- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.261
Geçmiş olsunarabaya basınca bi havalandım diğer ayagımın ustune dustum zaten sol el bileğim burkuk ayakta gitti diye cok korktuum ama cok sukur bugun agrı magrı yok
cok tesekkur ettim
inşallah tesekkurler :)Hoşgeldiniz:)
Sağlıkla, kolaylıkla istediğiniz kiloya gelirsiniz inşallah.
burda bi spor salonunun hamamı var oraya gidicem belki boyle hamam vardır oradadaAynenn yapilabilir valla spora da yuklenecegim bu hafta dedigin gibi 73 bile olabilir.. Bilemedim ne ödül koysam ki hamama gitme sansim yok yoksa cok iyi olur du bayilirim...
insallah bende bi program indirmistim yag yakma egzersizleri diye kolumu zorlamadan bide leslie dusunuyorumHemen bi hesap yapalim 64.9 olsa ucundan görmüş sayilirsin :)) o zaman en az 2 kg gitmeli oda olmayacak bir şey degil.. ekstra dikkat ve sporla gider
tesekkur ederimGeçmiş olsun
Maalesef canimburda bi spor salonunun hamamı var oraya gidicem belki boyle hamam vardır oradada
Geçmiş olsun,çabucak iyilesirsin inşallah.iki haftadır öksürük var ben de.bur bir iki gündür azaldı şükür.
geçmiş olsun tatlım sınavın nasıl geçti
cok gecmiş olsun
Kesinlikle iyi fikir sıkılmaz sin da boyle.. insallahhh insallahhinsallah bende bi program indirmistim yag yakma egzersizleri diye kolumu zorlamadan bide leslie dusunuyorum
gecen pazartesi diyete basladım bu pazartesi duzenli spor (kardiyo yerine gecenlerden) her pazatesi yeni birşey eklemeyi dusunuyorum. zorlanmadan bıkmadan ve her yeniliği hayatıma katma süresi tanıyarak.insallah hepimiz hedeflerimize en kısa zamanda ulasırız
Hahahamorordek :sağol canım yok ya 1,5 saat önce gittim iki sınava da hava buz gibi yağmurda sicim gibi olunca hem de spor olsun hadi dedim bastım tabana,görenler hayretle bakıyordu sınava değilde maratona hazırlanan atlet gibiydim
Bir engel çıkmazsa yine iddialıyım canım. Tozunu attırıcam diyeyim de herkes gaza gelip spora başlasın. Haydi canlanalııımkardelelen321 canim sen nasilsin bu hafta da spor da iddiali misin sana baktikca bende ozeniyorum daha fazla yapayim diyorum ama zaman konusunda sıkıntı yaşıyorum yetişe miyorum anca spor salonuna gidersem işte
Allah zihin açıklığı versinHahaha
Bu arada hadi hayırlı olsun, darısı başıma artık, şu hafta sonunu da ben atlatayım kazasız belasız :)
İnşallah ,o kadar çok istiyorum ki ideal kiloya gelmeyi.eylulden buyana bir yol alamadım.dogal olarak moral bozukluğu ve stres.Hoşgeldin tekrardan :)
Yolun uzun ama birlikte yürüyeceğiz umarım ki :)
Hamilelikten önce kilo vermeye karar vermekle çok iyi bir şey yapmışsın. Ben de aynı şekilde buraya başlamıştım, hamilelik öncesi kilolarımı verip öyle hamile kaldım. Doğum sonrası kilolarımı da verdim şimdilik :) 20 aylık bir oğlum var, hala emzirdiğim için metabolizmam eski haline dönemedi :)
Ben de Aydınlıyım bu arada, Egeliler artıyor takımda :)
Sen ne için ders çalışmalısın Asmicim ben o kısmı kaçırdım sanırım?
Açıldım biraz neyse ki :)
Şimdi de öğle yemeğimi yiyeyim
Göreceksin ben inanıyorum yeter ki iste :)
İki tür 3 mil leslie benden gelsin:))Bir engel çıkmazsa yine iddialıyım canım. Tozunu attırıcam diyeyim de herkes gaza gelip spora başlasın. Haydi canlanalııım
İyice sifayi kapmışsın sen, seversen terbiyeli bol limonlu tavuk suyu çorba iyi gelir.gecmis olsun canım.benim daha yeni başlıyor canım burnum genzim tıkalı kulak boğaz kaşınıyor boğazımda bir taş canımı yakıyor hayır olsun bende çabucak atlatırım umarım ,teşekkür ederim..
bu arada sana da çok geçmiş olsun
iyiydi kaptaniçem sağol bu arada kazasız belasız bu dönemi geçiyorum komple
teşekkür ederim..
morordek :sağol canım yok ya 1,5 saat önce gittim iki sınava da hava buz gibi yağmurda sicim gibi olunca hem de spor olsun hadi dedim bastım tabana,görenler hayretle bakıyordu sınava değilde maratona hazırlanan atlet gibiydim
Umudunu yitirme. Tabi ki kilo arada takılacak ama ısrarla devam edersen mutlu sona ulasacaksın :)İnşallah ,o kadar çok istiyorum ki ideal kiloya gelmeyi.eylulden buyana bir yol alamadım.dogal olarak moral bozukluğu ve stres.
Bugün güzel bir başlangıçla menü ve spor inşallah bu haftadan çok umutluyum:))
Wuuwww çok iddiaa li gerçekten de hadi bakalım kolay gelsin..Bir engel çıkmazsa yine iddialıyım canım. Tozunu attırıcam diyeyim de herkes gaza gelip spora başlasın. Haydi canlanalııım
sağol tatlım artık yalnız yaşamayua alışacağız bakalım çok sağol tatlımAa kaptanicem ben eşini kısa süreliğine gitti sanmıştım. Çok çok kolay gelsin. Dediğim gibi yapabileceğim bir şey olursa söyle lütfen
canım hoşgeldin ben kaptaniçe 47 yaşındayım şu aralar izinde olsam da takımdan daha önce mezzun olup koruyamayanlardanım kamuda çalışıyorum inşaat mühendisiyim 2 çocuk annesiyim biri ergen biri 8 yaşında zmanla kiloları verirsin takım ruhu çok öemli tatlımMerhaba Mutlu haftalar :) Ben Buket izmirliyim coğrafya ogretmenı olarak görev yapıyorum ozel bır okulda, evlıyım ama henuz cocugum yok yaza bebiş dusundugum için de zayıflamayı hedef koydum kendıme ... 2016 da dukan diyetiyle 27 kılo verdım 97den 70 e dustum 6 ayda fakat sonrasında koruma yapmadıgım için hooop hepsını gerı aldım gelınlık sevdasıyla baslamıstım gelınlıgımı 70 le giydim cok yakıstı fakat evlenınce çay yanında abur cubur ekmek fast food derken ne yazık ki su an 95 kıloyum.. hedefım 60 yolum uzun ama kararlıyım.Bu defa daha saglıklı vermek ıstıyorum gerı almamak adına :) tesekkur ederım aranıza kabul ettıgınız ıcın :)
Günaydınlar kızlar güzel bir gün olsun hepimize ben tam düzeni oturamadım aslında eşim sık sık gidiyordu yurtdışına ben gene çocuklarla idare ediyordum ama bu sefer gelmeyeceğini bilmek ve çocukların hastalığı zor oldu bu hafta Dr la görüşüp karpal tünel ameliyatı olmaya çalışacağım o yüzden sanırım listeye 1-2 hafta geç girecek gibiyim
Koşuyu tabloya süre olarak yazmışlar hız belliyse hesaplayabilirim.günaydın hafta sonu benim için tam bir kaostu ama en etkili yanı yaklaşık 2 km koşmam oldu sağanak altında sonuç hastayım.
68 kusurlerde dolanıyorum...
şu an kahvaltımı yapıyorum bir yandan da muhteşem kayısı kıvamında iki adet haşlanmış yumruta iki form etimeğin üstünde yanında bir mandalina ve yedi zeytin ,şekersiz çay ile...
sevgili ayvaçiçeği 2km koşunun bedeli kaç puan
Merhaba hoşgeldiniz, Izmir'i çok severim. Benim de 5 aylik oglum var emziriyorum. Hamilelik öncesi ne kadar verebilirsen o kadar iyi olur :)Merhaba Mutlu haftalar :) Ben Buket izmirliyim coğrafya ogretmenı olarak görev yapıyorum ozel bır okulda, evlıyım ama henuz cocugum yok yaza bebiş dusundugum için de zayıflamayı hedef koydum kendıme ... 2016 da dukan diyetiyle 27 kılo verdım 97den 70 e dustum 6 ayda fakat sonrasında koruma yapmadıgım için hooop hepsını gerı aldım gelınlık sevdasıyla baslamıstım gelınlıgımı 70 le giydim cok yakıstı fakat evlenınce çay yanında abur cubur ekmek fast food derken ne yazık ki su an 95 kıloyum.. hedefım 60 yolum uzun ama kararlıyım.Bu defa daha saglıklı vermek ıstıyorum gerı almamak adına :) tesekkur ederım aranıza kabul ettıgınız ıcın :)
Geçmiş olsun iyi dinlendirmek lazım.arabaya basınca bi havalandım diğer ayagımın ustune dustum zaten sol el bileğim burkuk ayakta gitti diye cok korktuum ama cok sukur bugun agrı magrı yok
cok tesekkur ettim
Iyi gidiyor, tavsiye ederim kaloriden çok karbonhidrat, yağ, protein miktarlarını takip edebilmek ise yarıyor. Dünkü ekmekler çok olmuş meselaayvacicegi nasilsinsin kalori hesaplama işe yarıyor mu tavsiye eder misin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?