Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugünki menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmek yrm yumurta(haşlanmış)2 zeytin şekersiz çy
ara:1br yeşilçay yrm saat tempolu yürüyüş
öğle:4 kaşık tavuklu pilav yrm porsiyon salata
ara:1 elma 3 lt yakın su içtim bu arada
akşam:ıspanak yemeği 5 kaşık 2 k yoğurt hemen arkasından 1 saat tempolu yürüyüş 100 mekik
ara.yeşil çay ve 1 mandalinayla bu günü tamamlamış oluyorum kızlar
takyoncum bu arada senden cvp bekliyorum cnm

benim bugünkü menüm
sabah yarım simit ve küçük parça beyaz peynir
öğlen miğde yanmasından bişey yiyemedim
1 yeşil elma sadece 1 de soda
akşamda tavuk yedim göğüs ızgara ve salata
yanında malesef içim hararet yapınca 1 bardak da kola içtim

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle atceken cim tebrik ederim, darısı bizim başımıza

Takımımı da tebrik ediyorum yine dereceye girmişiz umarım bundan sonraki cumalarda benim daha çok katkım olur derecelerimize

Aman arkadaşlar, bayram seyran diye sakın kendinizi bırakmayın bayram dönüşü yine dereceye giricez buna inanalım sadece

Akşam menüm: 1 kase çorba, 4 tane köfte, salata
ara 1 küçük mandalina
şimdi sütlü nescafe içiyorum

kızlar bilginiz varsa sizlere birşey sormak istiyorum aslında takyona sormuştum ama daha gelmedi herelde kayınvalidesi rahatsızlanmış bana da şöle bi msj yazmış cuma zayıflama paylaşım alanına nasıl kilo verdiğini ne yedin ne içtin hangi sporlerı yaptın yazman gerekiyo demiş ama ben o siteye girdim kimseler öyle bir yorumda bulunmamış hani sadece birincileri açıklamış o kadar bugün yazmam şart mı ilk defa 1. oluyorum henüz bu konuda bilgi sahibi değilim kızlar yardımcı olurmusunuz

iyi geceler kızlar,

kardeş takımınızdan bir selam vereyim dedim. bu arada atceken 1. olmuşsun tebrik ederim. takımınız birincilikleri topluyor maşallah.

haftaya da bi çıkış senden bekliyoruz o zaman canım
bayramda salmak yok dönüşümüz muhteşem olsun bayram sonrası

haftaya da bi çıkış senden bekliyoruz o zaman canım
bayramda salmak yok dönüşümüz muhteşem olsun bayram sonrası

canım ya bayramda salmak falan yok asla ben pek bi azimliyim, inatçıyım, 3 bayram birden gelse 9 değil 19 gün tatil olsa tutar bunu lehime çeviririm. bayramda daha bi hırslanıcam çünkü biton insan görüyoruz eş dost tanıdık vs, bi bakıyosun herkes dal gibi incecik, giyinmiş süslenmiş yakıştırmış. bi de kendime bakıyorum neye elimi atsam dar, pot duruyo olmuyo. yakışmıyo ben de kendimi güzel hissedemiyorum, kendimi sevmek istiyorum artık. ama yapıcam ya burda bunu başaranlar varsa benim başarmamam için hiçbi sebep yok, hastalık vs dışında tabii. Her zaman destek bekliyorum tabii ki

günaydın canım takımcığım nasılsınız ben bugün iyi hissetmiyorum kendimi tansiyonum düşük yada yüksek hangisi bilmiyorum başım çok ağrıyor ve midem bulanıyor ağır bişey yemedim ama niye böyle oldum bilmiyorum . havalardan galiba sabah çok zor uyandım işede geç kaldım neyseki bugün öğlene kadar ama yinede saatler gözümde büyüyor okuyabilirsem geçmişi okuyacağım çıkmadan tekrara yazabilirsem yazarım hepinizi çok öpüyorum .

atcekencim bireyselde birinci olmuşsun canım çok tebrik ediyorum . başarılarının devamını dilerim . paylaşım alanına girip nasıl kilo veridğini bu bir hafta içinde nasıl bir diyet ve spor uyguladığını yazabilirsin canım bekleme orada kimsenin olmasını falan geçen hafta amonra yazmıştır muhakkak onun yazdıklarınada bakabilirsin her hafta bireyselde birinci olan kişiler muhakkak yapıyor bunu diğer takımlarada senin yaptığın diyet ve spor örnek olsun diye yapılıyor canım . tekrar tebrik ederim . diğer haftalardada takımımız ve takım arkadaşlarımızdan hepimizden dereceye girmeyi diliyoruz .

ayrıca takım olarakda 3 ncü olmuşuz kilo veren ve veremeyen herkezi çok tebrik ederim bundan sonra inşallah her hafta derece almış takımların içinde geçer takımımızıın adı .

günaydın kardeşler
hepinizin iyi olmasını diliyorum. iyisiniz iyisinizdir. (inşallah)
ama ben öyle olduğunuzu düşünüyorum,
181. etap 3.lüğünüzü tebrik ederim canlar. harikasınız. 5.takıma can geldi gerçekten. yeni gelen arkadaşlarımızın payı büyük tabii. atceken canım senim ayrıca tebrik ederim. :))
neyse,gerçi pazartesi yarım gün çalışacağım,en azından bir selam çakarım sanırım. ama olurda görüşemezsek hepinize;
sevdiklerinizle beraber sağlık,mutluluk ve huzur dolu bayram dilerim.

unutmadan takımdan getirdiğim sevgileri de vereyim.

bu ferihan'a ♥
bu takyon'a ♥
bu aresozgur'e ♥
bu atceken2005'e ♥ (bireysel birincimize)
bu esw' ye ♥
bu shelly' e ♥
bu ebrehe' ye ♥
bu begümd'ye ♥
bu banucan4' e ♥
bu amonra'ya ♥
bu adigenisse' ye ♥
bu senanaz' a ♥

neyse canlar ben kaçıyorum şimdilik. hepinizi öpüyorum iyi tatiller. iyi bayramlar.

teşekkürler canım.

canım geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…