Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım kolay gelsin tek başına 2 çocukla özellikle çalışkan anneler için malesef zor bir durum.. Eşin kalıcı mi gitti yoksa belli bir zaman sonra gelecek mi?
Bide teksin ameliyat zor olmaz mı?

Hoşgeldin aramıza canım

Çok geçmiş olsun canım kolaylıklar diliyorum

günaydın hafta sonu benim için tam bir kaostu ama en etkili yanı yaklaşık 2 km koşmam oldu sağanak altında sonuç hastayım.
68 kusurlerde dolanıyorum...
şu an kahvaltımı yapıyorum bir yandan da muhteşem kayısı kıvamında iki adet haşlanmış yumruta iki form etimeğin üstünde yanında bir mandalina ve yedi zeytin ,şekersiz çay ile...
sevgili ayvaçiçeği 2km koşunun bedeli kaç puan

Günaydınlar:)
Bu sabah haftaya 66.1 kg ile başladım.haftaya sabit kg ile baskamakda güzelmiş:))
Bu sabah erkenden kahvaltı yapıp sonrasında 45 dk leslie yürüyüş yaptım.
Kızlar iki gündür 30 tane pirinci cezvede pişirip yiyorum.bunu niye yapıyorum bilmiyorum.hani pirinç lapası diyetinin mini versiyonu.az da olsa faydası olur inşallah.
Bu arada 1 aylık yağ yakma egzersiz programı yükledim.buna da bugün baslarsam süper olacak.

Geçmiş olsun,çabucak iyilesirsin inşallah.iki haftadır öksürük var ben de.bur bir iki gündür azaldı şükür.

Bugün 600 defa ip atladım, 1saat yürüyüş yaptım ayvacicegi .
Süper canım,bir gün aradan sonra ben de sporunu yaptım ,böyle olunca daha bir motive oluyor insan.

Hoşgeldiniz:))
Geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur inşallah.
Gerçekten öyle. Negatif biri de değilimdir oysa ki ama girdim herhalde bir enerjiye. Tövbe..... İnşallah daha beterleri uğramasın. Teşekkür ederim kardelencim.
Çok geçmiş olsun ,acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun, kolaylıklar dilerim.

Canım kolay gelsin tek başına 2 çocukla özellikle çalışkan anneler için malesef zor bir durum.. Eşin kalıcı mi gitti yoksa belli bir zaman sonra gelecek mi?
Bide teksin ameliyat zor olmaz mı?
canım eşim 2 yıllığına gitti arada gelip gidecek tabii ama süreleri henüz belli değil canım
ameliyat içinde arkadaşlarıma rica ettim 2 gün de yardımcım evde kalacak artık ağrısına acısına dayanacak gücüm kalmadı o yüzden ameliyat olacağım mecburen
Çok geçmiş olsun canım kolaylıklar diliyorum

teşekkür ederim kızlar

geçmiş olsun tatlım sınavın nasıl geçti

morordek yaz banada ceza bir haftadır hiç kaçamak yapmadım yazıları okurken (hepsini okumaktan vazgectim) canım cekti bi kare bitter de ben yedim
Yeter ki tek kaçamağın 1 kare bitter olsun :) Ona ceza yazmam
50 puan daha ceza ayvacicegi
Cezaları yazıyorum da yapıyor musun Sibel?
Hoşgeldin kesinlikle yanlış yerde değilsiiinn :)
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın öncelikle?
Hedef kilon nedir, kilo alma hikayen nedir? Seni biraz tanıyalım :) Yaşın kaç, çoluk çocuk var mı? :)
Geçmiş olsun
Aa kaptanicem ben eşini kısa süreliğine gitti sanmıştım. Çok çok kolay gelsin. Dediğim gibi yapabileceğim bir şey olursa söyle lütfen
Geçmiş olsun parkcım. Nasıldı sınavlar? Sınava yetişmek için mi koştun yoksa?
Haftaya sabit başlamak kesinlikle güzel bir şey çünkü her şey hafta sonu oluyor. Pazartesi sabit gelinebilirse cumaya eksi gelme olasılığı yükseliyor :)

kabul edıyorum :) ben forumu ılk kez kullandıgım ıcın neyı nereye yazacagımı pek bılemıyorum bu konuda hatam olursa affola :)

Merhaba Mutlu haftalar :) Ben Buket izmirliyim coğrafya ogretmenı olarak görev yapıyorum ozel bır okulda, evlıyım ama henuz cocugum yok yaza bebiş dusundugum için de zayıflamayı hedef koydum kendıme ... 2016 da dukan diyetiyle 27 kılo verdım 97den 70 e dustum 6 ayda fakat sonrasında koruma yapmadıgım için hooop hepsını gerı aldım gelınlık sevdasıyla baslamıstım gelınlıgımı 70 le giydim cok yakıstı fakat evlenınce çay yanında abur cubur ekmek fast food derken ne yazık ki su an 95 kıloyum.. hedefım 60 yolum uzun ama kararlıyım.Bu defa daha saglıklı vermek ıstıyorum gerı almamak adına :) tesekkur ederım aranıza kabul ettıgınız ıcın :)

İnsallah verirsin.. Gercekten zayif hamile kalmak cok cok iyi oluyor çünkü çocuk olduktan sonra sorumluluk artıyor daha fazla hareket halinde oluyorsun ve kilo gercekten insani cok yoruyor.. bende kilolu hamile kaldim hamilelikte cok almadim ama emzirirken cok aldim ve onu vermek için uğraşıyorum.. artik bu kilolara hammallik yapmak istemiyorum ya cidden resmen 20 kiloyu hergun gereksiz yere taşımak cok yoruyor.. sen de biliyorsun dur kilo verince nasilda hafifliyor insan nasil da kuş gibi oluyor.. Bende kararliyim yaza kadar kurtulacagim insallah

Çalışmaya anca başlayabileceğim ya öğlen oldu
Zamanımı daha verimli kullanmam gerek. Bi kahve alayım.. Millet yemeğe gidiyor, ben daha sabah kahvemi içemedim
Çocuk olunca öyle oluyor ya.. Ne mutlu yine de yapiyorsun vir şeyler ven henüz ders calismaya baslayamadim maalesef

kaç kılosun canım

cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…