Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında en buyuk ceza bugun ki tablomuz

gecmiş olsun

cok sukur bi agir hastalık gitti ameliyatta guzel gecer insallah

Kızlar öncelikle selam mezun üye extrem durum demişsiniz ama mezun üye 6aydan önce yarışamaz yüzdeyi mi yanlış boldunuz en az 24 hafta yarışmadan uzak kalmasi gerekmez mi

Durun kendi msjimi editleyom kural değişti

Son düzenleme:
yaramaz olur mu ya 1 beden inceldin bu hafta hem incelir hem bol eksiler görürsun moral bozma bence gidecek o yaglar
Off tartida da eksi görmek istiyorum yaa.. kiyafetlerim bariz farketti ama tartida gormeyince cok moralim bozuluyor

Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.

aslında en buyuk ceza bugun ki tablomuz
Bence de

Gecen haftaki ortalamayı bu hafta yapsak dereceye girecekmişiz. Bu hafta diğer takımların da ortalamaları daha düşük...
Evet o yüzden diğer takımların durumu çok etkiliyor her şeyi

Rabbim şifa versin inşaAllah

Geçmiş olsun, inşallah başarılı bi operasyon geçirir çabucak toparlanırsın kaptaniçem.

Çok çok grçmiş olsun Şahnur’cum. Karpal tunel i ne kadar çok duyuyorum son zamanlarda yahu...
Tesekkür ederim kızlar hayırlısı ile atlatayım şu günleri artık sol elimi kullanamaz durumdayım kızlar
Neyse şu an ailemi bekliyorum Gölbaşında onları alıp götüreceğim eve biraz rahatlarım belki

Çok geçmiş olsun hatirlisiyla atlat insallah.. ben hamilelikte yasadim Allah imm ne kadar da zor bir durum du..

Bu hafya dokulen bi ben degilim heralde. Diyetimi hic aksatmadim. Leslie 3mil 2 gun haric hep yaptim ama kendimi hic kilo vermis hissetmiyorum. Tartimda yok o yuzden bu hafta kilo bildirimi yapamadim ama tartilabildigimde hemen yazacagim insallah en azindan 1 kilo vermis olurum

Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim hindi füme
3 çeri domates
1 dilim ekmk

Ara
1 nesfit

Öğle
1 tabak haşlanmış karnıbahar
3 kasık yoğurt
1 lokma sucuklu yumurta ( eşimin kahvaltı ediyodu kokusundan canım çekti)
3 tane form etimek

Ara
Yarım kivi
Yarımdan daha az muz

Aksam
2 parça hindi eti
4 kasık yogurtlu kereviz salatasi
1 dilim ekmek

Ara
Eşimle çay içtik piko bar yedim 3 de badem

3 litre su
1 bardak rezene
1 bardak kefir morordek

Spor
30 dakika bölgesel egzersizler ayvacicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…