Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç canını sıkma cok gencsin ustelik emzirmek ekstra kalori yaktiriyor. yediklerine dikkat ederek cozersin bu işi. Yarından itibaren yediklerini paylaşırsan takımca yardımcı oluruz sana.

hosgeldin aramiza. Emzirmek senin icin cok buyuk bir avantaj emin ol cok hizli verirsin. Cok yiyince cok sutun olacaginin bir efsane oldugunu anladin artik. Elindem geldigince temiz ve dengelo beslen hem sen kilolarini cok rahat verirsin hemde sutun kalitesi artar. Gunluk menulerini bekliyoruz.

Hosbulduk.
Oğlum çok iştahlı emmiyo o yüzden sütüm bol bol değil malesef. Ama yine de şükür diyelim. Yarından itibaren menulerimle aranizdayim. Önce sağlık sonra ozguven için gitsin inşallah kilolar

Iyi aksamlar kizlar..
Sabah 4 yumurta :))
5 zeytin
2 tk reçel

Öğle
Minik bir tane meyveli kek

Ara kahve cekirdek

Akşam 1 kase meyveli musli li yogurt
4 kaşık makarna

Ara
Kahve bitki çayı

Su 2 litre
Spor 10 bin adım 10 dk eliptik 50 dk zumba ayvacicegi

Hosbulduk.
Oğlum çok iştahlı emmiyo o yüzden sütüm bol bol değil malesef. Ama yine de şükür diyelim. Yarından itibaren menulerimle aranizdayim. Önce sağlık sonra ozguven için gitsin inşallah kilolar
Hosgeldin canım Güle güle büyüt bebeğinide sağlıkla.. Kesinlikle sağlık için şart bebeginle doya doya gezmek koşmak oynamak için fit olmak sağlıkli olmak gibisi yok enerjiyi düşürüyor kilo dogru nefes alamiyorsun hep negatif oluyorsun cok cok kilo sorunu yasamama ragmen oyleydim ben 72 kilo gördüm en cok hamilelik hariç bir 5 kilo verince resmen hafifledim kilometrelerce yürüyordum ki kız kucagimda rampa demeden kısacası sende en kisa zamanda hafiflersin inşallah ben paketli gida hamurisi delisiyim onun yerine miktarlari abartiyordum ama kuruyemiş koydum öyle zayifladim diyebilirim birde ördekcimin cezaları vardı burasi iyi gelecek

Sabah 4 yumurta maşallah ay 1 ni zor yiyorum . Öğle hatalı olmuş gecistireyim derken benimde yaptığım hata aslında salata yogurt kuruyemiş falan daha mantikli oluyoda useniyoruz sende emziriyodun dimi sebzeyle etle bakliyatlarla menüler yapmalı ay çok abartım sanki kelin ilacı olsa hesabı oldu aslında hepimiz biliyoruz herseyi ama hayat kosusrurmacasinda böyle oluyor sadece yumurta için yazacaktım amma çok dolmusum galiba affola ... bende yazayım menü bari boşa konuşmuyum...

Cuma menü
7 buçuk 2 bardak su kan ilacım
12 buçuk 3 dilim ekmek ev yapımı
Labne sürdum 7 zeytin
4 gibi çekirdek buara fena sardım miktar fazla 1kase yarım kivi 1dklim ayva
6 buçuk kinoalı mantar sote salata
Bebelerden 2 kaşık nohut pilav
9 buçuk gibide 1 dilim bisküvili pasta .
10 buçuk gibi 2 tane petitbeurre suda eritilen bir ilaç içiyorum midem kalktı..
Su 2 litre ancak...
Aralarda zencefil limon çayı
Spor yok

Önceki gün perşembeydi az yedim çok açtım oğlum da hasta surekli uyandi emdi sabah kendi mi 4 yumurta yerken gördüm:) akşamları gecistireyim diyorum ama yok acikiyorum . Makarnayi da ogluma yapmıştım istahsiz bu aralar yer diye ama ben yedim

doktor hataları ve yanlıs ilaclardan cok cekince oglusumda beyaz hassas tenli olunca mecbur ogrenmeye calısıyorsun bişeyler:)
Geçmiş olsun canım aynen doktorlar ne useniyorlar konuşmaya al tamam git 2 cümle etmiyorlar oysa 2 cumle 1 Güleryüzle dünyanın en iyi doktoru olacaklar...
Bende genelde gider ilacimi alır kullanmam çok çok tatmin olmazsam sarmisakli ballar hatmiler adacaylari turplar soganlar bin türlü tarif deniyorum...

Geçmiş olsun canım acil şifalar çok zor oluyor çocuk hastalığı sen yine ye yumurtan 0 1 yazanlardan mümkün olduğunca... bbirde numara işi çıkmış birde krep gibi bebeğine ver belki yer oda hatta bal pekmez tahinle falan sifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…