- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.021
Ben de şaşırıyorum Esracım :)))Şeymaaa ben senin Aydınlı olduğunu bilmiyordum. Aydınlı biri Ankara’da nasıl yaşar nasıl yaparsın bunuuu :))))
Tebrikler hayalcim
Çok güzel yüzde tebrik ederiiimmm
Evet kardelencim 79 baz alınıp hesaplanacak. Ben yaparım o hesabı. Hayırlı olsun listeye girişin :)Eki Görüntüle 2223845
Geçen haftaya göre 1,1 fark. Listeye girerken 79 ile mezun olduğum için 79 baz alınarak mı hesaplanacakmorordek cim
Tebrikler asmicim eksi gelmeyi başarmıssın yine de :)Benim kilom 75.3 malesef dün akşam regl oldum yoksa 74 u görürdüm
75.8-75.3 =0.5:75.8×100 = %0.66
Tebrikler EsracımÖnce hemen kilo bildirimimi yapayım. Uzun zaman sonra 63.00’a düşünce gururla fotoğrafladım :)))
Teşekkür ederim canımBen de şaşırıyorum Esracım :)))
Üniversite sebebiyle geldim ve çakıldım kaldım burada. Ama doktora bitince değişecek sanki hissediyorum :))
Tebrikler hayalcim
Çok güzel yüzde tebrik ederiiimmm
Evet kardelencim 79 baz alınıp hesaplanacak. Ben yaparım o hesabı. Hayırlı olsun listeye girişin :)
Tebrikler asmicim eksi gelmeyi başarmıssın yine de :)
Senin de 1.3 gitmiş çoook güzel. Tebrikler canımGüzel sonuç, tebrikler..
Tebrik ederim, spor yaramış galiba.
Eksi olsun da, yarım kiloazdegil ki. Pilates ise yaramış
Senin de 1.3 gitmiş çoook güzel. Tebrikler canım
79,9dum canımSen geçen hafta kaçtın canm
TeşekürleeeerSporda 604. etap birincisikardelelen321 . Tebrikler !!!
Haftaya P papatyagil i cikarip,Hmavidag i ekliyorum. Hadi bakalim, 605. etap spor kapismasi bugun itibari ile baslamistir.
Eki Görüntüle 2223858
Kesiyor ama miktarini ayarlayamiyorum. Kesela kuruyemis asla azicikla kalmiyor. Suan en buyuk sorunum bu tadimlil alamiyorum
O yuzden diyeto biraktigim an geri alabilecek potansiyele sahibim
Ellerine sağlıkSporda 604. etap birincisikardelelen321 . Tebrikler !!!
Haftaya P papatyagil i cikarip,Hmavidag i ekliyorum. Hadi bakalim, 605. etap spor kapismasi bugun itibari ile baslamistir.
Eki Görüntüle 2223858
Kesinlikle kaptanım, ilk 3 puandakilerin yüzdeleri de iyi. Bu hafta daha çok katılım bekliyorum.Ellerine sağlık
Bu puan işi iyi oldu, baya motive de etti sanki :)
Hep sorayim deyip unutuyorum yağ yakıcı yoğurt nasıl birşe?
Estagfurullah parkcımpatron benim hafta sonu sınavlar var bugün kusuruma bakmazsın inşaallah kilomu söylemiştim ama seni etiketlememişim sabit 69
cok gecmiş olsun balpamuk ya ikinizede
bana faranjit gibi geldi olsada olmasada adacayı demleyip gargara yap bak cok iyi gelir
yanıklar içinde aloevera bitkisi varya kucucuk bişey 25 lira ondan al bak bende 40 50 arası var oyle arsız cogalıyor ki ve bakmasan bile büyüyor dursun evinde yanıklara acılarına lekelerine bire bir
bende hastayım buarada :)
günaydınlar ben diyete pazartesi basladıgım için izninizle pazartesiyi baz alıyorum
pazatesi 68.8
cuma 66.3
66.8-66.3=2.5:68.8x100=%3.63
şimdi bugun dukan atakta 5. gün ama kilo verme yavasladı ve 500 gram yagdan gitmiş yag yakmaya basladı vucudum o yuuzden seyır e gecsemmı diyorum bide üsüttüm galiba o yuzden de seyir e gecsem biraz sebze mi yesem artık diyorum
bi yandanda bida dukan yapmıcam için sonuna kadar dayansammı diyorum:)
Sporda 604. etap birincisikardelelen321 . Tebrikler !!!
Eki Görüntüle 2223858
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?