- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.121
Kaç kilosun canım yaş boy? Yogurt kürünü çok öneriyorlar yaptın mı hiçBir de sizlere bir şey danışmak istiyorum.. Simdi ben diyete baslamadan önce de kacamaklar dışında ekmek seker pilav vs. tuketmeyen biriydim şu an da da ayni şekilde devam ediyorum acaba bünye ona alıştığı için mi bu kadar geç veriyorum üstelik ekstra spor da yapiyorum.. Bu konuda ne tavsiye edersiniz.. önerebileceginiz memnun kaldiginiz bir detoks yusu da yapabilirim..
Iyi aksamlar kizlar..
Sabah 4 yumurta :))
5 zeytin
2 tk reçel
Öğle
Minik bir tane meyveli kek
Ara kahve cekirdek
Akşam 1 kase meyveli musli li yogurt
4 kaşık makarna
Ara
Kahve bitki çayı
Su 2 litre
Spor 10 bin adım 10 dk eliptik 50 dk zumbaayvacicegi
Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum.. Simdi ben diyete baslamadan önce de kacamaklar dışında ekmek seker pilav vs. tuketmeyen biriydim şu an da da ayni şekilde devam ediyorum acaba bünye ona alıştığı için mi bu kadar geç veriyorum üstelik ekstra spor da yapiyorum.. Bu konuda ne tavsiye edersiniz.. önerebileceginiz memnun kaldiginiz bir detoks yusu da yapabilirim..
Gecmis olsun, bir krem vardi yaniklara iyi gelen ama ise yarayacak olsa sanirim dermatolog verirdi zaten. Su anda krem surulecek halde degil galiba...Dermatoloğa göstersim. Suyu boşaltıp bandajladılar. Su geçirmemesi gerekiyormuş. 2. Derece yanık...
Tekrar gecmis olsun, hem siz hem kiziniz ayni anda kotu olmus.Hayır hastanede değil, çok hasta oldu orta kulak iltihabı geçirdi kızım. 3 aydır çekiyoruz. Kulaktaki sıvı bombe yaptı, duyu kaybı oldu ve doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Belki onu hatırlıyorsundur. Ancak son götürdüğüm hatırı sayılır bir doktor 2 hafta daha beklemek istesiğini söyledi. Yeniden değerlendirecek. İnşallah hiç gerek kalmaz... Börülcem burun ameliyatı oldu ben onun yanında kaldım kızım babasıyla eve gitti. Dün gayet iyiydi ama gece yine ateşi çıkmış.Birazdan eve geçeceğim, çok yoruldum...
Cuma menusunu paylasayim bende
Sabah
Diyetisyen izniyle sinirsiz bir kahvalti
Oglen
4 yk kasigi mercimekli bulgur kofte
1 kase corba
Ara
Yarim avuc leblebi
3 tatli kasigi sutlac
Aksam
Bir muz
Su 2 litreyi buldu sanirim
Spor
4886 adim
45 dk leslie
Ben seni anliyorum, hem onceki gun az yedin, hem de spora yuklenmissin. Ac olman normal, kalori alimini da artirabilirsin ama diyete uygun seyler yesen daha iyi olurduÖnceki gün perşembeydi az yedim çok açtım oğlum da hasta surekli uyandi emdi sabah kendi mi 4 yumurta yerken gördüm:) akşamları gecistireyim diyorum ama yok acikiyorum . Makarnayi da ogluma yapmıştım istahsiz bu aralar yer diye ama ben yedim
78 le basladim cani. 75.3 oldum en son cuma gunu.. boy 1.59... ya yapayim dedim ama emziriyorum emziren annelere onermiyorlar..Kaç kilosun canım yaş boy? Yogurt kürünü çok öneriyorlar yaptın mı hiç
Tamam inşallah...Gün sonu da menü paylaşımı su ve spor paylaşımı yapılacak cuma tartı günü ...sizlerin kilosu nedir aktif kaç kişiyiz çok yogunum şimdi tektek okuyamıyorum
Sanirim artik bir sonraki cumaya bildirim yapabileceksiniz. Oyle degil miEki Görüntüle 2224346 Selam kızlar ben döndğm çok kötü hastalandık aılecek bıldırım yapamadım cok ozur dıliyorum
Tartı bulamadım orda
Eve geldıgımde 64.4 oldumu gordum yıyıp içemedım
Cok farklı yemek kulturu vardı
Merhaba hosgeldiniz.İyi akşamlar , bir kaç ay önce 3.takimdan izne ayrilmistim ,kabul ederseniz sizlerle devam edebilir miyim .
Vaoovvv spor muhteşem ötesi. Hele de 40dk koşu. Bravo canımEvveeeeet, yeni hafta, yeni spor tablosu hazirladim. Yazilacak cok sey var, once kendimden baslayayim, sirayla yorumlarimi da yazacagim.
Bugun:
Sabah 08:00 - 50gram cokelek, 1 kapya biber, 10 badem, 1 yk fistik ezmesi
Ogle 11:30 - 1 dilim ekmek uzerine 2 dilim peynir, 1 muz, 1 bardak sut
Ara 16:00 (spor sonrasi) - 1 kase semiz otu, 1 havuc
Aksam 18:30 - 1 tabak (2 kepce) nohut yemegi
Spor: 40dk kosu (saatte 8 km hiz), 35 dk yuruyus (saatte 5.8km hiz), 15dk agirlik makinelerinde calisma
Su: 2 litre
Valla ben sik sik olmamak kosuluyla (en fazla haftada bir ) cok canim isterse 1 kare yemek uzere diye dusundum. Gecenlerde yeni yil zamani almistim esimin dondurma ve cipslerine karsi koruma olarakayvacicegi geçen bitterden bahsettik ya yüzde 80 li aldijm ve cok begendim bunun kilo yapma duru mu nedir kacamak mi sayiliyor yoksa yenilebilir mi :))
Yalniz duzeltme yapayim, 40dk araliksiz kosu degil. 5 dk yurudum 10dk kostum, 5 dakika yurudum 15 dk kostum... diye gidiyorVaoovvv spor muhteşem ötesi. Hele de 40dk koşu. Bravo canım
Sevgili asmicimÖğlen yemeği kalorisine denk gelir diye ceza vermezsin diyodum sevgilimorordek
HoşgeldinMerhaba nasıl girebilirim gruba
Sagol tatlımKolay gelsin canım
Oh oh süperEvet ben de derece yapabiliriz demiştim ama bazı takımlar coşmuş, 5.likte fena değil.
Aslında en çok kilo başlangıçta veriliyor ama o sırada deneme sürecinde olunduğu için listeye yansımıyor.
Bence iyi bir hava yakaladık bu hafta da devam edersek spor vb. iyi yüzdeler gelir,kardelelen321 de dahil olacak :)
Bu satırları koşu bandından yazıyorum sonunda gelebildim spor salonuna. Hadi siz de atıl durmayın bol hareketli bir gün olsun.
Verecek çok da fazla kilon yokmuş zaten, el birliğiyle hallederiz :)Öğretmenim öğlen yemekleri sıkıntı oluyor biraz dogumdan sonra aldım kilolarımı 52 idim ama 57 ideal yaşına göre demişti diyetisyene gittiğimde ben de mutluyum 57-58 lerde 1 çocugum var
Çok geçmiş olsun orkidecimEki Görüntüle 2224346 Selam kızlar ben döndğm çok kötü hastalandık aılecek bıldırım yapamadım cok ozur dıliyorum
Tartı bulamadım orda
Eve geldıgımde 64.4 oldumu gordum yıyıp içemedım
Cok farklı yemek kulturu vardı
Eveeet tabi kiiii :) hosgeldinİyi akşamlar , bir kaç ay önce 3.takimdan izne ayrilmistim ,kabul ederseniz sizlerle devam edebilir miyim .
Ay neye kesecektim cezayı unuttum 1 dilim mozaik kek miydiYaz ördekcim yaz bende özledimyoksa totomu kaldiracagim yok
Ben detoks önermem açıkçası hele de emzirme durumundayken. Bi dur bakalım daha çok başındasın bu işinBir de sizlere bir şey danışmak istiyorum.. Simdi ben diyete baslamadan önce de kacamaklar dışında ekmek seker pilav vs. tuketmeyen biriydim şu an da da ayni şekilde devam ediyorum acaba bünye ona alıştığı için mi bu kadar geç veriyorum üstelik ekstra spor da yapiyorum.. Bu konuda ne tavsiye edersiniz.. önerebileceginiz memnun kaldiginiz bir detoks yusu da yapabilirim..
Bitter 1 kare yenebilir ara öğün olarak diye biliyorum.ayvacicegi geçen bitterden bahsettik ya yüzde 80 li aldijm ve cok begendim bunun kilo yapma duru mu nedir kacamak mi sayiliyor yoksa yenilebilir mi :))
Menün başlangıç için güzel. Tabi pazı sarması pirinçli miydi sadece o biraz sıkıntı olabilir. Bilmediğimden sordum hiç yemedim pazı sarması.Menüm
Sabah 8 bucuk
Yulaf lapası
Ara 11.00
5 çiğ fındık
Öğle 13.30
1 kase tarhana çorbası
4 yk yeşil mercimek yemeği (susuz)
2 dilim ekmek
Ara 16.00
Çeyrek ayva yarim trabzon hurması
Aksam 18.15
1 kepce tarhana
3 dilim yagsiz tuzsuz unsuz fırında kabak mücver
6 adet pazı sarması
3 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak rezene
3 litre su
Birazdan da kefır iciçem bugünü böyle kapatiyorum.
Sporu daha yapamadım yapınca yazarim
Çok doğru demişsinA Asmii bence detoks dusunmeden once mevcut duruma bir bakalim. Su yukaridaki menunun Karatay'la uzaktan yakindan ilgisi var mi? Ogle ve aksam ful karbonhidrat, sabah da pek dengeli denemez. 1 hafta tum kurallara uygun uygulayip ondan sonra karar vermek gerek gercekten gec mi veriyosun. Bir de cardio yorar, karbonhidrat ihtiyaci dogabilir ama ogunlerini protein ve yag da ekleyerek dengelemelisin bence.
Ikinci bir mevzu da su: Karatay da bazi seyler sinirsiz bazi seyler yasak. Diyelim ki yasaklari hic yemiyorsun. Sinirsizlar da sikinti yaratiyor olabilir cunku ihtiyacindan/harcadigindan fazla kalori aliyor olabilirsin ama benim tahminim yukaridaki gibi Karatay'i 1 hafta tam kurallarina gore uygularsan guzel kilo vereceksin.
Evet evet yapmak zorunda yoksa diskalifiye olacakSanirim artik bir sonraki cumaya bildirim yapabileceksiniz. Oyle degil mimorordek
Menüm
Sabah 8 bucuk
Yulaf lapası
Ara 11.00
5 çiğ fındık
Öğle 13.30
1 kase tarhana çorbası
4 yk yeşil mercimek yemeği (susuz)
2 dilim ekmek
Ara 16.00
Çeyrek ayva yarim trabzon hurması
Aksam 18.15
1 kepce tarhana
3 dilim yagsiz tuzsuz unsuz fırında kabak mücver
6 adet pazı sarması
3 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak rezene
3 litre su
Birazdan da kefır iciçem bugünü böyle kapatiyorum.
Sporu daha yapamadım yapınca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?