Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
eşim işletmeci canım alaylı inşaatçı sürekli inşaat firmalarında çalışınca şirketin kuveyt iş sorumlusu olarak gitti hem şantiye kurulumu hem finans vs
Cok memnun oldum artık takımınızdayım :) allah size bagıslasın ben de ergenlerle ugrasıyorum okulda :) ama onlarinda ayrı bi dunyalari oluyor ben sevıyorum onlari anlamaya calısmayı :)
valla şu ara acil bir ergen psikoloğuna ihtiyacım var imdatttt

kızlar koşturmacam devam ediyor maalesef ama bende böyle yazmaktan sıkıldım keşke boş boş otursam da azıcık dinlensem

geçmiş olsun tatlım yaaaa

tatlım çok geçmiş olsun

Hmm sürtünmeden mi oldu acaba, ip çevirmeden sadece olduğun yerde ziplayadabilirsin ama sanki ip atlamak eklemleri zorlar gibi geliyor. Leslie ve yürüyüş daha mı iyi olur ki?

Ben sabah kalkınca 500 atlıyorum akşam 500. Aralıklı oluyo canım. Hepsini bi kerede atlayabilecek kadar iyi değilim maalesef
Ben daha önce lise donemlerinden alışkınım ama dün galijba çok zorladim belim baya ağrıyor kramp gibi bir şey yada ters hareket mi yaptim bilmiyorum..

Ben daha önce lise donemlerinden alışkınım ama dün galijba çok zorladim belim baya ağrıyor kramp gibi bir şey yada ters hareket mi yaptim bilmiyorum..
Benim de sağ ayağım fena durumda. Tarak kemiklerinin olduğu yer ağrıyo bastıkça. Dün de vardı pek önemsemedim ama bu sabah baktım ayağımın üstünde bi morluk var o yüzden ipe biraz ara vericem.
250 ip atladım zorla. 3-5 gün ip yok mecbur

Evet biri 4.5 yaşında diğeri 13 aylık allah bağışlasın bebeğinizi. Ben yıllardan beri kilo vermeye çalışıyorum :-((
Aynı durumdayız seninle. Benim de biri 4,5 yaşında biri 1,5 yaşında iki kızım var. ilkinin kilolarını veremeden hamile kalınca ekstra kilolar aldım. Buraya başladığımda 94 kiloydum şu anda 78,5. Burası çok güzel motive ediyo canım. İnşallah hepimiz başarıcaz

Amin hepimizinkini inşallah

Kilom 93.2 hedefim ilk etapta 80 kilonun altına düşmek.
Hadi inşallah bende 60 lari görmek istiyorum bu aralar biraz takıldı gitmiyor gibi ama birakmak yok yaza kadar hedefime ulaşacagimm sende motive ol , karar ver ve odaklan olmayacak bir şey degil bunu biliyoruz...

Hayalcim cumaya kadar biraz sık dişini gayret göster. Artı gelme lütfen
Off cok geçmiş olsun
Merhabalar, aranızda yeniyim

27 yaşındayım, 2 çocuk annesiyim. Güncel kilom cuma günü belli olur o gün tartılabilirim... takımınızın kuralları var mı?
Hoşgeldin :)
Ben takım kaptanıyım. Cuma günü tartıl madem onu baz alalım :)
Menulerini bugünden yazmaya başla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…