Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim:)
Tabi ki,
42 yaşındayım, çalışmıyorum,iki yıldır fazla kilolarimla cebellesiyorum kısaca böyle .

Boy 1.60 cm,sabah 66.1 kg yi gördüm,ama yarın daha fazla çıkmam umarım, hedefim 55 kg olmak inşallah.sanirim yaşında etkisiyle kilo vermede zorlanıyorum.gecen hafta çok dikkat ettim,1 kg üzeri verdim ama iki günde yine geri aldım.haftada 5_6 gün leslie yürüyüş yapmaya gayret ediyorum .aburcubur ve çerez bağımlılığından kurtulamiyorummmm.malesef.

Iyi geceler kizlar. Muhabbet cok guzelmis ben firsat bulamadim birturlu

ayvacicegi yorumun icin cok tesekkur ederim. Oglen ki yemek ve tatli gozume cok gorundu aksam yemek istemedim. Spor onceside enerji almak adina aklima muz geldi, yogurda dograyip yeseymisim guzel olurmus.
Diyetisyen listesine pazartesi baslicam. Niye bilmiyorum ama pazartesiye kadar kendini sikmadan dikkat et pazarteside basla dedi.

Bugunu tamamladigima gore menuyu paylasayim

Sabah
1 mandalina
1 yumurtali omlet
Roka salatasi

Oglen
1 tabak kiymali pirasa
1 dilim tb ekmek

Aksam
1 tabak kiymali pirasa ve turp

Ara atistirmaliklarda
3-4 badem
1 elma

Su 1.5 litre
Spor
2385 adim
45 dk leslie

Cumartesi menü
Kahvaltı 12 cumleten hastayiz ancak oturabildik
Yarım haşlanmış yumurta
7 zeytin
1dilim ekmek üzeri labne
Menemen
1dilim ekmek uzeri kizilcik marmaleti
Akşam 5 buçuk
Nohut pilav 4yk ancak
Mantar sote 2 yk
1 bardak erik suyu ev yapımı ama şekervar
Akşam 8 gibi cubuk kraker 5 6 tane 2 gofret
Gece 12 gibj ilacın arkasına 1 küçük muz
Su 2ltr
Spor 100 jumper jack yok dememek için simdi yaptım

Diyetisyen e de yeni başladım inşallah gitsin de yavaş yavaş düzen oturur. Vücudumuza neyin iyi geldiğini deneyerek gorcez artik ama siz yine de uyarın sıkıntı olcak bişey varsa :)
Söylerim tabi ki
@ya dışarıdaydım o gün çok acıkmıştım en kolay onu alabildim. Haklisiniz daha dikkatli olmalıyım.. yani her gun bir kare ara öğün de yesem bir şey olmaz mi..
Her ara öğünde yeme lütfen :) ben eş değer olan şeyi söyledim

Verdikten sonra geri alma durumuna bi dur demek lazım. Sanırım nasıl olsa verdim diyerek rahatlayıp salıyorsun :)

Verdikten sonra geri alma durumuna bi dur demek lazım. Sanırım nasıl olsa verdim diyerek rahatlayıp salıyorsun :)
Tam olarak öyle mi bilemiyorum,ama iki yıldır kilo verememek yildirdi beni.bir haftadır bir düzen oluşturdum,aç kalmadan 66.8 kg den 65.4 kg ye indim.hoooppp iki günde 66.1 kg yım yine.
Bu sabah neyseki daha da artı görmemişim onca yemeye.

Abur cubur ve çerez alışkanlığı demissiniz. Benim anladığım açlık dışında nedenlerden yiyorsunuz, alışkanlık veya duygusal olabilir. Can sıkıntısı, üzüntü, sinirden yediğiniz; veya birşeyler izlerken çalışırken vb araştırdığınız oluyor mu?

Evettt,tam olarak böyle oluyor.duygusal ve psikolojik durumlar dışında,her akşam yemek sonrası çay ve yanında çerez meyve abur cubur arada kek kurabiye vs.esim ve kızımın kilo problemi yok.onlara hazırlarken bir de bakıyorum herşeyi yemiş içmişim ,sonrası malum.gecen hafta bu akşam çay saatini tamamen bıraktım ve sonuç nerdeyse -1.5 kg oldu.bunu bir asabilsem düzenli kilo vereceğim ama,bir yerde kopuyorum.ve iki yıldır bu şekilde uğraş dur durumundayim.
Yazın iki ayrı diyetisyen denemem oldu.ilkinde liste çok fazla geldi.ikincide aç kaldım.uygulayamadim.durum böyle canım.

Benim eşim de çok fit, her akşam dondurma yer, onun dışında abur cubur da tüketir. Eskiden ben kendime almaz ama onunkilerden otlanirdim, farketmeden bir sürü kalori. Yemiycem deyince de gözünüzün önünde sürekli yiyip içilmesi başta batıyor tabi. En iyisi hiç almamak ama başkalarını kısıtlayamıyoruz :) siz hazırlamayın bari onlar kendileri yesinler.

Atıştırmalık alınanlar tamamen benim pis bigazligim diyebilirim.malesef ama eskisi gibi değil.kizim küçük onun beslenmesine çok dikkat ediyorum.kizimdan meyve kaçamağı, eşim çayın yanına çerez yer her akşam .alışkanlık gibi birşey.onlada çerez kaçamağı,bir de benim sağlıksız atıştırmalıklar olunca gelsin kilolar oldu bu zamana kadar.
Bir haftadır bunları bıraktım,ve gayet güzel sonuç aldım.umarim devamını getirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…