Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canim kızacak hiç bisey yok baksanıza derdime ortak oldunuz Allah razı olsun hepinizden. Bin bilsen de bir bilene danış demişler hepsini denicem ama sütüm az çocuk doymayınca mecbr mama veriyorum onu da kaşıkla vermeyi deneyeyim bakalım nolcak diyorum ya az falan yeter ki emsin ben inanıyorum ki o memeye dönecek:)))

Ama o ihtiyacini mamadan karsiladigi için sütün az o içtikçe artacak sen şöyle yap bence önce acıktır sonra süt ver sütten sonra mama ver..

Merhaba. Bende katılmak istiyorum ama cuma günleri kilo bildirimi yapılıyormuş cumayi beklesem daha iyi olacak gibi. Benim boyum 168 kilom 67. Yazın diyetisyenle 12 kilo vermiştim aslında ama 4 kilosunu geri aldım. Sağlıklı beslenme konusunda bir türlü istikrarlı olamiyorum.

Merhaba,
Katilmak icin cumayi beklemene gerek yok, her cuma kilo bildirimi yapmak gerekiyor. Hedef kilon nedir? Spor yapmaya vakit ayirabiliyor musun?

Hoşgeldin
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)

Merhaba. Hedef kilom 58. Yazın yürüyüş yapıyordum ama havalarin soğumasıyla yürüyüş de yapmiyorum

Katilmak icin ilk sayfayi okuyup, kabul ettigini belirtmen gerekiyor.

Hedefin cok uzakta degilmis, dengeli beslenme ve biraz hareketle kisa surede halledersin bence. Yuruyuse alternatif olarak evde leslie yapabilirsin vaktin oldukca. Burada gun sonunda o gun icinde yediklerini, ictigin suyu ve yapabildiysen sporunu paylasmaya baslayabilirsin. Zaten diyetisyene gidiyorsan menulerin duzgundur ama buradakiler olarak yardimci olmaya calisiriz sana.

Teşekür ederim

Bugünkü menüm
Sabah
2 Haslanmis yumurta
2 kaşık tahin pekmez
6 zeytin

Öğle

Yoğurt musli

Ara
Kahve fındık ceviz
Akşam 1 kase bezelye bulgur pilavi
Bugün doyamadim ya bi türlü akşam bide sütlü kakaolu findikli karışım yaptim içtim iyi oldu valla.
Su 2 bucuk litre
Spor 1000 ip atladim Yapmiycam dedim ama dayanamadim atladim valla..

Selamun aleyküm cümleten.. inşaAşlah bu kez istikrarlı olurum irademe sahip çıkarım.. Yahu ben kötü aloşkanlığımı bırakmış biriyim nasıl kilo vermede bu kadar iradesiz oluyorum bilmiyorummmm. .

Neyse gelelim ;
Ben leylmira
Şuan 76.5 kgmım
İlk hedefim 70 hep beşer beşer hedef koyacağımki gözümde büyümesin..
Yaşım 28
Evliyim 3 yaşında bir emanetim var..

Aranızda olup bu sefer bu yolun sonunu görmek istiyorum..
Sloganım;
Misafire Hayır !

Acayip terletti üst üste atlayinca yarina yine ağrıyla uyanicamm

Kesinlikle sloganini destekliyorum kilomuz yakin bir birine hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…