Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Biraz peynir
5 zeytin 3 yaprak marul
Yarım köy biberi
Bitki çayı

Ara yeşil çay 3 hurma

Öğlen
haşlanmış karnabahar
Yoğurt

Akşam
5 köfte tavuk
1 dilim tb ekmeği
Bol salata

Su 2.5
Spor 3 mile leslie

morordek benim leylmira burdan devam edelim :)

Sabah: kahve
Süt
Oglen:jambon lu yumurta
peynir
yarım dukan ekmek
Ara:yabanmersinli yoğurt
Aksam:dukan burger

Su:2.5 lt
morordek cezam için 15 dk leslie 3 buçuk dk zumba yaptım
Ama oksurmekten konusamiyorum bile bugün o yüzden kaçamak değil bi tatlı kaşığı bal yedim oksuruk geçene kadarda yicem spor dahil tüm hayatımı etkiledi çünkü geçsin artik

insallahh insallahhh yaa elbet kırılacak ama bakalim ne zaman

Asmicim geçen sene diyete ilk başladığım zamanlar 68 kiloydum ve 1 ay boyunca 1 gr oynamadı kilom. Sonra ne olduysa birden pat diye kilo vermeye başladım ama sabettim cidden. Hatırlayanlar bilir sürekli mızmızlanıp duruyordum nasıl olur bu diye,acayip moralim bozuluyordu ama bozmadım diyeti ve başardım direnci kırmayı.

Aynen valla bende mızmızlanıp duruyorum.. ben 1 ayda anca 3 kg ya yakin verebildim ama daha fazla olabilir di çünkü dikkat ediyorum spora gidiyorum... pes etmek te yokk 60 olacam dedim bir kere .. insallah benim de bir an önce gitsin teşekkür ederim moral oldu valla..

gunaydiiin
Hmavidag geçmiş olsun. balpamuk 'ün kızına ve kaptanicemiz toplight a başarılı ameliyatlar diliyorum.

45 dk leslie ile güne başladım hadi siz de hareketlenin. Spor salonu hedefi var bugün bebekten fırsat kalırsa gidicem.

Piko bar şu çikolata olan mı? Öyleyse ceza yazicam :)
morordek benim leylmira burdan devam edelim :)
Ben de ban yedin sandım ya :) tamam burdan devam

Ay senin spor azmine hayranim. Benim bebek kucukken hicbirsey yapamiyorum simdide buyudu bende spor yapicam deyip elime ayagima dolasiyo o uyuyunca yapabiliyorum ancak sporumu

tesekkurler ayvacicegi senin vesilenle insallah cok guzel gecer ameliyatlarınız dualarımız sizinle balpamuk toplight
Kızlar tesekkür ederim ameliyatı ben ciddiye bile almıyorum asıl sıkıntım büyük oğlanı Dr a götürdüm bu hafta obeziteden yatırmak istedi sinir krizi geçirdim sıkıntılı bir süreç geçiriyorum en son oğlanın gittiği bölümdeki psikolog bana sus konuşma dedi size inat yiyor olabilir dedi sormayın kızlar çok karışık kafam

Bebegi babasına bıraktım spor salonuna geldim. Koşalım bakalım
Ay senin spor azmine hayranim. Benim bebek kucukken hicbirsey yapamiyorum simdide buyudu bende spor yapicam deyip elime ayagima dolasiyo o uyuyunca yapabiliyorum ancak sporumu

Motive edebiliyorsak ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…