- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.081
Sorma ya valla zor.. hepsini deniyorum artik hangisini yerse.. köy yumurtası aliyoruz köy sütü aliyoruz canim onda sıkıntı yok. Yeme di sabah krep gibi yaptim ama istemedi..Geçmiş olsun canım acil şifalar çok zor oluyor çocuk hastalığı sen yine ye yumurtan 0 1 yazanlardan mümkün olduğunca... bbirde numara işi çıkmış birde krep gibi bebeğine ver belki yer oda hatta bal pekmez tahinle falan sifa olsun
Amin canım tesekkur ederim hepimiz sağlıkla büyütelim. Benim yolum baya uzun güçlü irade ve azim gerektiriyor bu kilolar öyle 1 ayda gelmedi bu vücuda elbet çabuk da gitmicek. Bunun farkındayım geç de olsa ama elimiz ayağımız yerinde sağlığımız yerinde bogazimizı tutarsak gidicek inşallah. Sizler den de hep destek bekliyorum hiç birakmayayim kendimiHosgeldin canım Güle güle büyüt bebeğinide sağlıkla.. Kesinlikle sağlık için şart bebeginle doya doya gezmek koşmak oynamak için fit olmak sağlıkli olmak gibisi yok enerjiyi düşürüyor kilo dogru nefes alamiyorsun hep negatif oluyorsun cok cok kilo sorunu yasamama ragmen oyleydim ben 72 kilo gördüm en cok hamilelik hariç bir 5 kilo verince resmen hafifledim kilometrelerce yürüyordum ki kız kucagimda rampa demeden kısacası sende en kisa zamanda hafiflersin inşallah ben paketli gida hamurisi delisiyim onun yerine miktarlari abartiyordum ama kuruyemiş koydum öyle zayifladim diyebilirim birde ördekcimin cezaları vardı burasi iyi gelecek
Geçmiş olsun evet genelde gelir terslikler üstüste . Doktora göster canım belki etkili bir krem falan verir
gectim balpamuk cok sagol benimde hastalık tam vurdu en azından sebzeden vitamin alayım dedim:)
börülcemin yanında derken bebişin astanede deil dimi yaÇok geçmiş olsun bence de sebzeden biraz vitamin al. Hatta bence 1 mandalina gibi meyve de yiyebilirsin gün içinde. Çünkü hastalık ekstrem durum. Ben çok şükür bugün toparlandım. Hatta şu anda hastanede refakatçi olarak kalıyorum börülcemin yanında :)) Bu gece de böyle. Yarın uyurum artık. İnşallah amin
börülcemin yanında derken bebişin astanede deil dimi ya
Haftaya ekleyeceğim ayvacicegi, çünkü onu ekleyince ortalamamız baya düşüyordu. Belki derece yaparız demiştim ama kısmet değilmişkardelelen321 sen bu hafta listeye girmedin mi?
Meyveli keke 30 puan cezaIyi aksamlar kizlar..
Sabah 4 yumurta :))
5 zeytin
2 tk reçel
Öğle
Minik bir tane meyveli kek
Ara kahve cekirdek
Akşam 1 kase meyveli musli li yogurt
4 kaşık makarna
Ara
Kahve bitki çayı
Su 2 litre
Spor 10 bin adım 10 dk eliptik 50 dk zumbaayvacicegi
Sana da ceza yazayım mı Sibelcim cok özlemişimCuma menü
7 buçuk 2 bardak su kan ilacım
12 buçuk 3 dilim ekmek ev yapımı
Labne sürdum 7 zeytin
4 gibi çekirdek buara fena sardım miktar fazla 1kase yarım kivi 1dklim ayva
6 buçuk kinoalı mantar sote salata
Bebelerden 2 kaşık nohut pilav
9 buçuk gibide 1 dilim bisküvili pasta .
10 buçuk gibi 2 tane petitbeurre suda eritilen bir ilaç içiyorum midem kalktı..
Su 2 litre ancak...
Aralarda zencefil limon çayı
Spor yok
Öğlen yemeği kalorisine denk gelir diye ceza vermezsin diyodum sevgiliHaftaya ekleyeceğim ayvacicegi, çünkü onu ekleyince ortalamamız baya düşüyordu. Belki derece yaparız demiştim ama kısmet değilmiş
Meyveli keke 30 puan cezaayvacicegi
Sana da ceza yazayım mı Sibelcim cok özlemişim
Kolay gelsin canımIyi hafta sonları
Ben sınav gozetmenligine geldim sabah da vardı, hatta yarın da var. Açıköğretim sınavları..
O sebeple anca girebildim
Merhaba hoşgeldiniz,Merhaba nasıl girebilirim gruba
Evet ben de derece yapabiliriz demiştim ama bazı takımlar coşmuş, 5.likte fena değil.Haftaya ekleyeceğim ayvacicegi, çünkü onu ekleyince ortalamamız baya düşüyordu. Belki derece yaparız demiştim ama kısmet değilmiş
Meyveli keke 30 puan cezaayvacicegi
Sana da ceza yazayım mı Sibelcim cok özlemişim
cok cok gecmiş olsun tekrar börülcem deyince kızından bahsettin sandım:) insallah ameliyata gerek kalmadan gecer sen hep kızına sakla enerjini o dinlenirken sende dinlen sende hasta ve yorgunsun börülce dedin görumce galiba ona baskası refakat eder önce sen iyi ol ki prensesine bu 2 hafta özellikle dikkat etmen lazımHayır hastanede değil, çok hasta oldu orta kulak iltihabı geçirdi kızım. 3 aydır çekiyoruz. Kulaktaki sıvı bombe yaptı, duyu kaybı oldu ve doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Belki onu hatırlıyorsundur. Ancak son götürdüğüm hatırı sayılır bir doktor 2 hafta daha beklemek istesiğini söyledi. Yeniden değerlendirecek. İnşallah hiç gerek kalmaz... Börülcem burun ameliyatı oldu ben onun yanında kaldım kızım babasıyla eve gitti. Dün gayet iyiydi ama gece yine ateşi çıkmış.Birazdan eve geçeceğim, çok yoruldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?