- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.321
Umudunu yitirme. Tabi ki kilo arada takılacak ama ısrarla devam edersen mutlu sona ulasacaksın :)
Cok geçmis olsun..Pzrt menü@morordek
Sabah 10 gibj 1 muz
2de ekmek cok oldu beyaz ekmek 3dilim
Pancar salatası yogurtlu
5 zeytin
1tk bal
Ara yarım armut zencefil çay
Aksam 6bucuk
Ispanak yemeği
2 parça brokoli yogurt
1dilim ekmek petekli bal sürdüm bu ara tatli isteği bastirma
9da 2mandalina
11de çeyrek ayva ilaç arkasına suda çözülen bir ilaç içiyorum zorlanıyorum.
Su 2lt
Spor 300ip 100 bacak hareketi cezalari bitirme çabası
Meyveleri gündüz yemeliyiz dediydik ama akşama oldu bugün. Bugun tartilma fırsati olmadı kız ateslendi bugun doktora götürdüm .
:)))Aynen yürü kimse tutmuyor
Geçmiyor canım akşam 9gibi kayinvalide ilaçlar elinde geldi salona 11 gibj kayınpeder 2 3 kutu getirdi ondan gördüm ben geldim 1 bardak ilaç şimdi kızın ateş yine çıktı ona icirdim eşim igneye gitti.. bu ayki ilaç masrafımiz ayrı bir konu yani.... herkese şifa ver allahım aciller dolu çocuğu hasta olan neyse getirenlerinde burnu silmekten kırmızı ki muayne olduğumuz doktorda burdu kırmızıydi herkes hastaCok geçmis olsun..
Saat hesabi yaparsın sadece tempolu yürüyüş spor canım. 15 dk 5 dk diyen bir arkadaş vardı çikolatacanavari nerelerdesin...Aslında adimsayarim olsa bugün dışarı çıktığımda baya yürümüştüm artı puan getirirdi :)
Olabilir 4le 6 arasında yağ yakimi varmış galiba tam emin değilim ama ben dışarda atladim ama usudum boğazım acıdı evde jumper jack yapcam galiba oda iyu geliyorO zaman ip atlamayi ben akşama birakayim daha iyi olur..ben üst üste yaptim 500 bi 200 bi iyi oldu..
Zamanla oluyo atlamak ama daha 500 gecemedim tek seferde. Aralarda leslie gibj one arkaya bacak çekme duvar sınav falan yapiyorum hem dinlenme oluyor. Tek seferde 1000 zor...Limonlu su
Kahve
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
3 jambon
5 zeytin
Beyaz peynir
Dukan ekmek
Oglen: 1 kase yoğurt
Kahve
Aksam: kiymali yumurta
Dukan ekmek
Ara kahve
Su:2.8 lt
Spor: 15dk Leslie
Comelme 20
Duvarda sınav 20
Yan yatarak bacak açma 16 şar
Köprü 20
Baş üstünde alkışlamak 16 plan 30 sn
Not:1000 ip atlama nasıl yapıyorsunuz ya taktik verseniz ya
Ben 2 3 gibi yatarım acikirsam ya süt ya yogurt eklerim
Su daha artar
Öyle benim oğlum da sürekli buhar ıhlamurlar ballar pekmezler karaturplar bir sürü şey denedim daha geçmedi yani.. şimdi de benim ve eşimin boğazlar yaniyor göğsüm ağrıyor nasıl bir virüs se artik çıksın gitsinnnGeçmiyor canım akşam 9gibi kayinvalide ilaçlar elinde geldi salona 11 gibj kayınpeder 2 3 kutu getirdi ondan gördüm ben geldim 1 bardak ilaç şimdi kızın ateş yine çıktı ona icirdim eşim igneye gitti.. bu ayki ilaç masrafımiz ayrı bir konu yani.... herkese şifa ver allahım aciller dolu çocuğu hasta olan neyse getirenlerinde burnu silmekten kırmızı ki muayne olduğumuz doktorda burdu kırmızıydi herkes hasta
Ben sabah kalkınca 500 atlıyorum akşam 500. Aralıklı oluyo canım. Hepsini bi kerede atlayabilecek kadar iyi değilim maalesefFena terledim yakardelelen321 sen hepsini üst üste mi atliyorsun yoksa aralıklı mi
İp atlama işi bi anda olmuyo aslında canım. Ben ilk 100 defayla başladım, arttırdım. zevkli ve iyi kalori yaktırıyor. 1000 defayı da kesintisiz değil duraksayarak atlıyorumLimonlu su
Kahve
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
3 jambon
5 zeytin
Beyaz peynir
Dukan ekmek
Oglen: 1 kase yoğurt
Kahve
Aksam: kiymali yumurta
Dukan ekmek
Ara kahve
Su:2.8 lt
Spor: 15dk Leslie
Comelme 20
Duvarda sınav 20
Yan yatarak bacak açma 16 şar
Köprü 20
Baş üstünde alkışlamak 16 plan 30 sn
Not:1000 ip atlama nasıl yapıyorsunuz ya taktik verseniz ya
Ben 2 3 gibi yatarım acikirsam ya süt ya yogurt eklerim
Su daha artar
Çok geçmiş olsunZamanla oluyo atlamak ama daha 500 gecemedim tek seferde. Aralarda leslie gibj one arkaya bacak çekme duvar sınav falan yapiyorum hem dinlenme oluyor. Tek seferde 1000 zor...
Mumkunse 12 gecirmemeli yatış boykede kilo vermek zor oluyor yag yakım zamanı geçiyor bende 2den önce yatmayarak hata ediyorum
Görümce muhabbeti mi :) detaylı okumadım onları sanırım
Oo bu sogukta dışarda iyi cesaret etmişsin bence bi daha deneme hastalığa davetiye.. sağlık en önemlisi..Olabilir 4le 6 arasında yağ yakimi varmış galiba tam emin değilim ama ben dışarda atladim ama usudum boğazım acıdı evde jumper jack yapcam galiba oda iyu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?