- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.341
eşim işletmeci canım alaylı inşaatçı sürekli inşaat firmalarında çalışınca şirketin kuveyt iş sorumlusu olarak gitti hem şantiye kurulumu hem finans vsMerhabalar,
Benim için biraz hüzünlü birgün bugün ama atlattım sayılır. Ne güzel konumuz canlanmış mesajlar birikmiş hızlıca okumaya çalıştım.
Kaptanicem çok geçmiş olsun ve de allah kavuştursun. Eşiniz de mi inşaat mühendisi yoksa, sizde yurtdışı işleri oluyor bayağı sanırım.
valla şu ara acil bir ergen psikoloğuna ihtiyacım var imdattttCok memnun oldum artık takımınızdayım :) allah size bagıslasın ben de ergenlerle ugrasıyorum okulda :) ama onlarinda ayrı bi dunyalari oluyor ben sevıyorum onlari anlamaya calısmayı :)
geçmiş olsun tatlım yaaaagünaydın kızlar dün eve gider gitmez uyudum yorgandan omuzum taşsa sıtma tuttu ama ateşim yoktu.akşam yemek yemedim..
şimdi zorladım bir tost yapmıştım yuvarlak küçük bazlamalara onu yedim bir portakalla ..
güncel kilom 67,9
dün sabah:2 haşlanmış yumurta altında iki form etimek vardı,biraz zeytinle...
öğlen de hindili makarna yemiştim
ikindin arkadaş unsuz nişastadan kek yapmış bir dilim yemiştim
su çok içemedim
zaten boğazım çok acımaya başladı geçen şubattaki gibi olacağa benziyorum korkuyorum...
morordek
tatlım çok geçmiş olsunGeçmiyor canım akşam 9gibi kayinvalide ilaçlar elinde geldi salona 11 gibj kayınpeder 2 3 kutu getirdi ondan gördüm ben geldim 1 bardak ilaç şimdi kızın ateş yine çıktı ona icirdim eşim igneye gitti.. bu ayki ilaç masrafımiz ayrı bir konu yani.... herkese şifa ver allahım aciller dolu çocuğu hasta olan neyse getirenlerinde burnu silmekten kırmızı ki muayne olduğumuz doktorda burdu kırmızıydi herkes hasta
Hoşgeldin canım. 1.sayfada kurallarımız var. Okudum kabul ettim diye buraya yazman gerekiyo.Merhabalar, aranızda yeniyim
27 yaşındayım, 2 çocuk annesiyim. Güncel kilom cuma günü belli olur o gün tartılabilirim... takımınızın kuralları var mı?
Merhaba hoşgeldinizKuralları okudum ve kabul ettim
Hmm sürtünmeden mi oldu acaba, ip çevirmeden sadece olduğun yerde ziplayadabilirsin ama sanki ip atlamak eklemleri zorlar gibi geliyor. Leslie ve yürüyüş daha mı iyi olur ki?Günaydın kızlar
Bi kac gündür yogundum. Hafta sonum yoğun gecti. Hrm misafir geldi hem misafirliğe gittik. Cok ta iyi gecmedi benim icin. Bu hafta sanırım performansım iyi olmayacak. Bu arada sürekli ip atlamaktan göğüs altimda yara oldu o yuzden ip te atlayamadım. Sadece bi hafta sonu bi yürüyüş fırsatı bulabildim.
Simdi dünkü menümü paylaşıyorum
Sabah : 1 yumurta, 6 zeytin 3'er tane ceviz ve badem
Aksam : 1 tabak tavuk yahni, az bulgur pilavi, yogurt ve salata
Hoş buldukMerhaba hoşgeldiniz
Çocuklar küçüktür herhalde, benim de 5 aylık oğlum var. Doğum sonrası kilo vermeye çalışıyorum.Merhabalar, aranızda yeniyim
27 yaşındayım, 2 çocuk annesiyim. Güncel kilom cuma günü belli olur o gün tartılabilirim... takımınızın kuralları var mı?
Evet ve gerçekten tatlı seversen börülce sevmeden gorumceGörümce muhabbeti mi :) detaylı okumadım onları sanırım
Ben daha önce lise donemlerinden alışkınım ama dün galijba çok zorladim belim baya ağrıyor kramp gibi bir şey yada ters hareket mi yaptim bilmiyorum..Ben sabah kalkınca 500 atlıyorum akşam 500. Aralıklı oluyo canım. Hepsini bi kerede atlayabilecek kadar iyi değilim maalesef
Evet biri 4.5 yaşında diğeri 13 aylık allah bağışlasın bebeğinizi. Ben yıllardan beri kilo vermeye çalışıyorum :-((Çocuklar küçüktür herhalde, benim de 5 aylık oğlum var. Doğum sonrası kilo vermeye çalışıyorum.
Görümcem yok ama elti muhabbeti yapabilirim ben deEvet ve gerçekten tatlı seversen börülce sevmeden gorumce
Hoşgeldin Allah bağışlasın benim oğluşumda 17 aylık kaç kilosun hedefin kaç..Evet biri 4.5 yaşında diğeri 13 aylık allah bağışlasın bebeğinizi. Ben yıllardan beri kilo vermeye çalışıyorum :-((
Amin hepimizinkini inşallahHoşgeldin Allah bağışlasın benim oğluşumda 17 aylık kaç kilosun hedefin kaç..
Benim de sağ ayağım fena durumda. Tarak kemiklerinin olduğu yer ağrıyo bastıkça. Dün de vardı pek önemsemedim ama bu sabah baktım ayağımın üstünde bi morluk var o yüzden ipe biraz ara vericem.Ben daha önce lise donemlerinden alışkınım ama dün galijba çok zorladim belim baya ağrıyor kramp gibi bir şey yada ters hareket mi yaptim bilmiyorum..
Aynı durumdayız seninle. Benim de biri 4,5 yaşında biri 1,5 yaşında iki kızım var. ilkinin kilolarını veremeden hamile kalınca ekstra kilolar aldım. Buraya başladığımda 94 kiloydum şu anda 78,5. Burası çok güzel motive ediyo canım. İnşallah hepimiz başarıcazEvet biri 4.5 yaşında diğeri 13 aylık allah bağışlasın bebeğinizi. Ben yıllardan beri kilo vermeye çalışıyorum :-((
Hadi inşallah bende 60 lari görmek istiyorum bu aralar biraz takıldı gitmiyor gibi ama birakmak yok yaza kadar hedefime ulaşacagimm sende motive ol , karar ver ve odaklan olmayacak bir şey degil bunu biliyoruz...Amin hepimizinkini inşallah
Kilom 93.2 hedefim ilk etapta 80 kilonun altına düşmek.
Hayalcim cumaya kadar biraz sık dişini gayret göster. Artı gelme lütfenGünaydın kızlar
Bi kac gündür yogundum. Hafta sonum yoğun gecti. Hrm misafir geldi hem misafirliğe gittik. Cok ta iyi gecmedi benim icin. Bu hafta sanırım performansım iyi olmayacak. Bu arada sürekli ip atlamaktan göğüs altimda yara oldu o yuzden ip te atlayamadım. Sadece bi hafta sonu bi yürüyüş fırsatı bulabildim.
Simdi dünkü menümü paylaşıyorum
Sabah : 1 yumurta, 6 zeytin 3'er tane ceviz ve badem
Aksam : 1 tabak tavuk yahni, az bulgur pilavi, yogurt ve salata
Off cok geçmiş olsungünaydın kızlar dün eve gider gitmez uyudum yorgandan omuzum taşsa sıtma tuttu ama ateşim yoktu.akşam yemek yemedim..
şimdi zorladım bir tost yapmıştım yuvarlak küçük bazlamalara onu yedim bir portakalla ..
güncel kilom 67,9
dün sabah:2 haşlanmış yumurta altında iki form etimek vardı,biraz zeytinle...
öğlen de hindili makarna yemiştim
ikindin arkadaş unsuz nişastadan kek yapmış bir dilim yemiştim
su çok içemedim
zaten boğazım çok acımaya başladı geçen şubattaki gibi olacağa benziyorum korkuyorum...
morordek
Hoşgeldin :)Merhabalar, aranızda yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?