Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayrica ayvacicegi geri dönemedim bulgur şöyle az miktar da tuketilebilir vücut karbonhidrat ihtiyacini karsilamali ama bunu sağlıklı gıdalardan almalı diyor karatay karbonhidrat i bulgurdan cevizden findiktan karsiliyoruz.. ekmek ve pirinç çıkınca yerine bulgur koyduk ama cok yememeye calisiyorum..

morordek açım aç diye bagirmak ıstiyorum:)))

Akşam erken yedim ve çok az yedimm kaçamak yok sadece regl oldum ondan cok korkuyorum (

Sabah
2 yumurta
Zeytin

Öğle
1 kahve
Azıcık çekirdek

Ara
Meyveli yogurt

Akşam
Akşamı 4 buçuk gibi yedim ve toplamda 4 kaşık yeşil fasulye bulgur yedim 1 kaşık bulgur 3 kaşık fasulye şeklinde..

Su 3 buçuk olacak insallah

Spor 20 dk koşu 15 dk yürüyüş 1 saat plates ayvacicegi

Cokk dogruuu

Ben bir menu bildirimi yapayim

Sabah
1 haslanmis yumurta
1yk cokelek
1 dilim kepek ekmek

Oglen
4 yk tavuk sote
1 kase mercimek corbasi
2 dilim beyaz ekmek
2 bardak ayran

Ara
1 kucuk sekerpare

Aksam
1 tavuk but
1 kase pulbiberli yogurt
1 dilim ekmek

Su 1 litre ancak olmustur
Spor yapamadim

Öğlen ekmek yemesen de olurmuş aslinda. Şekerpare 1 taneyle sınırlı kalabilmişsin gerçi bugün olmasaymis daha iyi olurmus..

suyu cok arttırın ama
asıl sut yapan su dur
ben nezaman siseye koyup icsem olmadı bu sefer surahiye koydum bardak yanınada not defterı er susadıgımda 1 bardagı bıtırıp bir cizgi cekıyorum dun 16 bardak=3.2 lt su icmisim esim bile inanamadı bi bunu denermisin
bide emzirmek susatır ya emzirecegin zamanda su al bence yanına

Kaloriyi senin vücut kitle indexine göre ayarlıyor genelde bu programlar. Bu programı bilmiyorum ben YAZIO kullanıyorum ancak benim ölçülerime göre 1350 gibi bir şey veriyordu alabileceğim günlük kaloriyi. Kilomu güncelledim dün. Şu an ki kilom daha az ve bu kiloma göre 1322 kalori verdi mesela...

Ay evet o acı elma yağı denilen dahiyane buluş resmen hayat kurtarıcı... hatta bu grupta da bebeği olanlar için daha önce önermiştim diye hatırlıyorum. Biz de gaz problemini ayaklarının altına acı elma yağıyla masaj yaparak atlatıyorduk. Müthiş etkili.

Cok geçmiş olsun nasilsin şu an bol bol ıhlamur nane limon içmeye çalış daha iyi olursun insallah..

Çok teşekkürler Asmi’cim. Sabah su içinde kalktım yataktan resmen. İlginç şekilde hem üşüyüp titriyorum hem de ter içinde kalıyorum. Bünyem saçmaladı. Kalkıp hemen duş aldım attım bu hastalığı diye düşündüm ama yokkk ı ııhhh.... Bütün gün her yerim kırık kırıktı resmen. Ve bu halimle ateşi çıkan kızımı anadolu yakasından avrupa yakasındaki bir doktora götürdüm. 3 ayın sonuna geldik hala orta kulak iltihabını atlatamadı. Sabah 10’da çıkmışız akşam da pedagog görüşmemiz vardı saat 19.30’da. Saat 18.00’da arabayı parketmek için yol kenarında isparkın yerine girip arabanın kapısını açıp indiğimde, ellerimi ve kafamı kapının üstüne koydum kaldım çaresizce. Bitmiş vücudum bütün gün araba kullanmaktan ter su içinde yapışmışım resmen koltuğa....Ve titreyerek dışarı çıktım yine o halde. Allah sonumu hayır etsin.Az önce de ütü yaparken ütünün buharı ütü masasının altından geçerek bacağımı yaktı. Resmen 2. Derece yanık. Bu yorgunlukla acıdan yatamıyorum. Krem sürdüm acının biraz olsun dinmesini bekliyorum. Saçmalıklar silsilesi........Yakamdan düşse artık bu saçmalıklar!

Kesinlikle katılıyorum. Emzirirken çok hızlı veriyordum. Ama nasıl olsa almıyorum diye şımarıklığın dibine vurarak hiç doğru düzgün diyet yapmadım. Kilo da almadım ama o dönem dikkat edip doğru düzgün diyet yapsaydım şimdiye çoktan hedefe ulaşmıştım.

Emzirdigim için sürekli acıkıyorum zaten. Emzirmedigimde bu iştah kapanır umarım ki :)

Hangi ildesin? Ben Aydınlıyım aslen ama Ankara'da yaşıyorum. Keşke ege'de yaşasam ben de

Şeymaaa ben senin Aydınlı olduğunu bilmiyordum. Aydınlı biri Ankara’da nasıl yaşar nasıl yaparsın bunuuu :))))

Aaa çok üzüldüm ya. Gelince her şey üst üste gelir zaten. Neyse, geçmiş gitmiş olsun diyelim Sibel’cim. Sen artık sahalara geri dön bence. Çok ara verince de dağılıp toparlanamıyor insan. Bak bende uzun zamandır motive olmaya çalışıyorum, direniyorum ama başaramıyordum. Bu sefer adapte oldum galiba. Kopmamak gerekiyor.

Geçmiş olsun bende aynı şeyi düşünüyorum ya bu kadar hasta olmam ben bu sene 2 sefer böyle oldu acaba

Ya da manyak bir mikrop var doktor havadan yayılıyor hiçbir şey yapamazsınız demişti. Sanırım kendisi teşrif ettiler. Beni resmen ele geçirdi. Bak sen de öyle olmuşsun. Umarım bir an önce geldikleri gibi giderler......

Sende mi başladın hapa parky evet istah yapıyor biraz gecenin 12 zeytin ekmek aseriyorum resmen sen ve karbonhidrat yan yana gelmez cidden mi

parkbyull ve sibel, kan hapını neden gece yatmasan önce almıyorsunuz? Ben öyle yapıyordum. Bu şikayetlerden kurtulursunuz. Ama kabızlık yapıyor o ayrı... ve benim cildimi bozmuştu.

Oy oy oy, cok gecmis olsun. Birkac gun yatak dinlenme sart gibi duruyor, firsat yarattikca dinlenip bol sivi, vitamin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…