- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.061
Bende emziriyorum canım 6.5 aylık bebisimHoşgeldin. Kaptanımız @morordek yazmış yapman gerekenleri. Bebegin kac aylik, hala emziriyor musun? Benim 5 aylık bebeğim var ve emziriyorum.
Hiç canını sıkma cok gencsin ustelik emzirmek ekstra kalori yaktiriyor. yediklerine dikkat ederek cozersin bu işi. Yarından itibaren yediklerini paylaşırsan takımca yardımcı oluruz sana.Hosbulduk
Kuralları okudum kabul ediyorum.
Ben nurumcan 24 buçuk yasindayim 6.5 aylık bi oğlusum var emziriyorum
Şu an 100.5 kiloyum çok mutsuzum emziriyosun ye dediler bu hale geldik irademe sahip çıkıp istedim kiloya inicem insallah. Hedef kilo şu anlık 75
Hoşgeldin canım
Hosbulduk canimHoşgeldin canım
Haftaya gircem canım.kardelelen321 sen bu hafta listeye girmedin mi?
hosgeldin aramiza. Emzirmek senin icin cok buyuk bir avantaj emin ol cok hizli verirsin. Cok yiyince cok sutun olacaginin bir efsane oldugunu anladin artik. Elindem geldigince temiz ve dengelo beslen hem sen kilolarini cok rahat verirsin hemde sutun kalitesi artar. Gunluk menulerini bekliyoruz.Hosbulduk
Kuralları okudum kabul ediyorum.
Ben nurumcan 24 buçuk yasindayim 6.5 aylık bi oğlusum var emziriyorum
Şu an 100.5 kiloyum çok mutsuzum emziriyosun ye dediler bu hale geldik irademe sahip çıkıp istedim kiloya inicem insallah. Hedef kilo şu anlık 75
Hosbulduk.hosgeldin aramiza. Emzirmek senin icin cok buyuk bir avantaj emin ol cok hizli verirsin. Cok yiyince cok sutun olacaginin bir efsane oldugunu anladin artik. Elindem geldigince temiz ve dengelo beslen hem sen kilolarini cok rahat verirsin hemde sutun kalitesi artar. Gunluk menulerini bekliyoruz.
Ooo bir tane daha bitkisel doktorumuz varmış bende genelde otlara veriyorum kendimi kantorandan bahsedinceoff cok gecmiş olsun dr luk olmus ozaman sonrada iz kalmasın diye kantaron yagı
Maşallah canım güzel açılmışsin devamını diliyorum su iple aramı yapsam banada iyi gelecek rahat 2 kilo veririm vallaHaftaya gircem canım.
Bu arada bugün 200 ip atlama, 1 saat yürüyüş yaptım ben
Hosgeldin canım Güle güle büyüt bebeğinide sağlıkla.. Kesinlikle sağlık için şart bebeginle doya doya gezmek koşmak oynamak için fit olmak sağlıkli olmak gibisi yok enerjiyi düşürüyor kilo dogru nefes alamiyorsun hep negatif oluyorsun cok cok kilo sorunu yasamama ragmen oyleydim ben 72 kilo gördüm en cok hamilelik hariç bir 5 kilo verince resmen hafifledim kilometrelerce yürüyordum ki kız kucagimda rampa demeden kısacası sende en kisa zamanda hafiflersin inşallah ben paketli gida hamurisi delisiyim onun yerine miktarlari abartiyordum ama kuruyemiş koydum öyle zayifladim diyebilirim birde ördekcimin cezaları vardı burasi iyi gelecekHosbulduk.
Oğlum çok iştahlı emmiyo o yüzden sütüm bol bol değil malesef. Ama yine de şükür diyelim. Yarından itibaren menulerimle aranizdayim. Önce sağlık sonra ozguven için gitsin inşallah kilolar
Sabah 4 yumurta maşallah ay 1 ni zor yiyorum . Öğle hatalı olmuş gecistireyim derken benimde yaptığım hata aslında salata yogurt kuruyemiş falan daha mantikli oluyoda useniyoruz sende emziriyodun dimi sebzeyle etle bakliyatlarla menüler yapmalı ay çok abartım sanki kelin ilacı olsa hesabı oldu aslında hepimiz biliyoruz herseyi ama hayat kosusrurmacasinda böyle oluyor sadece yumurta için yazacaktım amma çok dolmusum galiba affola ... bende yazayım menü bari boşa konuşmuyum...Iyi aksamlar kizlar..
Sabah 4 yumurta :))
5 zeytin
2 tk reçel
Öğle
Minik bir tane meyveli kek
Ara kahve cekirdek
Akşam 1 kase meyveli musli li yogurt
4 kaşık makarna
Ara
Kahve bitki çayı
Su 2 litre
Spor 10 bin adım 10 dk eliptik 50 dk zumbaayvacicegi
doktor hataları ve yanlıs ilaclardan cok cekince oglusumda beyaz hassas tenli olunca mecbur ogrenmeye calısıyorsun bişeyler:)Ooo bir tane daha bitkisel doktorumuz varmış bende genelde otlara veriyorum kendimi kantorandan bahsedince
Önceki gün perşembeydi az yedim çok açtım oğlum da hasta surekli uyandi emdi sabah kendi mi 4 yumurta yerken gördüm:) akşamları gecistireyim diyorum ama yok acikiyorum . Makarnayi da ogluma yapmıştım istahsiz bu aralar yer diye ama ben yedimSabah 4 yumurta maşallah ay 1 ni zor yiyorum . Öğle hatalı olmuş gecistireyim derken benimde yaptığım hata aslında salata yogurt kuruyemiş falan daha mantikli oluyoda useniyoruz sende emziriyodun dimi sebzeyle etle bakliyatlarla menüler yapmalı ay çok abartım sanki kelin ilacı olsa hesabı oldu aslında hepimiz biliyoruz herseyi ama hayat kosusrurmacasinda böyle oluyor sadece yumurta için yazacaktım amma çok dolmusum galiba affola ... bende yazayım menü bari boşa konuşmuyum...
Geçmiş olsun canım aynen doktorlar ne useniyorlar konuşmaya al tamam git 2 cümle etmiyorlar oysa 2 cumle 1 Güleryüzle dünyanın en iyi doktoru olacaklar...doktor hataları ve yanlıs ilaclardan cok cekince oglusumda beyaz hassas tenli olunca mecbur ogrenmeye calısıyorsun bişeyler:)
Hoşgeldin canimdoktor hataları ve yanlıs ilaclardan cok cekince oglusumda beyaz hassas tenli olunca mecbur ogrenmeye calısıyorsun bişeyler:)
Geçmiş olsun canım acil şifalar çok zor oluyor çocuk hastalığı sen yine ye yumurtan 0 1 yazanlardan mümkün olduğunca... bbirde numara işi çıkmış birde krep gibi bebeğine ver belki yer oda hatta bal pekmez tahinle falan sifa olsunÖnceki gün perşembeydi az yedim çok açtım oğlum da hasta surekli uyandi emdi sabah kendi mi 4 yumurta yerken gördüm:) akşamları gecistireyim diyorum ama yok acikiyorum . Makarnayi da ogluma yapmıştım istahsiz bu aralar yer diye ama ben yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?