Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hakikaten bu hafta güzel bi çıkış yapalım arkadaşlar. Haftalık hedef de yapalım mı kaptanım. Spor olayını biraz daha ciddiye alalım.
Geçtiğimiz haftayı sakatlanma ve hastalıklarla geçirdik. Şöyle bi silkelenelim şu andan itibaren ekstra özenle devam edelim. Birinciliğe gidelim haydiii

çok uyumlu bir grubuz ya herkes veriyor ya kimse vermiyor

birbirimizi motive ederiz derken olumsuz da mi etkiliyoruz acaba

Bu haftaya iyi bir hedef koyalim, derece gibi. ama bence ac kalmak vb degil de, kacamaksiz olmayi hedefleyelim. ben gecen pztesi artidaydim, zaten herkes yazdi pazar fazla yemistim. neden veremediğimi biliyorum, haftaya duzelecek. bu pazartesi kilo bildiriminde en az 100er gram ekside olalim.

kesinlike katılıyorum
su için alt sınır koyalım
spor icinde alt sınır olsun puan yada dakika
birde vücut yag yakmaya 20 dk dan sonra baslıyor mesela 15dk leslie yapıp sonra kardiyo sonra bolgesel yaparsak yagdan yakarız 2.5 3 kilo da su icersek odemden gider
morordek kaptanım cezamdır boynum kıldan ince
balpamuk um hosgeldin

Bende varım ama birtek benimle olacak birşey değil takımcak olması gerek.. :)
Evet hadi tüm takım hareketlensin artık
Olur tabi ki canım
Gene ben mi koysam hedefleri?

Evet canım bu hafta ekstra özen gösterelim. Biraz eziyeti olur belki ama sonunda mutlu oluruz

Sana katılıyorum canım. Takımdaki olumsuz durumlar herkesi etkiliyor. Biri kaçamak yapınca sanki o durum normalleşiyo. Biri hastalanıyo sanki aynı psikolojiye bürünüyorum ben kendi adıma söyleyecek olursam. Kaçamakları biraz daha mı ağır eleştirmeliyiz acaba. Çözüm yolu bulmak lazım, bilemedim

Hoşbuldjk teşekkürler Hmavidag sabit kaldım pek hoş gelemedim aslında ama haftaya iyi sonuçlarla geleceğim resmen utandırdılar beni

ozelden yazabiliyorsak kaptana özelden yazalım kacamakları çünkü çoğunluk emziriyor canı cekerse yemek zorunda

ozelden yazabiliyorsak kaptana özelden yazalım kacamakları çünkü çoğunluk emziriyor canı cekerse yemek zorunda
Ceza sistemini bundan getirdik ama açık açık yazınca can çekme durumu illa ki oluyordur. Ben de kaçamağı bilmeden ceza kesemem Özelden yazmakla da başa çıkılır mı bilemedim, benim kesin atladıklarım olur Hafızama güvenemiyorum ki artık

selm kızlar uğrayamadım pek kusura bakmayın paylaşımda gördüm ortalama çok kötü maalesef yaa arkadaşlar yükseltmemiz lazım salı gün operasyon olacak karpal tünel sendromundan dolayı bugün ailem geliyor oğlanlar hasta bırak kk ya bakmak doğru dürüst işe bile gidemiyorum arkadaşlar kendimi toparlayınca gelirim kendinize iyi bakın

Rabbim şifa versin inşaAllah

Geçmiş olsun şimdiden kaptanicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…