Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar isvec diyetini bilmiyorum hic yapmadim fakat yillar once dukan diyetini yapmistim kilo verdim evet ama kan degerlerime bakildiginda cok kotuydu sonuclar biraktim ve fazlasiyla geri aldim metabolizmamida bozdu o yuzden hic tavsiye etmiyorum bu tarz diyetler gercekren sakincali
bide unutmusum yazmayi goz altlarim morarmaya baslamisti onun uzenire kan degerlerime baktirtmistim

Son düzenleme:
ne yapardım bende pankekler gluten kullanarak ekmekler çok da iyi gidiyordu ama mide bağırsak sistemim mafoldu dikkat et lütfen
Mesela dukan ekmek lerinde süt tozu kullanılıyor ve daha bilmediğim bisürü şey öyle hazır ürün kullanmıyorum mesela buaralar deli gibi kek çekiyor canım oğlum istiyor çünkü . Keto da bitter çikolata krema ve yumurtayla muffin yapılıyor sasirtma günümde onu yapıcam. Aslında dukan dan fena halde sıkıldım esimde laf ediyor güçsüz olacağına ye gitsin diyor da işte kırılmak üzereyim ama başladım diyete istediğim kiloya gelene kadar devam sonra da sağlıklı yasamaya devam etmek istiyorum

Gunaydin sabah bir fincan kahve ictim ve bolgesel zayiflama egzersizleri yaptim
Süper :)
Eki Görüntüle 2229775
2 domates iki zytin yiyemedim bu tabakta
Afiyet olsun güzel bir kahvaltı tabagıymıs
Tesekkurler. Acikcadi isvec diyetine basladim 6 gun yapmayi dusunuyorum
Esracım parkcım güzelce açıklamış. İsveç gerçekten çok sağlıksız bir diyet. Hem de kilo verme yolculuguna yeni başlamış birisin şu anda biraz dikkat etsen bile kilo vermeye başlarsın zaten. Bu şekilde başlamanı önermem ben de.
Leslie ablamız :) Walk walk walk
Hülyacım ben Dukan yapmadım hiç ama burada Dukan yapanlardan duydugum kadarıyla halsiz bırakan bir diyet ve sürdürülebilir de değil. Tabi yine de kendi tercihin.

Aynen öyle canım hiç gücüm kalmadı son baş ağrısının sersemligi kaldı bugün geçer ben bida bi detaylı araştırma yapayim

Menü bildirim

Sabah ılık limonlu su
2 yumurtayla soğanlı kuru patlıcan kavurma
1 çeri domates
Yarım salatalık
3 zeytin
Maydanoz marul
Biraz peynir
Bitki çayı

Ara
Elma ceviz yeşil çay

Akşam yine kuru patlıcan üstüne 4 kaşık yoğurtla

Su 2.5
Spor 3mile

parkbyull

Piraye sen misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…