Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En önemli olan kısımları bana özetlermisiniz yapmam gerekenunutmayayım onun Dışında kabul edıyorum...boy 158 yaş 33 kilom 62 hedef kilom 58

Öğretmenim öğlen yemekleri sıkıntı oluyor biraz dogumdan sonra aldım kilolarımı 52 idim ama 57 ideal yaşına göre demişti diyetisyene gittiğimde ben de mutluyum 57-58 lerde 1 çocugum var

En önemli olan kısımları bana özetlermisiniz yapmam gerekenunutmayayım onun Dışında kabul edıyorum...boy 158 yaş 33 kilom 62 hedef kilom 58

:) okusanız en güzeli olur öğretmenim.

Amacimiz sağlıklı beslenerek diyet ve sporla kilo vermek ve bunu yapabilmek için
- gün sonunda menü, spor ve tuketilen su miktarını paylaşmak
- birbirine yorum yaparak bilgilendirme ve motive etmek
- cuma sabahları tartı bildiriminde bulunmak

Görümce kelimesi garipgeliyor bir de hiç kullanmadığımız için sizin yakınlık dereceniz ne deyince birbirimize bakıyoruz çünkü o da bana abla der. 18 yaşında. :) Ben artık böyle benimsediğim için börülce deyince herkes anlıyor sanıyorum Teşekkürler yorumların için. :)

Öğretmenim öğlen yemekleri sıkıntı oluyor biraz dogumdan sonra aldım kilolarımı 52 idim ama 57 ideal yaşına göre demişti diyetisyene gittiğimde ben de mutluyum 57-58 lerde 1 çocugum var
Diyet yaparken en güzeli evden götürmek olur, akşamdan kalan yemek olabilir, sabah hazirlanabilir.

Diyet yaparken en güzeli evden götürmek olur, akşamdan kalan yemek olabilir, sabah hazirlanabilir.
Tamam inşallah...Gün sonu da menü paylaşımı su ve spor paylaşımı yapılacak cuma tartı günü ...sizlerin kilosu nedir aktif kaç kişiyiz çok yogunum şimdi tektek okuyamıyorum

Ben bugün kvlerdeydim şimdi döndüm. Sabah ip atladım akşama da belki leslie yaparım küçükler uyuyunca

Selam kızlar ben döndğm çok kötü hastalandık aılecek bıldırım yapamadım cok ozur dıliyorum
Tartı bulamadım orda
Eve geldıgımde 64.4 oldumu gordum yıyıp içemedım
Cok farklı yemek kulturu vardı

Yaz ördekcim yaz bende özledim yoksa totomu kaldiracagim yok

Geçmiş olsun canım ya acil şifalar

Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum.. Simdi ben diyete baslamadan önce de kacamaklar dışında ekmek seker pilav vs. tuketmeyen biriydim şu an da da ayni şekilde devam ediyorum acaba bünye ona alıştığı için mi bu kadar geç veriyorum üstelik ekstra spor da yapiyorum.. Bu konuda ne tavsiye edersiniz.. önerebileceginiz memnun kaldiginiz bir detoks yusu da yapabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…