- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.421
Çok geçmiş olsun Esra'cım. Daha iyi mi peki şimdi?Teşekkürler hmavidag :)
-Börülcemin burnundaki tamponlar çıktı, henüz sonucu göremedik, meraktayız.
-Ben toparlandım, bacağımdaki yanık hariç.
-Kızım fena oldu. Orta kulakla ilgili ameliyatına karar verildi. Doktor ameliyat için Cuma gününe gün verdi ancak dün akşam aniden 40’a yükselen ateşle haataneye koştuk. Üstüne bir de H1N1 virüsü kaptığını öğrendik.Ateş düşürücülere rağmen ateşini 40’ın altına düşüremedik uzun süre titredi. Çocuk perişan oldu yaa... cidden çok üzgünüm.
Çok üzüldüm palpamuk ya Allah acil şifalar versin kuzuma keşke yardimci olabilsekTeşekkürler hmavidag :)
-Börülcemin burnundaki tamponlar çıktı, henüz sonucu göremedik, meraktayız.
-Ben toparlandım, bacağımdaki yanık hariç.
-Kızım fena oldu. Orta kulakla ilgili ameliyatına karar verildi. Doktor ameliyat için Cuma gününe gün verdi ancak dün akşam aniden 40’a yükselen ateşle haataneye koştuk. Üstüne bir de H1N1 virüsü kaptığını öğrendik.Ateş düşürücülere rağmen ateşini 40’ın altına düşüremedik uzun süre titredi. Çocuk perişan oldu yaa... cidden çok üzgünüm.
Nurumcan benimde 4 buçuk ayliken 10 gün emmemisti hiç birşey de kabul etmemiştir ne mama ne sagdigim sütü ne biberonla ne kaşıkla sonra anladık ki çocuğun dış kökleri olusuyormus sabırla zorlamadan ugrasmak gerekKuzum gündüz çok emmiyo sadece uykulu hallerde ve gece emiyo tamm emzirip sagayim bi de öyle deneyeyim çok saol:)
Evet bizimkinin de daha çıkmadı dişleri ama sertleşmiş gibi biraz inşallah öyledir bırakacak diye korkuyorum 4. Aydan beri ağla ağla helak oldum yeni kabullendim sayılır ama yine de emzirmek istiyorum doyasıyaNurumcan benimde 4 buçuk ayliken 10 gün emmemisti hiç birşey de kabul etmemiştir ne mama ne sagdigim sütü ne biberonla ne kaşıkla sonra anladık ki çocuğun dış kökleri olusuyormus sabırla zorlamadan ugrasmak gerek
Yaa kıyamamEvet bizimkinin de daha çıkmadı dişleri ama sertleşmiş gibi biraz inşallah öyledir bırakacak diye korkuyorum 4. Aydan beri ağla ağla helak oldum yeni kabullendim sayılır ama yine de emzirmek istiyorum doyasıya
O 10 gün bende ne aglamistim hem aç ti çocuğum hemde memeyi bıraktı diye sonuç 20 ay emzirdim hic korkma sabırla ver memeyi. Ve kesinlikleEvet bizimkinin de daha çıkmadı dişleri ama sertleşmiş gibi biraz inşallah öyledir bırakacak diye korkuyorum 4. Aydan beri ağla ağla helak oldum yeni kabullendim sayılır ama yine de emzirmek istiyorum doyasıya
Okadar çok özledim ki gece kar yagarken gökyüzüne bakmayiIki gündür çok kaotik yaşıyorum, dünü özetleyeyim:
Sabah: yoğurt, musli, elma, çökelek peyniri
Ara: kaju fıstık portakal
Ogle: yeşil mercimek yemeği, 3 top tavuk köftesi
akşam: yulaflı yoğurt
Spor:8403 adim tempolu yürüyüş disarida karda- leslie yapamadım
Su: 1.5 litre
Evet ya ben de o hataya oğlum çok kücükken düstüm ve neredeyse emmeyi bırakacaktı daha minicik bebek, hemen bıraktım biberonu ve direnerek de olsa emmeye geri döndürdüm. Allah'tan çok uzun sürmedi, hemen alıştı sonra. Hala da emiyor, pek bırakacak gibi de değilO 10 gün bende ne aglamistim hem aç ti çocuğum hemde memeyi bıraktı diye sonuç 20 ay emzirdim hic korkma sabırla ver memeyi. Ve kesinliklemorordek e katılıyorum sadece emme için değil dis çene yapısı ve konuşma bozukluklarına sebep oluyor emzik ve biberon çok zor durumda kalinmadikca kullanılmamalı ve çocuğun nekadar süte ihtiyacı olursa senden okadar süt salgilanir mama verdikçe çocuğunun süt ihtiyacını da azaltirsin
Uzun lafın kısası 4 buçuk aylıkken dış koklerimiz oluştu 6 aylık olduğu gün ilk iki dışı birden çıktı biraz zaman ver çocuğuna bu arada sende üzülme olağan şeyler bunlar
Bide bi arkadaşım lahana yemiş 2 gün sütünün tadı kokusu değiştiği için onun kızı da 1 hafta emmemisti buda aklında olsun
O 10 gün bende ne aglamistim hem aç ti çocuğum hemde memeyi bıraktı diye sonuç 20 ay emzirdim hic korkma sabırla ver memeyi. Ve kesinliklemorordek e katılıyorum sadece emme için değil dis çene yapısı ve konuşma bozukluklarına sebep oluyor emzik ve biberon çok zor durumda kalinmadikca kullanılmamalı ve çocuğun nekadar süte ihtiyacı olursa senden okadar süt salgilanir mama verdikçe çocuğunun süt ihtiyacını da azaltirsin
Uzun lafın kısası 4 buçuk aylıkken dış koklerimiz oluştu 6 aylık olduğu gün ilk iki dışı birden çıktı biraz zaman ver çocuğuna bu arada sende üzülme olağan şeyler bunlar
Bide bi arkadaşım lahana yemiş 2 gün sütünün tadı kokusu değiştiği için onun kızı da 1 hafta emmemisti buda aklında olsun
Canim belki kızacaksın belki kirilacaksin bana şu an çok hassas bir dönemde olduğunu da biliyorum ama lütfen biberonla vermemeye çalış 2 gun 3 gün sürer belki ama alışır ona da.. biberonun akış hızına alışan çocuk memeyi reddediyor gerçekten de o yüzden bence sen biberonu biraktirmaya çalış..Evet bizimkinin de daha çıkmadı dişleri ama sertleşmiş gibi biraz inşallah öyledir bırakacak diye korkuyorum 4. Aydan beri ağla ağla helak oldum yeni kabullendim sayılır ama yine de emzirmek istiyorum doyasıya
Çok uykusuzum aslında ip atlamak istiyodum ama yapamiycam gibi spora da gidemedim.. Dünkü eliptik te biraz zorladi galiba..
7 aylık olacak 18 inde canım çok denedim başka şeyleri kasık enjektör bardak hiç birini almadı bastı yaygarayi.Yaa kıyamam
Biberon ve emzik maalesef ki daha az emmelerine sebep olabiliyor. Mamayı azaltmaya calıssan? Ya da en azından biberon yerine baska bir seyle verebilirsin mamayı. Kaç aylıktı, unuttum, alıştırma bardağı öneriyorlar emme reddi olmaması açısından.
Kaju yağlı değil mi diyette yenilebilir mi acaba. Aslinda bi de su için ceza verilse :) :)Sabah: tarhana çorbası, beyaz peynir
Ogle: 1 elma, 20 kaju, 200gr yoğurt
Ara: sütlü kahve
Aksam: fırında balık, patates, kinoa salatası
Su: 1litre
Spor: 10023 adim tempolu yürüyüş
Leslie yapabilirsem yazarım. Evde eşimin aldığı bilimum tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum :)
bence diş köküdür dr lar tam anlatmııyorlar bizde cagresiz kalıyoruz ne yazıkkiBunu sizden ogrendigim iyi oldu. Bizimki 5.aya girerken birkac gun cok agladi, salyasi artmisti, el hep agizda, uykuda zorlandi. Kontrolde distendir dediler ama sonra salya filan birsey kalmadi ve ortada dis yok. Dis koklerimi olusuyormus acaba...
Gel canım erzurum da bol.bol var:)Okadar çok özledim ki gece kar yagarken gökyüzüne bakmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?