- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.881
hosbulduk bu 3 gün siz motive ettiniz beni cok tesekkürlerAramıza hoşgeldinHmavidag :) Bu grupta daha çok motive olacağına eminim. Yaşın kaç, boyun kaç, evli misin, çocuk var mı? Biraz kendinden bahsedersen iyi olur aslında. Tanışalım. :)
hosbulduk bu 3 gün siz motive ettiniz beni cok tesekkürler
32 yasındayım evliyim 3 bucuk yasında da oglusum var boyum da 1.57
sizide taniyabilirmiyim
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun Ferah’cım ben de yatak döşek yatıyorum valla inanılmaz hastayım. Normalde hiç hasta olan tip değildim bu sene ne oldu bana bilmiyorum.... Biraz aldığım kortizona da bağlıyorum. Nitekim, bir yerden yaparken bir yerden bozan bir şey ve bağışıklığım düşmüş olabilir ama nasıl düşmek bu yataktan kalkamıyorum... Senin neyin var?
Hoşgeldin canımokudum ve kabul ettim.
pazartesi basladım diyete
pazartesi 68.8
carsamba 67.0
hedef 57
Hosgeldin, senle benzer durumdayiz benim de yas 33. boy 1.56, 5 aylik bir oglum var.hosbulduk bu 3 gün siz motive ettiniz beni cok tesekkürler
sizide taniyabilirmiyim
Yaaa hayır hayır kesinlikle artı kabul etmiyorum ona göre. En azından sabit gelmeye calııısssKesinlikle tuzsuz zaten cok olmuyor Ya 1 avuç ya 2 avuç o kadar :)) cuma arti gelmiyim diye akşam yemegimi 3 te 4 te yiyorummm :) ama regl günüm geciyor onun şişliğini göz önünde bulundurrr sevgili kaptancigimm :))
Öyle bi dünya yok, kaçamak yapıyorsan cezasına da katlanacaksın :)))morordek kaptanim bu aksam pasta yicem niyeti bozdum nolur ceza yazmaa
Hoşgeldin aramızaokudum ve kabul ettim.
pazartesi 68.8
carsamba 67.0
hedef 57
1285 kalori az bile sanki.. O programda günlük alman gereken kaloriyi hesaplamıyor mu? Benim dediğim uygulamada şu anki kilonu, hedefini ve ne kadar sürede inmek istediğini giriyordun, sana günlük maks alman gereken kaloriyi hesaplıyordu.Bu arada bugun yediklerimi fitday'e girdim. Sonuc su:
Eki Görüntüle 2223421
Sanirim karbonhidrat 100den az olmali ama tabi 50 civarinda olsa daha iyi olur. Kas kaybetmemek icin gerekn protein miktari nedir bilmiyorum. Totalde 1285 kalori iyi midir, azaltmali miyim?
Çok memnun oldum Allah bagislasinEminim çok daha iyi gelecek bu grup sana :)) Ben 35 yaşındayım, evliyim. 4 yaşında kızım var. Boyum 1.66, kilom şu an 63.2. Geçen sene bu takımla 68’le başlayıp 61’e kadar inmiştim. Bu sene biraz yavaş ilerliyotum. Halen yazın aldığım kiloları vermeye çalışmakla meşgulüm :)
TeşekkürlerHoşgeldin canım
İnşallah. İlk hedefim 57 sonra 54 en sonda 50 diyorum 3 kademe olursa daha bi ulaşılır olur dedimHosgeldin, senle benzer durumdayiz benim de yas 33. boy 1.56, 5 aylik bir oglum var.
Hedefin cok uzakta degil, eminim kolayca halledeceksin.
Ohh ne guzel görünüyor yaa afiyet olsun.. su su diyorum artmalii bi cozum bulmalı ona.. bide karataya başladığımdan beri karbonhidrat hemen gözüme batiyor :) ekmek patates hele patates yemeyeli çok oldu sanki bide makarna yi özledim yaa..O zaman ilk paylasim benden olsun:
sabah: 1 haslanmis yumurta, ceviz, ceri domates, 1 avokado
ogle: 1 kase kereviz sapi corbasi, 30 gram beyaz peynir
ara: 1 dilim ekmek uzerine fistik ezmesi, 1 kase yogurt
aksam: firinda somon patates, salatalik, domates
spor: 7681 adim tempolu yuruyus
su: 1 litre
Eki Görüntüle 2223420
Cok geçmiş olsun nasilsin şu an bol bol ıhlamur nane limon içmeye çalış daha iyi olursun insallah..Sağol kardelencim
Insallah benim isteğim de o yönde tabi ki..Yaaa hayır hayır kesinlikle artı kabul etmiyorum ona göre. En azından sabit gelmeye calııısss
Öyle bi dünya yok, kaçamak yapıyorsan cezasına da katlanacaksın :)))
Hoşgeldin aramıza
Ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 20 aylık bir oğlum var. Kilolarımı verip mezun oldum, şimdi korumaya çalışıyorum :) Seni de hedefine ulaştıracağız umarım ki
1285 kalori az bile sanki.. O programda günlük alman gereken kaloriyi hesaplamıyor mu? Benim dediğim uygulamada şu anki kilonu, hedefini ve ne kadar sürede inmek istediğini giriyordun, sana günlük maks alman gereken kaloriyi hesaplıyordu.
Hosgeldin.bende yeni katildim bu gruba ama ilginc bir sorumluluk hissettiriyor. Eminim senide motive edecektir.hosbulduk bu 3 gün siz motive ettiniz beni cok tesekkürler
sizide taniyabilirmiyim
1000 kalorinin altina dusulmemesini oneriyor doktorlar bende bu miktar gayet iyi tebrik ederim.Bu arada bugun yediklerimi fitday'e girdim. Sonuc su:
Eki Görüntüle 2223421
Sanirim karbonhidrat 100den az olmali ama tabi 50 civarinda olsa daha iyi olur. Kas kaybetmemek icin gerekn protein miktari nedir bilmiyorum. Totalde 1285 kalori iyi midir, azaltmali miyim?
Hoşgeldin canim.. benim bir an önce görmek istediğim rakamlarda kilon 6li rakamlari görmek istiyorum benim de 17 aylık bir oğlum var..hosbulduk bu 3 gün siz motive ettiniz beni cok tesekkürler
sizide taniyabilirmiyim
Ayrica 2 günde nasil verdin 1.8 i neler yaptin gerçi ödemdir muhtemelen ama çok kısa zamanokudum ve kabul ettim.
pazartesi 68.8
carsamba 67.0
hedef 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?