Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şeymaaa ben senin Aydınlı olduğunu bilmiyordum. Aydınlı biri Ankara’da nasıl yaşar nasıl yaparsın bunuuu :))))
Ben de şaşırıyorum Esracım :)))
Üniversite sebebiyle geldim ve çakıldım kaldım burada. Ama doktora bitince değişecek sanki hissediyorum :))
Günaydın Sevgili Diyettaş arkadaşlarım.

Bugünkü kilom 67.4 kg Fark :600 Gr. morordek
Tebrikler hayalcim
Evet benimki 54.0

55.3/54.0/1.3/%2.35

Eki Görüntüle 2223825
Çok güzel yüzde tebrik ederiiimmm
Eki Görüntüle 2223845
Geçen haftaya göre 1,1 fark. Listeye girerken 79 ile mezun olduğum için 79 baz alınarak mı hesaplanacak morordek cim
Evet kardelencim 79 baz alınıp hesaplanacak. Ben yaparım o hesabı. Hayırlı olsun listeye girişin :)
Benim kilom 75.3 malesef dün akşam regl oldum yoksa 74 u görürdüm

75.8-75.3 =0.5:75.8×100 = %0.66
Tebrikler asmicim eksi gelmeyi başarmıssın yine de :)

Teşekkür ederim canım

günaydınlar ben diyete pazartesi basladıgım için izninizle pazartesiyi baz alıyorum
pazatesi 68.8
cuma 66.3
66.8-66.3=2.5:68.8x100=%3.63
şimdi bugun dukan atakta 5. gün ama kilo verme yavasladı ve 500 gram yagdan gitmiş yag yakmaya basladı vucudum o yuuzden seyır e gecsemmı diyorum bide üsüttüm galiba o yuzden de seyir e gecsem biraz sebze mi yesem artık diyorum
bi yandanda bida dukan yapmıcam için sonuna kadar dayansammı diyorum:)

Kesiyor ama miktarini ayarlayamiyorum. Kesela kuruyemis asla azicikla kalmiyor. Suan en buyuk sorunum bu tadimlil alamiyorum
O yuzden diyeto biraktigim an geri alabilecek potansiyele sahibim

Bütün paket elinde olunca fazla yiyorsan, önceden küçük bir kaseye yiyecegin kadarını ayirabilirsin. Paket ortada olmayınca kasedekini yiyip sonra bir nefes al, kendine neden kilo vermek istedigini hatırlat ve bir bardak su iç:)

Çok teşekkürler Hmavidag evde aloevera var ama can acısıyla aklıma gelmedi. Şimdi de su topladı sanırım buna başka bir şey yapmak lazım artık

Hmavidag bence 5 gün atak senin kilona göre fazla zaten. Genelde senin kilolarına 3 gün atak veriyor dukan. Seyire geçmekisin diye düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…