Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok geçmis olsun..

Ya acaba regl şişkinliği ne zaman geçiyor ki cuma ya bitmiş olacak ama şişkinlik reglden 3 gün sonra diye biliyorum yanlışmıyım acaba

Cok geçmis olsun..
Geçmiyor canım akşam 9gibi kayinvalide ilaçlar elinde geldi salona 11 gibj kayınpeder 2 3 kutu getirdi ondan gördüm ben geldim 1 bardak ilaç şimdi kızın ateş yine çıktı ona icirdim eşim igneye gitti.. bu ayki ilaç masrafımiz ayrı bir konu yani.... herkese şifa ver allahım aciller dolu çocuğu hasta olan neyse getirenlerinde burnu silmekten kırmızı ki muayne olduğumuz doktorda burdu kırmızıydi herkes hasta

Zamanla oluyo atlamak ama daha 500 gecemedim tek seferde. Aralarda leslie gibj one arkaya bacak çekme duvar sınav falan yapiyorum hem dinlenme oluyor. Tek seferde 1000 zor...
Mumkunse 12 gecirmemeli yatış boykede kilo vermek zor oluyor yag yakım zamanı geçiyor bende 2den önce yatmayarak hata ediyorum

Öyle benim oğlum da sürekli buhar ıhlamurlar ballar pekmezler karaturplar bir sürü şey denedim daha geçmedi yani.. şimdi de benim ve eşimin boğazlar yaniyor göğsüm ağrıyor nasıl bir virüs se artik çıksın gitsinnn

İp atlama işi bi anda olmuyo aslında canım. Ben ilk 100 defayla başladım, arttırdım. zevkli ve iyi kalori yaktırıyor. 1000 defayı da kesintisiz değil duraksayarak atlıyorum

Çok geçmiş olsun
Benim oğlus 12 den önce uyumuyor da sonra evi topla et bi enerji geliyor uyku kaciyor:)

Günaydın kızlar

Bi kac gündür yogundum. Hafta sonum yoğun gecti. Hrm misafir geldi hem misafirliğe gittik. Cok ta iyi gecmedi benim icin. Bu hafta sanırım performansım iyi olmayacak. Bu arada sürekli ip atlamaktan göğüs altimda yara oldu o yuzden ip te atlayamadım. Sadece bi hafta sonu bi yürüyüş fırsatı bulabildim.

Simdi dünkü menümü paylaşıyorum

Sabah : 1 yumurta, 6 zeytin 3'er tane ceviz ve badem

Aksam : 1 tabak tavuk yahni, az bulgur pilavi, yogurt ve salata

günaydın kızlar dün eve gider gitmez uyudum yorgandan omuzum taşsa sıtma tuttu ama ateşim yoktu.akşam yemek yemedim..
şimdi zorladım bir tost yapmıştım yuvarlak küçük bazlamalara onu yedim bir portakalla ..

güncel kilom 67,9

dün sabah:2 haşlanmış yumurta altında iki form etimek vardı,biraz zeytinle...
öğlen de hindili makarna yemiştim
ikindin arkadaş unsuz nişastadan kek yapmış bir dilim yemiştim
su çok içemedim
zaten boğazım çok acımaya başladı geçen şubattaki gibi olacağa benziyorum korkuyorum...

morordek

Günaydın hanımlar
Bu sabah 0.2 kg eksi gördüm.65.9 kg.cumaya inşallah 64 kg yi ucundan da olsa görmeyi çok istiyorum.
Dün kahvaltı sonrası , öğlen yemeği sonrası ve gece egzersizleri ise yaradı
Bugün uyuyup uyumamak arası gidip geldim.sonra durmak yok yola devam diyerek,kahvaltı ve sporumu yaptım.
Bu aradaip atlamaya 50 şer ve 100 er olarak bir dakika dinlenme ile atlıyorum bende.ipsiz çok daha kolay oluyor tabi.

Olabilir 4le 6 arasında yağ yakimi varmış galiba tam emin değilim ama ben dışarda atladim ama usudum boğazım acıdı evde jumper jack yapcam galiba oda iyu geliyor
Oo bu sogukta dışarda iyi cesaret etmişsin bence bi daha deneme hastalığa davetiye.. sağlık en önemlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…