Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

banucan adına üzüldüm keşke izne ayrılsaydı. diskalifiye olan bir daha başka takıma giremiyor ama belirli açıklamalar getirilse kabul edilme şansı olabilir diye biliyorum.
bende yakında banucan gibi olacağım az kaldı bekliyorum. :85: ama ondan öncesinde ben gideyim bari.

merhaba arkadaşlar, iyi ki girmişim bizim başlangıç kilolarından bahsediliyo. geçen hafta kilo bildirimi istenmediği için ben de yapmamıştım. ama kilom aynıydı 75.

shelly cim tamam canım tahmin ettim zaten o yüzden direk yazdık seninbildirimini

ferihancım son bir aydır sende duraklama var ama inanıyorum ki bu geçici bir durum banu 6 aydır kilo veremedi malesef. Haftaya kilo bildirimi olmayacak canım sonraki hafta 2 bildirim yapılacak

asumancım gideyim diyeceğine dahada azimlenmen lazım arkadaşım bırakma kendini belli zamanlarda her insanda bir duraklama olur baksana kaç kilo vermişsin son 3 4 kiloyumu veremeyeceksin

Ben de menümü yazayım;

bir bardak yeşil çay.

Sabah: 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, domates, 3 zeytin, 1 yumurta, çay

Öğle: 5 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata

şimdilik memnunum (sabahki ekmeğin miktarı dışında) umarım günü böyle tamamlarım bozmadan. bayram benim için hiç bi şekilde taviz vermeye sebebiyet vermeyecek!!! ara öğünleri atlamamaya özen göstericem, yediklerimin türünü her ne kadar çok fazla kontrol edemesem de miktarını kontrol etmek benim elimde. bi sonraki bildirimde en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum :82:

ferihancım son bir aydır sende duraklama var ama inanıyorum ki bu geçici bir durum banu 6 aydır kilo veremedi malesef. Haftaya kilo bildirimi olmayacak canım sonraki hafta 2 bildirim yapılacak

canım evet malesef duraklama var bir süredir bende ama ha bugün toparlanıcam ha yarın derken 2 ileri 1 geri oluyor inşallah geçicidir . bayramda abartmamaya gayret edicem kesinlikle kilo almak istemiyorum çünkü hele bayram dönüşü bir başlasam protein diyetine ne sevinicem sorma asumanla başlarız belki . :81:

canım listen çok güel iyi başladın takıma gerisi emini gelecek

evet canım bu bayram diğer bayramlara benzemeyecek
ipin ucunu kaçırdık mı bütün motivasyon gidiyo çünkü
bayram dönüşü incelmiş gelicez buraya

arkadaşlar kusura bakmayın bugün geçmişi hiç okuyamadım şimdide kayınvalidem rahatsızlanmış oraya gidiyorum malum yarın okul var yarın akşama gelebiliirim ancak öptüm hepinizi bayy

canım takımıma iyi akşamlar diliyorum.bugün fazla nete giremedim.çok yoğundum. bugün sabah kepekli ekmek arasında domates ve kaşarlı 1 adet tost yedim. suyumu ve yeşil çayımı ihmal etmedim. kahvaltıdan sonra yürüyüşümü yaptım. bugün de benim için tempolu bir gündü. ama bu durumdan şikayetçi değilim. öğlen fırında tavuk yanında bulgur pilavı yedim. büyük bir bardak da ayran içtim akşama eve gittiğimde sadece salata yiyeceğim. çünkü halaa kendimi acıkmış hissetmiyorum.akşamları kesinlikle ağzıma ekmek almıyorum. bu durumda beni çok mutlu ediyor. kg veren arkadaşları da gönülden kutluyorum. kg vermeyenleride unutmayalım tabii kibayram da ipin ucu kaçar mı kaçmaz mı onu pek tahmin edemiyorum. çünkü annem mutfak konusunda çok başarılı. onun yaptığı yemeklere tatlılara dayanabilirmiyimm:26:bilemiyorum. çünkü bayram da tatlılar meşhur biz türk milletinin. yaşayıp görmek lazım tekrar herkesi yani kg vereni vermeyeni öpüyorum kızlar

canım takımım 3. olmuşuz tebrikler
atcekencim canım sende bireyselde birinci olmuşsun tebrik ederim canım en kısa zamanda cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına neler yaptığını nasıl kilo verdiğini ne yiyip içtin ne spor yaptın bunları paylaşım alanına yazman gerekiyor unutma canımmmm tekrar tebrik ederim

kızlar birinci takım olarak (ve şahsen )üçüncülüğünüzü,atçekenin birinciliğini kutlarız.işallah çabucacık kalan kilolarınızı da veririsiniz

181.ETAP TAKIM DERECEYE GİREN TAKIMLAR

BİRİNCİ

7.TAKIM(1,04%):81:

İKİNCİ

8.TAKIM(0,73):81:

ÜÇÜNCÜ

5.TAKIM(0,68):81:

181.ETAP DERECEYE GİREN BİREYSELLER

BİRİNCİ

atceken2005 ( 4,2% )5.TAKIM:81:

İKİNCİ

rana.able( 3.39% )7.TAKIM:81:

nightwinglover ( 3,39% ) 8.TAKIM:81:

ÜÇÜNCÜSÜ

merıspek( 2.44% )1.TAKIM:81:
tebriklr kızlar başarılarınızın devamını dilerim tüyolarıda paylaşıma eklersiniz artık

canım bireysellerde iki haftadır kazanıyoruz

canım teşekkür ederim cuma zayıflama yarışması üyeleri paylaşım alanına mı yazcam şimdi yazsam olurmu bide orda beni karşılayan arkadaş olcak mı yoksa direk yazıyım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…