Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugun biraz cozuttum sanirim:

sabah: peynirli yumurta, 2yk kahvaltilik salca, 1 avuc kaju, 1 dilim ekmek, 1 mandalina
ogle: iki dilim ekmek arasi peynir, 1 portakal, 1 muz, 1 bardak sut
ara: 25 g bitter cikolata, 1 avuc kaju
aksam: 4 yk yesil mercimek yemegi, 1 kase semiz otu, 1 kase yogurt, 2 parca hint ekmegi (malesef yagli birsey bu)

spor: 45 dk leslie
su: 2 litre

Bugün baya doyurmussun kendini
Azıcık ceza mı versek, aslında sağlıksız diyemem ama dediğim gibi çok olmuş :)
Bi 20 puan ceza yazalım.

Suyu arttırmışsın çok iyi. Ama ekmekleri bugün biraz abartmışsın canım.

Sen 6 da kalk oglusu emzir Git mutfağa su içmek için bi de bak ki karnın zil caliyo tezgahta sana doğru bakan dünden kalan sarmalar 6 tane ye bi güzel evet pişmanım hakim bey morordek
Sabah 9.00
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2 dilim peynir
2 yaprak marul
2 dilim ekmek
1 bardak rezene

Ara
1 hurma
5 çiğ fındık

Öğle
Yine 7 sarma bulgurlu ( bitti de rahatladım :)))
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter

Aksam
5 yemek kaşığı susuz kuru fasulye
2 dilim dünden kalan unsuz yagsiz fırın mücver
Salata
1 dilim ekmek

1 kupa papatya çayı
3 litre su

Spor
300 stepper
513 adim
20 dakika bölgesel egzersizler ayvacicegi

Emzirirken insanın canı çok çekiyor cısları ama biraz dikkat edersen emzirmenin avantajıyla bizlerden daha hızlı kilo verdiğini göreceksin canım. Hep aklına getir bunu ve kendine hakim ol derim.

Ahaha emzirmenin lanetleri bunlar işte
Neyse sabah 6'da yediysen gün içinde yakmışsındır umarım diyelim :) Sporun da gayet iyi.

Emzirirken insanın canı çok çekiyor cısları ama biraz dikkat edersen emzirmenin avantajıyla bizlerden daha hızlı kilo verdiğini göreceksin canım. Hep aklına getir bunu ve kendine hakim ol derim.
Evet canım ya çok güzel dikkat ediyoRum aslında bi an da oldu bi daha yapmicam aman aman

Ahaha emzirmenin lanetleri bunlar işte
Neyse sabah 6'da yediysen gün içinde yakmışsındır umarım diyelim :) Sporun da gayet iyi.
Aynen ya gerçekten öyle zaten önce de o yüzden bu kadar aldım kiloyu çok acikiyodum şimdi o kadar değil aslında da bi anda oldu iste bundan sonra daha dikkatli olcam.

Pazar menü morordek
Sabah 11 de 2 tane krep 7 zeytin peynir
1 tk bal
2 gibi zencefil çay
5gibi 1 fincan sute kahve attım
6 gibi 2yk ıspanak 5 6 yk pancar salata yogurtlu. 2yk nohut pilav( bitmedigitti)
fırın makarna bu fazla oldu.
8 gibi çay bisküvi
Aralarda yarım armut 1 muz öğle akşam arasında
Su 2 lt
Spor yok

Hoşgeldin canım kaptanimiz morordek sana yardımcı olur yerimiz var mı yok mu konusunda.

Bende menu atayım
Sabah 2 dilim jambon 2 haşlanmış yumurta 5-6 zeytin yarım dilim dukan ekmek maydanoz salatalık beyaz peynir

2 Nescafe
1 limonu Yeşilçay
1 avuç yer fıstığı

Aksam
Yarım dilim dukan ekmek
1 porsiyon antrikot
Fırında karnabahar havuç biber domates

Küçük kutu meyveli yoğurt
1 kare bitter

3 lt su

Spor yapamadım oğlumun arabasına basıp ayağım üstüne düştüm bugün dinlendiriyorum bacağını
(Not: ben günde 2 öğün yerim öğlen genelde siviyla geçer yada yogurtla)
İyi geceler

Icim elvermedi
100jumper jack
1dk spining diyorlar oldugun yerde hızlı koşu fit kalmak için yapılması gerekenlerdiye bir belgeselde görmüştüm.
Bacak karna çekmeayakta 30tane
10ar set yerdebacak kaldırma
30sn plank
Yatmadan 5 dk hareket diyebiliriz spora ısınma çabaları .
Birde tebrik ediyorum kendimi acayip yemek yiyesim var biraz alışkanlık ekmek zeytin yeme gittim ekmeğin başına yok dedim 1 bardak su içtim..

Çok geçmiş olsun pamukcum. Yanık çok kötü bişey. Aksilikler hastalıklar peşini bırakmıyor yahu.

Gerçekten öyle. Negatif biri de değilimdir oysa ki ama girdim herhalde bir enerjiye. Tövbe..... İnşallah daha beterleri uğramasın. Teşekkür ederim kardelencim.

Günaydınlar kızlar güzel bir gün olsun hepimize ben tam düzeni oturamadım aslında eşim sık sık gidiyordu yurtdışına ben gene çocuklarla idare ediyordum ama bu sefer gelmeyeceğini bilmek ve çocukların hastalığı zor oldu bu hafta Dr la görüşüp karpal tünel ameliyatı olmaya çalışacağım o yüzden sanırım listeye 1-2 hafta geç girecek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…