- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.661
Hadi insallah :))25 Ocak Hedefleri
@balpamuk : 62,7
ayvacicegi : 53,7
@BeyazOrkidem : 63,2
@fancynancy : 83,2
@hayalalemiveben : 67
A Asmii : 74,9
kardelelen321 : 78
Hmavidag : 65,7
N Nurumcan94 : 98,5
@leylmira : 76
@S_A : 92,8
aslında en buyuk ceza bugun ki tablomuzCeza sistemini bundan getirdik ama açık açık yazınca can çekme durumu illa ki oluyordur. Ben de kaçamağı bilmeden ceza kesememÖzelden yazmakla da başa çıkılır mı bilemedim, benim kesin atladıklarım olur Hafızama güvenemiyorum ki artık
gecmiş olsunselm kızlar uğrayamadım pek kusura bakmayın paylaşımda gördüm ortalama çok kötü maalesef yaa arkadaşlar yükseltmemiz lazım salı gün operasyon olacak karpal tünel sendromundan dolayı bugün ailem geliyor oğlanlar hasta bırak kk ya bakmak doğru dürüst işe bile gidemiyorum arkadaşlar kendimi toparlayınca gelirim kendinize iyi bakın
cok sukur bi agir hastalık gitti ameliyatta guzel gecer insallahKızım normalde bugün ameliyat olacaktı ama şu domuz gribinden dolayı ilaç kullanınca ameliyatı erteleyelim dedi doktor. Haftaya ameliyat olacak.gribi de çok şükür bugün atlattı...
Bana da bu hafta 2 haftalık vereceğim gibi geliyor :)))) Hadi sen de yap! Neden yapamayalım ki isteyince her türlü yapıyoruz.
yaramaz olur mu ya 1 beden inceldin bu hafta hem incelir hem bol eksiler görürsun moral bozma bence gidecek o yaglarama bi işe yaramadı maalesef(
Teşekkür ederim emek veriyorsun cok sağol
Off tartida da eksi görmek istiyorum yaa.. kiyafetlerim bariz farketti ama tartida gormeyince cok moralim bozuluyoryaramaz olur mu ya 1 beden inceldin bu hafta hem incelir hem bol eksiler görürsun moral bozma bence gidecek o yaglar
Teşekkür ederim canimTebrik ederim asmicim.
Kızlar öncelikle selam mezun üye extrem durum demişsiniz ama mezun üye 6aydan önce yarışamaz yüzdeyi mi yanlış boldunuz en az 24 hafta yarışmadan uzak kalmasi gerekmez mi
Durun kendi msjimi editleyom kural değişti
Bence deaslında en buyuk ceza bugun ki tablomuz
Kızlar öncelikle selam mezun üye extrem durum demişsiniz ama mezun üye 6aydan önce yarışamaz yüzdeyi mi yanlış boldunuz en az 24 hafta yarışmadan uzak kalmasi gerekmez mi
Durun kendi msjimi editleyom kural değişti
Evet o yüzden diğer takımların durumu çok etkiliyor her şeyiGecen haftaki ortalamayı bu hafta yapsak dereceye girecekmişiz. Bu hafta diğer takımların da ortalamaları daha düşük...
Rabbim şifa versin inşaAllah
Geçmiş olsun, inşallah başarılı bi operasyon geçirir çabucak toparlanırsın kaptaniçem.
Tesekkür ederim kızlar hayırlısı ile atlatayım şu günleri artık sol elimi kullanamaz durumdayım kızlarÇok çok grçmiş olsun Şahnur’cum. Karpal tunel i ne kadar çok duyuyorum son zamanlarda yahu...
Canım sen doğru yoldan şaşma. Bu hafta olmadı ama haftaya etkisini daha büyük göreceksin.ama bi işe yaramadı maalesef(
Bozma moralini aynen devam haftaya çok güzel sonuçlar alacaksın gör bak.Off tartida da eksi görmek istiyorum yaa.. kiyafetlerim bariz farketti ama tartida gormeyince cok moralim bozuluyor
Canım sen doğru yoldan şaşma. Bu hafta olmadı ama haftaya etkisini daha büyük göreceksin.
insallahh insallahhh yaa elbet kırılacak ama bakalim ne zamanBozma moralini aynen devam haftaya çok güzel sonuçlar alacaksın gör bak.
Çok geçmiş olsun hatirlisiyla atlat insallah.. ben hamilelikte yasadim Allah imm ne kadar da zor bir durum du..Tesekkür ederim kızlar hayırlısı ile atlatayım şu günleri artık sol elimi kullanamaz durumdayım kızlar
Neyse şu an ailemi bekliyorum Gölbaşında onları alıp götüreceğim eve biraz rahatlarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?