Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acı elma yağı bebeklerde sakıncalı galiba çok çok inceltilmeli ve en az 6 aylik olmali yanlış mi biliyorum acaba..

Hoşgeldiniz sizde Allah bagislasin. İnşallah en yakinda ulaşılır hedeflerini.
Bende 1200 un altına inmek lazım diye biliyorum.

Acı elma yağı bebeklerde sakıncalı galiba çok çok inceltilmeli ve en az 6 aylik olmali yanlış mi biliyorum acaba..
Hazır olanlarını evet zeytin yağıyla inceltmek lazim doğal i ben 1 aylıkken başlamıştım ki oğlumun cildi hassastır doğal hiç zarar vermedi.göbek çevresi bide ayak tabanlarina hep parmağında sürüp sadece onu sürmek lazım ama

Ayy bende yazayim bari menu mu

Sabah
2 haşlanmış yumurta bide oglumdan kalan vardi

5 6 zeytin
2 ince dilim peynir

Öğle

1 kahve

Akşam 3:30 da
1 tabak bulgur pilavi ustune kiymali patlican yemegi

Ara

10 zeytin
2 hurma
1 kase yogurt

Ayrica 2 günde nasil verdin 1.8 i neler yaptin gerçi ödemdir muhtemelen ama çok kısa zaman
Dukan la başladım bide normalde su içemem çok susatti bu diyet şu 3 lt yi geçiyor günlük bide sade Nescafe ve Yeşilçay
Ödem diye düşünüyorum o yüzden
Bide oglusumla zumba yapiyoruz

Doğalı nerden bulunur ki acaba

Dukan la başladım bide normalde su içemem çok susatti bu diyet şu 3 lt yi geçiyor günlük bide sade Nescafe ve Yeşilçay
Ödem diye düşünüyorum o yüzden
Bide oglusumla zumba yapiyoruz
Allah bağışlasın insallah.. dukana devam mi edeceksin.. bende karatay yapiyorum

Yaa bunu Y YenibiRenk arkadaşımız da dedi. Ben şu an emzirmenin avantajını yaşıyorum, emzirme bitince almam inşallah
Ege Bölgesi hemen hemen her koyde yapılıyor tanidiklariniz varsa yada ulasabiliyorsaniz
Egeli misin yoksa? :)

Allah bağışlasın insallah.. dukana devam mi edeceksin.. bende karatay yapiyorum
Dukan la 60 a kadar devam edip keto diye bi diyet var karbonhidrat en aza indiriyorsun bide seminerine gitmiştim Canan Karatay a çok saygı duyuyorlar keto ya gecicem sonra
Bu kilolar çok yordu artık ta önce dukan la hızlı başlangıç olsun istedim

Yaa bunu Y YenibiRenk arkadaşımız da dedi. Ben şu an emzirmenin avantajını yaşıyorum, emzirme bitince almam inşallah

Egeli misin yoksa? :)
Vücut süt yapmaya harcadığı enerjiyi süte donusturemeyince yağ olarak depolarmis o yüzden bi 500 kalori azaltmak lazim demişti arkadaş ben dinlemedim emzirme bitince siz dinleyin bence
Keşke yerlisi olsam Ege'de yaşıyorum evet

Hadi hayirlisi hep birlikte verelim inşallah.. emzirmeyi birakmadan önce de diyet grubunda olsak iyi olacak yoksa kendimizi kaybedebilirizz.. gerçi emzirmek bana verdirmedi belki birakmakta aldirmaz

Ben kendi cildime de kullanmak istiyorum ya okumustum baya faydali haziri var bende ama emziriyorum o yuzden kullnmak istemedim..
Gönül rahatlığıyla kullanın haziran zeytin yağıyor incelten sadece . Göbek deliğine sürmeden çevresine ve ayak tabanları na hem siz hem bebisiniz

Emzirdigim için sürekli acıkıyorum zaten. Emzirmedigimde bu iştah kapanır umarım ki :)

Hangi ildesin? Ben Aydınlıyım aslen ama Ankara'da yaşıyorum. Keşke ege'de yaşasam ben de

Evet bende en son bu kilolarda hatirliyirum pamukcum 1 ay oldu biraz duraksama olmuş sanki geç olsun kalıcı olsun böyle diyince parky geldi aklıma bir slmda ona

Slm ben karabatak ördekcim dediği gibi şu 10 gün ne oldu anlamadım tel arada git gelde oglan havalik olduk naz niyaz ben okula uğradım doğum günü için eve geldim 3 saat sonra yorgan dosek grip sinüzit ateş neyse 4 5 diyet oldu bana bişey yiyemedim sonra kız civali derece vardı bul sen kırıl nasıl oldu bilmiyorum çok şükür sıkıntı olmadı ama tabi bir gün acilde kal simdide acilden aldığımız mikroplarla uğraş evde bir naz niyaz havası neyse hepimiz için sağlık olsun
Yeni gelenlere de selam olsun.

Geçmiş olsun bende aynı şeyi düşünüyorum ya bu kadar hasta olmam ben bu sene 2 sefer böyle oldu acaba

Seninde mi benimde oyle oldu arada titrek neyse hallolur inşallah geçen hafta ne oldu ona bile bakamadım daldım buraya inş bu hafta iyi olur

Gun bittigine gore menuyu yazayim

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 kibrit kutusu buyuklugunde peynir
2 dilim beyaz ekmek

Oglen
Bir tabak anali kizli kofte
1 bardak ayran

Aksam
1.5 uskumru
Yarim kase corba

Ara
1 muz
2 burcak biskuvi

Spor sonrasi
Yarim kase yogurt

Su 2 litre

Spor
30 dk hafif tempo yuruyus
6dk alt bacak egzersizi
10 dk cardio ( kaptan fitness blender videolarindan yaptim jillian olarakta degerlendirilebilir)

morordek kaptan yemedim yemedim pasta, bir catal bile almadim. bugun o yuzden bu saati bekledim. Kendimi tutamayip yersem yazmamis olmayayim diye simdi sporumu yaptim. Yogurdumu kasiklayip uyku moda gecicem.

Birde emzirme sonra biz bilincsiz oldugumuzdan kilo aldik sen zaten farkindasin o yuzden almazsin hic endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…