Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Jillian denemek ister misin ? :))
Gozum korkuyor ama olabilir tabi :)
Bu arada kalori takibi icin kullandigin uygulamanin adi cikmamis. Fatsecret ovuluyor ama sadece telefon uygulamasi sanirim, ben fitday'den hesap actim o tarayici tabanli. bilgisayardan kullanilabiliyor. Bu sabah yediklerimi yazdim bile. Bu noktada benim icin dikkat etmem gereken toplam kaloriden cok, yeterince protein alip, karbonhidrati azaltmak. Artik dusuk kilolardayim, kas kaybetmek istemiyorum.

Simdi baktim da jilian da sinav var ben hayatimda 1 tane bile sinav cekemedim ki

Aa evet sen diyince fark ettim yanlıslıkla mı sildim yoksa site mi engelliyor acaba :)
myfitnesspal olması lazım
Bu uygulamada yediğinin tipini de görüyordun ne kadar protein, ne kadar kh
Fatsecret'i ben de çok duydum ama kullanmadım
Simdi baktim da jilian da sinav var ben hayatimda 1 tane bile sinav cekemedim ki
Ben de en çok onda zorlanıyordum Özlem'in de dediği gibi bi kolay versiyonunu gösteriyor ama beni o da zorluyordu. Yapabildiğim kadar yapıyordum artık..

Itirazimmm varr :))) ben karatay diyeti yapiyorum çekirdek serbesttt :))

:))

Eklentiler

• Screenshot_20181226-143632.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 26
Önemli olduğundan değil ama meraktan birkaç gün yediğim şeylerin kalorisini hesaplamayı düşünüyorum. Ortalama bir günde kaç kcal alıyorum görmek için. Daha önce kalori hesabı yapan oldu mu?

Ben yapmıştım, aslında çok iyi oluyor. Çok az yedim zannederken aslında bazı gıdaların çok kalorili ve yaplı olduğunu, özellikle de yağ grubunu fazla tükettiğimi keşfettim bu sayede. Özellikle sabah kahvaltıda yediğim peynirlere daha dikkatli olmamı ve daha kontrollü olmamı sağlamıştı. Alışınca çok iyi oluyor. Şimdi senin paylaşımını görünce yeniden program kullanmaya başlayayım diye düşündüm.

İlaçlarıma başladım inşallah iyi gelir. Öksürük gelince kolay kolay gitmiyor

Geçmiş olsun Ferah’cım ben de yatak döşek yatıyorum valla inanılmaz hastayım. Normalde hiç hasta olan tip değildim bu sene ne oldu bana bilmiyorum.... Biraz aldığım kortizona da bağlıyorum. Nitekim, bir yerden yaparken bir yerden bozan bir şey ve bağışıklığım düşmüş olabilir ama nasıl düşmek bu yataktan kalkamıyorum... Senin neyin var?

Hahahah tamam peki hadi öyle olsun :))
Bu arada tuzsuz çekirdek di mi senin yediğin? :)

Cuma artı gelirsen sorarım ama :))
Kesinlikle tuzsuz zaten cok olmuyor Ya 1 avuç ya 2 avuç o kadar :)) cuma arti gelmiyim diye akşam yemegimi 3 te 4 te yiyorummm :) ama regl günüm geciyor onun şişliğini göz önünde bulundurrr sevgili kaptancigimm :))

Kessinlikle bende sevmezdimm diyette tatlı istegimi gidersin diye alıyorum şimdi ince çubuk şeklinde buldum 35 kalori cok mu bilemedim 1 tane bitirilebilir gibi

okudum ve kabul ettim.
pazartesi basladım diyete
pazartesi 68.8
carsamba 67.0
hedef 57

Aramıza hoşgeldin Hmavidag :) Bu grupta daha çok motive olacağına eminim. Yaşın kaç, boyun kaç, evli misin, çocuk var mı? Biraz kendinden bahsedersen iyi olur aslında. Tanışalım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…