- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.981
Cokk dogruuuBi kaçamak diğerlerini çağırıyor zaten. Kanına bi girdimi devamını istiyorsun. Dediğin gibi bugün pasta mı yedim. O hafta hafif beslenerek spor yaparak tölere edebilirim. Vücudumu arındırabilirim. Hatalarımızın farkındayız zamanla inşallah bunları Aşıcaz.
Eline saglikkk..Sporda son durum asagida. Bu hafta bi degisiklik olmazsakardelelen321 onde bitirecek yarisi. Bakalim yapilan sporlar verilen kilolara nasil yansiyacak
Gec oldugu icin leslie yapmicam, sabah erken kalkip tartiya gore bi leslie 45dk yapabilirim. Haftasonu firsat olursa spor salonu, olmadi bi jilian denemesi hedefim var.
Eki Görüntüle 2223770
Öğlen ekmek yemesen de olurmuş aslinda. Şekerpare 1 taneyle sınırlı kalabilmişsin gerçi bugün olmasaymis daha iyi olurmus..Ben bir menu bildirimi yapayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1yk cokelek
1 dilim kepek ekmek
Oglen
4 yk tavuk sote
1 kase mercimek corbasi
2 dilim beyaz ekmek
2 bardak ayran
Ara
1 kucuk sekerpare
Aksam
1 tavuk but
1 kase pulbiberli yogurt
1 dilim ekmek
Su 1 litre ancak olmustur
Spor yapamadim
suyu cok arttırın amaBugunku menum:
sabah: 1 dilim cavdar ekmegi, 5 ceri domates, 1 avokado, 100 gram mozarella peynir
ogle: 1 bardak yagsiz sut, 2 yk fistik ezmesi, salatalik
aksam: 120 gram tavuk koftesi, 120 gram cokelek peyniri
spor: yok (yapabilirsem bebegi uyutunca leslie)
su: 1 litre (artacak)
toplam 1218 kcal, 72.0 gr yag, 64.5 gram karbonhidrat, 85.1 gram protein olmus bugun.
Teşekkür ederim canım.Eline saglikkk..kardelelen321 tebrikk ederim canim süpersinn
Oglen yemege davetliydim ve ekmek sicacikti.Öğlen ekmek yemesen de olurmuş aslinda. Şekerpare 1 taneyle sınırlı kalabilmişsin gerçi bugün olmasaymis daha iyi olurmus..
Bu arada bugun yediklerimi fitday'e girdim. Sonuc su:
Eki Görüntüle 2223421
Sanirim karbonhidrat 100den az olmali ama tabi 50 civarinda olsa daha iyi olur. Kas kaybetmemek icin gerekn protein miktari nedir bilmiyorum. Totalde 1285 kalori iyi midir, azaltmali miyim?
Çok memnun oldum Allah bagislasin
Gecen senede çok iyi vermissiniz herseye bi öncekinden iyi olsun insallah
İnşallah. İlk hedefim 57 sonra 54 en sonda 50 diyorum 3 kademe olursa daha bi ulaşılır olur dedim
Allah bagislasin erkek çocuk çok fazla gazlı oluyor hala arada olur bizim elma yagi (adaçayı meyvesine elma denir) dogalindan bulup depolayin derim en cok gaz üzdü bizi
Cok geçmiş olsun nasilsin şu an bol bol ıhlamur nane limon içmeye çalış daha iyi olursun insallah..
Hosbulduk kaptanı sizinde Allah bagislasin elma yagi sizin iÇinde geçerli birde arkadaşlar galiba çoğumuz aynı durumlardayiz emziren anneler varsa eğer bi biyolojici arkadaşım asıl vücut emzirme bıraktığında kilo alır demişti ona da dikkat edin ben büyük sözü dinlememistim
Emzirdigim için sürekli acıkıyorum zaten. Emzirmedigimde bu iştah kapanır umarım ki :)
Hangi ildesin? Ben Aydınlıyım aslen ama Ankara'da yaşıyorum. Keşke ege'de yaşasam ben de
Evet bende en son bu kilolarda hatirliyirum pamukcum 1 ay oldu biraz duraksama olmuş sanki geç olsun kalıcı olsun böyle diyince parky geldi aklıma bir slmda ona
Slm ben karabatak ördekcim dediği gibi şu 10 gün ne oldu anlamadım tel arada git gelde oglan havalik olduk naz niyaz ben okula uğradım doğum günü için eve geldim 3 saat sonra yorgan dosek grip sinüzit ateş neyse 4 5 diyet oldu bana bişey yiyemedim sonra kız civali derece vardı bul sen kırıl nasıl oldu bilmiyorum çok şükür sıkıntı olmadı ama tabi bir gün acilde kal simdide acilden aldığımız mikroplarla uğraş evde bir naz niyaz havası neyse hepimiz için sağlık olsun
Yeni gelenlere de selam olsun.
Geçmiş olsun bende aynı şeyi düşünüyorum ya bu kadar hasta olmam ben bu sene 2 sefer böyle oldu acaba
Sende mi başladın hapa parky evet istah yapıyor biraz gecenin 12 zeytin ekmek aseriyorum resmen sen ve karbonhidrat yan yana gelmez cidden mi
başladım da iki gündür içmeyi kestim
sağlık mı kilo mu arasında araftayım valla
Çok teşekkürler Asmi’cim. Sabah su içinde kalktım yataktan resmen. İlginç şekilde hem üşüyüp titriyorum hem de ter içinde kalıyorum. Bünyem saçmaladı. Kalkıp hemen duş aldım attım bu hastalığı diye düşündüm ama yokkk ı ııhhh.... Bütün gün her yerim kırık kırıktı resmen. Ve bu halimle ateşi çıkan kızımı anadolu yakasından avrupa yakasındaki bir doktora götürdüm. 3 ayın sonuna geldik hala orta kulak iltihabını atlatamadı. Sabah 10’da çıkmışız akşam da pedagog görüşmemiz vardı saat 19.30’da. Saat 18.00’da arabayı parketmek için yol kenarında isparkın yerine girip arabanın kapısını açıp indiğimde, ellerimi ve kafamı kapının üstüne koydum kaldım çaresizce. Bitmiş vücudum bütün gün araba kullanmaktan ter su içinde yapışmışım resmen koltuğa....Ve titreyerek dışarı çıktım yine o halde. Allah sonumu hayır etsin.Az önce de ütü yaparken ütünün buharı ütü masasının altından geçerek bacağımı yaktı. Resmen 2. Derece yanık. Bu yorgunlukla acıdan yatamıyorum. Krem sürdüm acının biraz olsun dinmesini bekliyorum. Saçmalıklar silsilesi........Yakamdan düşse artık bu saçmalıklar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?