Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oğlum gerçekten dişten uyuyamiyormus. Dun salyasi yoktu pek, elini de agzina goturmedi. Bu gece guzel uyuyor, benim bunye alışmış uyandim. O arada buraya bakayim dedim. Biraz daha uyuyayim bari.

Sabaha herkese guzel artilar gorecek inaniyorum buna, belki derece aliriz kimbilir.

Evet karatay degisik konulardaki cikislariyla tepki cekse de bu konularda bir farkindalik yaratti kesinlikle. Yani yeni birsey söylemiyor ama herkese hitap ederek konuyu daha populer yapti turkiye genelinde.

Bu arada dünkü menümüde paylaşayım.

Sabah : 2 yumurtalı pırasalı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve badem, yarim kapya biber, 1 yeşil biber, roka ve maydanoz

Ara öğün 17.00 : 1 yeşil elma ve ceyrek kase yağ yakıcı yoğurt

Aksam : 1 tabak kerevizyemeği, 1 tabak mantarlı bulgur pilavı ve yarım kase yoğurt

Su : 2 lt

Spor : 40 dk yürüyüş, 500 ip atlama

Hep sorayim deyip unutuyorum yağ yakıcı yoğurt nasıl birşe?

Ben de böyle türlü sebeple kestim kan ilacını, sonra damardan serum almak zorunda kaldım.
ya ben zaten bu ara kendimi kaybettim canım..
belim boynum sırtım çok ağrıyor
boğazlarım kötü
midem çok sorun çıkartıyor..
sanırım bittiğim an bu andır diyorum saldım kendimi..
ama kilom hala 69 onda sorun yok

Selamın Aleyküm kardeşceğizzzzzzzzzzzzlerimmmmmmmmmm

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda nasip eder inşallah …..Aminnnnnn

Herkese tartıda bol eksiler diliyorum

günaydınlar kızlar oğlanlar hasta olunca bende rapor almıtım bugün işe başladım geçmişi okuyamadım 275 mesaj var ama son sayfada ayvacicegi nin güzel sonucunu gördüm tebrikler tatlım umarım diğer sonuçlarda öyle güzel olureşim gittiği için bu hafta kendimi karbonhidrata boğmuştum bir de evde spor yoktu açıkcası bu sabah korka korka çıktım tartıya 500 gr artıdayım wc ye çıkamadığım halde moralim yerine geldi hemen bir aksilik olmzsa haftaya ya da bir sonraki haftaya bomba gibi aranızdayım

Off off offf diyorum valla cok cok geçmiş olsun zaten çocuklu annelere hastalanmak yataga girmek lüks oluyor hele bide üstüne onlarda hastalaninca daha kötü Allah şifa versin bir an önce dinlenmen lazim ama yoksa daha geç atlatirsinn.. o yanığı bende çok iyi bilirim ayni yerden ayni sekilde yakmistim..
Evet karatay degisik konulardaki cikislariyla tepki cekse de bu konularda bir farkindalik yaratti kesinlikle. Yani yeni birsey söylemiyor ama herkese hitap ederek konuyu daha populer yapti turkiye genelinde.
Cok net ve ısrarcı bir bayan ben söylediği seyler bana göre cok doğru. Şu kibrit kutusu kadar peynirler insani diyet psikolojisine sokuyor iyice ve devam ettirilemiyor bence..

cok gecmiş olsun balpamuk ya ikinizede
bana faranjit gibi geldi olsada olmasada adacayı demleyip gargara yap bak cok iyi gelir
yanıklar içinde aloevera bitkisi varya kucucuk bişey 25 lira ondan al bak bende 40 50 arası var oyle arsız cogalıyor ki ve bakmasan bile büyüyor dursun evinde yanıklara acılarına lekelerine bire bir
bende hastayım buarada :)

Günaydın Sevgili Diyettaş arkadaşlarım.

Bugünkü kilom 67.4 kg Fark :600 Gr. morordek

Güzel sonuç, tebrikler..
Eki Görüntüle 2223845
Geçen haftaya göre 1,1 fark. Listeye girerken 79 ile mezun olduğum için 79 baz alınarak mı hesaplanacak morordek cim

Tebrik ederim, spor yaramış galiba.
Benim kilom 75.3 malesef dün akşam regl oldum yoksa 74 u görürdüm

75.8-75.3 =0.5:75.8×100 = %0.66

Eksi olsun da, yarım kiloazdegil ki. Pilates ise yaramış

Geçmiş olsun, ozledik valla.sahalara donmenibekliyoruz.

Güzel sonuç, tebrikler..

Tebrik ederim, spor yaramış galiba.

Eksi olsun da, yarım kiloazdegil ki. Pilates ise yaramış
Bakalım insallah haftaya yansır regl siskinligi.. aynen plates ve bu hafta koşu yaptim bantta sanirim onuhn da faydasi oldu.. ayrica akşam yemegini de baya azalttim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…