Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sorma ya valla zor.. hepsini deniyorum artik hangisini yerse.. köy yumurtası aliyoruz köy sütü aliyoruz canim onda sıkıntı yok. Yeme di sabah krep gibi yaptim ama istemedi..

Amin canım tesekkur ederim hepimiz sağlıkla büyütelim. Benim yolum baya uzun güçlü irade ve azim gerektiriyor bu kilolar öyle 1 ayda gelmedi bu vücuda elbet çabuk da gitmicek. Bunun farkındayım geç de olsa ama elimiz ayağımız yerinde sağlığımız yerinde bogazimizı tutarsak gidicek inşallah. Sizler den de hep destek bekliyorum hiç birakmayayim kendimi

gectim balpamuk cok sagol benimde hastalık tam vurdu en azından sebzeden vitamin alayım dedim:)

Çok geçmiş olsun bence de sebzeden biraz vitamin al. Hatta bence 1 mandalina gibi meyve de yiyebilirsin gün içinde. Çünkü hastalık ekstrem durum. Ben çok şükür bugün toparlandım. Hatta şu anda hastanede refakatçi olarak kalıyorum börülcemin yanında :)) Bu gece de böyle. Yarın uyurum artık. İnşallah amin

börülcemin yanında derken bebişin astanede deil dimi ya

börülcemin yanında derken bebişin astanede deil dimi ya

Hayır hastanede değil, çok hasta oldu orta kulak iltihabı geçirdi kızım. 3 aydır çekiyoruz. Kulaktaki sıvı bombe yaptı, duyu kaybı oldu ve doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Belki onu hatırlıyorsundur. Ancak son götürdüğüm hatırı sayılır bir doktor 2 hafta daha beklemek istesiğini söyledi. Yeniden değerlendirecek. İnşallah hiç gerek kalmaz... Börülcem burun ameliyatı oldu ben onun yanında kaldım kızım babasıyla eve gitti. Dün gayet iyiydi ama gece yine ateşi çıkmış. Birazdan eve geçeceğim, çok yoruldum...

Iyi hafta sonları
Ben sınav gozetmenligine geldim sabah da vardı, hatta yarın da var. Açıköğretim sınavları..
O sebeple anca girebildim

kardelelen321 sen bu hafta listeye girmedin mi?
Haftaya ekleyeceğim ayvacicegi, çünkü onu ekleyince ortalamamız baya düşüyordu. Belki derece yaparız demiştim ama kısmet değilmiş
Meyveli keke 30 puan ceza ayvacicegi
Sana da ceza yazayım mı Sibelcim cok özlemişim

Öğlen yemeği kalorisine denk gelir diye ceza vermezsin diyodum sevgili morordek

Merhaba nasıl girebilirim gruba
Merhaba hoşgeldiniz,
Ilk sayfayı okuyup kuralları kabul ettiğinizi belirtmeniz gerekiyor. Sonra da kendinizi tanitabilirsiniz. Yaş boy kilo hedef kilo, nasıl kilo aldiniz neden kilo vermek istiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz, spor yapıyor musunuz gibi...

Evet ben de derece yapabiliriz demiştim ama bazı takımlar coşmuş, 5.likte fena değil.
Aslında en çok kilo başlangıçta veriliyor ama o sırada deneme sürecinde olunduğu için listeye yansımıyor.
Bence iyi bir hava yakaladık bu hafta da devam edersek spor vb. iyi yüzdeler gelir, kardelelen321 de dahil olacak :)

Bu satırları koşu bandından yazıyorum sonunda gelebildim spor salonuna. Hadi siz de atıl durmayın bol hareketli bir gün olsun.

cok cok gecmiş olsun tekrar börülcem deyince kızından bahsettin sandım:) insallah ameliyata gerek kalmadan gecer sen hep kızına sakla enerjini o dinlenirken sende dinlen sende hasta ve yorgunsun börülce dedin görumce galiba ona baskası refakat eder önce sen iyi ol ki prensesine bu 2 hafta özellikle dikkat etmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…