- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.261
canım tebrik ederim
kızlar birinci takım olarak (ve şahsen )üçüncülüğünüzü,atçekenin birinciliğini kutlarız.işallah çabucacık kalan kilolarınızı da veririsiniz
atceken tebrik ederim etap 1. olmuşsun
çok harika bi duygu de mi:)
evet cnm gerçekten çok güzel bi duygu inş sende olmak üzere bütün arkadaşlarım tadar bu duyguyu saolasın arkadaşım düşüncen için
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle atceken cim tebrik ederim, darısı bizim başımıza
Takımımı da tebrik ediyorum yine dereceye girmişizumarım bundan sonraki cumalarda benim daha çok katkım olur derecelerimize
Aman arkadaşlar, bayram seyran diye sakın kendinizi bırakmayın bayram dönüşü yine dereceye giricez buna inanalım sadece
Akşam menüm: 1 kase çorba, 4 tane köfte, salata
ara 1 küçük mandalina
şimdi sütlü nescafe içiyorum
haftaya da bi çıkış senden bekliyoruz o zaman canım
bayramda salmak yok dönüşümüz muhteşem olsun bayram sonrası
günaydın kardeşler
hepinizin iyi olmasını diliyorum. iyisiniz iyisinizdir. (inşallah)
ama ben öyle olduğunuzu düşünüyorum,
181. etap 3.lüğünüzü tebrik ederim canlar. harikasınız. 5.takıma can geldi gerçekten. yeni gelen arkadaşlarımızın payı büyük tabii. atceken canım senim ayrıca tebrik ederim. :))
neyse,gerçi pazartesi yarım gün çalışacağım,en azından bir selam çakarım sanırım. ama olurda görüşemezsek hepinize;
sevdiklerinizle beraber sağlık,mutluluk ve huzur dolu bayram dilerim.
unutmadan takımdan getirdiğim sevgileri de vereyim.
bu ferihan'a ♥
bu takyon'a ♥
bu aresozgur'e ♥
bu atceken2005'e ♥(bireysel birincimize)
bu esw' ye ♥
bu shelly' e ♥
bu ebrehe' ye ♥
bu begümd'ye ♥
bu banucan4' e ♥
bu amonra'ya ♥
bu adigenisse' ye ♥
bu senanaz' a ♥
neyse canlar ben kaçıyorum şimdilik. hepinizi öpüyorum iyi tatiller. iyi bayramlar.
günaydın canım takımcığım nasılsınız ben bugün iyi hissetmiyorum kendimi tansiyonum düşük yada yüksek hangisi bilmiyorum başım çok ağrıyor ve midem bulanıyor ağır bişey yemedim ama niye böyle oldum bilmiyorum . havalardan galiba sabah çok zor uyandım işede geç kaldım neyseki bugün öğlene kadar ama yinede saatler gözümde büyüyor okuyabilirsem geçmişi okuyacağım çıkmadan tekrara yazabilirsem yazarım hepinizi çok öpüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?