Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayvacicegi geçen bitterden bahsettik ya yüzde 80 li aldijm ve cok begendim bunun kilo yapma duru mu nedir kacamak mi sayiliyor yoksa yenilebilir mi :))

Menüm
Sabah 8 bucuk
Yulaf lapası

Ara 11.00
5 çiğ fındık

Öğle 13.30
1 kase tarhana çorbası
4 yk yeşil mercimek yemeği (susuz)
2 dilim ekmek

Ara 16.00
Çeyrek ayva yarim trabzon hurması

Aksam 18.15
1 kepce tarhana
3 dilim yagsiz tuzsuz unsuz fırında kabak mücver
6 adet pazı sarması
3 yemek kaşığı yoğurt

1 bardak rezene
3 litre su
Birazdan da kefır iciçem bugünü böyle kapatiyorum.
Sporu daha yapamadım yapınca yazarim

Kaç kilosun canım yaş boy? Yogurt kürünü çok öneriyorlar yaptın mı hiç

Evveeeeet, yeni hafta, yeni spor tablosu hazirladim. Yazilacak cok sey var, once kendimden baslayayim, sirayla yorumlarimi da yazacagim.

Bugun:
Sabah 08:00 - 50gram cokelek, 1 kapya biber, 10 badem, 1 yk fistik ezmesi
Ogle 11:30 - 1 dilim ekmek uzerine 2 dilim peynir, 1 muz, 1 bardak sut
Ara 16:00 (spor sonrasi) - 1 kase semiz otu, 1 havuc
Aksam 18:30 - 1 tabak (2 kepce) nohut yemegi

Spor: 40dk kosu (saatte 8 km hiz), 35 dk yuruyus (saatte 5.8km hiz), 15dk agirlik makinelerinde calisma
Su: 2 litre

A Asmii bence detoks dusunmeden once mevcut duruma bir bakalim. Su yukaridaki menunun Karatay'la uzaktan yakindan ilgisi var mi? Ogle ve aksam ful karbonhidrat, sabah da pek dengeli denemez. 1 hafta tum kurallara uygun uygulayip ondan sonra karar vermek gerek gercekten gec mi veriyosun. Bir de cardio yorar, karbonhidrat ihtiyaci dogabilir ama ogunlerini protein ve yag da ekleyerek dengelemelisin bence.

Ikinci bir mevzu da su: Karatay da bazi seyler sinirsiz bazi seyler yasak. Diyelim ki yasaklari hic yemiyorsun. Sinirsizlar da sikinti yaratiyor olabilir cunku ihtiyacindan/harcadigindan fazla kalori aliyor olabilirsin ama benim tahminim yukaridaki gibi Karatay'i 1 hafta tam kurallarina gore uygularsan guzel kilo vereceksin.

Tekrar gecmis olsun, hem siz hem kiziniz ayni anda kotu olmus.

Cuma menusunu paylasayim bende

Sabah
Diyetisyen izniyle sinirsiz bir kahvalti

Oglen
4 yk kasigi mercimekli bulgur kofte
1 kase corba

Ara
Yarim avuc leblebi
3 tatli kasigi sutlac
Aksam
Bir muz

Su 2 litreyi buldu sanirim
Spor
4886 adim
45 dk leslie

Merhaba,

Sizde de sutlac goze carpiyor bir de aksam muz demissiniz. Meyveyi tek yemek yerine yaninda yogurt/findik/fistik vb bir seyle yemek daha dengeli olur. Onun disinda iyi duruyor ama asil bugun basliyorsunuz galiba diyetisyen listesine.

Ben seni anliyorum, hem onceki gun az yedin, hem de spora yuklenmissin. Ac olman normal, kalori alimini da artirabilirsin ama diyete uygun seyler yesen daha iyi olurdu

Tamam inşallah...Gün sonu da menü paylaşımı su ve spor paylaşımı yapılacak cuma tartı günü ...sizlerin kilosu nedir aktif kaç kişiyiz çok yogunum şimdi tektek okuyamıyorum

Ogretmenim, ilk sayfada var bunlar ama sizin icin buraya ekleyeyim. Grubumuz asagidaki gibi, sizi de deneme surecindeki uye olarak ekleyecek kaptanimiz morordek :

balpamuk (63.5/63/0.5/%0.79)
ayvacicegi (55.3/54/1.3/%2.35)
BeyazOrkidem (65///%) 2. defa bildirim yapmadı
fancynancy (83.5///%) sabit
hayalalemiveben (68/67.4/0.6/%0.88)
Asmii (75.8/75.3/0.5/%0.66)

5. Takım Ortalaması: %0.780

***İzinli/mezun üyeler***

0zlem (81.8/)
kardelelen321 (79.9/78,8/1,1/%1,38)
parkbyull (69/)

***Deneme sürecindeki üyeler***

Svtsvtsvt (81/) yeni uye b.tarih: 21 Aralık, b.kilo: 80, hedef: 60
YenibiRenk (91/88.9/2.1/%2.31) yeni uye b.tarih: 7 Ocak, b.kilo: 91, hedef: 65
Hmavidag (68.8/66.3/2.5/%3.63) yeni uye b.tarih: 9 Ocak, b.kilo: 68.8, hedef: 57

Vaoovvv spor muhteşem ötesi. Hele de 40dk koşu. Bravo canım

ayvacicegi geçen bitterden bahsettik ya yüzde 80 li aldijm ve cok begendim bunun kilo yapma duru mu nedir kacamak mi sayiliyor yoksa yenilebilir mi :))
Valla ben sik sik olmamak kosuluyla (en fazla haftada bir ) cok canim isterse 1 kare yemek uzere diye dusundum. Gecenlerde yeni yil zamani almistim esimin dondurma ve cipslerine karsi koruma olarak

Asil soruna gelince elindekinin degerlerine baktin mi bendeki 100gramda 14 gram seker diyor. Bu dusuk olmamakla birlikte fena degil. Gunde 20gram yesen 2.8gram seker olur ki kabul edilebilir bence. Ama bu diyetinde duzenli yeiyecegin birsey olsun anlaminda degil.

Öğlen yemeği kalorisine denk gelir diye ceza vermezsin diyodum sevgili morordek
Sevgili asmicim
Kalori hesabı yapıyorsak evet haklı olabilirsin ancak bu bize normal sağlıklı beslenmeyi öğretmez. O zaman öğün yerine pasta yiyelim ve kilo vermeyi bekleyelim? Mantıklı mı sence? :)

O sebeple keşke kek yerine doya doya sağlıklı bir öğün yeseydin
Merhaba nasıl girebilirim gruba
Hoşgeldin
Kaptan yardımcımız yonlendirmis zaten ben de takım kaptanıyım. Bilgilerini kaydedecegim :)
Kolay gelsin canım
Sagol tatlım
Oh oh süper
Bence de iyi gidiyoruz katkıların sayesinde :) çok çok teşekkürler iyi ki yardımcı olmaya gönüllü oldun
Öğretmenim öğlen yemekleri sıkıntı oluyor biraz dogumdan sonra aldım kilolarımı 52 idim ama 57 ideal yaşına göre demişti diyetisyene gittiğimde ben de mutluyum 57-58 lerde 1 çocugum var
Verecek çok da fazla kilon yokmuş zaten, el birliğiyle hallederiz :)
Çok geçmiş olsun orkidecim
Bu cuma mutlaka kilo bildirimi istiyorum
İyi akşamlar , bir kaç ay önce 3.takimdan izne ayrilmistim ,kabul ederseniz sizlerle devam edebilir miyim .
Eveeet tabi kiiii :) hosgeldin
Bize kendinden bahseder misin?
Yaz ördekcim yaz bende özledim yoksa totomu kaldiracagim yok
Ay neye kesecektim cezayı unuttum 1 dilim mozaik kek miydi
Sana bol keseden yazalım alışıksın ne de olsa, hem moda girersin
50 puan ceza yaziver Sibel'e ayvacicegi
Ben detoks önermem açıkçası hele de emzirme durumundayken. Bi dur bakalım daha çok başındasın bu işin
Bitter 1 kare yenebilir ara öğün olarak diye biliyorum.
Menün başlangıç için güzel. Tabi pazı sarması pirinçli miydi sadece o biraz sıkıntı olabilir. Bilmediğimden sordum hiç yemedim pazı sarması.
Çok doğru demişsin
Sanirim artik bir sonraki cumaya bildirim yapabileceksiniz. Oyle degil mi morordek
Evet evet yapmak zorunda yoksa diskalifiye olacak BeyazOrkidem

Genel olarak duzgun bence, tebrik ederim Aradaki meyvenin yanina yogurt/yemis vb protein eklenebilir.

Bunu meraktan soruyorum, sabah hafif gecmis. Ogle ve aksam daha yogun, ozel tercih mi oyle mi denk geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…