- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.041
Yaa şu sporlara hep çok özeniyorum amamorordek cim de biliyor ben şu diyetin başından beri hiç spor yapamadım yaaa...
:))))Tam sporsuz diyet meselesini yazdıktan sonra şunu okumam......
bende özledim tatlım da tam bir düzenimi oturtamadım eşim gittikten sonra tam oturtayım ondan sonra full burdayımGeçmiş olsun, ozledik valla.sahalara donmenibekliyoruz.
Valla sende hastaliklardan çok çektin bence kullan birde calisiyorsun güçsuzluk yapmıyor mu benim kalkcak hiç halim yok gibiydi 19 Muş demir normal olan 50den başliyormus beni duzeltti 2. Kutudayim .başladım da iki gündür içmeyi kestim
sağlık mı kilo mu arasında araftayım valla
Kesinlikle havadan okula gittim normalde hasta olup dogum gunu var diye gelende varmış o gün yarım saat kaldık sinifta akşam 5 6 da tabanlarıma kadar kırgınlık romatizma gibi ağrı ateş sinüzit gibi oldum adım attikca kafa zonkluyodu okullara ozon falan temizliği yada tuz lambaları falan bir çözüm bulunmalı ya artık bağışıklık diye bişeyde kalmadı sağlıklı gida kalmayıncaya...Ya da manyak bir mikrop var doktor havadan yayılıyor hiçbir şey yapamazsınız demişti. Sanırım kendisi teşrif ettiler. Beni resmen ele geçirdi. Bak sen de öyle olmuşsun. Umarım bir an önce geldikleri gibi giderler......
Süper eksi tebrik
Kesinlikle haklısınız 57 yolculuğuna çıkmalı hastalık sürecinde vermişim birazda adet sisligi varmış galiba bu sabahAaa çok üzüldüm ya. Gelince her şey üst üste gelir zaten. Neyse, geçmiş gitmiş olsun diyelim Sibel’cim. Sen artık sahalara geri dön bence. Çok ara verince de dağılıp toparlanamıyor insan. Bak bende uzun zamandır motive olmaya çalışıyorum, direniyorum ama başaramıyordum. Bu sefer adapte oldum galiba. Kopmamak gerekiyor.
Geçmiş olsun evet genelde gelir terslikler üstüste . Doktora göster canım belki etkili bir krem falan verirÇok teşekkürlerHmavidag evde aloevera var ama can acısıyla aklıma gelmedi. Şimdi de su topladı sanırım buna başka bir şey yapmak lazım artık
Allah Razı Olsun PAtronEstagfurullah parkcım
Sınavlarında başarılar diliyorum
Mizan yapıyorum ,sanırım kullanacağım.Valla sende hastaliklardan çok çektin bence kullan birde calisiyorsun güçsuzluk yapmıyor mu benim kalkcak hiç halim yok gibiydi 19 Muş demir normal olan 50den başliyormus beni duzeltti 2. Kutudayim .
gectim balpamuk cok sagol benimde hastalık tam vurdu en azından sebzeden vitamin alayım dedim:)Hmavidag bence 5 gün atak senin kilona göre fazla zaten. Genelde senin kilolarına 3 gün atak veriyor dukan. Seyire geçmekisin diye düşünüyorum. :)
off cok gecmiş olsun dr luk olmus ozaman sonrada iz kalmasın diye kantaron yagıÇok teşekkürlerHmavidag evde aloevera var ama can acısıyla aklıma gelmedi. Şimdi de su topladı sanırım buna başka bir şey yapmak lazım artık
Hoşgeldin :)
cok gecmiş olsunKesinlikle havadan okula gittim normalde hasta olup dogum gunu var diye gelende varmış o gün yarım saat kaldık sinifta akşam 5 6 da tabanlarıma kadar kırgınlık romatizma gibi ağrı ateş sinüzit gibi oldum adım attikca kafa zonkluyodu okullara ozon falan temizliği yada tuz lambaları falan bir çözüm bulunmalı ya artık bağışıklık diye bişeyde kalmadı sağlıklı gida kalmayıncaya...
HosbuldukHoşgeldin :)
Ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)
Bir de kendinden bahseder misin? Seni tanıyalım. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?