- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.361
Ya evet ya herkes hasta hem buyukler hem çocuklar dikkat edebildigimiz kadar etmemiz lazım çocuklarda zatürre ye ceviriyormusGeçmiyor canım akşam 9gibi kayinvalide ilaçlar elinde geldi salona 11 gibj kayınpeder 2 3 kutu getirdi ondan gördüm ben geldim 1 bardak ilaç şimdi kızın ateş yine çıktı ona icirdim eşim igneye gitti.. bu ayki ilaç masrafımiz ayrı bir konu yani.... herkese şifa ver allahım aciller dolu çocuğu hasta olan neyse getirenlerinde burnu silmekten kırmızı ki muayne olduğumuz doktorda burdu kırmızıydi herkes hasta
Dün araştırırken gördüm haftada bi gün aldigimiz kaloriyi yükseltmeyi lazımmış vücut alismasin duraksamaya girmesin diyerek aynı gün önerilen de 2000 kcal. Sasirtsakmi bünyeye acabaHadi inşallah bende 60 lari görmek istiyorum bu aralar biraz takıldı gitmiyor gibi ama birakmak yok yaza kadar hedefime ulaşacagimm sende motive ol , karar ver ve odaklan olmayacak bir şey degil bunu biliyoruz...
Aynı durumdayız seninle. Benim de biri 4,5 yaşında biri 1,5 yaşında iki kızım var. ilkinin kilolarını veremeden hamile kalınca ekstra kilolar aldım. Buraya başladığımda 94 kiloydum şu anda 78,5. Burası çok güzel motive ediyo canım. İnşallah hepimiz başarıcaz
Hadi inşallah bende 60 lari görmek istiyorum bu aralar biraz takıldı gitmiyor gibi ama birakmak yok yaza kadar hedefime ulaşacagimm sende motive ol , karar ver ve odaklan olmayacak bir şey degil bunu biliyoruz...
Hayalcim cumaya kadar biraz sık dişini gayret göster. Artı gelme lütfen
Off cok geçmiş olsun
Hoşgeldin :)
Ben takım kaptanıyım. Cuma günü tartıl madem onu baz alalım :)
Menulerini bugünden yazmaya başla bence
Hoşgeldiniz buaradaGörümcem yok ama elti muhabbeti yapabilirim ben de
Oy maşallah allah bagislasinEvet biri 4.5 yaşında diğeri 13 aylık allah bağışlasın bebeğinizi. Ben yıllardan beri kilo vermeye çalışıyorum :-((
Ben bi şaşırtinca sonra hep şaşkın gidiyor durduramiyorum yemek istiyorum.. Ben bi elma tarçın limon kürunu uygulamak istiyorum brnce bu emzir me doneminde sıkıntı olmaz bu şekilde biraz sasirtayim diyorum..Dün araştırırken gördüm haftada bi gün aldigimiz kaloriyi yükseltmeyi lazımmış vücut alismasin duraksamaya girmesin diyerek aynı gün önerilen de 2000 kcal. Sasirtsakmi bünyeye acaba
Belki kizarsiniz bana ama doğuma giderken 70 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 57 kilo. Emzirirkende 54 57 idi hepBen bi şaşırtinca sonra hep şaşkın gidiyor durduramiyorum yemek istiyorum.. Ben bi elma tarçın limon kürunu uygulamak istiyorum brnce bu emzir me doneminde sıkıntı olmaz bu şekilde biraz sasirtayim diyorum..
Pozitif düşünceyi her zaman desteklerimBelki kizarsiniz bana ama doğuma giderken 70 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 57 kilo. Emzirirkende 54 57 idi hep
tek başına olduğum için aksamlari evde ot ne bulursam doğrar içinede islattigim bulgur koyardim
Aciktigimda hep yulaf li bisküvi yerdim
Ne olduysa emzirme bitince oldu valla 72 ye kadar çıkmıştım
Elmalı tarçınlı şu güzel evet
Bulgur börülce bunlar acayip süt yapıyor
Bence emzirme döneminde en çok kilo aldın stres ve mutsuzluk Emzirirken kilolarınizi da Sevin göndericez zaten bebislerimiz gelmiş kucağımiza kilo dert değil amannn
Hatta bi ablam sabah kalktığında saçını yap makyajını yap bak nası mutlu baslicam sin hersey daha bi güzel olacak demişti sağolsun onun sayesinde 3 buçuk yaşındaki sipam da anneee hadi makyaj yapsanaaa diyo mutlu başlayalım mutlu olalim
Hmm sürtünmeden mi oldu acaba, ip çevirmeden sadece olduğun yerde ziplayadabilirsin ama sanki ip atlamak eklemleri zorlar gibi geliyor. Leslie ve yürüyüş daha mı iyi olur ki?
TebriklerSevgili arkadaşlar
589-604. etaplar arası takım analizimiz yayınlanmış, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
5. Takım Analiz Raporu
1.mizayvacicegi , çok çok tebrik ediyorum
Sevgili arkadaşlar
589-604. etaplar arası takım analizimiz yayınlanmış, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
5. Takım Analiz Raporu
1.mizayvacicegi , çok çok tebrik ediyorum
Spora birden fazla yüklenmek genelde sakatlıkla sonuçlanıyor. Başlangıçta yürüyüş leslie yuzme gibi eklemleri fazla zorlamayan seçenekleri tercih etmek zamanla zorlaştırmak lazım.Bu hafta da hepimiz spor gazisi olduk. Bakalım cuma neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?