- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.541
haklısınız ama çok seviyorumen secdiğim kahvaltı stili afiyet olsunama salatalığın hem mevsimi değil hem çok pahalı , mevsiminde sebze meyve tüketmeye özen gösterin gerisi hormonlu ve yapay
Isveçle kesin 54e inersin ama sonra ne kadar geri alırsın onu bilemem :)Tesekkurler. Acikcadi isvec diyetine basladim 6 gun yapmayi dusunuyorum
Yok sasirtma yapamadım ne yazikki çünkü baş ağrım fazlaydı sasirtma yapacağım gün güzel spor yapmam gerekiyor baş ağrısıyla olmayacağı için yapamıyorum spor yapamayacaksam sasirtma da yapmam o gün modundayim fazla kalori ye niyetim yok.Bu şaşırtma mıydı, ketoya ne zaman başlıyorsun?
Dukan bende daha önce yaptım ve cok hazır gıda kullandım o dönem suan dukan yapıyorum evet ama Keto ya benzemeyen çalışıyorum yani yağ yemez sen vücut yağ yakmayi öğrenemez peynirler de inan küçücük.tatlım hem omlette kaşar,hem labne (bence o bir cıss) hem beyaz peynir ...peynir kalorisi çok yüksek bir öğedir aslına bakarsan ...
dukan diyeti yapıyorsun anladığım kadarıyla,o yediğin pankekler toplamda 2 kaşık yulaf kepeğindendir umarım
uzmanlara göre kırmızı et ve beyaz etin bir arada tüketilmemesi gerekiyormuş,
hatta A kan grubunda kırmızı et tolere edilemiyor kesin bilgi yayalım..
bu arada dukan diyetini yapmış birisi olarak ,net söyleyebilirim ki hayatınızın hatasını yapıyorsunuz ben kendimi mafettim siz mafetmeyin.
ne yapardım bende pankekler gluten kullanarak ekmekler çok da iyi gidiyordu ama mide bağırsak sistemim mafoldu dikkat et lütfenDukan bende daha önce yaptım ve cok hazır gıda kullandım o dönem suan dukan yapıyorum evet ama Keto ya benzemeyen çalışıyorum yani yağ yemez sen vücut yağ yakmayi öğrenemez peynirler de inan küçücük.
Pankek ler 2yk yulaf kepegi 1yk galeta unundan 6 minik pankek 3 sabah 3 akşam yiyorum
hala isveç diyeti yapan var mı diyordum varmışIsveçle kesin 54e inersin ama sonra ne kadar geri alırsın onu bilemem :)
Aynen canım farkındayım onun olmasa iyiydi aslında biri.canım merhaba menün hoş .
ben olsam akşam yemeğinde iki karbonhidrat öğesini bir arada tüketmem yalnız,hem patates hem bulgur olmuyor ,fakat biz türküz
Ben ilk kez yapacam ins ise yararhala isveç diyeti yapan var mı diyordum varmış
tavsiye etmem yinede sen bilirsin tabiki ben onuda yaptım bir zamanlarBen ilk kez yapacam ins ise yarar
Neden kitavsiye etmem yinede sen bilirsin tabiki ben onuda yaptım bir zamanlar
isveç diyeti dünyanın görüp görebileceği en sağlıksız diyetlerden biri ,şok bir diyet , o kiloyu verirsin ama en başta iç organlarına böbrek ve karaciğerine zarar verirsin...bak sana aşağıda bir kaç alıntı yaptımNeden ki
Canim gun sonundaki bildirimde dakikasi veya sayisiyla bildirirsen puanlarimGunaydin sabah bir fincan kahve ictim ve bolgesel zayiflama egzersizleri yaptim
En iyisi metabolizmayi bozmadan diyetisyene gitmekisveç diyeti dünyanın görüp görebileceği en sağlıksız diyetlerden biri ,şok bir diyet , o kiloyu verirsin ama en başta iç organlarına böbrek ve karaciğerine zarar verirsin...bak sana aşağıda bir kaç alıntı yaptım
safra taslari,
* böbrek hastaliklari
* kardiyovasküler hastaliklar
* Bazal mitaboiizma hizi düsüyor (Vücudun çalisma hizi)
* Kansizlik
* Dikkat azalmasi
* Uyusukluk
* Saç dökülmesi
* Yorgunluk
* Bulanti ve kusma
isveç diyeti
kan yağlarının yüselmesi
gut hastalığının artması
böbrek fonksiyonlarının olumsuz etkilenmesi
saç dökülmesi
bulantı
halsizlik kusma
yorgunluk bıkkınlık
motivasyon düşüklüğü
tansiyon düşmesi
yaşam kailteeniz olumsuz etkileniyor
metabolizmanın yavaşlaması en kötü mirasıdır.
çok hızlı klilo veriyorsunuz metAbolizma çok yavaşllıyor
kilo verdikten 22 sene sonra tekarar kilo aldığınızda vermek istediğinizde veremiyorsunuz
1500 lerde molan hız 700-800 lere düşüyor ve bu hızla kilo verilmesi mümkün olmuyor.
gut hastaları kolestrolü olanlar asla uygulamamalıdır
karaciğer enzimi olanlrda yapamaz. böbrek has yapamaz
hiç bir hastalığı olmayan ancak yapar.
İsveç diyeti çok populer oldu. Önce Avrupada, şimdide türkiyede. İsvec diyeti
gerçekten yorumlara göre 2 haftada 20 kiloya kadar verebileceksiniz. Yalnız
diyetisyenlere, doktorlara ve uzmanlara göre isveç diyeti sağlık için çok
zararlı olduğunu belirlendi.
İsveç diyeti sağlık için zarar verebildiği için diyetteki yiyeceklerden
bahsetmeyecem, ama önemli olan noktaki isveç diyette her sabah kahvaltıda sadece
kafve içelir.
Nedense bu diyete isveç diyet kondu, ama aslında bunun eski adı
Japon diyeti. Japon diyet çok eskiden bilimiş ve zararlı olduğunu belirtilmiş,
çünkü aç karnına sabah kahvaltıda kafve hiç iyi gelmez. İkinci diyetin özelliği-
yemeklerde karbohidrat hiç tüketmemesi.
Karbonhidratsız bir diyet yağlardan
değil- kaslardan zayıflayacaksınız. Deriniz sarkacak, kemik, yağ ve deri
kalacak. Bu prensip meşhur rus Kremlin diyete aittir. İnsanlar acayıp hızlı bir
şekilde kilo veriyorlar, ama hepsi kas ile, yağ kalıyor. Ve şimdilik halada
klemlin diyeti ile ilgilenen çok ama yapmak isteyen az.
Kim isterki kas
kaybetmek? Sanırım şu isveç diyetin içinde japon ve kremlin diyetleri bir araya
geldiler. Korkunç bir şey. İsveç diyeti bir mucize değildir
İsveç diyeti yapmak istiyorsanız çok dikkat edin, diyeti yapanların ne gücü
kalıyor, ne enerji, çünkü enerji biz karbonhisdratlardan alıyoruz. 13 günden
fazla bu diyeti kessinikle yapmamak gerekir.
Sağlıksız diyetlere dikkat!
Özellikle geçtiğimiz yıllarda en çok başvurulan diyet türleri arasında yer alan bu diyetin iki ana soruna çözüm getirdiği söylenmektedir. Bunlardan biri sorunsuz kilo vermek biri de kiloların iki yıl boyunca geri alınmamasıdır. Bunun sebebi olarak diyetin metabolizmada yarattığı değişiklikler gösterilmektedir. En fazla 13 gün en az da altı gün yapılması gereken bu diyetle kişinin tam uygulama sonrası 7 kilo ile 20 kilo arasında kilo vermesinin mümkün olduğu söylenmektedir.
İsveç diyeti uygulanırken göze çarpan noktalar arasında üç aydan önce bu diyetin tekrar uygulanamayacağı belirtilmektedir, ayrıca diyet süresince günde en az iki litre su içilmesi ve çay, kahve veya meşrubat içilmemesi gerektiği de belirtilmektedir. Günde en az 400 gram meyve yenmesini ön gören diyet günde 1000 kalori alınması gerektiğini belirtmektedir. Uzun süre uygulandığında vücuda zararlı etkilerde bulunmaya başlayan bu diyet kısa sürede zayıflama etkisi gösterse bile bu diyetin vücutta yarattığı deformasyon, yapılmaması için tek başına geçerli bir neden olmaktadır.
Ben Pazar günü 4 mil leslie 150de bölgesel yapmıştım ama menü bildiremeyince sporda kaldı tabii :)Bu haftanin puanlari:
Eki Görüntüle 2229807
Tamam ekliyorum simdiBen Pazar günü 4 mil leslie 150de bölgesel yapmıştım ama menü bildiremeyince sporda kaldı tabii :)
4 mil leslie 60 dk oluyor degil mi?Ben Pazar günü 4 mil leslie 150de bölgesel yapmıştım ama menü bildiremeyince sporda kaldı tabii :)
58 dk yaptım ben :)4 mil leslie 60 dk oluyor degil mi?
Diyetisyene gitme imkanin yoksa da daha dengeli bir diyetle (abur cubur, paketli gida, un,sekeri kaldirip, ekmek/patates kisitli yiyerek) ve spor yaparak rahatlikla verirsin. Ben diyetisyene gitmedim.En iyisi metabolizmayi bozmadan diyetisyene gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?