- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.241
78 ile başladım geçen cuma 75.3 tüm canimkaç kılosun canım
arabaya basınca bi havalandım diğer ayagımın ustune dustum zaten sol el bileğim burkuk ayakta gitti diye cok korktuum ama cok sukur bugun agrı magrı yokGeçmiş olsun, önemli bir şey yoktur inşallah.
inşallah 7 li sayıları ben de gorurum :)78 ile başladım geçen cuma 75.3 tüm canim
bugun böyle olsun kahveden sona acılırsınızÇalışmaya anca başlayabileceğim ya öğlen oldu
Zamanımı daha verimli kullanmam gerek. Bi kahve alayım.. Millet yemeğe gidiyor, ben daha sabah kahvemi içemedim
hosgeldinizMerhaba Mutlu haftalar :) Ben Buket izmirliyim coğrafya ogretmenı olarak görev yapıyorum ozel bır okulda, evlıyım ama henuz cocugum yok yaza bebiş dusundugum için de zayıflamayı hedef koydum kendıme ... 2016 da dukan diyetiyle 27 kılo verdım 97den 70 e dustum 6 ayda fakat sonrasında koruma yapmadıgım için hooop hepsını gerı aldım gelınlık sevdasıyla baslamıstım gelınlıgımı 70 le giydim cok yakıstı fakat evlenınce çay yanında abur cubur ekmek fast food derken ne yazık ki su an 95 kıloyum.. hedefım 60 yolum uzun ama kararlıyım.Bu defa daha saglıklı vermek ıstıyorum gerı almamak adına :) tesekkur ederım aranıza kabul ettıgınız ıcın :)
Kıyamam,iyi bir şey olmamış, tekrardan geçmiş olsun canım.arabaya basınca bi havalandım diğer ayagımın ustune dustum zaten sol el bileğim burkuk ayakta gitti diye cok korktuum ama cok sukur bugun agrı magrı yok
cok tesekkur ettim
Insallah 6 lari da görürüz. Ben bu hafta akşam yemeğini cok hafif tutmayı ve spora yuklenmeyi düşünüyorum amacim 73 u gormekti ama sanirim olmayacak bari 74 u göreyim..inşallah 7 li sayıları ben de gorurum :)
Geçmiş olsun canımarabaya basınca bi havalandım diğer ayagımın ustune dustum zaten sol el bileğim burkuk ayakta gitti diye cok korktuum ama cok sukur bugun agrı magrı yok
cok tesekkur ettim
Gerçekten kilo vermiş kadar sevindim:)))bu hafta 64 kg yi ucundan bir görsem çok mutlu olacağım.67-66 kg arasında takıldım kaldım aylardır.Yeter ki tek kaçamağın 1 kare bitter olsun :) Ona ceza yazmam
50 puan daha ceza @ayvacicegi
Cezaları yazıyorum da yapıyor musun Sibel?
Hoşgeldin kesinlikle yanlış yerde değilsiiinn :)
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın öncelikle?
Hedef kilon nedir, kilo alma hikayen nedir? Seni biraz tanıyalım :) Yaşın kaç, çoluk çocuk var mı? :)
Geçmiş olsun
Aa kaptanicem ben eşini kısa süreliğine gitti sanmıştım. Çok çok kolay gelsin. Dediğim gibi yapabileceğim bir şey olursa söyle lütfen
Geçmiş olsun parkcım. Nasıldı sınavlar? Sınava yetişmek için mi koştun yoksa?
Haftaya sabit başlamak kesinlikle güzel bir şey çünkü her şey hafta sonu oluyor. Pazartesi sabit gelinebilirse cumaya eksi gelme olasılığı yükseliyor :)
bence 73 yaparsın sen hatta 73 için kendine bi ödül koy benceInsallah 6 lari da görürüz. Ben bu hafta akşam yemeğini cok hafif tutmayı ve spora yuklenmeyi düşünüyorum amacim 73 u gormekti ama sanirim olmayacak bari 74 u göreyim..
tesekkur ederim canımGeçmiş olsun canım
bugun 66.9Güncel kilon kaç görür sun insallah
Aynenn yapilabilir valla spora da yuklenecegim bu hafta dedigin gibi 73 bile olabilir.. Bilemedim ne ödül koysam ki hamama gitme sansim yok yoksa cok iyi olur du bayilirim...bence 73 yaparsın sen hatta 73 için kendine bi ödül koy bence
hatta ben 64 olunca hamama gidicem hem yorgunluk gider hem terleriz senin iin ödül dusunurken aklıma geldi valla beni bile gaza getirdin:)
Hoşgeldiniz:)Merhaba Mutlu haftalar :) Ben Buket izmirliyim coğrafya ogretmenı olarak görev yapıyorum ozel bır okulda, evlıyım ama henuz cocugum yok yaza bebiş dusundugum için de zayıflamayı hedef koydum kendıme ... 2016 da dukan diyetiyle 27 kılo verdım 97den 70 e dustum 6 ayda fakat sonrasında koruma yapmadıgım için hooop hepsını gerı aldım gelınlık sevdasıyla baslamıstım gelınlıgımı 70 le giydim cok yakıstı fakat evlenınce çay yanında abur cubur ekmek fast food derken ne yazık ki su an 95 kıloyum.. hedefım 60 yolum uzun ama kararlıyım.Bu defa daha saglıklı vermek ıstıyorum gerı almamak adına :) tesekkur ederım aranıza kabul ettıgınız ıcın :)
Hemen bi hesap yapalim 64.9 olsa ucundan görmüş sayilirsin :)) o zaman en az 2 kg gitmeli oda olmayacak bir şey degil.. ekstra dikkat ve sporla giderbugun 66.9
Hoşgeldin tekrardan :)Merhaba Mutlu haftalar :) Ben Buket izmirliyim coğrafya ogretmenı olarak görev yapıyorum ozel bır okulda, evlıyım ama henuz cocugum yok yaza bebiş dusundugum için de zayıflamayı hedef koydum kendıme ... 2016 da dukan diyetiyle 27 kılo verdım 97den 70 e dustum 6 ayda fakat sonrasında koruma yapmadıgım için hooop hepsını gerı aldım gelınlık sevdasıyla baslamıstım gelınlıgımı 70 le giydim cok yakıstı fakat evlenınce çay yanında abur cubur ekmek fast food derken ne yazık ki su an 95 kıloyum.. hedefım 60 yolum uzun ama kararlıyım.Bu defa daha saglıklı vermek ıstıyorum gerı almamak adına :) tesekkur ederım aranıza kabul ettıgınız ıcın :)
Sen ne için ders çalışmalısın Asmicim ben o kısmı kaçırdım sanırım?Çocuk olunca öyle oluyor ya.. Ne mutlu yine de yapiyorsun vir şeyler ven henüz ders calismaya baslayamadim maalesef
Açıldım biraz neyse ki :)bugun böyle olsun kahveden sona acılırsınız
Göreceksin ben inanıyorum yeter ki iste :)Gerçekten kilo vermiş kadar sevindim:)))bu hafta 64 kg yi ucundan bir görsem çok mutlu olacağım.67-66 kg arasında takıldım kaldım aylardır.
Kpss çalışmam lazim seneye memurluk içinHoşgeldin tekrardan :)
Yolun uzun ama birlikte yürüyeceğiz umarım ki :)
Hamilelikten önce kilo vermeye karar vermekle çok iyi bir şey yapmışsın. Ben de aynı şekilde buraya başlamıştım, hamilelik öncesi kilolarımı verip öyle hamile kaldım. Doğum sonrası kilolarımı da verdim şimdilik :) 20 aylık bir oğlum var, hala emzirdiğim için metabolizmam eski haline dönemedi :)
Ben de Aydınlıyım bu arada, Egeliler artıyor takımda :)
Sen ne için ders çalışmalısın Asmicim ben o kısmı kaçırdım sanırım?
Açıldım biraz neyse ki :)
Şimdi de öğle yemeğimi yiyeyim
Göreceksin ben inanıyorum yeter ki iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?