- 7 Mayıs 2017
- 126
- 267
- 53
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.841
Bugünkü menüm@morordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
Akşam
- 1 avuç fındık
- 1 portakal
Su 2,5 lt
- 3 kaşık pilav
- Az kuru fasulye
1000 ip atlama, 1 saat tempolu yürüyüş
Ben de bayılırım bitter çikolataya.@Asmii Y YenibiRenk bitter çikolata muhabbeti olmuştu. Ben bitter hiç sevmezdim tam bir sütlü çikolata canavarıyımdır, açınca da paketi bitirmeden bırakmazdım. Gebelik şekeri çıkınca şeker diyeti yapmak zorunda kaldım ve herseyin icindeki seker miktarini kontrol ederek (cogunlukla 100 gramda 2-3grami gecmemeye calisarak) yiyordum. Cikolata istegimi de bitterle giderdim. %70ten %90 kakaoluya kadar yerim, bir kere %99 denedim - amanin o neydiBitter oluncak ben de bir parca yiyip birakabiliyorum.
Evde istediğin an koşu yürüyüş güzel oluyo ama dediğin gibi epey yer kaplıyor. Benim de evim küçük ama spor salonuna gidemiyorum dışarda yürüme şansım da yok. Ne yapayım bi köşeye sıkıştırdım kullanıyorum. Tabi aldığıma da hiç pişman değilim.Çok iyi, ben de acaba ikinci el alsam mi diye düşündüm ama ev küçük yer bulamadım. Havalar guzellesince disarida denerim artık.
Gunaydin herkese
Arkadaslar ip atlamayi ne zamandan beri yapiyorsunuz. Dizlerinizde agriya sebep oldu mu? Su siralar yapabilecegim en kolay egzersiz bu sanirim
Başka bi yerde kalınca benim de bi huyum değişir bağırsak sorunu filan başlar kabız olurum. Sıkma canını çabuk normale dönersin canım yeterki bozma diyeti.
Başarılaaarrr. Aynen ya, bende geriliyorum.birbirimize şans dileyelim
başarılar seninle olsun ,bende nedense sınavlar yaklaşınca geriliyorum bir de pazar sınav çıkışı ankaraya gitmem gerekecek.oğlanla akşamları ilgilensin diye kayınvalideyi çağırdım..
Ahahaha yok ördeğim salmadım dikkat ediyorum.Ay çok haklısın ayamıyor maalesef
Geçmiş olsun fancyim. Bu hafta da sınavlar var diye salma lütfenNota almamamız gerek, artı geleni vurucam artık
Çok iyi gidiyorsun canım
Listeye gireceksin değil mi? :)
Hafta sonu sizin sınavlarda bana gözetmenlik çıkmışSanırım engelli görevi, soruları okuyacagız :)
İlaçlarıma başladım inşallah iyi gelir. Öksürük gelince kolay kolay gitmiyorGecmis olsun, hemen onlemini almak gerek.
Oyle yapayim burdaki evin alti bos bol bol atlayayim :)Merhaba hoşgeldin öncelikle. Ben gecen yil nisan ayinda başlamıştım diyete ve spora. Sonra biraz ara verdim. Soyke soykeyeyim. Ilk başta 30 ile baskadim. Bunu zamanla arttırdım. Ilk hafta 30 sonra 50 100 200 ve 500 e çıkardım. Dediğim gibi ip atlamak istiyorsanız az sayı ile başlayın zamaba yayarak arttırın
Ben yapmıştım diyet yaparken. Bence takip açısından güzel oluyor. Bi uygulama kullanmıştım, ismi idi galiba.Önemli olduğundan değil ama meraktan birkaç gün yediğim şeylerin kalorisini hesaplamayı düşünüyorum. Ortalama bir günde kaç kcal alıyorum görmek için. Daha önce kalori hesabı yapan oldu mu?
Çekirdeğin miktarı da yazılmaz oldu artık :)Bende yazayim menümü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 dilim peynir
3 tk tahin pekmez
Ara
Kahve
Çekirdek
Akşam
Küçük bir kase kabak yemegi
1 bardak kefir
Su 3 litre
Spor 70 dakika plates, koşu bandinda 15 dk koşu 25 dk yürüyüş, 25 egzersiz
Çeyrek dilim kek dışında güzel :)Menumude yazayim
Sabah
1 buyuk bardak ilik sicak su
2 dilim tb ekmek
3 zeytin
1 yk cokelek
2 dilim peynir
Oglen
1 tavuk but
Bir orta boy patates
1 bardak ayran
Ara
1 sade kahve
Ceyrek dilim kek
Aksam
1 kase tavuklu sehriye corbasi ve turp
Su 1.5 lt
Spor 8 dk basen egzersizleri
Of of sen bu hafta baya kek yedinGünaydın herkese:)
Dünkü menüm
Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve badem, maydanoz ve 1 yeşil biber
Kacamak sabah 9 gibi cayin yanına yarım kek
Ara öğün aksam uzeri 5 gibi: 1 elma ve yağ yakıcı yoğurt
Aksam : yarım kase mercimek çorbası, 1 tabak pırasa yemeği ve yoğurtlu brokoli salatası
Su : 2 lt
Spor : 30 dk yürüyüş, 500 ip ve 45 dk leslie
En iyisi canım. Soğuk yağmur çamur derdi yok. İstediğin anda açıp yürüyor koşuyorsun.morordek Cezalarla birlikte sporda son durum:
Eki Görüntüle 2223231
Leslie bana hafif gelmeye basladi. 45 dk leslie yapacagima yarim saat kossam daha iyi olacak sanki. Ikinci el veya esten dosttan bi kosu bandi ayarlamam lazim galiba.
Jillian denemek ister misin ? :))Leslie bana hafif gelmeye basladi. 45 dk leslie yapacagima yarim saat kossam daha iyi olacak sanki. Ikinci el veya esten dosttan bi kosu bandi ayarlamam lazim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?