Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin aramıza. Sloganını destekliyorum. Ben de en cok o konudan muzdarip oluyorum diyet acısından
Hoşbuldum 15 günlük tatilde 1 hafta yatılı misafirim olacak illaki kek pasta yaparım
Şimdiden ne yapacağım ben diye düşünüyorum onları uğurlasamdamı başlasam diyete yada yersem bile azmı yemeye dikkat etmeliyim zaten onlar varken spor yapamam

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Insallah iyileşir. İlaç verirken bile insanın içi gidiyor değil mi? Onlara bi sey olmasın gerçekten

Bu sabah tam telefonumu elime aldım tek tek cevaplayacağım elektrik kesildi ve yeni geldi. Hemen dünkü menümü yazıyorum. Kahvaltıyı genelde saat 10-30 gibi ediyorum

Sabah 1.5 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Zeytin domates beyaz peynir salatalık
Taze sıkılmış mandalina suyu

Öğlen: spora gitmeden önce 1 fincan türk kahvesi içtim
Spordan sonra 1 şişe ev yapımj ayran
Eve gelince 2 ceviz 2 gün kurusu

Akşam; tavuk dürüm yapmışlardı ben iç kısmunı salatayla yedim yanında bir kutu diyetcola

Hoşgeldiniz, hızlı bir giriş oldu :)

Yatılı misafir olayı mümkünse bitsin zaten. Evde bi koltuk var bebek odamızda sırf yatılı misafir gelirse diye duruyor ama günlük kullanımda işe yaramıyor, gereksiz kalabalık. Kafaya taktım kurtulucam o koltuktan.

Dur kurtulmadan benim misafirlerin sığmayanını sana yollayayım bir dedemiz var sığmayabilir

Hoşbuldum evet hızlı giriş oldu ama umarım hızlı çıkış olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…