- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.861
Gozum korkuyor ama olabilir tabi :)Jillian denemek ister misin ? :))
Simdi baktim da jilian da sinav var ben hayatimda 1 tane bile sinav cekemedim kiGozum korkuyor ama olabilir tabi :)
Bu arada kalori takibi icin kullandigin uygulamanin adi cikmamis. Fatsecret ovuluyor ama sadece telefon uygulamasi sanirim, ben fitday'den hesap actim o tarayici tabanli. bilgisayardan kullanilabiliyor. Bu sabah yediklerimi yazdim bile. Bu noktada benim icin dikkat etmem gereken toplam kaloriden cok, yeterince protein alip, karbonhidrati azaltmak. Artik dusuk kilolardayim, kas kaybetmek istemiyorum.
cezalar kaptanimizdan, seninki ceyrek dilim kek yuzunden olmus...
Pardon yanlis etiketlemisim.cezalar kaptanimizdan, seninki ceyrek dilim kek yuzunden olmus...
Dizlerin üzerinde yarım şınav yaparsın canım ikisini de gösteriyor.Simdi baktim da jilian da sinav var ben hayatimda 1 tane bile sinav cekemedim ki
Aa evet sen diyince fark ettim yanlıslıkla mı sildim yoksa site mi engelliyor acaba :)Gozum korkuyor ama olabilir tabi :)
Bu arada kalori takibi icin kullandigin uygulamanin adi cikmamis. Fatsecret ovuluyor ama sadece telefon uygulamasi sanirim, ben fitday'den hesap actim o tarayici tabanli. bilgisayardan kullanilabiliyor. Bu sabah yediklerimi yazdim bile. Bu noktada benim icin dikkat etmem gereken toplam kaloriden cok, yeterince protein alip, karbonhidrati azaltmak. Artik dusuk kilolardayim, kas kaybetmek istemiyorum.
Ben de en çok onda zorlanıyordumSimdi baktim da jilian da sinav var ben hayatimda 1 tane bile sinav cekemedim ki
Itirazimmm varrBen yapmıştım diyet yaparken. Bence takip açısından güzel oluyor. Bi uygulama kullanmıştım, ismi idi galiba.
Çekirdeğin miktarı da yazılmaz oldu artık :)
Ben bundan sonra o çekirdeklere ceza yazacağım azalması için.
25 puanla başlayalım örneğinayvacicegi
Çeyrek dilim kek dışında güzel :)
Ona da bi 20 puan ceza yazayımayvacicegi
Of of sen bu hafta baya kek yedin
30 puan da buraya cezaayvacicegi
Hahahah tamam peki hadi öyle olsun :))Itirazimmm varr:))) ben karatay diyeti yapiyorum çekirdek serbesttt :))
Önemli olduğundan değil ama meraktan birkaç gün yediğim şeylerin kalorisini hesaplamayı düşünüyorum. Ortalama bir günde kaç kcal alıyorum görmek için. Daha önce kalori hesabı yapan oldu mu?
İlaçlarıma başladım inşallah iyi gelir. Öksürük gelince kolay kolay gitmiyor
Kesinlikle tuzsuz zaten cok olmuyor Ya 1 avuç ya 2 avuç o kadar :)) cuma arti gelmiyim diye akşam yemegimi 3 te 4 te yiyorummm :) ama regl günüm geciyor onun şişliğini göz önünde bulundurrr sevgili kaptancigimm :))Hahahah tamam peki hadi öyle olsun :))
Bu arada tuzsuz çekirdek di mi senin yediğin? :)
Cuma artı gelirsen sorarım ama :))
Kessinlikle bende sevmezdimm diyette tatlı istegimi gidersin diye alıyorum şimdi ince çubuk şeklinde buldum 35 kalori cok mu bilemedim 1 tane bitirilebilir gibiA Asmii Y YenibiRenk bitter çikolata muhabbeti olmuştu. Ben bitter hiç sevmezdim tam bir sütlü çikolata canavarıyımdır, açınca da paketi bitirmeden bırakmazdım. Gebelik şekeri çıkınca şeker diyeti yapmak zorunda kaldım ve herseyin icindeki seker miktarini kontrol ederek (cogunlukla 100 gramda 2-3grami gecmemeye calisarak) yiyordum. Cikolata istegimi de bitterle giderdim. %70ten %90 kakaoluya kadar yerim, bir kere %99 denedim - amanin o neydiBitter oluncak ben de bir parca yiyip birakabiliyorum.
Merhaba, Bu başlığın birinci sayfasindaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarak aramıza katılabilirsin.merhaba bu gruba nasıl katılabilirim acaba
okudum ve kabul ettim.Merhaba, Bu başlığın birinci sayfasindaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarak aramıza katılabilirsin.
okudum ve kabul ettim.
pazartesi basladım diyete
pazartesi 68.8
carsamba 67.0
hedef 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?