- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.281
Harikasınİki tür 3 mil leslie benden gelsin:))
Merhabalar,
Benim için biraz hüzünlü birgün bugün ama atlattım sayılır. Ne güzel konumuz canlanmış mesajlar birikmiş hızlıca okumaya çalıştım.
Kaptanicem çok geçmiş olsun ve de allah kavuştursun. Eşiniz de mi inşaat mühendisi yoksa, sizde yurtdışı işleri oluyor bayağı sanırım.
Koşuyu tabloya süre olarak yazmışlar hız belliyse hesaplayabilirim.
Merhaba hoşgeldiniz, Izmir'i çok severim. Benim de 5 aylik oglum var emziriyorum. Hamilelik öncesi ne kadar verebilirsen o kadar iyi olur :)
Geçmiş olsun iyi dinlendirmek lazım.
Iyi gidiyor, tavsiye ederim kaloriden çok karbonhidrat, yağ, protein miktarlarını takip edebilmek ise yarıyor. Dünkü ekmekler çok olmuş mesela
Sağolasın yeni birşey yok. Oğlan uyandı onu sevdim açıldım. Babası gelince bir leslie de ben yaparım artık.Canım hayırdır neden hüzünlendim. Kötü bişey yoktur umarım
Hallettiysen bi sorun yok canım. Emzirme dönemleri de anneler çok hassas olabiliyorlar. Ah o hormonlar. Oğlun için dirayetli olman gerekiyo.Sağolasın yeni birşey yok. Oğlan uyandı onu sevdim açıldım. Babası gelince bir leslie de ben yaparım artık.
Takip ettigin programin adı ney acaba bende bi baksam... bu aralar benimm enerjim de çok düşük aslinda uykusuzluk çok düşürüyor enerjimi... Ama iyi ki varlar demi bi büyüsün oğluşun bi öpücük kondursun yanağına daha da iyi gelir sana..Merhabalar,
Benim için biraz hüzünlü birgün bugün ama atlattım sayılır. Ne güzel konumuz canlanmış mesajlar birikmiş hızlıca okumaya çalıştım.
Kaptanicem çok geçmiş olsun ve de allah kavuştursun. Eşiniz de mi inşaat mühendisi yoksa, sizde yurtdışı işleri oluyor bayağı sanırım.
Koşuyu tabloya süre olarak yazmışlar hız belliyse hesaplayabilirim.
Merhaba hoşgeldiniz, Izmir'i çok severim. Benim de 5 aylik oglum var emziriyorum. Hamilelik öncesi ne kadar verebilirsen o kadar iyi olur :)
Geçmiş olsun iyi dinlendirmek lazım.
Iyi gidiyor, tavsiye ederim kaloriden çok karbonhidrat, yağ, protein miktarlarını takip edebilmek ise yarıyor. Dünkü ekmekler çok olmuş mesela
Bugün spora cok yuklendim ama ip te atlasam mi diye düşünmüyor değilim. Bi 500 atlaya bilir miyim ki..
Neden olmasın canım haydi başlaBugün spora cok yuklendim ama ip te atlasam mi diye düşünmüyor değilim. Bi 500 atlaya bilir miyim ki..
Cok memnun oldum artık takımınızdayım :) allah size bagıslasın ben de ergenlerle ugrasıyorum okulda :) ama onlarinda ayrı bi dunyalari oluyor ben sevıyorum onlari anlamaya calısmayı :)sağol tatlım artık yalnız yaşamayua alışacağız bakalım çok sağol tatlım
canım hoşgeldin ben kaptaniçe 47 yaşındayım şu aralar izinde olsam da takımdan daha önce mezzun olup koruyamayanlardanım kamuda çalışıyorum inşaat mühendisiyim 2 çocuk annesiyim biri ergen biri 8 yaşında zmanla kiloları verirsin takım ruhu çok öemli tatlım
Atlatmana sevindimMerhabalar,
Benim için biraz hüzünlü birgün bugün ama atlattım sayılır.
Börülcen mibalpamuk nasıl oldunuz prensesin sen ve börülcen
Anca gelebildim ben. Oglus bugün uyumamak için elinden geleni ardına koymadı. Öğlen biraz fazla uyumuş, onun acısını çıkardı resmen :)5. Takımın güzel hatunlarıııı nerelerdesiniz.
Bence ilk gün için gayet güzel.Sabah
2 kuru kayısı bir bardak su
Kahvalti
2 yumurta
1 salatalık
5 zeytin
1 ince dilim beyaz peynir
Ara
Yeşil elma
( öğle yemegi yiyemwdim derslerimden dolayı )
İkindi vakti 3 galeta 1 bardak ayran
Aksam
2 parca tavuk
Brokoli ve karnıbahar salatası
2 tane kornişon tursu
Az once 1 bardak sütİlk gün için nasıl kızlar ? Sadece şöyle bir sorunum var ki aksam okul cıkısı özel derslerim oluyor eve gec gelıyorum ve aksam yemegi de geç yiyorum haliyle aksamlari hafif gecirmeye calısıcam ama kilo veririm yine de degil mi ?
TesekkürlerAtlatmana sevindim
Börülcen mi
Anca gelebildim ben. Oglus bugün uyumamak için elinden geleni ardına koymadı. Öğlen biraz fazla uyumuş, onun acısını çıkardı resmen :)
Bence ilk gün için gayet güzel.
Akşamları geç saate kalıyorsa olabildiğince hafif geçirmeye çalış dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?