- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.161
Teşekkür ederim:)Sevgili asmicim
Kalori hesabı yapıyorsak evet haklı olabilirsin ancak bu bize normal sağlıklı beslenmeyi öğretmez. O zaman öğün yerine pasta yiyelim ve kilo vermeyi bekleyelim? Mantıklı mı sence? :)
O sebeple keşke kek yerine doya doya sağlıklı bir öğün yeseydin
Hoşgeldin
Kaptan yardımcımız yonlendirmis zaten ben de takım kaptanıyım. Bilgilerini kaydedecegim :)
Sagol tatlım
Oh oh süper
Bence de iyi gidiyoruz katkıların sayesinde :) çok çok teşekkürler iyi ki yardımcı olmaya gönüllü oldun
Verecek çok da fazla kilon yokmuş zaten, el birliğiyle hallederiz :)
Çok geçmiş olsun orkidecim
Bu cuma mutlaka kilo bildirimi istiyorum
Eveeet tabi kiiii :) hosgeldin
Bize kendinden bahseder misin?
Ay neye kesecektim cezayı unuttum 1 dilim mozaik kek miydi
Sana bol keseden yazalım alışıksın ne de olsa, hem moda girersin
50 puan ceza yaziver Sibel'eayvacicegi
Ben detoks önermem açıkçası hele de emzirme durumundayken. Bi dur bakalım daha çok başındasın bu işin
Bitter 1 kare yenebilir ara öğün olarak diye biliyorum.
Menün başlangıç için güzel. Tabi pazı sarması pirinçli miydi sadece o biraz sıkıntı olabilir. Bilmediğimden sordum hiç yemedim pazı sarması.
Çok doğru demişsin
Evet evet yapmak zorunda yoksa diskalifiye olacak@BeyazOrkidem
Siz de benim gibi bitterci misiniz:))@ya dışarıdaydım o gün çok acıkmıştım en kolay onu alabildim. Haklisiniz daha dikkatli olmalıyım.. yani her gun bir kare ara öğün de yesem bir şey olmaz mi..
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim:)
Tabi ki,
42 yaşındayım, çalışmıyorum,iki yıldır fazla kilolarimla cebellesiyorum kısaca böyle .
Hosbuldum canım:)Hoşgeldin canım
Ben yeni başladım sayılır:))Siz de benim gibi bitterci misiniz:))
Söylerim tabi kiDiyetisyen e de yeni başladım inşallah gitsin de yavaş yavaş düzen oturur. Vücudumuza neyin iyi geldiğini deneyerek gorcez artik ama siz yine de uyarın sıkıntı olcak bişey varsa :)
Her ara öğünde yeme lütfen :) ben eş değer olan şeyi söyledim@ya dışarıdaydım o gün çok acıkmıştım en kolay onu alabildim. Haklisiniz daha dikkatli olmalıyım.. yani her gun bir kare ara öğün de yesem bir şey olmaz mi..
Verdikten sonra geri alma durumuna bi dur demek lazım. Sanırım nasıl olsa verdim diyerek rahatlayıp salıyorsun :)Boy 1.60 cm,sabah 66.1 kg yi gördüm,ama yarın daha fazla çıkmam umarım, hedefim 55 kg olmak inşallah.sanirim yaşında etkisiyle kilo vermede zorlanıyorum.gecen hafta çok dikkat ettim,1 kg üzeri verdim ama iki günde yine geri aldım.haftada 5_6 gün leslie yürüyüş yapmaya gayret ediyorum .aburcubur ve çerez bağımlılığından kurtulamiyorummmm.malesef.
Tam olarak öyle mi bilemiyorum,ama iki yıldır kilo verememek yildirdi beni.bir haftadır bir düzen oluşturdum,aç kalmadan 66.8 kg den 65.4 kg ye indim.hoooppp iki günde 66.1 kg yım yine.Verdikten sonra geri alma durumuna bi dur demek lazım. Sanırım nasıl olsa verdim diyerek rahatlayıp salıyorsun :)
Tam olarak öyle mi bilemiyorum,ama iki yıldır kilo verememek yildirdi beni.bir haftadır bir düzen oluşturdum,aç kalmadan 66.8 kg den 65.4 kg ye indim.hoooppp iki günde 66.1 kg yım yine.
Bu sabah neyseki daha da artı görmemişim onca yemeye.
Evettt,tam olarak böyle oluyor.duygusal ve psikolojik durumlar dışında,her akşam yemek sonrası çay ve yanında çerez meyve abur cubur arada kek kurabiye vs.esim ve kızımın kilo problemi yok.onlara hazırlarken bir de bakıyorum herşeyi yemiş içmişim ,sonrası malum.gecen hafta bu akşam çay saatini tamamen bıraktım ve sonuç nerdeyse -1.5 kg oldu.bunu bir asabilsem düzenli kilo vereceğim ama,bir yerde kopuyorum.ve iki yıldır bu şekilde uğraş dur durumundayim.Abur cubur ve çerez alışkanlığı demissiniz. Benim anladığım açlık dışında nedenlerden yiyorsunuz, alışkanlık veya duygusal olabilir. Can sıkıntısı, üzüntü, sinirden yediğiniz; veya birşeyler izlerken çalışırken vb araştırdığınız oluyor mu?
Benim eşim de çok fit, her akşam dondurma yer, onun dışında abur cubur da tüketir. Eskiden ben kendime almaz ama onunkilerden otlanirdim, farketmeden bir sürü kalori. Yemiycem deyince de gözünüzün önünde sürekli yiyip içilmesi başta batıyor tabi. En iyisi hiç almamak ama başkalarını kısıtlayamıyoruz :) siz hazırlamayın bari onlar kendileri yesinler.Evettt,tam olarak böyle oluyor.duygusal ve psikolojik durumlar dışında,her akşam yemek sonrası çay ve yanında çerez meyve abur cubur arada kek kurabiye vs.esim ve kızımın kilo problemi yok.onlara hazırlarken bir de bakıyorum herşeyi yemiş içmişim ,sonrası malum.gecen hafta bu akşam çay saatini tamamen bıraktım ve sonuç nerdeyse -1.5 kg oldu.bunu bir asabilsem düzenli kilo vereceğim ama,bir yerde kopuyorum.ve iki yıldır bu şekilde uğraş dur durumundayim.
Yazın iki ayrı diyetisyen denemem oldu.ilkinde liste çok fazla geldi.ikincide aç kaldım.uygulayamadim.durum böyle canım.
Atıştırmalık alınanlar tamamen benim pis bigazligim diyebilirim.malesef ama eskisi gibi değil.kizim küçük onun beslenmesine çok dikkat ediyorum.kizimdan meyve kaçamağı, eşim çayın yanına çerez yer her akşam .alışkanlık gibi birşey.onlada çerez kaçamağı,bir de benim sağlıksız atıştırmalıklar olunca gelsin kilolar oldu bu zamana kadar.Benim eşim de çok fit, her akşam dondurma yer, onun dışında abur cubur da tüketir. Eskiden ben kendime almaz ama onunkilerden otlanirdim, farketmeden bir sürü kalori. Yemiycem deyince de gözünüzün önünde sürekli yiyip içilmesi başta batıyor tabi. En iyisi hiç almamak ama başkalarını kısıtlayamıyoruz :) siz hazırlamayın bari onlar kendileri yesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?