- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.301
Çok iyiMenu mu yazayim da bi daha bir şey yemem ip atlarsam da yazarim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kase musli yoğurt
5 zeytin
Ara
Kahve çekirdek
Öğle
1 porsiyon çiğ köfte
Akşam
Izmir koftenin 2 koftesi ve
Bi kase musli yogurt
Ara
Bitki çayı
Su 3 litre
Spor 1 saat zumba 23 dk eliptik 500 ip atlama
Akşam akşam kadayıf olmasaymış iyiymişSabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim peynir
2 ceviz
1 havuç
2 dilim ekmek
1 bardak çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
5 kasik kuru fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Yarım armut
1 bardak süt
Aksam
2 but tavuk
Salata
1 dilim ekmek
2 çatal kadayıf tatlısı
Ara
Komşuma gitmiştim dibek kahvesi ikram etti içtim
3 litre su
1 bardak rezene
Spor
100 stepper
100 ip atlama
15 dakika bölgesel egzersizler
Dün ki egzersizden sonra bacaklarım öyle hamlamiski zor yürüyüp zor oturuyorum :)
İki tür 3 mil leslie benden gelsin:))
Takip ettigin programin adı ney acaba bende bi baksam... bu aralar benimm enerjim de çok düşük aslinda uykusuzluk çok düşürüyor enerjimi... Ama iyi ki varlar demi bi büyüsün oğluşun bi öpücük kondursun yanağına daha da iyi gelir sana..
Bana bi 200 ip atlama daha ekleye bilir misin hızımı alamadim toplam 700 olduSu ana kadar bildirilen sporlari tabloya girdim. Ben puana cevirirken sizde bir goz atin:
Eki Görüntüle 2225360
Hemen kalkıp bi 100 daha atlamam lazim :)A Asmii son anda 200ip daha ekleyerekkardelelen321 'i yakaladin
Pazartesi aksami itibari ile puan durumu:
Eki Görüntüle 2225366
Maşallah eline sağlık ip atlayanlara kuvvet bende 300 ip 100 bacak karna ben ip aralari da leslie katiyorum birazda her dinlenmede 20kere bacak karna çekiyorum onuda 10 tanesi 1 puan hesapliyorduk.@ayvaçiçeğiA Asmii son anda 200ip daha ekleyerekkardelelen321 'i yakaladin
Pazartesi aksami itibari ile puan durumu:
Eki Görüntüle 2225366
İki defa üç mil@Alina_Bugun toplam 2 leslie 3mil mi yoksa 3 leslie 3 mil mi ?
Ben oyle hizlica bakinca fitday'den hesap actim tarayici tabanli diye ama ingilizce. MyfitnessPal ve Fatsecret de oneriliyor.
Teşekkür ederimHarikasın
O zaman ip atlamayi ben akşama birakayim daha iyi olur..ben üst üste yaptim 500 bi 200 bi iyi oldu..Maşallah eline sağlık ip atlayanlara kuvvet bende 300 ip 100 bacak karna ben ip aralari da leslie katiyorum birazda her dinlenmede 20kere bacak karna çekiyorum onuda 10 tanesi 1 puan hesapliyorduk.@ayvaçiçeğimorordek cezamdam düşuver ördekcim cezalarımi yapmak iyi geliyor yatarken 5dk harekette iyi oluyor bana bir diyetisyemn yatmadan önce zıplayin diyodu... sarkmalari engelliyormus
Aynen yürü kimse tutmuyorAyy ben bu hafta çok gaza geldimm yaaa tutmayin benii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?