Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kardelelen321 canim sen nasilsin bu hafta da spor da iddiali misin sana baktikca bende ozeniyorum daha fazla yapayim diyorum ama zaman konusunda sıkıntı yaşıyorum yetişe miyorum anca spor salonuna gidersem işte

Aynenn yapilabilir valla spora da yuklenecegim bu hafta dedigin gibi 73 bile olabilir.. Bilemedim ne ödül koysam ki hamama gitme sansim yok yoksa cok iyi olur du bayilirim...
burda bi spor salonunun hamamı var oraya gidicem belki boyle hamam vardır oradada

Hemen bi hesap yapalim 64.9 olsa ucundan görmüş sayilirsin :)) o zaman en az 2 kg gitmeli oda olmayacak bir şey degil.. ekstra dikkat ve sporla gider
insallah bende bi program indirmistim yag yakma egzersizleri diye kolumu zorlamadan bide leslie dusunuyorum
gecen pazartesi diyete basladım bu pazartesi duzenli spor (kardiyo yerine gecenlerden) her pazatesi yeni birşey eklemeyi dusunuyorum. zorlanmadan bıkmadan ve her yeniliği hayatıma katma süresi tanıyarak.insallah hepimiz hedeflerimize en kısa zamanda ulasırız

Geçmiş olsun,çabucak iyilesirsin inşallah.iki haftadır öksürük var ben de.bur bir iki gündür azaldı şükür.

benim daha yeni başlıyor canım burnum genzim tıkalı kulak boğaz kaşınıyor boğazımda bir taş canımı yakıyor hayır olsun bende çabucak atlatırım umarım ,teşekkür ederim..

bu arada sana da çok geçmiş olsun

geçmiş olsun tatlım sınavın nasıl geçti

iyiydi kaptaniçem sağol bu arada kazasız belasız bu dönemi geçiyorum komple

cok gecmiş olsun

teşekkür ederim..

morordek :sağol canım yok ya 1,5 saat önce gittim iki sınava da hava buz gibi yağmurda sicim gibi olunca hem de spor olsun hadi dedim bastım tabana,görenler hayretle bakıyordu sınava değilde maratona hazırlanan atlet gibiydim

Kesinlikle iyi fikir sıkılmaz sin da boyle.. insallahhh insallahh

Hahaha
Bu arada hadi hayırlı olsun, darısı başıma artık, şu hafta sonunu da ben atlatayım kazasız belasız :)

kardelelen321 canim sen nasilsin bu hafta da spor da iddiali misin sana baktikca bende ozeniyorum daha fazla yapayim diyorum ama zaman konusunda sıkıntı yaşıyorum yetişe miyorum anca spor salonuna gidersem işte
Bir engel çıkmazsa yine iddialıyım canım. Tozunu attırıcam diyeyim de herkes gaza gelip spora başlasın. Haydi canlanalııım

İnşallah ,o kadar çok istiyorum ki ideal kiloya gelmeyi.eylulden buyana bir yol alamadım.dogal olarak moral bozukluğu ve stres.
Bugün güzel bir başlangıçla menü ve spor inşallah bu haftadan çok umutluyum:))

İyice sifayi kapmışsın sen, seversen terbiyeli bol limonlu tavuk suyu çorba iyi gelir.gecmis olsun canım.
Teşekkür ederim:)

İnşallah ,o kadar çok istiyorum ki ideal kiloya gelmeyi.eylulden buyana bir yol alamadım.dogal olarak moral bozukluğu ve stres.
Bugün güzel bir başlangıçla menü ve spor inşallah bu haftadan çok umutluyum:))
Umudunu yitirme. Tabi ki kilo arada takılacak ama ısrarla devam edersen mutlu sona ulasacaksın :)

Aa kaptanicem ben eşini kısa süreliğine gitti sanmıştım. Çok çok kolay gelsin. Dediğim gibi yapabileceğim bir şey olursa söyle lütfen
sağol tatlım artık yalnız yaşamayua alışacağız bakalım çok sağol tatlım

canım hoşgeldin ben kaptaniçe 47 yaşındayım şu aralar izinde olsam da takımdan daha önce mezzun olup koruyamayanlardanım kamuda çalışıyorum inşaat mühendisiyim 2 çocuk annesiyim biri ergen biri 8 yaşında zmanla kiloları verirsin takım ruhu çok öemli tatlım

Merhabalar,
Benim için biraz hüzünlü birgün bugün ama atlattım sayılır. Ne güzel konumuz canlanmış mesajlar birikmiş hızlıca okumaya çalıştım.
Kaptanicem çok geçmiş olsun ve de allah kavuştursun. Eşiniz de mi inşaat mühendisi yoksa, sizde yurtdışı işleri oluyor bayağı sanırım.
Koşuyu tabloya süre olarak yazmışlar hız belliyse hesaplayabilirim.
Merhaba hoşgeldiniz, Izmir'i çok severim. Benim de 5 aylik oglum var emziriyorum. Hamilelik öncesi ne kadar verebilirsen o kadar iyi olur :)
arabaya basınca bi havalandım diğer ayagımın ustune dustum zaten sol el bileğim burkuk ayakta gitti diye cok korktuum ama cok sukur bugun agrı magrı yok
cok tesekkur ettim
Geçmiş olsun iyi dinlendirmek lazım.
ayvacicegi nasilsinsin kalori hesaplama işe yarıyor mu tavsiye eder misin..
Iyi gidiyor, tavsiye ederim kaloriden çok karbonhidrat, yağ, protein miktarlarını takip edebilmek ise yarıyor. Dünkü ekmekler çok olmuş mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…