Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet biri 4.5 yaşında diğeri 13 aylık allah bağışlasın bebeğinizi. Ben yıllardan beri kilo vermeye çalışıyorum :-((
Hosgeldin . Allah bağışlasin bebelerini Güle güle büyüt inşallah...
Burası sana iyi gelir inşallah sağlıkla fazlalıklardan kurtulursun

Geçmiş olsun ipin bazen böyle yan etkileri oluyor sanki bir dönem bendede olmuştu . Insallah büyük sıkıntı olmadan geçer dinlenince

Salı menü@morordek
Sabah patates kizartim bebelere otlandim
Evde tambugday ekmegi yaptım ortalama 2dilim aslında fotolasam iyi olacak menüleri. Üzerine bal peynir 5 zeytin
Ara 1 kivi 1 mandalina
Akşam 5 bucuk 4yk bezelye li etli patates
3yk lahana kavurma
8 gibj patlamış mısır 1 kase misafir çocuklar vardı onlara patlattımdi . Akşamda doymadim herhalde.
Su 1 buçuk az içtim bugun
Spor inşallah yatmadan

balpamuk nasıl oldunuz prensesin sen ve börülcen

Teşekkürler hmavidag :)
-Börülcemin burnundaki tamponlar çıktı, henüz sonucu göremedik, meraktayız.
-Ben toparlandım, bacağımdaki yanık hariç.
-Kızım fena oldu. Orta kulakla ilgili ameliyatına karar verildi. Doktor ameliyat için Cuma gününe gün verdi ancak dün akşam aniden 40’a yükselen ateşle haataneye koştuk. Üstüne bir de H1N1 virüsü kaptığını öğrendik. Ateş düşürücülere rağmen ateşini 40’ın altına düşüremedik uzun süre titredi. Çocuk perişan oldu yaa... cidden çok üzgünüm.

Ayy kuzum çocuklar bebekler hasta olmasa ya onların vücutları kaldıramıyo hc kıyamıyorum çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Allah acil şifalar versin canım yaa kıyamam

Ooof cok geçmiş olsun canım yaa acil şifalar inşallah tez zamanda geçer

daha eglenceli oluyordur.. Ahh şu aburcubur lar brnim de bazen canim istiyor..

Nazar o nazar çok gaza gelmiştin yanlış hatirlamiyorsam
aynenn gaz iyi gelmedi benzin mazot deniyim:)

Sonradan azaltti 4. Aydan beri böyle mamaya destek veriyodum galiba biberona alıştı onun akış hızı fazla ya memeden çekmek zor geldi minik beye
Hmm mama verirsen zamanla memeyi bırakıyorlar maalesef çünkü mamayla doyduğu için emmiyor memeleri uyarmiyor o zamanda süt azalıyor. Bence sağarak sütünü artırabilirsin.

Oy oy birşey da yapamıyoruz geçmiş olsun demekten başka. Bir an önce iyileşsin kuzucuk.

Iki gündür çok kaotik yaşıyorum, dünü özetleyeyim:

Sabah: yoğurt, musli, elma, çökelek peyniri
Ara: kaju fıstık portakal
Ogle: yeşil mercimek yemeği, 3 top tavuk köftesi
akşam: yulaflı yoğurt

Spor:8403 adim tempolu yürüyüş disarida karda- leslie yapamadım
Su: 1.5 litre

Bebek emmez de sağarsan azalır zamanla ama sen emzirmeye devam ederken ek olarak sağacaksın. O şekilde artar, benim arttı hatta mastit oldum
Kuzum gündüz çok emmiyo sadece uykulu hallerde ve gece emiyo tamm emzirip sagayim bi de öyle deneyeyim çok saol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…