Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk menümu paylasayim,
Kahvaltı 10.00
İki kaşık menemen
4 tane zeytin
Avuç içi kadar lavaş
4 çatal peynir
2 dilim sucuk
Çay
12.30
Bir elma
14.30
İki kepçe mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
18.30
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Dört kaşık kıymalı makarna (?)
Su bir lt yi geçti.iki lt olur.
Bugün spor yapmadım.

Allah kabul etsin geçmiş olsun bu arada
cok tesekkur ederım

cok tesekkur ederım

Alina onlar mahvediyor bağımlılik yapiyor özellikle sağlıklı şeyleri az yiyince daha çok dönüyor. Çerezi çiğ olarak alsan tuzsuz yağsız olur zamanla miktarı ayarlarsın onlardanda 10nu geçmiyorsun sindire sindire yemeli yavas yavaş.. aynı durumdayız bende kuruyemişle gectirdim isteklerimi..

Beyaz orkidem allah kabul etsin ziyaretini. Bizede nasip olur inşallah...

Supersin kardelen, seni seviyorum

Dunku spor salonu maceramdan sonra hamlasan kaslarimla patates cuvali gibi yatiyordum
Mesajini gordum, bebek uyaninca emzirip oyun halisina koydum ve leslie actim deneyeyim diye. 45 dakika oynadi kendie kendine arada bana bakiyor tabi, laf atiyorum ona. Neyseki tamamladim leslie'yi

Sen de Süpersin tatlım ben de seni seviyorum

Gecmis olsun, bir krem vardi yaniklara iyi gelen ama ise yarayacak olsa sanirim dermatolog verirdi zaten. Su anda krem surulecek halde degil galiba...

Çok teşekkür ederim. Doktor içi kremli bir bant verdi onu 24 saatte bir değiştirerek yapıştırıyorum. Üzerine bandaj yapıyorum gazlı bezle. Her açtığımda da su toplamış oluyor maalesef.

Çok teşekkür ederim. Doktor içi kremli bir bant verdi onu 24 saatte bir değiştirerek yapıştırıyorum. Üzerine bandaj yapıyorum gazlı bezle. Her açtığımda da su toplamış oluyor maalesef.
Çok geçmiş olsun pamukcum. Yanık çok kötü bişey. Aksilikler hastalıklar peşini bırakmıyor yahu.

Günaydın.

Kolay gelsin morordek pazar mesaisi tadından yenmez
Evet ya yenmedi cidden
Ah ah ah o akşam yenen şeyler hep kilo işteee. Hatanın nerde olduğunu da çözmüşsün aslında. İrade kısmı kalmış sadece :)
Hahahah
Çok güzel olmuş kardelencim kalemine sağlık
parkbyull sen ne yaptın canım iyileşebildin mi.
morordek im nasıl geçti gözetmenlik işleri.
Yeni gelen arkadaşlar haydi sabaha kadar diyet, sabaha kadar spor
Gozetmenlik iyiydi canım. Eve dönerken pazara uğradım, baya yorulmuşum. Akşamüstü kestirdim biraz. Haftaya da benim sınavlar var. Ders çalışacağım akşam.

Ne demek kaptanım ilham gelince böyle fevkalade eserler çıkıyor işte

Kolay gelsin canım benim. İyi çalışmalar

Akşam yemeğine kadar herşey yolunda gidiyor,çay saati olunca gözüm dönüyor,dediğin gibi yılların bağımlılığı oldu bu .ev de ceviz ve çiğ fındık var.bundan böyle ceviz ,badem ve fındıkla yapacağım ara öğünleri.

En zor kısmı da bu galiba üç ay zaman verdim kendime,hedef kiloya ulaşmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…