- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.921
Sende mi başladın hapa parky evet istah yapıyor biraz gecenin 12 zeytin ekmek aseriyorum resmen sen ve karbonhidrat yan yana gelmez cidden migünaydın hatunceğizler
bu hafta hafiften saldım kendimi hemen toparlanma tuşuna bastım bir şeylere başlamak için pazartesiyi beklemeye lüzum yok
dünkü menümü sayayım..
morordek
sabah:2 parmak boy maydanozlu peynirli poğaça,
öğlen:yoğurt çorbası,ton balıklı salata
akşam:ızgara köfte,bir porsiyon noodle special , domates söğüş..
su :3.0 litre
spor yok
kan hapı iştahımı açtı karbonhidrata abanmak istiyorum..üşüyorum bir yandan..o yüzden bu sabah tekrar toparlanma kararı aldım ve bunu uygulayacağım..kilo 69
Helal olsun vallaBebek uyuyunca 45dk leslie yaptim.
Eline emeğine sağlık güzel görünüyor.sporda son durum:
Eki Görüntüle 2223007
ooy masallah Allah bagıslasınHoşgeldin canim.. benim bir an önce görmek istediğim rakamlarda kilon 6li rakamlari görmek istiyorum benim de 17 aylık bir oğlum var..
Kesinlikle yapicaz..ooy masallah Allah bagıslasın
bi kadın istedimi heseyi yapar
inat edelim yapalım
bende istah acılmıstı sutten cocuga gecme ihtimali kalkınca:)Emzirdigim için sürekli acıkıyorum zaten. Emzirmedigimde bu iştah kapanır umarım ki :)
Hangi ildesin? Ben Aydınlıyım aslen ama Ankara'da yaşıyorum. Keşke ege'de yaşasam ben de
okudum ve kabul ettim.
pazartesi basladım diyete
pazartesi 68.8
carsamba 67.0
hedef 57
Bu arada bugun yediklerimi fitday'e girdim. Sonuc su:
Eki Görüntüle 2223421
Sanirim karbonhidrat 100den az olmali ama tabi 50 civarinda olsa daha iyi olur. Kas kaybetmemek icin gerekn protein miktari nedir bilmiyorum. Totalde 1285 kalori iyi midir, azaltmali miyim?
Eveeet geçen cuma mesaj atmayı unutmuşum yeni aklıma geldi :) hayırlı olsun tekrardanMadalyam da gelmiş bu acaba listede olan herkese mi veriliyor :)
Muğla da çok güzel, hatta Aydın'dan bile güzel bence :)bende istah acılmıstı sutten cocuga gecme ihtimali kalkınca:)
Mugla dayım Ankara da guzel ama Ege bambaska donersiniz insallah
Bugünkü menüm@morordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
Akşam
- 1 avuç fındık
- 1 portakal
Su 2,5 lt
- 3 kaşık pilav
- Az kuru fasulye
1000 ip atlama, 1 saat tempolu yürüyüş
Teşekkür ederim canım eklemeler yaparım.Kardelencim izninle menune yorum yapmak istiyorum. Bu menü 1000 kalorinin cok altinda ve tehlikeli olur ilerleyen zaman icin Sabah kahvaltina bir kac zeytin ve biraz yesillik ile aksam menune de az biraz yogurt eklersen mukemmel olur bence.
Teşekkür ederim:))Eveeet geçen cuma mesaj atmayı unutmuşum yeni aklıma geldi :) hayırlı olsun tekrardan
Muğla da çok güzel, hatta Aydın'dan bile güzel bence :)
Ah ah keşke oralarda yaşıyor olsaydım :) Ankara hiç güzel gelmiyor bana
Bence bu hafta takım iyi kilo verecek menü ler çok iyiydii.. gunaydinnn bu arada :)Günaydınlar
Bugün ne günü? Ekstra dikkat günü
Kaçamak görürsem ceza puanlarım daha haşin olabilir söyleyeyim.
başladım da iki gündür içmeyi kestimSende mi başladın hapa parky evet istah yapıyor biraz gecenin 12 zeytin ekmek aseriyorum resmen sen ve karbonhidrat yan yana gelmez cidden mi
Ayy insallah ya ne güzel olurBence bu hafta takım iyi kilo verecek menü ler çok iyiydii.. gunaydinnn bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?