- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.561
Mesela dukan ekmek lerinde süt tozu kullanılıyor ve daha bilmediğim bisürü şey öyle hazır ürün kullanmıyorum mesela buaralar deli gibi kek çekiyor canım oğlum istiyor çünkü . Keto da bitter çikolata krema ve yumurtayla muffin yapılıyor sasirtma günümde onu yapıcam. Aslında dukan dan fena halde sıkıldım esimde laf ediyor güçsüz olacağına ye gitsin diyor da işte kırılmak üzereyim ama başladım diyete istediğim kiloya gelene kadar devam sonra da sağlıklı yasamaya devam etmek istiyorumne yapardım bende pankekler gluten kullanarak ekmekler çok da iyi gidiyordu ama mide bağırsak sistemim mafoldu dikkat et lütfen
Süper :)Gunaydin sabah bir fincan kahve ictim ve bolgesel zayiflama egzersizleri yaptim
Afiyet olsun güzel bir kahvaltı tabagıymıs
Esracım parkcım güzelce açıklamış. İsveç gerçekten çok sağlıksız bir diyet. Hem de kilo verme yolculuguna yeni başlamış birisin şu anda biraz dikkat etsen bile kilo vermeye başlarsın zaten. Bu şekilde başlamanı önermem ben de.Tesekkurler. Acikcadi isvec diyetine basladim 6 gun yapmayi dusunuyorum
Leslie ablamız :) Walk walk walk
Hülyacım ben Dukan yapmadım hiç ama burada Dukan yapanlardan duydugum kadarıyla halsiz bırakan bir diyet ve sürdürülebilir de değil. Tabi yine de kendi tercihin.Mesela dukan ekmek lerinde süt tozu kullanılıyor ve daha bilmediğim bisürü şey öyle hazır ürün kullanmıyorum mesela buaralar deli gibi kek çekiyor canım oğlum istiyor çünkü . Keto da bitter çikolata krema ve yumurtayla muffin yapılıyor sasirtma günümde onu yapıcam. Aslında dukan dan fena halde sıkıldım esimde laf ediyor güçsüz olacağına ye gitsin diyor da işte kırılmak üzereyim ama başladım diyete istediğim kiloya gelene kadar devam sonra da sağlıklı yasamaya devam etmek istiyorum
ben ettim siz etmeyin temiz iş yapınEn iyisi metabolizmayi bozmadan diyetisyene gitmek
Canım pazar günü 1 saat yürüyüş vardı benim erken kalkmıştım yürümek icinBu haftanin puanlari:
Eki Görüntüle 2229807
Aynen öyle canım hiç gücüm kalmadı son baş ağrısının sersemligi kaldı bugün geçer ben bida bi detaylı araştırma yapayimSüper :)
Afiyet olsun güzel bir kahvaltı tabagıymıs
Esracım parkcım güzelce açıklamış. İsveç gerçekten çok sağlıksız bir diyet. Hem de kilo verme yolculuguna yeni başlamış birisin şu anda biraz dikkat etsen bile kilo vermeye başlarsın zaten. Bu şekilde başlamanı önermem ben de.
Leslie ablamız :) Walk walk walk
Hülyacım ben Dukan yapmadım hiç ama burada Dukan yapanlardan duydugum kadarıyla halsiz bırakan bir diyet ve sürdürülebilir de değil. Tabi yine de kendi tercihin.
Piraye sen misinMenü bildirim
Sabah ılık limonlu su
2 yumurtayla soğanlı kuru patlıcan kavurma
1 çeri domates
Yarım salatalık
3 zeytin
Maydanoz marul
Biraz peynir
Bitki çayı
Ara
Elma ceviz yeşil çay
Akşam yine kuru patlıcan üstüne 4 kaşık yoğurtla
Su 2.5
Spor 3mile
parkbyull
Bensem 3 kere tıklayımmıPiraye sen misin
TıklaBensem 3 kere tıklayımmı
Tık tık tık benim
Degistirip durma ismini bak bu hafta listeye alacağımTık tık tık benim
Beni kişisel imzamdan tanıyın gerisi her an değişkenlik gösterebilir
O iş başkaaaa tamam değiştirmeyimDegistirip durma ismini bak bu hafta listeye alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?