Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın canım. Kararlılığın, istatistiksel yaklaşımların, herşeyi hesaba dökmem ve analizlerin beni olumlu yönde etkiliyor. Daha bi canlandım kendi adıma sana teşekkür etmek isterim.

Ben seni anliyorum, hem onceki gun az yedin, hem de spora yuklenmissin. Ac olman normal, kalori alimini da artirabilirsin ama diyete uygun seyler yesen daha iyi olurdu

Cuma günü cok dengesiz sizdi kabul ama Genel olarak düşününce cok tüketmiyorum krizler gelince dayanamiyorum bide sanirim regl kaynakli oldu.... Dediğin gibi 1 hafta deneyeyim bakalim.. Aslında şunu da bilmiyorum ortalama hafta da hemen hemen 1 kg verdim beklentim mi yuksek acaba yoksa iyi mi ben mi aceleciyimm bilemedim..

Son düzenleme:
Haftada 1 cok iyi bence, benim cok az verdigim hatta arti geldigim haftalar cok

Harikasın canım. Kararlılığın, istatistiksel yaklaşımların, herşeyi hesaba dökmem ve analizlerin beni olumlu yönde etkiliyor. Daha bi canlandım kendi adıma sana teşekkür etmek isterim.
Ben de senin her gun duzenli spor yapmani cok takdir ediyorum. itiraf edeyim ki bspor yapmadigim gunler sana bakip pisman oldum gecen hafta

Yok kaptanim bizzat kendim yaptım az yağlı tuzsuz ve bulgurlu

Genel olarak duzgun bence, tebrik ederim Aradaki meyvenin yanina yogurt/yemis vb protein eklenebilir.

Bunu meraktan soruyorum, sabah hafif gecmis. Ogle ve aksam daha yogun, ozel tercih mi oyle mi denk geldi?
Ben normalde diyetisyen eşliğinde veriyorum buraya da motivasyon için katıldım iyi oliyo yani. Sabah canım kahvaltı istemedi o yüzden tercih birazda

Haftada 1 cok iyi bence, benim cok az verdigim hatta arti geldigim haftalar cok
Bu hafta daha fazla verdim eminim ama regl şişkinligi çok fazlaydi... haftaya cuma ya yansiycakk inşallah.. gerçi dediğin gibi cuma günü cok sacmaydi ama bakalim bir an önce gitsinnnlerr artikk cok sıkıldım..

@ya dışarıdaydım o gün çok acıkmıştım en kolay onu alabildim. Haklisiniz daha dikkatli olmalıyım.. yani her gun bir kare ara öğün de yesem bir şey olmaz mi..

Bu hafta daha fazla verdim eminim ama regl şişkinligi çok fazlaydi... haftaya cuma ya yansiycakk inşallah.. gerçi dediğin gibi cuma günü cok sacmaydi ama bakalim bir an önce gitsinnnlerr artikk cok sıkıldım..
Canım bence gayet iyi gidiyorsun sıkıntı yapmana gerek yok. Geçen hafta düzenli spor yapamadığın halde 500g vermişsin. Daha ne olsun.

Canım bence gayet iyi gidiyorsun sıkıntı yapmana gerek yok. Geçen hafta düzenli spor yapamadığın halde 500g vermişsin. Daha ne olsun.
Yaa evet geçen hafta cok az di sporum bu hafta daha fazla olacak insallah.. daha fazla da olurdu regl olmasaydim

Bugünkü menüm
Sabah

Iki haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 muz

Öğle
1 kase musli yogurt
1 mandalina

Ara
Kahve ve 2 kare bitter

Akşam

1 porsiyon balık
1 kase mercimek corbasi
Salata

Su 2 litre
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…