Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm@morordek
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Peynir
Ara
  • 1 avuç fındık
  • 1 portakal
Akşam
  • 3 kaşık pilav
  • Az kuru fasulye
Su 2,5 lt
1000 ip atlama, 1 saat tempolu yürüyüş

kardelelen321 bence de az duruyor yediklerin. mideni küçültmek istiyorsan hir yolu da bir ogunde az yemek ama ogun sayini bir artirmak. Ogle yemegi eklesen mesela?

Ben de bayılırım bitter çikolataya.

Çok iyi, ben de acaba ikinci el alsam mi diye düşündüm ama ev küçük yer bulamadım. Havalar guzellesince disarida denerim artık.
Evde istediğin an koşu yürüyüş güzel oluyo ama dediğin gibi epey yer kaplıyor. Benim de evim küçük ama spor salonuna gidemiyorum dışarda yürüme şansım da yok. Ne yapayım bi köşeye sıkıştırdım kullanıyorum. Tabi aldığıma da hiç pişman değilim.

Gunaydin herkese

Arkadaslar ip atlamayi ne zamandan beri yapiyorsunuz. Dizlerinizde agriya sebep oldu mu? Su siralar yapabilecegim en kolay egzersiz bu sanirim

Merhaba hoşgeldin öncelikle. Ben gecen yil nisan ayinda başlamıştım diyete ve spora. Sonra biraz ara verdim. Soyke soykeyeyim. Ilk başta 30 ile baskadim. Bunu zamanla arttırdım. Ilk hafta 30 sonra 50 100 200 ve 500 e çıkardım. Dediğim gibi ip atlamak istiyorsanız az sayı ile başlayın zamaba yayarak arttırın

Günaydın herkese:)

Dünkü menüm

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve badem, maydanoz ve 1 yeşil biber

Kacamak sabah 9 gibi cayin yanına yarım kek

Ara öğün aksam uzeri 5 gibi: 1 elma ve yağ yakıcı yoğurt

Aksam : yarım kase mercimek çorbası, 1 tabak pırasa yemeği ve yoğurtlu brokoli salatası

Su : 2 lt

Spor : 30 dk yürüyüş, 500 ip ve 45 dk leslie

Başka bi yerde kalınca benim de bi huyum değişir bağırsak sorunu filan başlar kabız olurum. Sıkma canını çabuk normale dönersin canım yeterki bozma diyeti.

Başarılaaarrr. Aynen ya, bende geriliyorum.

Ahahaha yok ördeğim salmadım dikkat ediyorum.

Günaydın hanımlar,

Dün gece kolay geçti, aşıdan dolayı ateş vb olmadı. Iki kez emzirdim, üçüncü de babası gitti memesiz uyumuş :) ben de 4 saat deliksiz uyudum

Sınavlarda başarılar diliyorum, haftasonu herhalde, hadi bi gayret asılın derslere.

günaydın hatunceğizler
bu hafta hafiften saldım kendimi hemen toparlanma tuşuna bastım bir şeylere başlamak için pazartesiyi beklemeye lüzum yok

dünkü menümü sayayım..

morordek

sabah:2 parmak boy maydanozlu peynirli poğaça,
öğlen:yoğurt çorbası,ton balıklı salata
akşam:ızgara köfte,bir porsiyon noodle special , domates söğüş..
su :3.0 litre
spor yok

kan hapı iştahımı açtı karbonhidrata abanmak istiyorum..üşüyorum bir yandan..o yüzden bu sabah tekrar toparlanma kararı aldım ve bunu uygulayacağım..kilo 69

Oyle yapayim burdaki evin alti bos bol bol atlayayim :)

Selamlarrr
Sabah okula gelirken telefonum bozuldu, telefon çalışıyor ama ekran siyah hiçbir şey gözükmüyor. Servise verdim mecburen, anca gelebildim
Eveeet cumaya az kaldı hanımlar, umarım ki güzel eksilerle gelirsiniz bu hafta. Hadi şu 2 günü de sıkı tutalım

Önemli olduğundan değil ama meraktan birkaç gün yediğim şeylerin kalorisini hesaplamayı düşünüyorum. Ortalama bir günde kaç kcal alıyorum görmek için. Daha önce kalori hesabı yapan oldu mu?
Ben yapmıştım diyet yaparken. Bence takip açısından güzel oluyor. Bi uygulama kullanmıştım, ismi idi galiba.
Çekirdeğin miktarı da yazılmaz oldu artık :)
Ben bundan sonra o çekirdeklere ceza yazacağım azalması için.
25 puanla başlayalım örneğin ayvacicegi
Çeyrek dilim kek dışında güzel :)
Ona da bi 20 puan ceza yazayım ayvacicegi
Of of sen bu hafta baya kek yedin
30 puan da buraya ceza ayvacicegi

The BEck diet solution'a donersek. Ilk 3 gunu yazmistim. 4. gun ilk 3 gundeki seylere devam ederken (diyet, kilo vermenin avantajlarini kendine hatirlatma ve oturarak yemek), kendine olumlu konusmak ve yemek yerken yavas yavas farkina vararak yemek eklendi. Soyleki, herhangi olumlu bir sey yaptiginda (caninin cektigi yasak bir seyi yemediginde veya yorgun olmana ragmen spor yaptiginda vb.) kendine olumlu konusuyorsun. Bu zaten faydalari bilinen birsey. Yavas ve farkinda olarak yemekte hem daha az yemene hem de yediginden tatmin olmana yardimci oluyor. bunu sabah acelem varken yapamadim ama ogle ve aksam yemeginde yamaya calistim. 5. gunun konusu kendine diyet kocu bul diyor, soyleki duzenli araliklarla ilerlemeni kontrol edecek sana tavsiyede bulunacak birilerini bul diyor. Bu da tamam zaten, sevgili 5.takim camiasi var
Yarin 6. gunle devam edicem, soyle bir baktim, ortamini diyet ve spora uygun hale getir diyor. Benim icin onemli olan, mutfakta yasak yiyecek olmasi (ornek esimin cipsleri, dondurmalari vb) bir de saatlerde anlasip ay sonuna kadar spor salonuna gidebilmek. Eger uyku egitimine baslarsak, bebegi esim uyutur ve ben bu firsattan istifade pilates filan derslere gidebilirim ( su anda gerceklik disi bir ucusta da olabilirim, kucuk bebegi olan annenin hezeyanlari volume1)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…