vu aralar şişlik mi var yoksa bir şeyi yanlis mi yapiyorum bilmiyorumm.. dun en son 3 bucukta yedim akşam da bi kase yulafli yogurt yedim 1 saat zumba yaptim ama sabah değişen bir şey yok normalde oldugu için şaşırıyorum.. yulaf kepegi kilo yapiyor mu acaba onu mu biraksam bilginiz var mi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?