Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya evet ya herkes hasta hem buyukler hem çocuklar dikkat edebildigimiz kadar etmemiz lazım çocuklarda zatürre ye ceviriyormus
Çok geçmiş olsun sizede

Hadi inşallah bende 60 lari görmek istiyorum bu aralar biraz takıldı gitmiyor gibi ama birakmak yok yaza kadar hedefime ulaşacagimm sende motive ol , karar ver ve odaklan olmayacak bir şey degil bunu biliyoruz...
Dün araştırırken gördüm haftada bi gün aldigimiz kaloriyi yükseltmeyi lazımmış vücut alismasin duraksamaya girmesin diyerek aynı gün önerilen de 2000 kcal. Sasirtsakmi bünyeye acaba

Evet burda daha öncede bulundum. Çok güzel motive olacağız insallah. Aynen bende doğum kilolarımı veremeden hamile kaldım :-(

Hadi inşallah bende 60 lari görmek istiyorum bu aralar biraz takıldı gitmiyor gibi ama birakmak yok yaza kadar hedefime ulaşacagimm sende motive ol , karar ver ve odaklan olmayacak bir şey degil bunu biliyoruz...

Duraklama olmuştur çok uzun süre aynı kilolarda gezdiğimi bilirim inatla devam mutlaka gidecektir

Hoş bulduk tabi bu günden itibaren yazmaya vaşlarım

Dün araştırırken gördüm haftada bi gün aldigimiz kaloriyi yükseltmeyi lazımmış vücut alismasin duraksamaya girmesin diyerek aynı gün önerilen de 2000 kcal. Sasirtsakmi bünyeye acaba
Ben bi şaşırtinca sonra hep şaşkın gidiyor durduramiyorum yemek istiyorum.. Ben bi elma tarçın limon kürunu uygulamak istiyorum brnce bu emzir me doneminde sıkıntı olmaz bu şekilde biraz sasirtayim diyorum..

Ben bi şaşırtinca sonra hep şaşkın gidiyor durduramiyorum yemek istiyorum.. Ben bi elma tarçın limon kürunu uygulamak istiyorum brnce bu emzir me doneminde sıkıntı olmaz bu şekilde biraz sasirtayim diyorum..
Belki kizarsiniz bana ama doğuma giderken 70 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 57 kilo. Emzirirkende 54 57 idi hep
tek başına olduğum için aksamlari evde ot ne bulursam doğrar içinede islattigim bulgur koyardim
Aciktigimda hep yulaf li bisküvi yerdim
Ne olduysa emzirme bitince oldu valla 72 ye kadar çıkmıştım
Elmalı tarçınlı şu güzel evet
Bulgur börülce bunlar acayip süt yapıyor
Bence emzirme döneminde en çok kilo aldın stres ve mutsuzluk Emzirirken kilolarınizi da Sevin göndericez zaten bebislerimiz gelmiş kucağımiza kilo dert değil amannn
Hatta bi ablam sabah kalktığında saçını yap makyajını yap bak nası mutlu baslicam sin hersey daha bi güzel olacak demişti sağolsun onun sayesinde 3 buçuk yaşındaki sipam da anneee hadi makyaj yapsanaaa diyo mutlu başlayalım mutlu olalim

Pozitif düşünceyi her zaman desteklerim

Hmm sürtünmeden mi oldu acaba, ip çevirmeden sadece olduğun yerde ziplayadabilirsin ama sanki ip atlamak eklemleri zorlar gibi geliyor. Leslie ve yürüyüş daha mı iyi olur ki?

Sürtünmeden yara olmuş canim. Yukari aşağı zıplarken sutyenin teli baski yapmış. Bi kac gun leslie yapacağım artık

Spor:
İp Atlama 100
Leslie 15 dk
Comelme 20
Duvarda sınav 42
Yan yatarak bacak açma 16 şar
Köprü 20
Baş üstünde alkışlamak 32
Plan 60 sn
Ayakta bisiklet crunh 20
Alkışlamak crunh 20 yangın musluğu 20 ser
Başka spor yapmam bugün akşam dersleri var o yüzden şimdiden yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…