- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.141
Harikasın canım. Kararlılığın, istatistiksel yaklaşımların, herşeyi hesaba dökmem ve analizlerin beni olumlu yönde etkiliyor. Daha bi canlandım kendi adıma sana teşekkür etmek isterim.Valla ben sik sik olmamak kosuluyla (en fazla haftada bir ) cok canim isterse 1 kare yemek uzere diye dusundum. Gecenlerde yeni yil zamani almistim esimin dondurma ve cipslerine karsi koruma olarak
Asil soruna gelince elindekinin degerlerine baktin mi bendeki 100gramda 14 gram seker diyor. Bu dusuk olmamakla birlikte fena degil. Gunde 20gram yesen 2.8gram seker olur ki kabul edilebilir bence. Ama bu diyetinde duzenli yeiyecegin birsey olsun anlaminda degil.
Olsun canım koşu bandında zaten ben de öyle inişli çıkışlı yürüyorum ve koşuyorum. Daha iyi yağ yaktırıyormuşYalniz duzeltme yapayim, 40dk araliksiz kosu degil. 5 dk yurudum 10dk kostum, 5 dakika yurudum 15 dk kostum... diye gidiyor
A Asmii bence detoks dusunmeden once mevcut duruma bir bakalim. Su yukaridaki menunun Karatay'la uzaktan yakindan ilgisi var mi? Ogle ve aksam ful karbonhidrat, sabah da pek dengeli denemez. 1 hafta tum kurallara uygun uygulayip ondan sonra karar vermek gerek gercekten gec mi veriyosun. Bir de cardio yorar, karbonhidrat ihtiyaci dogabilir ama ogunlerini protein ve yag da ekleyerek dengelemelisin bence.
Ikinci bir mevzu da su: Karatay da bazi seyler sinirsiz bazi seyler yasak. Diyelim ki yasaklari hic yemiyorsun. Sinirsizlar da sikinti yaratiyor olabilir cunku ihtiyacindan/harcadigindan fazla kalori aliyor olabilirsin ama benim tahminim yukaridaki gibi Karatay'i 1 hafta tam kurallarina gore uygularsan guzel kilo vereceksin.
Ben seni anliyorum, hem onceki gun az yedin, hem de spora yuklenmissin. Ac olman normal, kalori alimini da artirabilirsin ama diyete uygun seyler yesen daha iyi olurdu
Valla ben sik sik olmamak kosuluyla (en fazla haftada bir ) cok canim isterse 1 kare yemek uzere diye dusundum. Gecenlerde yeni yil zamani almistim esimin dondurma ve cipslerine karsi koruma olarak
Asil soruna gelince elindekinin degerlerine baktin mi bendeki 100gramda 14 gram seker diyor. Bu dusuk olmamakla birlikte fena degil. Gunde 20gram yesen 2.8gram seker olur ki kabul edilebilir bence. Ama bu diyetinde duzenli yeiyecegin birsey olsun anlaminda degil.
Cuma günü cok dengesiz sizdi kabul ama Genel olarak düşününce cok tüketmiyorum krizler gelince dayanamiyorum bide sanirim regl kaynakli oldu.... Dediğin gibi 1 hafta deneyeyim bakalim.. Aslında şunu da bilmiyorum ortalama hafta da hemen hemen 1 kg verdim beklentim mi yuksek acaba yoksa iyi mi ben mi aceleciyimm bilemedim..A Asmii bence detoks dusunmeden once mevcut duruma bir bakalim. Su yukaridaki menunun Karatay'la uzaktan yakindan ilgisi var mi? Ogle ve aksam ful karbonhidrat, sabah da pek dengeli denemez. 1 hafta tum kurallara uygun uygulayip ondan sonra karar vermek gerek gercekten gec mi veriyosun. Bir de cardio yorar, karbonhidrat ihtiyaci dogabilir ama ogunlerini protein ve yag da ekleyerek dengelemelisin bence.
Ikinci bir mevzu da su: Karatay da bazi seyler sinirsiz bazi seyler yasak. Diyelim ki yasaklari hic yemiyorsun. Sinirsizlar da sikinti yaratiyor olabilir cunku ihtiyacindan/harcadigindan fazla kalori aliyor olabilirsin ama benim tahminim yukaridaki gibi Karatay'i 1 hafta tam kurallarina gore uygularsan guzel kilo vereceksin.
Haftada 1 cok iyi bence, benim cok az verdigim hatta arti geldigimCuma günü cok dengesiz sizdi kabul ama Genel olarak düşününce cok tüketmiyorum krizler gelince dayanamiyorum bide sanirim regl kaynakli oldu.... Dediğin gibi 1 hafta deneyeyim bakalim.. Aslında şunu da bilmiyorum ortalama hafta da hemen hemen 1 kg verdim beklentim mi yuksek acaba yoksa iyi mi ben mi aceleciyimm bilemedim..
Ben de senin her gun duzenli spor yapmani cok takdir ediyorum. itiraf edeyim ki bspor yapmadigim gunler sana bakip pisman oldum gecen haftaHarikasın canım. Kararlılığın, istatistiksel yaklaşımların, herşeyi hesaba dökmem ve analizlerin beni olumlu yönde etkiliyor. Daha bi canlandım kendi adıma sana teşekkür etmek isterim.
Ben de senin her gun duzenli spor yapmani cok takdir ediyorum. itiraf edeyim ki bspor yapmadigim gunler sana bakip pisman oldum gecen hafta
Yok kaptanim bizzat kendim yaptım az yağlı tuzsuz ve bulgurluSevgili asmicim
Kalori hesabı yapıyorsak evet haklı olabilirsin ancak bu bize normal sağlıklı beslenmeyi öğretmez. O zaman öğün yerine pasta yiyelim ve kilo vermeyi bekleyelim? Mantıklı mı sence? :)
O sebeple keşke kek yerine doya doya sağlıklı bir öğün yeseydin
Hoşgeldin
Kaptan yardımcımız yonlendirmis zaten ben de takım kaptanıyım. Bilgilerini kaydedecegim :)
Sagol tatlım
Oh oh süper
Bence de iyi gidiyoruz katkıların sayesinde :) çok çok teşekkürler iyi ki yardımcı olmaya gönüllü oldun
Verecek çok da fazla kilon yokmuş zaten, el birliğiyle hallederiz :)
Çok geçmiş olsun orkidecim
Bu cuma mutlaka kilo bildirimi istiyorum
Eveeet tabi kiiii :) hosgeldin
Bize kendinden bahseder misin?
Ay neye kesecektim cezayı unuttum 1 dilim mozaik kek miydi
Sana bol keseden yazalım alışıksın ne de olsa, hem moda girersin
50 puan ceza yaziver Sibel'eayvacicegi
Ben detoks önermem açıkçası hele de emzirme durumundayken. Bi dur bakalım daha çok başındasın bu işin
Bitter 1 kare yenebilir ara öğün olarak diye biliyorum.
Menün başlangıç için güzel. Tabi pazı sarması pirinçli miydi sadece o biraz sıkıntı olabilir. Bilmediğimden sordum hiç yemedim pazı sarması.
Çok doğru demişsin
Evet evet yapmak zorunda yoksa diskalifiye olacak@BeyazOrkidem
Ben normalde diyetisyen eşliğinde veriyorum buraya da motivasyon için katıldım iyi oliyo yani. Sabah canım kahvaltı istemedi o yüzden tercih birazdaGenel olarak duzgun bence, tebrik ederimAradaki meyvenin yanina yogurt/yemis vb protein eklenebilir.
Bunu meraktan soruyorum, sabah hafif gecmis. Ogle ve aksam daha yogun, ozel tercih mi oyle mi denk geldi?
Aa süper o zaman :)Yok kaptanim bizzat kendim yaptım az yağlı tuzsuz ve bulgurlu
Diyetisyen e de yeni başladım inşallah gitsin de yavaş yavaş düzen oturur. Vücudumuza neyin iyi geldiğini deneyerek gorcez artik ama siz yine de uyarın sıkıntı olcak bişey varsa :)Aa süper o zaman :)
Zaten diyetisyene de gidiyormussun :)
Bu hafta daha fazla verdim eminim ama regl şişkinligi çok fazlaydi... haftaya cuma ya yansiycakk inşallah.. gerçi dediğin gibi cuma günü cok sacmaydi ama bakalim bir an önce gitsinnnlerr artikk cok sıkıldım..Haftada 1 cok iyi bence, benim cok az verdigim hatta arti geldigimhaftalar cok
Canım bence gayet iyi gidiyorsun sıkıntı yapmana gerek yok. Geçen hafta düzenli spor yapamadığın halde 500g vermişsin. Daha ne olsun.Bu hafta daha fazla verdim eminim ama regl şişkinligi çok fazlaydi... haftaya cuma ya yansiycakk inşallah.. gerçi dediğin gibi cuma günü cok sacmaydi ama bakalim bir an önce gitsinnnlerr artikk cok sıkıldım..
stepper bulundugun yerde adim, twister da donme oluyor degil mi?
Yaa evet geçen hafta cok az di sporum bu hafta daha fazla olacak insallah.. daha fazla da olurdu regl olmasaydimCanım bence gayet iyi gidiyorsun sıkıntı yapmana gerek yok. Geçen hafta düzenli spor yapamadığın halde 500g vermişsin. Daha ne olsun.
Evet aynen öyle canım.stepper bulundugun yerde adim, twister da donme oluyor degil mi?
stepper'i adimdan, twister'i bolgesel hareketten sayabiliriz sanirim.
Merhaba, hoşbuldumMerhaba hosgeldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?