- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.681
Sabah limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Biraz peynir
5 zeytin 3 yaprak marul
Yarım köy biberi
Bitki çayı
Ara yeşil çay 3 hurma
Öğlen
haşlanmış karnabahar
Yoğurt
Akşam
5 köfte tavuk
1 dilim tb ekmeği
Bol salata
Su 2.5
Spor 3 mile leslie
Teşekkürler canım
insallahh insallahhh yaa elbet kırılacak ama bakalim ne zaman
morordek benim leylmira burdan devam edelim :)
Yok ya şimdilk kimseyle uğraşmıyorumBen de bu leylmiraya ne oldu diyecektim. :)))) baktım hesap pasif, birine bulaşıp ban mı yedin acaba diye düşündüm
Aynen valla bende mızmızlanıp duruyorum.. ben 1 ayda anca 3 kg ya yakin verebildim ama daha fazla olabilir di çünkü dikkat ediyorum spora gidiyorum... pes etmek te yokk 60 olacam dedim bir kere .. insallah benim de bir an önce gitsin teşekkür ederim moral oldu valla..Asmicim geçen sene diyete ilk başladığım zamanlar 68 kiloydum ve 1 ay boyunca 1 gr oynamadı kilom. Sonra ne olduysa birden pat diye kilo vermeye başladım ama sabettim cidden. Hatırlayanlar bilir sürekli mızmızlanıp duruyordum nasıl olur bu diye,acayip moralim bozuluyordu ama bozmadım diyeti ve başardım direnci kırmayı.
gunaydiiinSabah: kahve
Süt
Oglen:jambon lu yumurta
peynir
yarım dukan ekmek
Ara:yabanmersinli yoğurt
Aksam:dukan burger
Su:2.5 lt
morordek cezam için 15 dk leslie 3 buçuk dk zumba yaptım
Ama oksurmekten konusamiyorum bile bugün o yüzden kaçamak değil bi tatlı kaşığı bal yedim oksuruk geçene kadarda yicem spor dahil tüm hayatımı etkiledi çünkü geçsin artik
tesekkurler
Piko bar şu çikolata olan mı? Öyleyse ceza yazicam :)Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim hindi füme
3 çeri domates
1 dilim ekmk
Ara
1 nesfit
Öğle
1 tabak haşlanmış karnıbahar
3 kasık yoğurt
1 lokma sucuklu yumurta ( eşimin kahvaltı ediyodu kokusundan canım çekti)
3 tane form etimek
Ara
Yarım kivi
Yarımdan daha az muz
Aksam
2 parça hindi eti
4 kasık yogurtlu kereviz salatasi
1 dilim ekmek
Ara
Eşimle çay içtik piko bar yedim 3 de badem
3 litre su
1 bardak rezene
1 bardak kefirmorordek
Spor
30 dakika bölgesel egzersizlerayvacicegi
Ben de ban yedin sandım ya :) tamam burdan devammorordek benim leylmira burdan devam edelim :)
Yo yo yemedim merak etme :)Piko bar şu çikolata olan mı? Öyleyse ceza yazicam :)
Ben de ban yedin sandım ya :) tamam burdan devam
Ay senin spor azmine hayranim. Benim bebek kucukken hicbirsey yapamiyorum simdide buyudu bende spor yapicam deyip elime ayagima dolasiyo o uyuyunca yapabiliyorum ancak sporumu
Kızlar tesekkür ederim ameliyatı ben ciddiye bile almıyorum asıl sıkıntım büyük oğlanı Dr a götürdüm bu hafta obeziteden yatırmak istedi sinir krizi geçirdim sıkıntılı bir süreç geçiriyorum en son oğlanın gittiği bölümdeki psikolog bana sus konuşma dedi size inat yiyor olabilir dedi sormayın kızlar çok karışık kafamtesekkurlerayvacicegi senin vesilenle insallah cok guzel gecer ameliyatlarınız dualarımız sizinle balpamuk toplight
Ay senin spor azmine hayranim. Benim bebek kucukken hicbirsey yapamiyorum simdide buyudu bende spor yapicam deyip elime ayagima dolasiyo o uyuyunca yapabiliyorum ancak sporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?