- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.001
Evet karatay degisik konulardaki cikislariyla tepki cekse de bu konularda bir farkindalik yaratti kesinlikle. Yani yeni birsey söylemiyor ama herkese hitap ederek konuyu daha populer yapti turkiye genelinde.Kesinlikle son iki cümlene katiliyorum.. Cok iyi anlatmissin.. Ben de geçen sene karataya başladım aslinda eşimle başladık eve ekmek almadik pirinç yapmadim şeker tuketmedik derken karbonhidratı baya bi azalttik 2 ayda 10 kg verdik.. Sonra tatile çıktık biraz abarttik ben verdigim 10 kg hepsini geri almisimdir diyordum ama yok 3 kg aldim sonra devam edemedim tabi tatlı hamur işi devam etti benim kilomun sebebi tamamen tatli diyebilirim.. Bizde karatayin şöyle bir faydasi oldu.. ben şu an da kahvaltida dahil hiç ekmek aramiyorum menemen yapsam dahi ekmeksiz yiyorum pirinç misafir dışında yapmıyorum ah olsa da yesek demiyoruz (halbu ki öncesinde çok sık yapardik)... Eşim asla çayı şekersiz içemezdi bu sayede bıraktı şu an diyet yapmiyor ama şeker atmiyor pirinç patates tuketmiyor..Yani şunu diyecegim karatay bize çok guzel alislanliklar kazandırdı biz bazi şeyleri hayatimizin parçası haline getirdik ve sanirim artik böyle devam edecek ve bu karatay diyetine basladiktan sonra oldu... Ama senin de dedigin gibi elbette tüketiyoruz ama bazen aşırıya kaçmadan şu an vermek istiyoruz ve ekstra dikkat ediyoruz,korumak istedigimizde dengelemeye çalışacağız tabi... şu tatli borek olayinda da alışkanlık kazansam benim olayim tamam dir :)
Bu arada dünkü menümüde paylaşayım.
Sabah : 2 yumurtalı pırasalı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve badem, yarim kapya biber, 1 yeşil biber, roka ve maydanoz
Ara öğün 17.00 : 1 yeşil elma ve ceyrek kase yağ yakıcı yoğurt
Aksam : 1 tabak kerevizyemeği, 1 tabak mantarlı bulgur pilavı ve yarım kase yoğurt
Su : 2 lt
Spor : 40 dk yürüyüş, 500 ip atlama
ya ben zaten bu ara kendimi kaybettim canım..Ben de böyle türlü sebeple kestim kan ilacını, sonra damardan serum almak zorunda kaldım.
ne güzel kilo keşke benim olsa:)
Off off offf diyorum valla cok cok geçmiş olsun zaten çocuklu annelere hastalanmak yataga girmek lüks oluyor hele bide üstüne onlarda hastalaninca daha kötü Allah şifa versin bir an önce dinlenmen lazim ama yoksa daha geç atlatirsinn.. o yanığı bende çok iyi bilirim ayni yerden ayni sekilde yakmistim..Çok teşekkürler Asmi’cim. Sabah su içinde kalktım yataktan resmen. İlginç şekilde hem üşüyüp titriyorum hem de ter içinde kalıyorum. Bünyem saçmaladı. Kalkıp hemen duş aldım attım bu hastalığı diye düşündüm ama yokkk ı ııhhh.... Bütün gün her yerim kırık kırıktı resmen. Ve bu halimle ateşi çıkan kızımı anadolu yakasından avrupa yakasındaki bir doktora götürdüm. 3 ayın sonuna geldik hala orta kulak iltihabını atlatamadı. Sabah 10’da çıkmışız akşam da pedagog görüşmemiz vardı saat 19.30’da. Saat 18.00’da arabayı parketmek için yol kenarında isparkın yerine girip arabanın kapısını açıp indiğimde, ellerimi ve kafamı kapının üstüne koydum kaldım çaresizce. Bitmiş vücudum bütün gün araba kullanmaktan ter su içinde yapışmışım resmen koltuğa....Ve titreyerek dışarı çıktım yine o halde. Allah sonumu hayır etsin.Az önce de ütü yaparken ütünün buharı ütü masasının altından geçerek bacağımı yaktı. Resmen 2. Derece yanık. Bu yorgunlukla acıdan yatamıyorum. Krem sürdüm acının biraz olsun dinmesini bekliyorum. Saçmalıklar silsilesi........Yakamdan düşse artık bu saçmalıklar!
Cok net ve ısrarcı bir bayan ben söylediği seyler bana göre cok doğru. Şu kibrit kutusu kadar peynirler insani diyet psikolojisine sokuyor iyice ve devam ettirilemiyor bence..Evet karatay degisik konulardaki cikislariyla tepki cekse de bu konularda bir farkindalik yaratti kesinlikle. Yani yeni birsey söylemiyor ama herkese hitap ederek konuyu daha populer yapti turkiye genelinde.
Sen geçen hafta kaçtın canmEki Görüntüle 2223845
Geçen haftaya göre 1,1 fark. Listeye girerken 79 ile mezun olduğum için 79 baz alınarak mı hesaplanacakmorordek cim
cok gecmiş olsun balpamuk ya ikinizedeÇok teşekkürler Asmi’cim. Sabah su içinde kalktım yataktan resmen. İlginç şekilde hem üşüyüp titriyorum hem de ter içinde kalıyorum. Bünyem saçmaladı. Kalkıp hemen duş aldım attım bu hastalığı diye düşündüm ama yokkk ı ııhhh.... Bütün gün her yerim kırık kırıktı resmen. Ve bu halimle ateşi çıkan kızımı anadolu yakasından avrupa yakasındaki bir doktora götürdüm. 3 ayın sonuna geldik hala orta kulak iltihabını atlatamadı. Sabah 10’da çıkmışız akşam da pedagog görüşmemiz vardı saat 19.30’da. Saat 18.00’da arabayı parketmek için yol kenarında isparkın yerine girip arabanın kapısını açıp indiğimde, ellerimi ve kafamı kapının üstüne koydum kaldım çaresizce. Bitmiş vücudum bütün gün araba kullanmaktan ter su içinde yapışmışım resmen koltuğa....Ve titreyerek dışarı çıktım yine o halde. Allah sonumu hayır etsin.Az önce de ütü yaparken ütünün buharı ütü masasının altından geçerek bacağımı yaktı. Resmen 2. Derece yanık. Bu yorgunlukla acıdan yatamıyorum. Krem sürdüm acının biraz olsun dinmesini bekliyorum. Saçmalıklar silsilesi........Yakamdan düşse artık bu saçmalıklar!
Eki Görüntüle 2223845
Geçen haftaya göre 1,1 fark. Listeye girerken 79 ile mezun olduğum için 79 baz alınarak mı hesaplanacakmorordek cim
Benim kilom 75.3 malesef dün akşam regl oldum yoksa 74 u görürdüm
75.8-75.3 =0.5:75.8×100 = %0.66
günaydınlar kızlar oğlanlar hasta olunca bende rapor almıtım bugün işe başladım geçmişi okuyamadım 275 mesaj var ama son sayfadaayvacicegi nin güzel sonucunu gördüm tebrikler tatlım umarım diğer sonuçlarda öyle güzel olureşim gittiği için bu hafta kendimi karbonhidrata boğmuştum bir de evde spor yoktu açıkcası bu sabah korka korka çıktım tartıya 500 gr artıdayım wc ye çıkamadığım halde moralim yerine geldi hemen bir aksilik olmzsa haftaya ya da bir sonraki haftaya bomba gibi aranızdayım
Bakalım insallah haftaya yansır regl siskinligi.. aynen plates ve bu hafta koşu yaptim bantta sanirim onuhn da faydasi oldu.. ayrica akşam yemegini de baya azalttim..Güzel sonuç, tebrikler..
Tebrik ederim, spor yaramış galiba.
Eksi olsun da, yarım kiloazdegil ki. Pilates ise yaramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?