- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.641
Tamamdır25 Ocak Hedefleri
balpamuk : 62,7
ayvacicegi : 53,7
@BeyazOrkidem : 63,2
@fancynancy : 83,2
@hayalalemiveben : 67
A Asmii : 74,9
kardelelen321 : 78
@Hmavidag : 65,7
@Nurumcan94 : 98,5
leylmira : 76
@S_A : 92,8
spor olarak ne yaptigini da yazabilirsin, puanlarimBu sabah tam telefonumu elime aldım tek tek cevaplayacağım elektrik kesildi ve yeni geldi. Hemen dünkü menümü yazıyorum. Kahvaltıyı genelde saat 10-30 gibi ediyorum
Sabah 1.5 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Zeytin domates beyaz peynir salatalık
Taze sıkılmış mandalina suyu
Öğlen: spora gitmeden önce 1 fincan türk kahvesi içtim
Spordan sonra 1 şişe ev yapımj ayran
Eve gelince 2 ceviz 2 gün kurusu
Akşam; tavuk dürüm yapmışlardı ben iç kısmunı salatayla yedim yanında bir kutu diyetcola
Bu hafta yapılan spor ile verilen kilo arasında bir korelasyon bulunamadı sanırım
Aynı durum bizdede var yarın alayım buranın pazarı diye düşündümSu saat oldu daha oglen yemegi yiyemedim, diyete uygun birsey kalmamis evde. Yarin market sart..
Bu hafta maalesef spordan bagimsiz sonuclar fena. Nasilsa spor yapiyorum diyerek mi yendi acaba bilemiyorum. Ben diyetimdeki gevsekligi kaldirip biraz daha kontrollu gidicem, kalori hesabina da devam etmeliyim sanirim. Sporu da artirmak lazim.Bu hafta yapılan spor ile verilen kilo arasında bir korelasyon bulunamadı sanırım
Haslanmis nohut yedim sonuc olarak :)Aynı durum bizdede var yarın alayım buranın pazarı diye düşündüm
Bu hafta yapılan spor ile verilen kilo arasında bir korelasyon bulunamadı sanırım
Karnabaharı haşladım üstüne 4 kaşık yoğurt pul biber ve nane yapıp bir tabak kadar yedim :)Haslanmis nohut yedim sonuc olarak :)
Geçmiş olsun, inşallah başarılı bi operasyon geçirir çabucak toparlanırsın kaptaniçem.selm kızlar uğrayamadım pek kusura bakmayın paylaşımda gördüm ortalama çok kötü maalesef yaa arkadaşlar yükseltmemiz lazım salı gün operasyon olacak karpal tünel sendromundan dolayı bugün ailem geliyor oğlanlar hasta bırak kk ya bakmak doğru dürüst işe bile gidemiyorum arkadaşlar kendimi toparlayınca gelirim kendinize iyi bakın
Tebrik ederim asmicim.
ErrorBu hafta yapılan spor ile verilen kilo arasında bir korelasyon bulunamadı sanırım
Eeveeeeeet.Bu hafta maalesef spordan bagimsiz sonuclar fena. Nasilsa spor yapiyorum diyerek mi yendi acaba bilemiyorum. Ben diyetimdeki gevsekligi kaldirip biraz daha kontrollu gidicem, kalori hesabina da devam etmeliyim sanirim. Sporu da artirmak lazim.
kızın nasıl oldu
bu hafta 2 haftalık verirsin sen bence, benimde öyle yapmam lazım orası baska:)
selm kızlar uğrayamadım pek kusura bakmayın paylaşımda gördüm ortalama çok kötü maalesef yaa arkadaşlar yükseltmemiz lazım salı gün operasyon olacak karpal tünel sendromundan dolayı bugün ailem geliyor oğlanlar hasta bırak kk ya bakmak doğru dürüst işe bile gidemiyorum arkadaşlar kendimi toparlayınca gelirim kendinize iyi bakın
76 da bana ama olsun hedefi geçmek daha keyifli seni yenmek daha keyifli olacakHazırımmmmmm.... Bomba gibi geleceğim bu hafta. 62.7 bana az geldi hahahaha daha yüksek hedeflerim var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?