Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sende mi başladın hapa parky evet istah yapıyor biraz gecenin 12 zeytin ekmek aseriyorum resmen sen ve karbonhidrat yan yana gelmez cidden mi

Emzirdigim için sürekli acıkıyorum zaten. Emzirmedigimde bu iştah kapanır umarım ki :)

Hangi ildesin? Ben Aydınlıyım aslen ama Ankara'da yaşıyorum. Keşke ege'de yaşasam ben de
bende istah acılmıstı sutten cocuga gecme ihtimali kalkınca:)
Mugla dayım Ankara da guzel ama Ege bambaska donersiniz insallah

Kalori miktarın cok iyi bence azaltma. Kas kaybı yasarsin. Diyetisyenler genekde 1400 1500 civari veriyorlar. Katbonhidrat yerine proteini artırabilirsin

Madalyam da gelmiş bu acaba listede olan herkese mi veriliyor :)
Eveeet geçen cuma mesaj atmayı unutmuşum yeni aklıma geldi :) hayırlı olsun tekrardan
bende istah acılmıstı sutten cocuga gecme ihtimali kalkınca:)
Mugla dayım Ankara da guzel ama Ege bambaska donersiniz insallah
Muğla da çok güzel, hatta Aydın'dan bile güzel bence :)
Ah ah keşke oralarda yaşıyor olsaydım :) Ankara hiç güzel gelmiyor bana

Günaydın herkese:)

Dünkü menüm

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve badem, yarim kapya biber, 1 yeşil biber, roka ve maydanoz

Ara öğün 17.00 : 1 elma ve ceyrek kase yağ yakıcı yoğurt

Aksam : yarim kase tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, yarım kase yoğurt ve salata

Su : 2 lt

Spor : 40 dk yürüyüş, 500 ip atlama ve 45 dk leslie

Bugünkü menüm@morordek
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Peynir
Ara
  • 1 avuç fındık
  • 1 portakal
Akşam
  • 3 kaşık pilav
  • Az kuru fasulye
Su 2,5 lt
1000 ip atlama, 1 saat tempolu yürüyüş

Kardelencim izninle menune yorum yapmak istiyorum. Bu menü 1000 kalorinin cok altinda ve tehlikeli olur ilerleyen zaman icin Sabah kahvaltina bir kac zeytin ve biraz yesillik ile aksam menune de az biraz yogurt eklersen mukemmel olur bence.

Teşekkür ederim:))

Günaydınlar
Bugün ne günü? Ekstra dikkat günü
Kaçamak görürsem ceza puanlarım daha haşin olabilir söyleyeyim.
Bence bu hafta takım iyi kilo verecek menü ler çok iyiydii.. gunaydinnn bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…