Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

masallah kuzuya anne sutu gibisi varmı ve emzirmek gibisi

Niye kızayım canım haklısın da 7 aylık olduk bu saatten sonra bırakır mı ki her şeyin bilincindeler. Uğraşırım elbette yeter ki emsin

Tamm canım çok saolasin. Hepiniz den Allah razı olsun dua da edin bırakmasın kuzum beni bugün çok şükür daha güzel emdi bakalım ınsalah sonradan düşkünlesir

Sabah
Ilık limonlu su

1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 ceviz
1 dilim hindi füme
1 ince dilim ananas
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Ara
6 badem 1 kuru kayısı

Öğlen
Acıkmamistim aslında sabah ki mükellef kahvaltıdan sonra ama komşum çağırdı oturmaya lor dolması yapmış erzurumun yöresel yemeği sarma tipi pazınin içine lor ve bulgur koyulup fırında pişiriliyo üzerine de sarımsaklı yoğurt mis mis:))
10 kadar yedim ondan bide yoğurt (başka şeyler de vardı da ben sadece bunları yedim)
Üstüne de çay ( tart kek vardı cikolatalı bi lokma bile almadım bugün kendimle gurur duydum istersek nefsimize hakim olabiliyomusuz demekki:))) çok şükür

Ara yok

Aksam
6 7 parça haşlanmış karnıbahar
2 kasık yoğurt

Yemekten sonra fıstık ezmesi yaptım 1 tane form bisküvi nin üzerine çok az sürüp yedim tadına bakmak amaçlı ya nolcak sanki dimi ama:)))))
3 litre su
Maden suyu
Acikirsam kefir içerim
Bide yatarken rezene

ya sorma ya benimki de oyle ne seviyorsam aldı koklamadım bile ama zorluyor artık

kahve
sabah: peynirli jambonlu omlet
3, 4 zeytin

ogle: kahve , ıhlamur(balsız:))

aksam: kemik suyuna corba(un koymadım)
dukan ekmek

spor: yemek hazırlamak, bulasık falan hepsi spordan daha yorucu bugunluk
suyu da hiç not alamadım:)

7 aylık olacak 18 inde canım çok denedim başka şeyleri kasık enjektör bardak hiç birini almadı bastı yaygarayi.
Yaygarayı basacak tabi doğal olarak, alıştığı şeyi terk etmek istemez. Dediğin gibi bi de büyümüş. Olabildiğince az vermeye çalış madem.
masallah kuzuya anne sutu gibisi varmı ve emzirmek gibisi
Bence de
Gel canım beklerim sen nerde yasıyosun nerelisin
Ben normalde Antalyaliyim da burda görev yapıyoruz
Sen de iklim karmaşası yaşamışsındır Antalya'dan Erzurum'a gidince
Baya az olmus menün

Aynen oldi biraz karmaşa da alıştık gibi biraz :))))

Selam herkese

Dünkü ve bugünkü menum

Dün

Sabah : 1 poğaça

Öğlen 3 ceviz ve badem

Ara aksam uzeri : 1 elma ve 2 yk yağ yakıcı yogurt

Aksam : 1 buçuk kase tavuk suyu çorbası ve yoğurtlu brokoli salatası

Su : 2 Lt

Spor : 40 dk yürüyüş ve 300 ip atlama

Bugünkü menüm

Sabah : 1 açma

Oglen : 1 cubuk kraker

Aksam üstü ara : 3 yk yağ yakıcı yoğurt ve 3 ceviz

Aksam : 1 tabak kuru fasulye, salata ve yarım kase yoğurt

Su : 1.5 lt

Spor : 30 u gündüz 30 u aksam olmak uzere 1 saat yürüyüş

2 gündür geç kalktığımdan evde kahvaltı yapamadim o yuzden poğaça ve açma oldu 2 gün

Ama hayalcim hafta sonu da kötü geçti demiştin, bu günlerde bari dikkat etseydin açma poğaça hiç olmamış ki... Öğleni de çubuk kraker ile geçiştirmişsin.
40 puan ceza ayvacicegi

Geçmiş olsun canım. Bir an evvel iyileş sahalara dön

Niye kızayım canım haklısın da 7 aylık olduk bu saatten sonra bırakır mı ki her şeyin bilincindeler. Uğraşırım elbette yeter ki emsin
Bunu çok duymuşsundur rahatsiz edebilir tekrar duyman diye endişe ettim.. Emin ol ki bırakır yeterki uğraş . Cocuklar 2 yil süt içiyor ve o kadar düşkün olmalarina rağmen ve daha bilincli olmalarina rağmen anneler sütü biraktirabiliyor.. Evet iki gün çok zorlayici olabilir ama emin 1 buçuk yildaha anne sütü almasi 2 gün aglamasindan daha onemli aç kalınca mutlaka içecektir ve alışacaktır.. ben bebekken mama aldim ama sadece bir kere verdim sarilik olunca mama dediler ama ben sürekli gece saat kurup uyandirdim uyanmadi ama çok zorladim iyi ki de öyle yapmışım çünkü hamileyken biberon vermeyin diye çok okumuştum duymuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…