- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.201
Bugün baya doyurmussun kendiniBen bugun biraz cozuttum sanirim:
sabah: peynirli yumurta, 2yk kahvaltilik salca, 1 avuc kaju, 1 dilim ekmek, 1 mandalina
ogle: iki dilim ekmek arasi peynir, 1 portakal, 1 muz, 1 bardak sut
ara: 25 g bitter cikolata, 1 avuc kaju
aksam: 4 yk yesil mercimek yemegi, 1 kase semiz otu, 1 kase yogurt, 2 parca hint ekmegi (malesef yagli birsey bu)
spor: 45 dk leslie
su: 2 litre
Suyu arttırmışsın çok iyi. Ama ekmekleri bugün biraz abartmışsın canım.Ben bugun biraz cozuttum sanirim:
sabah: peynirli yumurta, 2yk kahvaltilik salca, 1 avuc kaju, 1 dilim ekmek, 1 mandalina
ogle: iki dilim ekmek arasi peynir, 1 portakal, 1 muz, 1 bardak sut
ara: 25 g bitter cikolata, 1 avuc kaju
aksam: 4 yk yesil mercimek yemegi, 1 kase semiz otu, 1 kase yogurt, 2 parca hint ekmegi (malesef yagli birsey bu)
spor: 45 dk leslie
su: 2 litre
Emzirirken insanın canı çok çekiyor cısları ama biraz dikkat edersen emzirmenin avantajıyla bizlerden daha hızlı kilo verdiğini göreceksin canım. Hep aklına getir bunu ve kendine hakim ol derim.Sen 6 da kalk oglusu emzir Git mutfağa su içmek için bi de bak ki karnın zil caliyo tezgahta sana doğru bakan dünden kalan sarmalar 6 tane ye bi güzel evet pişmanım hakim beymorordek
Sabah 9.00
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2 dilim peynir
2 yaprak marul
2 dilim ekmek
1 bardak rezene
Ara
1 hurma
5 çiğ fındık
Öğle
Yine 7 sarma bulgurlu ( bitti de rahatladım :)))
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Aksam
5 yemek kaşığı susuz kuru fasulye
2 dilim dünden kalan unsuz yagsiz fırın mücver
Salata
1 dilim ekmek
1 kupa papatya çayı
3 litre su
Spor
300 stepper
513 adim
20 dakika bölgesel egzersizlerayvacicegi
Ahaha emzirmenin lanetleri bunlar işteSen 6 da kalk oglusu emzir Git mutfağa su içmek için bi de bak ki karnın zil caliyo tezgahta sana doğru bakan dünden kalan sarmalar 6 tane ye bi güzel evet pişmanım hakim beymorordek
Sabah 9.00
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2 dilim peynir
2 yaprak marul
2 dilim ekmek
1 bardak rezene
Ara
1 hurma
5 çiğ fındık
Öğle
Yine 7 sarma bulgurlu ( bitti de rahatladım :)))
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Aksam
5 yemek kaşığı susuz kuru fasulye
2 dilim dünden kalan unsuz yagsiz fırın mücver
Salata
1 dilim ekmek
1 kupa papatya çayı
3 litre su
Spor
300 stepper
513 adim
20 dakika bölgesel egzersizlerayvacicegi
Evet canım ya çok güzel dikkat ediyoRum aslında bi an da oldu bi daha yapmicam aman amanEmzirirken insanın canı çok çekiyor cısları ama biraz dikkat edersen emzirmenin avantajıyla bizlerden daha hızlı kilo verdiğini göreceksin canım. Hep aklına getir bunu ve kendine hakim ol derim.
Aynen ya gerçekten öyle zaten önce de o yüzden bu kadar aldım kiloyu çok acikiyodum şimdi o kadar değil aslında da bi anda oldu iste bundan sonra daha dikkatli olcam.Ahaha emzirmenin lanetleri bunlar işte
Neyse sabah 6'da yediysen gün içinde yakmışsındır umarım diyelim :) Sporun da gayet iyi.
Hoşgeldin canım kaptanimizmerhaba arkadaslar ben de katılmak ıstıyorum ama daha yenıyım hıc bırsey bılmıyorum bana yardımcı olur musunuzyanlıs yere yazmıs bıle olabılırım kusuruma bakmayın :) 95 kıloyum 1.64 boyum mutsuzum ve kesın kararlıyım yardımlarınızı beklıyorum
Çok geçmiş olsun pamukcum. Yanık çok kötü bişey. Aksilikler hastalıklar peşini bırakmıyor yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?