Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aramıza hoşgeldin Hmavidag :) Bu grupta daha çok motive olacağına eminim. Yaşın kaç, boyun kaç, evli misin, çocuk var mı? Biraz kendinden bahsedersen iyi olur aslında. Tanışalım. :)
hosbulduk bu 3 gün siz motive ettiniz beni cok tesekkürler
32 yasındayım evliyim 3 bucuk yasında da oglusum var boyum da 1.57
sizide taniyabilirmiyim

sizide taniyabilirmiyim

Eminim çok daha iyi gelecek bu grup sana :)) Ben 35 yaşındayım, evliyim. 4 yaşında kızım var. Boyum 1.66, kilom şu an 63.2. Geçen sene bu takımla 68’le başlayıp 61’e kadar inmiştim. Bu sene biraz yavaş ilerliyotum. Halen yazın aldığım kiloları vermeye çalışmakla meşgulüm :)

Geçmiş olsun canım

sizide taniyabilirmiyim
Hosgeldin, senle benzer durumdayiz benim de yas 33. boy 1.56, 5 aylik bir oglum var.

Hedefin cok uzakta degil, eminim kolayca halledeceksin.

Kesinlikle tuzsuz zaten cok olmuyor Ya 1 avuç ya 2 avuç o kadar :)) cuma arti gelmiyim diye akşam yemegimi 3 te 4 te yiyorummm :) ama regl günüm geciyor onun şişliğini göz önünde bulundurrr sevgili kaptancigimm :))
Yaaa hayır hayır kesinlikle artı kabul etmiyorum ona göre. En azından sabit gelmeye calııısss
morordek kaptanim bu aksam pasta yicem niyeti bozdum nolur ceza yazmaa
Öyle bi dünya yok, kaçamak yapıyorsan cezasına da katlanacaksın :)))
okudum ve kabul ettim.
pazartesi basladım diyete
pazartesi 68.8
carsamba 67.0
hedef 57
Hoşgeldin aramıza
Ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 20 aylık bir oğlum var. Kilolarımı verip mezun oldum, şimdi korumaya çalışıyorum :) Seni de hedefine ulaştıracağız umarım ki
1285 kalori az bile sanki.. O programda günlük alman gereken kaloriyi hesaplamıyor mu? Benim dediğim uygulamada şu anki kilonu, hedefini ve ne kadar sürede inmek istediğini giriyordun, sana günlük maks alman gereken kaloriyi hesaplıyordu.

Çok memnun oldum Allah bagislasin
Gecen senede çok iyi vermissiniz herseye bi öncekinden iyi olsun insallah

Hosgeldin, senle benzer durumdayiz benim de yas 33. boy 1.56, 5 aylik bir oglum var.

Hedefin cok uzakta degil, eminim kolayca halledeceksin.
İnşallah. İlk hedefim 57 sonra 54 en sonda 50 diyorum 3 kademe olursa daha bi ulaşılır olur dedim
Allah bagislasin erkek çocuk çok fazla gazlı oluyor hala arada olur bizim elma yagi (adaçayı meyvesine elma denir) dogalindan bulup depolayin derim en cok gaz üzdü bizi

Ohh ne guzel görünüyor yaa afiyet olsun.. su su diyorum artmalii bi cozum bulmalı ona.. bide karataya başladığımdan beri karbonhidrat hemen gözüme batiyor :) ekmek patates hele patates yemeyeli çok oldu sanki bide makarna yi özledim yaa..

Insallah benim isteğim de o yönde tabi ki..

sizide taniyabilirmiyim
Hosgeldin.bende yeni katildim bu gruba ama ilginc bir sorumluluk hissettiriyor. Eminim senide motive edecektir.

Bende 26 yasinda evliyim 3.5 yasinda bir oglum var. 91 kiloyum boyum 168 insallah hedefim 65e dusmek

1000 kalorinin altina dusulmemesini oneriyor doktorlar bende bu miktar gayet iyi tebrik ederim.

Hosbulduk kaptanı sizinde Allah bagislasin elma yagi sizin iÇinde geçerli birde arkadaşlar galiba çoğumuz aynı durumlardayiz emziren anneler varsa eğer bi biyolojici arkadaşım asıl vücut emzirme bıraktığında kilo alır demişti ona da dikkat edin ben büyük sözü dinlememistim

sizide taniyabilirmiyim
Hoşgeldin canim.. benim bir an önce görmek istediğim rakamlarda kilon 6li rakamlari görmek istiyorum benim de 17 aylık bir oğlum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…