- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.401
Nazar o nazar çok gaza gelmiştin yanlış hatirlamiyorsamBen daha önce lise donemlerinden alışkınım ama dün galijba çok zorladim belim baya ağrıyor kramp gibi bir şey yada ters hareket mi yaptim bilmiyorum..
Hosgeldin . Allah bağışlasin bebelerini Güle güle büyüt inşallah...Evet biri 4.5 yaşında diğeri 13 aylık allah bağışlasın bebeğinizi. Ben yıllardan beri kilo vermeye çalışıyorum :-((
Geçmiş olsun ipin bazen böyle yan etkileri oluyor sanki bir dönem bendede olmuştu . Insallah büyük sıkıntı olmadan geçer dinleninceBenim de sağ ayağım fena durumda. Tarak kemiklerinin olduğu yer ağrıyo bastıkça. Dün de vardı pek önemsemedim ama bu sabah baktım ayağımın üstünde bi morluk var o yüzden ipe biraz ara vericem.
250 ip atladım zorla. 3-5 gün ip yok mecbur
Canim spor yapmasan bile en az yarım saat leslie yapiyorsun maşallah hemde 50 li kilolarda 1 kilo veriyorsun kiskaniyorum yinede nazAR etmiycem...Benim bu hafta spora fazla vaktim olmadı, akşama fırsat yaratıp bir leslie yapmam lazım.
İnşallah canım. Çok güzel motive olmuştum aslında.Geçmiş olsun ipin bazen böyle yan etkileri oluyor sanki bir dönem bendede olmuştu . Insallah büyük sıkıntı olmadan geçer dinlenince
balpamuk nasıl oldunuz prensesin sen ve börülcen
Ayy kuzum çocuklar bebekler hasta olmasa ya onların vücutları kaldıramıyo hc kıyamıyorum çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinTeşekkürler hmavidag :)
-Börülcemin burnundaki tamponlar çıktı, henüz sonucu göremedik, meraktayız.
-Ben toparlandım, bacağımdaki yanık hariç.
-Kızım fena oldu. Orta kulakla ilgili ameliyatına karar verildi. Doktor ameliyat için Cuma gününe gün verdi ancak dün akşam aniden 40’a yükselen ateşle haataneye koştuk. Üstüne bir de H1N1 virüsü kaptığını öğrendik.Ateş düşürücülere rağmen ateşini 40’ın altına düşüremedik uzun süre titredi. Çocuk perişan oldu yaa... cidden çok üzgünüm.
Allah acil şifalar versin canım yaa kıyamamTeşekkürler hmavidag :)
-Kızım fena oldu. Orta kulakla ilgili ameliyatına karar verildi. Doktor ameliyat için Cuma gününe gün verdi ancak dün akşam aniden 40’a yükselen ateşle haataneye koştuk. Üstüne bir de H1N1 virüsü kaptığını öğrendik.Ateş düşürücülere rağmen ateşini 40’ın altına düşüremedik uzun süre titredi. Çocuk perişan oldu yaa... cidden çok üzgünüm.
Ooof cok geçmiş olsun canım yaa acil şifalar inşallah tez zamanda geçerTeşekkürler hmavidag :)
daha eglenceli oluyordur.. Ahh şu aburcubur lar brnim de bazen canim istiyor..Istanbuldayim kapı önünde atladim aslında ama boğaz larımın usudugunu hissettim. Evde birseyler yapmakta zor oluyor ancak bebelerle erik dalı açıp ağırlık falan yapiyorum zumba tarzi iyi geliyor tele indirdim program amabir türlü baslayamadim... ancak akşamı ve abur cubur kesmem etkili olacak
aynenn gaz iyi gelmedi benzin mazot deniyim:)Nazar o nazar çok gaza gelmiştin yanlış hatirlamiyorsam
İşte çok emmedi gi için heralde. Sürekli sağsam cogalir mi
Bebek emmez de sağarsan azalır zamanla ama sen emzirmeye devam ederken ek olarak sağacaksın. O şekilde artar, benim arttı hatta mastit oldumBende duymuştum bunu ama dedigun gibi makineyle bebeğin çekişi bi olmuyo ki. arastirayim inşallah çoğalır en azından 1 yaşına kadar emzireyim
Hmm mama verirsen zamanla memeyi bırakıyorlar maalesef çünkü mamayla doyduğu için emmiyor memeleri uyarmiyor o zamanda süt azalıyor. Bence sağarak sütünü artırabilirsin.Sonradan azaltti 4. Aydan beri böyle mamaya destek veriyodum galiba biberona alıştı onun akış hızı fazla ya memeden çekmek zor geldi minik beye
Oy oy birşey da yapamıyoruz geçmiş olsun demekten başka. Bir an önce iyileşsin kuzucuk.Teşekkürler hmavidag :)
Sagol ama benim bünye bir garip, durup durup birden veriyorum. Hamileyken de kilo almayıp almayıp sonda birden 2 kilo alıverirdim.Canim spor yapmasan bile en az yarım saat leslie yapiyorsun maşallah hemde 50 li kilolarda 1 kilo veriyorsun kiskaniyorum yinede nazAR etmiycem...
Kuzum gündüz çok emmiyo sadece uykulu hallerde ve gece emiyo tamm emzirip sagayim bi de öyle deneyeyim çok saol:)Bebek emmez de sağarsan azalır zamanla ama sen emzirmeye devam ederken ek olarak sağacaksın. O şekilde artar, benim arttı hatta mastit oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?