- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.581
Merhaba hoşgeldinMerhaba hanımlar ben yeni geldim :))
Nurumcan senin fıstık ezmesi şekerli mi yoksa?Bir menü paylaşayım kimsenin beni merak ettiği etiketledigi yok bakıyorum da şöyle..neyse bulurum illa diyettas birini :)
Sabah
Ilık limonlu su
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 baş taze soğan
1 hindi füme
1 çerı domates
Yarım kivi
Ara
Filtre kahve
2 küçük hurma
Öğle
6 kasık siyez bulgur pilavı
5 kasik susuz taze fasulye yemeği
2 kasık yoğurt
Ara
1 muz 2 ye bölüp arasına fıstık ezmesi sürdüm yedim ( regl öncesi donemdeyim tatlı isteğim ve iştahım fena durmda önerilerinizi bekliyorum)
Aksam
4 kasik kara lahana kavurması üstüne sarımsaklı yoğurt ile
Ara
3 badem çiğ
1 bardak tarçınlı süt
3 litre su
Rezene içebilirim
bi de deneyimli hatunlar tartı öncesi neler yenmez neler siskinlik yapar vücutta su tutar bi deyiverin hele:)
morordek parkbyull
Yok şekerli değil kendim yaptım az bal var içinde. Teşekkür ederm canım denicemNurumcan senin fıstık ezmesi şekerli mi yoksa?
Tatlı isteğini keserse 1-2 kare bitter, gün içinde yoğurt/taze meyve veya kuru erik/incir/kayısı ile geçirebilirsin.
Kuralları kabul ediyorum. Ben meltem 20yaşındayım üniversite okuyorum kolay Kilo alıp veririm ama yurt hayatı beni bir dönemde mahvetti hareket sıfırMerhaba hoşgeldin
Öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini bildirmen gerek. Sonrasında bize kendini tanitabilirsin.
Hoşgeldiiiiinnnn :)Merhaba hanımlar ben yeni geldim :))
Kuralları kabul ediyorum. Ben meltem 20yaşındayım üniversite okuyorum kolay Kilo alıp veririm ama yurt hayatı beni bir dönemde mahvetti hareket sıfırşuan yarıyıl tatilindeyim hedefim bol bol spor yapmak ve sağlıklı beslenerek yaklaşık 48.5 49kg olmak. Daha önce 13.takımda yarışmıştım yanlış hatırlamıyorsam 56.5 kgden 48kgye düşmüştüm benim için çok keyifli bir deneyimdi.
Bugün itibariyle diyete başladığım için listemi yazıyorum. Bu sabah uyandığımda tartıldım 51.8kgyim.
Sabah
Bir büyük fincan kadar antep fıstığı ceviz fındık karışık
1yk tulum peyniri
3yk patlıcan salatası
1 bardak taze portakal suyu
Kahvaltı sonrası
1fincan sade kahve
1parça çikolata
Öğlen:
3haşlanmış İçli köfte
Yarım kase yoğurt çorbası
1kase salata
Akşam:
1.5 kase naneli yoğurt + 1kaşıktan az avokado yağı
1yk pasta kreması
Yarım avuçiçi kadar ekmek
Gün içinde Ara ara kırmızı meyve yedim ve Zencefil macunu yedim 1 kaşık hastayım kızlar
Spor:
45 dk Leslie 3miles
10dk bacak hareketleri ve squat
Su: 2lt kadar
Diyetim biraz yağlı görünebilir çiğ yağları sağlıklı olduğu için sabah saatlerinde sınırlamıyorum
Kavrulmamis yer fistigini blenderda cekip icine bal mi kattin?Yok şekerli değil kendim yaptım az bal var içinde. Teşekkür ederm canım denicem
Evet canımKavrulmamis yer fistigini blenderda cekip icine bal mi kattin?
ilginc, ben genelde tuzlu yiyorum, tatli nasil olur hayal edemedim de :)Evet canım
Menu genel olarak guzel ama pilav aksam olmasa iyiymis.Iyi aksamlar herkese,
Menum
Sabah: 1.5 haslanmis yumurta 1 salatalik ve kucuk bir parca peynir
Oglen: 5 yk zeytinyagli kereviz
Aksam: 4 5 yk bamya yemegi, 2 yk pilav ve coban salata
40 dk yuruyus
1.5 lt su
morordek
Fasulye nohut geldi aklıma sorunca, şişkinlik yapabilir malum :)Bir menü paylaşayım kimsenin beni merak ettiği etiketledigi yok bakıyorum da şöyle..neyse bulurum illa diyettas birini :)
Sabah
Ilık limonlu su
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 baş taze soğan
1 hindi füme
1 çerı domates
Yarım kivi
Ara
Filtre kahve
2 küçük hurma
Öğle
5 kasik susuz taze fasulye yemeği
2 kasık yoğurt
Ara
1 muz 2 ye bölüp arasına fıstık ezmesi sürdüm yedim ( regl öncesi donemdeyim tatlı isteğim ve iştahım fena durmda önerilerinizi bekliyorum)
Dengelesin diye süt de içtim baya tok tuttu
Aksam
4 kasik kara lahana kavurması üstüne sarımsaklı yoğurt ile
Ara
3 badem çiğ
1 bardak tarçınlı süt
3 litre su
Rezene içebilirim
bi de deneyimli hatunlar tartı öncesi neler yenmez neler siskinlik yapar vücutta su tutar bi deyiverin hele:)
morordek parkbyull
Hoşgeldin judie'cim. Önceden yarıştıysan bilgilerine bakayım bi.Bugün itibariyle diyete başladığım için listemi yazıyorum. Bu sabah uyandığımda tartıldım 51.8kgyim.
Sabah
Bir büyük fincan kadar antep fıstığı ceviz fındık karışık
1yk tulum peyniri
3yk patlıcan salatası
1 bardak taze portakal suyu
Kahvaltı sonrası
1fincan sade kahve
1parça çikolata
Öğlen:
3haşlanmış İçli köfte
Yarım kase yoğurt çorbası
1kase salata
Akşam:
1.5 kase naneli yoğurt + 1kaşıktan az avokado yağı
1yk pasta kreması
Yarım avuçiçi kadar ekmek
Gün içinde Ara ara kırmızı meyve yedim ve Zencefil macunu yedim 1 kaşık hastayım kızlar
Spor:
45 dk Leslie 3miles
10dk bacak hareketleri ve squat
Su: 2lt kadar
Diyetim biraz yağlı görünebilir çiğ yağları sağlıklı olduğu için sabah saatlerinde sınırlamıyorum
Aramıza hoşgeldin canımKuralları kabul ediyorum. Ben meltem 20yaşındayım üniversite okuyorum kolay Kilo alıp veririm ama yurt hayatı beni bir dönemde mahvetti hareket sıfırşuan yarıyıl tatilindeyim hedefim bol bol spor yapmak ve sağlıklı beslenerek yaklaşık 48.5 49kg olmak. Daha önce 13.takımda yarışmıştım yanlış hatırlamıyorsam 56.5 kgden 48kgye düşmüştüm benim için çok keyifli bir deneyimdi.
Hoşbuldum :)Aramıza hoşgeldin canım
HosgeldinHoşbuldum :)
Çok güzel oluyo dene bence :)ilginc, ben genelde tuzlu yiyorum, tatli nasil olur hayal edemedim de :)
Karbonhidratlı cısss'a ne kadar ceza yazsam kii :) 40 puan?Yeni arkadaşlar hosgeldiniz öncelikle
Menüm
Limonlu su
Kahve
Sabah:ıspanaklı omlet
6 zeytin
Peynir
3 pankek
2 çay
Ara :kahve pankek
Aksam:
Marul
Mercimek köftesi
Kahbonhidratli cis
Çay
Şimdi bugün dukan i bırakma kararı aldım
Adet oldum sonunda
Cis için ceza sonuna kadar kabulum
Ama Kıyamadim benim beyler e ben yemeyin ce yiyemiyorlardi
Yeni diyete karar vermedim Keto için badem unu Hindistan cevizi unu yağı bıçak şey lazım şimdilik evdekilerle dikkat edicemparkbyull ayvacicegi morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?