Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosgeldiniz

Gerçekten kilo vermiş kadar sevindim:)))bu hafta 64 kg yi ucundan bir görsem çok mutlu olacağım.67-66 kg arasında takıldım kaldım aylardır.

Insallah 6 lari da görürüz. Ben bu hafta akşam yemeğini cok hafif tutmayı ve spora yuklenmeyi düşünüyorum amacim 73 u gormekti ama sanirim olmayacak bari 74 u göreyim..
bence 73 yaparsın sen hatta 73 için kendine bi ödül koy bence
hatta ben 64 olunca hamama gidicem hem yorgunluk gider hem terleriz senin iin ödül dusunurken aklıma geldi valla beni bile gaza getirdin:)

Güncel kilon kaç görür sun insallah

bence 73 yaparsın sen hatta 73 için kendine bi ödül koy bence
hatta ben 64 olunca hamama gidicem hem yorgunluk gider hem terleriz senin iin ödül dusunurken aklıma geldi valla beni bile gaza getirdin:)
Aynenn yapilabilir valla spora da yuklenecegim bu hafta dedigin gibi 73 bile olabilir.. Bilemedim ne ödül koysam ki hamama gitme sansim yok yoksa cok iyi olur du bayilirim...

Hoşgeldiniz:)
Sağlıkla, kolaylıkla istediğiniz kiloya gelirsiniz inşallah.

Hoşgeldin tekrardan :)
Yolun uzun ama birlikte yürüyeceğiz umarım ki :)
Hamilelikten önce kilo vermeye karar vermekle çok iyi bir şey yapmışsın. Ben de aynı şekilde buraya başlamıştım, hamilelik öncesi kilolarımı verip öyle hamile kaldım. Doğum sonrası kilolarımı da verdim şimdilik :) 20 aylık bir oğlum var, hala emzirdiğim için metabolizmam eski haline dönemedi :)
Ben de Aydınlıyım bu arada, Egeliler artıyor takımda :)
Çocuk olunca öyle oluyor ya.. Ne mutlu yine de yapiyorsun vir şeyler ven henüz ders calismaya baslayamadim maalesef
Sen ne için ders çalışmalısın Asmicim ben o kısmı kaçırdım sanırım?
bugun böyle olsun kahveden sona acılırsınız
Açıldım biraz neyse ki :)
Şimdi de öğle yemeğimi yiyeyim
Gerçekten kilo vermiş kadar sevindim:)))bu hafta 64 kg yi ucundan bir görsem çok mutlu olacağım.67-66 kg arasında takıldım kaldım aylardır.
Göreceksin ben inanıyorum yeter ki iste :)

Kpss çalışmam lazim seneye memurluk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…