- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.381
Haklısın canım ama ben hep atlıyorum. Zaman zaman ara verdim tabi ama bu defa sayısını abarttım sanırım. MeselaSpora birden fazla yüklenmek genelde sakatlıkla sonuçlanıyor. Başlangıçta yürüyüş leslie yuzme gibi eklemleri fazla zorlamayan seçenekleri tercih etmek zamanla zorlaştırmak lazım.
Sevgili arkadaşlar
589-604. etaplar arası takım analizimiz yayınlanmış, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
5. Takım Analiz Raporu
1.mizayvacicegi , çok çok tebrik ediyorum
Sondan başliyim.. kesinlikle saç makyaj yapinca daha iyi hissediyorum bende kendi mi firsat oldukça yapiyorum işte.. Ben doğumdan sonra çok kilo vermedim çok almamıştım da zaten zaten kilolu biriydim ve emzirirken daha çok aldim... sonra diyetle 10 gitti ama yarısi tatil de geri geldiBelki kizarsiniz bana ama doğuma giderken 70 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 57 kilo. Emzirirkende 54 57 idi hep
tek başına olduğum için aksamlari evde ot ne bulursam doğrar içinede islattigim bulgur koyardim
Aciktigimda hep yulaf li bisküvi yerdim
Ne olduysa emzirme bitince oldu valla 72 ye kadar çıkmıştım
Elmalı tarçınlı şu güzel evet
Bulgur börülce bunlar acayip süt yapıyor
Bence emzirme döneminde en çok kilo aldın stres ve mutsuzluk Emzirirken kilolarınizi da Sevin göndericez zaten bebislerimiz gelmiş kucağımiza kilo dert değil amannn
Hatta bi ablam sabah kalktığında saçını yap makyajını yap bak nası mutlu baslicam sin hersey daha bi güzel olacak demişti sağolsun onun sayesinde 3 buçuk yaşındaki sipam da anneee hadi makyaj yapsanaaa diyo mutlu başlayalım mutlu olalim
Benim sütüm un yememle pek alakasi olmuyor ya emdikçe artıyor... neden az emiyo ki acaba.. deodorant falan kullaniyorsan rahatsiz edebilir. Yoksa yediklerin iyi bence..Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 incecik dilim avakado
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı tahın pekmez ( doktor yiyebilirsin sütün kalitesi için dedı. Kızlar ya benim sütüm de azalma oldu yani oğlum çok emmiyo ona da bağlıyorum da üzülüyorum gece hep doyardi şimdi doymaz oldu suyu da çok içiyorum oylr aman aman da az yemiyorum listeye uyuyorum ama anlayamadim)
Ara da bişey yemedim
Öğle
Yulaf lapası yedim alışverişe gittik acele çıktık evden
Ara
1 küçük elmanin yarısı eşimle bölüstuk
3 adet form diyet bisküvi
Aksam
1 but
2 kasık makarna
7 8 adet fırın mantar yagsiz tuzsuz
Salata
Ara
Kefır
Bide rezene içerim yatmadan
3 litre su
Spor
2023 adım
2 gündür egzersizden dolayı fena hamladim spor yapamicam malesef bugünayvacicegi
30 puan ceza
Sütünün azalması bebeğin emmesinden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Yediklerinde bence de sıkıntı yok.Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 incecik dilim avakado
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı tahın pekmez ( doktor yiyebilirsin sütün kalitesi için dedı. Kızlar ya benim sütüm de azalma oldu yani oğlum çok emmiyo ona da bağlıyorum da üzülüyorum gece hep doyardi şimdi doymaz oldu suyu da çok içiyorum oylr aman aman da az yemiyorum listeye uyuyorum ama anlayamadim)
Ara da bişey yemedim
Öğle
Yulaf lapası yedim alışverişe gittik acele çıktık evden
Ara
1 küçük elmanin yarısı eşimle bölüstuk
3 adet form diyet bisküvi
Aksam
1 but
2 kasık makarna
7 8 adet fırın mantar yagsiz tuzsuz
Salata
Ara
Kefır
Bide rezene içerim yatmadan
3 litre su
Spor
2023 adım
2 gündür egzersizden dolayı fena hamladim spor yapamicam malesef bugünayvacicegi
İşte çok emmedi gi için heralde. Sürekli sağsam cogalir miBenim sütüm un yememle pek alakasi olmuyor ya emdikçe artıyor... neden az emiyo ki acaba.. deodorant falan kullaniyorsan rahatsiz edebilir. Yoksa yediklerin iyi bence..
Tan anlamıyla beslenmeme dikkat ettiken sonra azalınca acaba mi dedim yoksa bana göre de iyu yiyorum.30 puan cezaayvacicegi
Sütünün azalması bebeğin emmesinden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Yediklerinde bence de sıkıntı yok.
Yani ben sütü mu sagdigim için bir süre sonra gelmedi diyenleri tanıdım. Bu konuyu biraz araştır istersen.. Normalde arz talep meselesi mantigen ne kadar cok sağarsan o kadar çok artar ama cevremde de bir kaç kişiden duydum yani..İşte çok emmedi gi için heralde. Sürekli sağsam cogalir mi
Bende duymuştum bunu ama dedigun gibi makineyle bebeğin çekişi bi olmuyo ki. arastirayim inşallah çoğalır en azından 1 yaşına kadar emzireyimYani ben sütü mu sagdigim için bir süre sonra gelmedi diyenleri tanıdım. Bu konuyu biraz araştır istersen.. Normalde arz talep meselesi mantigen ne kadar cok sağarsan o kadar çok artar ama cevremde de bir kaç kişiden duydum yani..
TebriklerSevgili arkadaşlar
589-604. etaplar arası takım analizimiz yayınlanmış, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
5. Takım Analiz Raporu
1.mizayvacicegi , çok çok tebrik ediyorum
Merhaba, hoşgeldiniz:)Amin hepimizinkini inşallah
Kilom 93.2 hedefim ilk etapta 80 kilonun altına düşmek.
Bebeğin hep mi az içiyordu yoksa sonradan mi azalttı bence neden az iciyorun sebebini bulmaya çalış.. Sık sık emzirmeye çalış.. birde ağır spor yapmak sütteki laktik asiti arttırdığı için bebekler emmeyi reddedebiliyorlarmis onu da duymuştum istersen onu da araştır ve bence sen spor için acele etme..Bende duymuştum bunu ama dedigun gibi makineyle bebeğin çekişi bi olmuyo ki. arastirayim inşallah çoğalır en azından 1 yaşına kadar emzireyim
Sonradan azaltti 4. Aydan beri böyle mamaya destek veriyodum galiba biberona alıştı onun akış hızı fazla ya memeden çekmek zor geldi minik beyeBebeğin hep mi az içiyordu yoksa sonradan mi azalttı bence neden az iciyorun sebebini bulmaya çalış.. Sık sık emzirmeye çalış.. birde ağır spor yapmak sütteki laktik asiti arttırdığı için bebekler emmeyi reddedebiliyorlarmis onu da duymuştum istersen onu da araştır ve bence sen spor için acele etme..
anladım tabiki benimde soylemek ıstediğim bukadar takıp mutsuz olunca dahada kilo alıyoruzSondan başliyim.. kesinlikle saç makyaj yapinca daha iyi hissediyorum bende kendi mi firsat oldukça yapiyorum işte.. Ben doğumdan sonra çok kilo vermedim çok almamıştım da zaten zaten kilolu biriydim ve emzirirken daha çok aldim... sonra diyetle 10 gitti ama yarısi tatil de geri geldisaç ve makyaj in yaninda fit bir vücut ta istiyorum ben :) sürekli duydugum şey emzirme bitince daha cok kilo alındığı bunyem zaten kiloya cok musait o yuzden üst üste binsin istemiyorum şu an verebilecegim kadar vereyim ki o zaman cok sıkıntı olmasin... Emin ol kilo demek sağlıksız bir vücut demek bana göre çünkü hem agirlasiyorum hem hantallasiyorum buda oğluma yansıyor nasil baglayacagimi bilemedim ama anladiniz bence :))
Saol canım bu arada kan hapiyla arayı yaptın mı...
Istanbuldayim kapı önünde atladim aslında ama boğaz larımın usudugunu hissettim. Evde birseyler yapmakta zor oluyor ancak bebelerle erik dalı açıp ağırlık falan yapiyorum zumba tarzi iyi geliyor tele indirdim program amabir türlü baslayamadim... ancak akşamı ve abur cubur kesmem etkili olacakOo bu sogukta dışarda iyi cesaret etmişsin bence bi daha deneme hastalığa davetiye.. sağlık en önemlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?