- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.181
Tesekkur ederım cnmHoşgeldin canım. Allah kabul etsin ibadetini.
Boy 160 yas 43Olsun canın eksi eksidir...boyun yaşın kaç
cok tesekkur ederımAllah kabul etsin geçmiş olsun bu arada
cok tesekkur ederımSevgili asmicim
Kalori hesabı yapıyorsak evet haklı olabilirsin ancak bu bize normal sağlıklı beslenmeyi öğretmez. O zaman öğün yerine pasta yiyelim ve kilo vermeyi bekleyelim? Mantıklı mı sence? :)
O sebeple keşke kek yerine doya doya sağlıklı bir öğün yeseydin
Hoşgeldin
Kaptan yardımcımız yonlendirmis zaten ben de takım kaptanıyım. Bilgilerini kaydedecegim :)
Sagol tatlım
Oh oh süper
Bence de iyi gidiyoruz katkıların sayesinde :) çok çok teşekkürler iyi ki yardımcı olmaya gönüllü oldun
Verecek çok da fazla kilon yokmuş zaten, el birliğiyle hallederiz :)
Çok geçmiş olsun orkidecim
Bu cuma mutlaka kilo bildirimi istiyorum
Eveeet tabi kiiii :) hosgeldin
Bize kendinden bahseder misin?
Ay neye kesecektim cezayı unuttum 1 dilim mozaik kek miydi
Sana bol keseden yazalım alışıksın ne de olsa, hem moda girersin
50 puan ceza yaziver Sibel'eayvacicegi
Ben detoks önermem açıkçası hele de emzirme durumundayken. Bi dur bakalım daha çok başındasın bu işin
Bitter 1 kare yenebilir ara öğün olarak diye biliyorum.
Menün başlangıç için güzel. Tabi pazı sarması pirinçli miydi sadece o biraz sıkıntı olabilir. Bilmediğimden sordum hiç yemedim pazı sarması.
Çok doğru demişsin
Evet evet yapmak zorunda yoksa diskalifiye olacakBeyazOrkidem
Kızlarr.. Ne yapıyorsunuz. Hadi kalkın spor yapııın. Pazar diye salmayıın.
Şimdi sizlere günün anlam ve önemine istinaden hazırlamış olduğum eserimi icra ediciim.
Pazar diye yatmayın
Hadi kalkın spor yapın
Cuma günü gelince
morordek ime ağlamayın
Nasıl?
Fevkaladenin fevkinde
Sen de Süpersin tatlım ben de seni seviyorumSupersin kardelen, seni seviyorum
Dunku spor salonu maceramdan sonra hamlasan kaslarimla patates cuvali gibi yatiyordum
Mesajini gordum, bebek uyaninca emzirip oyun halisina koydum ve leslie actim deneyeyim diye. 45 dakika oynadi kendie kendine arada bana bakiyor tabi, laf atiyorum ona. Neyseki tamamladim leslie'yi
Gecmis olsun, bir krem vardi yaniklara iyi gelen ama ise yarayacak olsa sanirim dermatolog verirdi zaten. Su anda krem surulecek halde degil galiba...
Çok geçmiş olsun pamukcum. Yanık çok kötü bişey. Aksilikler hastalıklar peşini bırakmıyor yahu.Çok teşekkür ederim.Doktor içi kremli bir bant verdi onu 24 saatte bir değiştirerek yapıştırıyorum. Üzerine bandaj yapıyorum gazlı bezle. Her açtığımda da su toplamış oluyor maalesef.
Yok yaw kosu degil de sonda yaptigim agirlik calismalari bazi hamlasan kaslarimi hissetmemi sagladi :)
Evet ya yenmedi cidden
Ah ah ah o akşam yenen şeyler hep kilo işteee. Hatanın nerde olduğunu da çözmüşsün aslında. İrade kısmı kalmış sadece :)Evettt,tam olarak böyle oluyor.duygusal ve psikolojik durumlar dışında,her akşam yemek sonrası çay ve yanında çerez meyve abur cubur arada kek kurabiye vs.esim ve kızımın kilo problemi yok.onlara hazırlarken bir de bakıyorum herşeyi yemiş içmişim ,sonrası malum.gecen hafta bu akşam çay saatini tamamen bıraktım ve sonuç nerdeyse -1.5 kg oldu.bunu bir asabilsem düzenli kilo vereceğim ama,bir yerde kopuyorum.ve iki yıldır bu şekilde uğraş dur durumundayim.
Yazın iki ayrı diyetisyen denemem oldu.ilkinde liste çok fazla geldi.ikincide aç kaldım.uygulayamadim.durum böyle canım.
HahahahKızlarr.. Ne yapıyorsunuz. Hadi kalkın spor yapııın. Pazar diye salmayıın.
Şimdi sizlere günün anlam ve önemine istinaden hazırlamış olduğum eserimi icra ediciim.
Pazar diye yatmayın
Hadi kalkın spor yapın
Cuma günü gelince
morordek ime ağlamayın
Nasıl?
Fevkaladenin fevkinde
Gozetmenlik iyiydi canım. Eve dönerken pazara uğradım, baya yorulmuşum. Akşamüstü kestirdim biraz. Haftaya da benim sınavlar var. Ders çalışacağım akşam.
Ne demek kaptanım ilham gelince böyle fevkalade eserler çıkıyor işteEvet ya yenmedi cidden
Ah ah ah o akşam yenen şeyler hep kilo işteee. Hatanın nerde olduğunu da çözmüşsün aslında. İrade kısmı kalmış sadece :)
Hahahah
Çok güzel olmuş kardelencim kalemine sağlık
Gozetmenlik iyiydi canım. Eve dönerken pazara uğradım, baya yorulmuşum. Akşamüstü kestirdim biraz. Haftaya da benim sınavlar var. Ders çalışacağım akşam.
Akşam yemeğine kadar herşey yolunda gidiyor,çay saati olunca gözüm dönüyor,dediğin gibi yılların bağımlılığı oldu bu .ev de ceviz ve çiğ fındık var.bundan böyle ceviz ,badem ve fındıkla yapacağım ara öğünleri.Alina onlar mahvediyor bağımlılik yapiyor özellikle sağlıklı şeyleri az yiyince daha çok dönüyor. Çerezi çiğ olarak alsan tuzsuz yağsız olur zamanla miktarı ayarlarsın onlardanda 10nu geçmiyorsun sindire sindire yemeli yavas yavaş.. aynı durumdayız bende kuruyemişle gectirdim isteklerimi..
Beyaz orkidem allah kabul etsin ziyaretini. Bizede nasip olur inşallah...
En zor kısmı da bu galiba üç ay zaman verdim kendime,hedef kiloya ulaşmak için.Evet ya yenmedi cidden
Ah ah ah o akşam yenen şeyler hep kilo işteee. Hatanın nerde olduğunu da çözmüşsün aslında. İrade kısmı kalmış sadece :)
Hahahah
Çok güzel olmuş kardelencim kalemine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?