- 21 Mayıs 2018
- 10
- 17
- 38
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.101
En önemli olan kısımları bana özetlermisiniz yapmam gerekenunutmayayım onun Dışında kabul edıyorum...boy 158 yaş 33 kilom 62 hedef kilom 58
cok cok gecmiş olsun tekrar börülcem deyince kızından bahsettin sandım:) insallah ameliyata gerek kalmadan gecer sen hep kızına sakla enerjini o dinlenirken sende dinlen sende hasta ve yorgunsun börülce dedin görumce galiba ona baskası refakat eder önce sen iyi ol ki prensesine bu 2 hafta özellikle dikkat etmen lazım
Diyet yaparken en güzeli evden götürmek olur, akşamdan kalan yemek olabilir, sabah hazirlanabilir.Öğretmenim öğlen yemekleri sıkıntı oluyor biraz dogumdan sonra aldım kilolarımı 52 idim ama 57 ideal yaşına göre demişti diyetisyene gittiğimde ben de mutluyum 57-58 lerde 1 çocugum var
Tamam inşallah...Gün sonu da menü paylaşımı su ve spor paylaşımı yapılacak cuma tartı günü ...sizlerin kilosu nedir aktif kaç kişiyiz çok yogunum şimdi tektek okuyamıyorumDiyet yaparken en güzeli evden götürmek olur, akşamdan kalan yemek olabilir, sabah hazirlanabilir.
Ben bugün kvlerdeydim şimdi döndüm. Sabah ip atladım akşama da belki leslie yaparım küçükler uyuyuncaEvet ben de derece yapabiliriz demiştim ama bazı takımlar coşmuş, 5.likte fena değil.
Aslında en çok kilo başlangıçta veriliyor ama o sırada deneme sürecinde olunduğu için listeye yansımıyor.
Bence iyi bir hava yakaladık bu hafta da devam edersek spor vb. iyi yüzdeler gelir,kardelelen321 de dahil olacak :)
Bu satırları koşu bandından yazıyorum sonunda gelebildim spor salonuna. Hadi siz de atıl durmayın bol hareketli bir gün olsun.
Cok üzgünüm
Cok üzgünüm
Hoşgeldin canım. Allah kabul etsin ibadetini.Eki Görüntüle 2224346 Selam kızlar ben döndğm çok kötü hastalandık aılecek bıldırım yapamadım cok ozur dıliyorum
Tartı bulamadım orda
Eve geldıgımde 64.4 oldumu gordum yıyıp içemedım
Cok farklı yemek kulturu vardı
Olsun canın eksi eksidir...boyun yaşın kaçEki Görüntüle 2224346 Selam kızlar ben döndğm çok kötü hastalandık aılecek bıldırım yapamadım cok ozur dıliyorum
Tartı bulamadım orda
Allah kabul etsin geçmiş olsun bu aradaEki Görüntüle 2224346 Selam kızlar ben döndğm çok kötü hastalandık aılecek bıldırım yapamadım cok ozur dıliyorum
Tartı bulamadım orda
Yaz ördekcim yaz bende özledimHaftaya ekleyeceğim ayvacicegi, çünkü onu ekleyince ortalamamız baya düşüyordu. Belki derece yaparız demiştim ama kısmet değilmiş
Meyveli keke 30 puan cezaayvacicegi
Sana da ceza yazayım mı Sibelcim cok özlemişim
Geçmiş olsun canım ya acil şifalarHayır hastanede değil, çok hasta oldu orta kulak iltihabı geçirdi kızım. 3 aydır çekiyoruz. Kulaktaki sıvı bombe yaptı, duyu kaybı oldu ve doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Belki onu hatırlıyorsundur. Ancak son götürdüğüm hatırı sayılır bir doktor 2 hafta daha beklemek istesiğini söyledi. Yeniden değerlendirecek. İnşallah hiç gerek kalmaz... Börülcem burun ameliyatı oldu ben onun yanında kaldım kızım babasıyla eve gitti. Dün gayet iyiydi ama gece yine ateşi çıkmış.Birazdan eve geçeceğim, çok yoruldum...
Hosgeldin uygulama varmış ama ekstra kolaylık saglamiyor galiba benim surekli sifre kayıtlı gogle 5 takım seklinde girince hemen giriyorum..Bu arada kızlar kadınlar kulübü uygulaması yok mu? App de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?