- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.441
masallah kuzuya anne sutu gibisi varmı ve emzirmek gibisiEvet ya ben de o hataya oğlum çok kücükken düstüm ve neredeyse emmeyi bırakacaktı daha minicik bebek, hemen bıraktım biberonu ve direnerek de olsa emmeye geri döndürdüm. Allah'tan çok uzun sürmedi, hemen alıştı sonra. Hala da emiyor, pek bırakacak gibi de değil
Niye kızayım canım haklısın da 7 aylık olduk bu saatten sonra bırakır mı ki her şeyin bilincindeler. Uğraşırım elbette yeter ki emsinCanim belki kızacaksın belki kirilacaksin bana şu an çok hassas bir dönemde olduğunu da biliyorum ama lütfen biberonla vermemeye çalış 2 gun 3 gün sürer belki ama alışır ona da.. biberonun akış hızına alışan çocuk memeyi reddediyor gerçekten de o yüzden bence sen biberonu biraktirmaya çalış..
bugun bende yorgan dosek yatıyorum yarın iyi hissedersem 2 gunluk yapıcam söz
Tamm canım çok saolasin. Hepiniz den Allah razı olsun dua da edin bırakmasın kuzum beni bugün çok şükür daha güzel emdi bakalım ınsalah sonradan düşkünlesirO 10 gün bende ne aglamistim hem aç ti çocuğum hemde memeyi bıraktı diye sonuç 20 ay emzirdim hic korkma sabırla ver memeyi. Ve kesinliklemorordek e katılıyorum sadece emme için değil dis çene yapısı ve konuşma bozukluklarına sebep oluyor emzik ve biberon çok zor durumda kalinmadikca kullanılmamalı ve çocuğun nekadar süte ihtiyacı olursa senden okadar süt salgilanir mama verdikçe çocuğunun süt ihtiyacını da azaltirsin
Uzun lafın kısası 4 buçuk aylıkken dış koklerimiz oluştu 6 aylık olduğu gün ilk iki dışı birden çıktı biraz zaman ver çocuğuna bu arada sende üzülme olağan şeyler bunlar
Bide bi arkadaşım lahana yemiş 2 gün sütünün tadı kokusu değiştiği için onun kızı da 1 hafta emmemisti buda aklında olsun
keske gelebilsem ya...Gel canım erzurum da bol.bol var:)
Gel canım beklerim sen nerde yasıyosun nerelisinkeske gelebilsem ya...
ya sorma ya benimki de oyle ne seviyorsam aldı koklamadım bile ama zorluyor artıkSabah: tarhana çorbası, beyaz peynir
Ogle: 1 elma, 20 kaju, 200gr yoğurt
Ara: sütlü kahve
Aksam: fırında balık, patates, kinoa salatası
Su: 1litre
Spor: 10023 adim tempolu yürüyüş
Leslie yapabilirsem yazarım. Evde eşimin aldığı bilimum tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum :)
Tekirdaglıyım Muglada yasıyoruz bizdeGel canım beklerim sen nerde yasıyosun nerelisin
Ben normalde Antalyaliyim da burda görev yapıyoruz
Yaygarayı basacak tabi doğal olarak, alıştığı şeyi terk etmek istemez. Dediğin gibi bi de büyümüş. Olabildiğince az vermeye çalış madem.7 aylık olacak 18 inde canım çok denedim başka şeyleri kasık enjektör bardak hiç birini almadı bastı yaygarayi.
Bence demasallah kuzuya anne sutu gibisi varmı ve emzirmek gibisi
Sen de iklim karmaşası yaşamışsındır Antalya'dan Erzurum'a gidinceGel canım beklerim sen nerde yasıyosun nerelisin
Ben normalde Antalyaliyim da burda görev yapıyoruz
Baya az olmus menünya sorma ya benimki de oyle ne seviyorsam aldı koklamadım bile ama zorluyor artık
kahve
sabah: peynirli jambonlu omlet
3, 4 zeytin
ogle: kahve , ıhlamur(balsız:))
aksam: kemik suyuna corba(un koymadım)
dukan ekmek
spor: yemek hazırlamak, bulasık falan hepsi spordan daha yorucu bugunluk
suyu da hiç not alamadım:)
Anladim canım Muğla da güzeldirTekirdaglıyım Muglada yasıyoruz bizde
Aynen oldi biraz karmaşa da alıştık gibi biraz :))))Yaygarayı basacak tabi doğal olarak, alıştığı şeyi terk etmek istemez. Dediğin gibi bi de büyümüş. Olabildiğince az vermeye çalış madem.
Bence de
Sen de iklim karmaşası yaşamışsındır Antalya'dan Erzurum'a gidince
Baya az olmus menün
Ama hayalcim hafta sonu da kötü geçti demiştin, bu günlerde bari dikkat etseydin açma poğaça hiç olmamış ki... Öğleni de çubuk kraker ile geçiştirmişsin.Selam herkese
Dünkü ve bugünkü menum
Dün
Sabah : 1 poğaça
Öğlen 3 ceviz ve badem
Ara aksam uzeri : 1 elma ve 2 yk yağ yakıcı yogurt
Aksam : 1 buçuk kase tavuk suyu çorbası ve yoğurtlu brokoli salatası
Su : 2 Lt
Spor : 40 dk yürüyüş ve 300 ip atlama
Bugünkü menüm
Sabah : 1 açma
Oglen : 1 cubuk kraker
Aksam üstü ara : 3 yk yağ yakıcı yoğurt ve 3 ceviz
Aksam : 1 tabak kuru fasulye, salata ve yarım kase yoğurt
Su : 1.5 lt
Spor : 30 u gündüz 30 u aksam olmak uzere 1 saat yürüyüş
2 gündür geç kalktığımdan evde kahvaltı yapamadim o yuzden poğaça ve açma oldu 2 gün
Anladım hastaydın değil mi? Çok geçmiş olsun. İnsanın iştahı da kalmıyor zaten öyle oluncamorordek yemege de yapmaya da dermanım yok ta ondan :)
Geçmiş olsun canım. Bir an evvel iyileş sahalara dönHu huuu kızlar. Herkese selamlar. Sınavlarım güzel geçti bir felsefeden emin değilim finalim vizemi kurtarır mı diye. Hastayımmmm. İyileşemedim. 1,5 kutu soğuk algınlığı hapı bitirdim anca toparladı.O da sersem gibi yapıyor beni ayrı mesele. Umarım güzel güzel kilo vermeye devam ediyorsunuzdur.
Geçmiş olsun canımbugun bende yorgan dosek yatıyorum yarın iyi hissedersem 2 gunluk yapıcam söz
Bunu çok duymuşsundur rahatsiz edebilir tekrar duyman diye endişe ettim.. Emin ol ki bırakır yeterki uğraş . Cocuklar 2 yil süt içiyor ve o kadar düşkün olmalarina rağmen ve daha bilincli olmalarina rağmen anneler sütü biraktirabiliyor.. Evet iki gün çok zorlayici olabilir ama emin 1 buçuk yildaha anne sütü almasi 2 gün aglamasindan daha onemli aç kalınca mutlaka içecektir ve alışacaktır.. ben bebekken mama aldim ama sadece bir kere verdim sarilik olunca mama dediler ama ben sürekli gece saat kurup uyandirdim uyanmadi ama çok zorladim iyi ki de öyle yapmışım çünkü hamileyken biberon vermeyin diye çok okumuştum duymuştum..Niye kızayım canım haklısın da 7 aylık olduk bu saatten sonra bırakır mı ki her şeyin bilincindeler. Uğraşırım elbette yeter ki emsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?