- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.241
üzüldüm keşke biraz daha gayret edebilseydi
diskalifiye edilen bi daha hiç bi takıma giremiyo mu peki
merhaba arkadaşlar, iyi ki girmişim bizim başlangıç kilolarından bahsediliyo. geçen hafta kilo bildirimi istenmediği için ben de yapmamıştım. ama kilom aynıydı 75.
kızlarr ben çok hastayım,rapor aldım kilo bildirimimi yapıp eve gidiyorum şimdi.
Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum.Sağlıkla kalın.
merhaba arkadaşlar nasıl durumlar listeler hazırmı kimler ne kadar kilo vermiş . ben ancak gelebildim çok kalamayacağım ama biraz bakarım neler olmuş diye . sabah 7 kaşık special k 2 kaşık yoğurt yedim bir fincan yeşil çay içtim . öğle bir poğaça yedim . birazdan bir yeşilçay daha içerim bugün yeterince su içemedim iş yoğunluğundan içmem greken 1 tl su var yanımda akşamada abartmamak dileğiyle ne yemek varsa ondan yiyeceğim .
takyoncum benimde diskalifiye olma durumum varmı uzun zamandr bende kilo veremedim . ona göre toparlanayım geç olmadan . birde canım haftaya kilo bildirimi olacakmı acaba bayram süresince gelemeyebilirim takıma bilgi verildimi .
biraz geçmişe bakmaya çalışayım sonra tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .
banucan adına üzüldüm keşke izne ayrılsaydı. diskalifiye olan bir daha başka takıma giremiyor ama belirli açıklamalar getirilse kabul edilme şansı olabilir diye biliyorum.
bende yakında banucan gibi olacağım az kaldı bekliyorum. :85: ama ondan öncesinde ben gideyim bari.
ferihancım son bir aydır sende duraklama var ama inanıyorum ki bu geçici bir durum banu 6 aydır kilo veremedi malesef. Haftaya kilo bildirimi olmayacak canım sonraki hafta 2 bildirim yapılacak
Ben de menümü yazayım;
bir bardak yeşil çay.
Sabah: 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, domates, 3 zeytin, 1 yumurta, çay
Öğle: 5 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata
şimdilik memnunum (sabahki ekmeğin miktarı dışında) umarım günü böyle tamamlarım bozmadan. bayram benim için hiç bi şekilde taviz vermeye sebebiyet vermeyecek!!! ara öğünleri atlamamaya özen göstericem, yediklerimin türünü her ne kadar çok fazla kontrol edemesem de miktarını kontrol etmek benim elimde. bi sonraki bildirimde en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum :82:
Ben de menümü yazayım;
bir bardak yeşil çay.
Sabah: 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, domates, 3 zeytin, 1 yumurta, çay
Öğle: 5 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata
şimdilik memnunum (sabahki ekmeğin miktarı dışında) umarım günü böyle tamamlarım bozmadan. bayram benim için hiç bi şekilde taviz vermeye sebebiyet vermeyecek!!! ara öğünleri atlamamaya özen göstericem, yediklerimin türünü her ne kadar çok fazla kontrol edemesem de miktarını kontrol etmek benim elimde. bi sonraki bildirimde en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum :82:
kızlar birinci takım olarak (ve şahsen )üçüncülüğünüzü,atçekenin birinciliğini kutlarız.işallah çabucacık kalan kilolarınızı da veririsiniz
canım takımım 3. olmuşuz tebrikler
atcekencim canım sende bireyselde birinci olmuşsun tebrik ederim canım en kısa zamanda cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına neler yaptığını nasıl kilo verdiğini ne yiyip içtin ne spor yaptın bunları paylaşım alanına yazman gerekiyor unutma canımmmm tekrar tebrik ederim
canım takımım 3. olmuşuz tebrikler
atcekencim canım sende bireyselde birinci olmuşsun tebrik ederim canım en kısa zamanda cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına neler yaptığını nasıl kilo verdiğini ne yiyip içtin ne spor yaptın bunları paylaşım alanına yazman gerekiyor unutma canımmmm tekrar tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?