Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa şu sporlara hep çok özeniyorum ama morordek cim de biliyor ben şu diyetin başından beri hiç spor yapamadım yaaa...

Tam sporsuz diyet meselesini yazdıktan sonra şunu okumam......
:))))
Manidar olmuş gerçekten
Esracım spor yapmaya vaktin ve halin olmayabilir ama zaten verecek kilon fazla olmadıgı icin bir süre sonra takılacaksın. Hatta geçen haftalarda da takılmıştın. O zaman spor yapmadan vermen imkansıza yakın. Bi şekilde yürüyüş vs yapabilsen ne iyi olur.

başladım da iki gündür içmeyi kestim
sağlık mı kilo mu arasında araftayım valla
Valla sende hastaliklardan çok çektin bence kullan birde calisiyorsun güçsuzluk yapmıyor mu benim kalkcak hiç halim yok gibiydi 19 Muş demir normal olan 50den başliyormus beni duzeltti 2. Kutudayim .

Kesinlikle havadan okula gittim normalde hasta olup dogum gunu var diye gelende varmış o gün yarım saat kaldık sinifta akşam 5 6 da tabanlarıma kadar kırgınlık romatizma gibi ağrı ateş sinüzit gibi oldum adım attikca kafa zonkluyodu okullara ozon falan temizliği yada tuz lambaları falan bir çözüm bulunmalı ya artık bağışıklık diye bişeyde kalmadı sağlıklı gida kalmayıncaya...

Kesinlikle haklısınız 57 yolculuğuna çıkmalı hastalık sürecinde vermişim birazda adet sisligi varmış galiba bu sabah

Valla sende hastaliklardan çok çektin bence kullan birde calisiyorsun güçsuzluk yapmıyor mu benim kalkcak hiç halim yok gibiydi 19 Muş demir normal olan 50den başliyormus beni duzeltti 2. Kutudayim .
Mizan yapıyorum ,sanırım kullanacağım.
Benim zayıfladıktan sonra bağışıklığın düştü ,bunda tabi zamanında yaptığım dengesiz diyetlerin rolü çok büyük.

cok gecmiş olsun

Hoşgeldin :)
Ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)
Bir de kendinden bahseder misin? Seni tanıyalım. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
Hosbulduk
Kuralları okudum kabul ediyorum.
Ben nurumcan 24 buçuk yasindayim 6.5 aylık bi oğlusum var emziriyorum
Şu an 100.5 kiloyum çok mutsuzum emziriyosun ye dediler bu hale geldik irademe sahip çıkıp istedim kiloya inicem insallah. Hedef kilo şu anlık 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…