Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spora birden fazla yüklenmek genelde sakatlıkla sonuçlanıyor. Başlangıçta yürüyüş leslie yuzme gibi eklemleri fazla zorlamayan seçenekleri tercih etmek zamanla zorlaştırmak lazım.
Haklısın canım ama ben hep atlıyorum. Zaman zaman ara verdim tabi ama bu defa sayısını abarttım sanırım. Mesela
Koşuda çok zorlanıyorum o yüzden cesaret edemiyorum. İlerleyen zamanlarda o da olur inşallah

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 incecik dilim avakado
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı tahın pekmez ( doktor yiyebilirsin sütün kalitesi için dedı. Kızlar ya benim sütüm de azalma oldu yani oğlum çok emmiyo ona da bağlıyorum da üzülüyorum gece hep doyardi şimdi doymaz oldu suyu da çok içiyorum oylr aman aman da az yemiyorum listeye uyuyorum ama anlayamadim)

Ara da bişey yemedim

Öğle
Yulaf lapası yedim alışverişe gittik acele çıktık evden

Ara
1 küçük elmanin yarısı eşimle bölüstuk
3 adet form diyet bisküvi

Aksam
1 but
2 kasık makarna
7 8 adet fırın mantar yagsiz tuzsuz
Salata

Ara
Kefır
Bide rezene içerim yatmadan

3 litre su

Spor
2023 adım
2 gündür egzersizden dolayı fena hamladim spor yapamicam malesef bugün ayvacicegi

Sondan başliyim.. kesinlikle saç makyaj yapinca daha iyi hissediyorum bende kendi mi firsat oldukça yapiyorum işte.. Ben doğumdan sonra çok kilo vermedim çok almamıştım da zaten zaten kilolu biriydim ve emzirirken daha çok aldim... sonra diyetle 10 gitti ama yarısi tatil de geri geldi saç ve makyaj in yaninda fit bir vücut ta istiyorum ben :) sürekli duydugum şey emzirme bitince daha cok kilo alındığı bunyem zaten kiloya cok musait o yuzden üst üste binsin istemiyorum şu an verebilecegim kadar vereyim ki o zaman cok sıkıntı olmasin... Emin ol kilo demek sağlıksız bir vücut demek bana göre çünkü hem agirlasiyorum hem hantallasiyorum buda oğluma yansıyor nasil baglayacagimi bilemedim ama anladiniz bence :))

Benim sütüm un yememle pek alakasi olmuyor ya emdikçe artıyor... neden az emiyo ki acaba.. deodorant falan kullaniyorsan rahatsiz edebilir. Yoksa yediklerin iyi bence..

Ben de yazayim günü mü
Sabah
1 kase muz musli yoğurt karışımı
4 zeytin

Ara
Kahve 1 avuç cekirdek
bi parça bitter

Akşam
2 kaşık bezelye yemeği 2 kaşık et
1 kase yoğurtlu karnıbahar
1 mandalina
Su 3 litre
Spor 1 saat plates yarim saat eliptik

ayvacicegi 250 ip atlama, 1 saat yürüyüş yaptım lakin 2 dilim kek yedim cezamı kesiver morordek im.
30 puan ceza ayvacicegi
Sütünün azalması bebeğin emmesinden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Yediklerinde bence de sıkıntı yok.

İşte çok emmedi gi için heralde. Sürekli sağsam cogalir mi
Yani ben sütü mu sagdigim için bir süre sonra gelmedi diyenleri tanıdım. Bu konuyu biraz araştır istersen.. Normalde arz talep meselesi mantigen ne kadar cok sağarsan o kadar çok artar ama cevremde de bir kaç kişiden duydum yani..

İyi geceler kızlar:)
Hasta olan herkese geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Bugün akşam yemeği planladığim gibi olmadı.onun haricinde güzel geçti günüm.
7.30 kahvaltı,
4 ince dilim sucuk
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Çay
Bir çay kaşığı tahin pekmez
11.00 Ara,
İki ceviz
Bir portakal
14.00 öğlen
İki kaşık koz Patlican ve biber
İki yumurtayla omlet
Bir bardak ayran
15.30
Sade Türk kahvesi
Bir gün kurusu kayısı
10.00
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin
çay
Bolca marul
Su iki litre
Spor , 2 kez 3 mil leslie yürüyüş yaptım.
@morordek
ayvacicegi

Bende duymuştum bunu ama dedigun gibi makineyle bebeğin çekişi bi olmuyo ki. arastirayim inşallah çoğalır en azından 1 yaşına kadar emzireyim

Bende duymuştum bunu ama dedigun gibi makineyle bebeğin çekişi bi olmuyo ki. arastirayim inşallah çoğalır en azından 1 yaşına kadar emzireyim
Bebeğin hep mi az içiyordu yoksa sonradan mi azalttı bence neden az iciyorun sebebini bulmaya çalış.. Sık sık emzirmeye çalış.. birde ağır spor yapmak sütteki laktik asiti arttırdığı için bebekler emmeyi reddedebiliyorlarmis onu da duymuştum istersen onu da araştır ve bence sen spor için acele etme..

Sonradan azaltti 4. Aydan beri böyle mamaya destek veriyodum galiba biberona alıştı onun akış hızı fazla ya memeden çekmek zor geldi minik beye

anladım tabiki benimde soylemek ıstediğim bukadar takıp mutsuz olunca dahada kilo alıyoruz
sporumuzu yapalım dıyetımızı yapalım mutlu olarak yapalım ki bence siz güzel kilo vereceksiniz
ve bende eskiden bol bol giydigim kıyafetlerın simdi dar olmasına sinir oluyorum en cok.

Oo bu sogukta dışarda iyi cesaret etmişsin bence bi daha deneme hastalığa davetiye.. sağlık en önemlisi..
Istanbuldayim kapı önünde atladim aslında ama boğaz larımın usudugunu hissettim. Evde birseyler yapmakta zor oluyor ancak bebelerle erik dalı açıp ağırlık falan yapiyorum zumba tarzi iyi geliyor tele indirdim program amabir türlü baslayamadim... ancak akşamı ve abur cubur kesmem etkili olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…