- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.501
Okudum kabul ettim :)
Hoşbuldum 15 günlük tatilde 1 hafta yatılı misafirim olacak illaki kek pasta yaparımHoşgeldin aramıza. Sloganını destekliyorum. Ben de en cok o konudan muzdarip oluyorum diyet acısından
Insallah iyileşir. İlaç verirken bile insanın içi gidiyor değil mi? Onlara bi sey olmasın gerçektenBugün yine ateşi vardı. Yine ateş düşürücü alıp uyudu. Çocuğun midesi helak oldu saçma sapan ilaçlar içmekten. Midem bulanıyor, karnım ağrıyor deyip duruyor valla ona çok üzülüyorum ama mecbur kalıyorum ilaç vermeye de... Umarım sabah daha güzel bir güne uyanmış oluruz...
Hosbuldum :)hosgeldiniz
Hosbuldum :))Hoşgeldin aramıza canım.
Selamun aleyküm cümleten.. inşaAşlah bu kez istikrarlı olurum irademe sahip çıkarım.. Yahu ben kötü aloşkanlığımı bırakmış biriyim nasıl kilo vermede bu kadar iradesiz oluyorum bilmiyorummmm. .
Neyse gelelim ;
Ben leylmira
Şuan 76.5 kgmım
İlk hedefim 70 hep beşer beşer hedef koyacağımki gözümde büyümesin..
Yaşım 28
Evliyim 3 yaşında bir emanetim var..
Aranızda olup bu sefer bu yolun sonunu görmek istiyorum..
Sloganım;
Misafire Hayır !
Hoşbuldum 15 günlük tatilde 1 hafta yatılı misafirim olacak illaki kek pasta yaparım
Şimdiden ne yapacağım ben diye düşünüyorumonları uğurlasamdamı başlasam diyete yada yersem bile azmı yemeye dikkat etmeliyim zaten onlar varken spor yapamam
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dur kurtulmadan benim misafirlerin sığmayanını sana yollayayım bir dedemiz var sığmayabilirHoşgeldiniz, hızlı bir giriş oldu :)
Yatılı misafir olayı mümkünse bitsin zaten. Evde bi koltuk var bebek odamızda sırf yatılı misafir gelirse diye duruyor ama günlük kullanımda işe yaramıyor, gereksiz kalabalık. Kafaya taktım kurtulucam o koltuktan.
Kalk gaflet bastı belliki haydi bismillah wolk wolk wolkDışarıda kar, hava soğuk, bebeği uyuttum. Spor yapmalıyım ama coook uykum var sanırım kanepede sizicam.
Ara öğünle ana öğün karışmış birbirine sarmaylaSabah evden kahvaltı yapamadan çıktığım için kahvalti; 08.00 1 bardak sütlü kahve , 3 Etimek. Ara ogun 10.30: 1 elma,sekersiz çay, 3 sarma
Kalk gaflet bastı belliki haydi bismillah wolk wolk wolk
Ben kaçamak yaptım birde 3 mile leslie plates bantlı olandan..Günaydınlar
Bugün perşembe
Kaçamak istemiyorum kesinlikle. Bol spor yapılsın ve bol su içilsin :)
Patlat gitsinnnO zaman ben bi leslie patlatayim - time to walk in place
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?