- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.901
Acı elma yağı bebeklerde sakıncalı galiba çok çok inceltilmeli ve en az 6 aylik olmali yanlış mi biliyorum acaba..İnşallah. İlk hedefim 57 sonra 54 en sonda 50 diyorum 3 kademe olursa daha bi ulaşılır olur dedim
Allah bagislasin erkek çocuk çok fazla gazlı oluyor hala arada olur bizim elma yagi (adaçayı meyvesine elma denir) dogalindan bulup depolayin derim en cok gaz üzdü bizi
Hoşgeldiniz sizde Allah bagislasin. İnşallah en yakinda ulaşılır hedeflerini.Hosgeldin.bende yeni katildim bu gruba ama ilginc bir sorumluluk hissettiriyor. Eminim senide motive edecektir.
Bende 26 yasinda evliyim 3.5 yasinda bir oglum var. 91 kiloyum boyum 168 insallah hedefim 65e dusmek
1000 kalorinin altina dusulmemesini oneriyor doktorlar bende bu miktar gayet iyi tebrik ederim.
Hazır olanlarını evet zeytin yağıyla inceltmek lazim doğal i ben 1 aylıkken başlamıştım ki oğlumun cildi hassastır doğal hiç zarar vermedi.göbek çevresi bide ayak tabanlarina hep parmağında sürüp sadece onu sürmek lazım amaAcı elma yağı bebeklerde sakıncalı galiba çok çok inceltilmeli ve en az 6 aylik olmali yanlış mi biliyorum acaba..
Dukan la başladım bide normalde su içemem çok susatti bu diyet şu 3 lt yi geçiyor günlük bide sade Nescafe ve YeşilçayAyrica 2 günde nasil verdin 1.8 i neler yaptin gerçi ödemdir muhtemelen ama çok kısa zaman
Doğalı nerden bulunur ki acabaHazır olanlarını evet zeytin yağıyla inceltmek lazim doğal i ben 1 aylıkken başlamıştım ki oğlumun cildi hassastır doğal hiç zarar vermedi.göbek çevresi bide ayak tabanlarina hep parmağında sürüp sadece onu sürmek lazım ama
Allah bağışlasın insallah.. dukana devam mi edeceksin.. bende karatay yapiyorumDukan la başladım bide normalde su içemem çok susatti bu diyet şu 3 lt yi geçiyor günlük bide sade Nescafe ve Yeşilçay
Ödem diye düşünüyorum o yüzden
Bide oglusumla zumba yapiyoruz
Ege Bölgesi hemen hemen her koyde yapılıyor tanidiklariniz varsa yada ulasabiliyorsanizDoğalı nerden bulunur ki acaba
Yaa bunu Y YenibiRenk arkadaşımız da dedi. Ben şu an emzirmenin avantajını yaşıyorum, emzirme bitince almam inşallahHosbulduk kaptanı sizinde Allah bagislasin elma yagi sizin iÇinde geçerli birde arkadaşlar galiba çoğumuz aynı durumlardayiz emziren anneler varsa eğer bi biyolojici arkadaşım asıl vücut emzirme bıraktığında kilo alır demişti ona da dikkat edin ben büyük sözü dinlememistim
Egeli misin yoksa? :)Ege Bölgesi hemen hemen her koyde yapılıyor tanidiklariniz varsa yada ulasabiliyorsaniz
Dukan la 60 a kadar devam edip keto diye bi diyet var karbonhidrat en aza indiriyorsun bide seminerine gitmiştim Canan Karatay a çok saygı duyuyorlar keto ya gecicem sonraAllah bağışlasın insallah.. dukana devam mi edeceksin.. bende karatay yapiyorum
Ben kendi cildime de kullanmak istiyorum ya okumustum baya faydali haziri var bende ama emziriyorum o yuzden kullnmak istemedim..Ege Bölgesi hemen hemen her koyde yapılıyor tanidiklariniz varsa yada ulasabiliyorsaniz
Vücut süt yapmaya harcadığı enerjiyi süte donusturemeyince yağ olarak depolarmis o yüzden bi 500 kalori azaltmak lazim demişti arkadaş ben dinlemedim emzirme bitince siz dinleyin benceYaa bunu Y YenibiRenk arkadaşımız da dedi. Ben şu an emzirmenin avantajını yaşıyorum, emzirme bitince almam inşallah
Egeli misin yoksa? :)
Hadi hayirlisi hep birlikte verelim inşallah.. emzirmeyi birakmadan önce de diyet grubunda olsak iyi olacak yoksa kendimizi kaybedebilirizz.. gerçi emzirmek bana verdirmedi belki birakmakta aldirmazDukan la 60 a kadar devam edip keto diye bi diyet var karbonhidrat en aza indiriyorsun bide seminerine gitmiştim Canan Karatay a çok saygı duyuyorlar keto ya gecicem sonra
Bu kilolar çok yordu artık ta önce dukan la hızlı başlangıç olsun istedim
Gönül rahatlığıyla kullanın haziran zeytin yağıyor incelten sadece . Göbek deliğine sürmeden çevresine ve ayak tabanları na hem siz hem bebisinizBen kendi cildime de kullanmak istiyorum ya okumustum baya faydali haziri var bende ama emziriyorum o yuzden kullnmak istemedim..
Burdayız aldırmayiz kiloHadi hayirlisi hep birlikte verelim inşallah.. emzirmeyi birakmadan önce de diyet grubunda olsak iyi olacak yoksa kendimizi kaybedebilirizz.. gerçi emzirmek bana verdirmedi belki birakmakta aldirmaz
Emzirdigim için sürekli acıkıyorum zaten. Emzirmedigimde bu iştah kapanır umarım ki :)Vücut süt yapmaya harcadığı enerjiyi süte donusturemeyince yağ olarak depolarmis o yüzden bi 500 kalori azaltmak lazim demişti arkadaş ben dinlemedim emzirme bitince siz dinleyin bence
Keşke yerlisi olsam Ege'de yaşıyorum evet
Evet bende en son bu kilolarda hatirliyirum pamukcum 1 ay oldu biraz duraksama olmuş sanki geç olsun kalıcı olsun böyle diyince parky geldi aklıma bir slmda onaEminim çok daha iyi gelecek bu grup sana :)) Ben 35 yaşındayım, evliyim. 4 yaşında kızım var. Boyum 1.66, kilom şu an 63.2. Geçen sene bu takımla 68’le başlayıp 61’e kadar inmiştim. Bu sene biraz yavaş ilerliyotum. Halen yazın aldığım kiloları vermeye çalışmakla meşgulüm :)
Geçmiş olsun bende aynı şeyi düşünüyorum ya bu kadar hasta olmam ben bu sene 2 sefer böyle oldu acabaGeçmiş olsun Ferah’cım ben de yatak döşek yatıyorum valla inanılmaz hastayım. Normalde hiç hasta olan tip değildim bu sene ne oldu bana bilmiyorum.... Biraz aldığım kortizona da bağlıyorum. Nitekim, bir yerden yaparken bir yerden bozan bir şey ve bağışıklığım düşmüş olabilir ama nasıl düşmek bu yataktan kalkamıyorum... Senin neyin var?
Seninde mi benimde oyle oldu arada titrek neyse hallolur inşallah geçen hafta ne oldu ona bile bakamadım daldım buraya inş bu hafta iyi olurSelamlarrr
Sabah okula gelirken telefonum bozuldu, telefon çalışıyor ama ekran siyah hiçbir şey gözükmüyor. Servise verdim mecburen, anca gelebildim
Eveeet cumaya az kaldı hanımlar, umarım ki güzel eksilerle gelirsiniz bu hafta. Hadi şu 2 günü de sıkı tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?