Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emzirdiğim için karbonhidratı azaltırım detoks yapamam da

Merhabalar uğrayamazım buraya daha dikkatli olacağım.

Pazartesiden beri detokstayım. Sabah gönlüme göre yani gönlüme göre derken tabi ki diyete uygun kahvaltı edip gerisinde yoğurtlu kabak yiyorum. Pazartesi 93.5 kiloydum salı 92.7
Bu sabah tartılmadım yarın sabah tartılacağım.

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta birinin sadece beyazı, 1 yemek kaşığı tulum peyniri, 2-3 zeytin domates salatalık.
Bol bol su, pazartesi 1.5 saat yürüdüm dün çıkamadım bu gün de 45/50 dakika yürüyeceğim.

Kızlar obezitenin sonu, elimde 10 sene once alınmış bir levis kot var 30 beden içine daha yeni girebiliyorum. Son yıllarda aldıklarımsa (60 kiloyken) 28 beden! Resmen kalıplar giderek büyüyor.
Kesinlikle katılıyorum eskiden ben de 30'dan aşağısına giremezdim şimdi 29 hatta zorlayınca 28'e bile girebiliyorum. Ki bedenim daha incelmedi yani kesinlikle bedenler büyümüş

Merhaba kizlar,
Tam sayilmaz ne yalan soyleyeyim ama kendime hakim olmaya calisiyorum en azindan artik basladin hiiiiiiiii cisss dikkat et diyorum kendime

Benim regl gelmedikçe yeme hırsım geliyor
Havada kapalı zaten ayakta kalmak bile istemiyorum bulduğum ilk yere oturuyorum evin içinde
Canim seni o kadar iyi anliyorum bikac gundur krizlerdeyim ben de ve cok uyuyorum surekli canim biseyler istiyor

Canim seni o kadar iyi anliyorum bikac gundur krizlerdeyim ben de ve cok uyuyorum surekli canim biseyler istiyor
Biz evde olduğumuzdan böyle biliyormusun
Akşama ne pişirsem diye mutfağa gidip geldikçe insan bi garip oluyor

Yok yok toparlanalım sporunu yaptınmı ben şimdi 5 mile düşünüyorum

Yok canim ben bugun spor yapmadim sabah saat 10 da evden attim kendimi hala disaridayim

Kızlar herşey psikolojik aklınıza yemek geldikçe dişlerinizi fırçalayın, kişisel bakım yapın onun yerine.

Merhaba kizlar,
Tam sayilmaz ne yalan soyleyeyim ama kendime hakim olmaya calisiyorum en azindan artik basladin hiiiiiiiii cisss dikkat et diyorum kendime
Güzel yavas yavas olur. Bu cuma kilo bildiriminden sonra full konsantrasyon diyet +spor başka türlü hedeflerine ulaşamazsın.

Merhaba hosgeldin

canım ben bir an evvel gitsin dedikçe nedense veremiyordum teslimiyet oldu bende biraz bir vizyon belirledim ona doğru gittim tam 2 senemi aldı 2017 sonunda bir yere yazmışım beni de gruba alın 96 kiloyum diye facede...tabi bir müddet evvel başlamıştım 2 yılda gitti ayda 1,5 ile 3 kilo arası gitti çok yavaş verdim bu sebeple geri alma konusunda pek korkum yok gibi..Ama her daim gardımı almış durumdayım..inşaallah bir kaç kilom daha var ama acelem yok sonra en zor savaşa gireceğim KORUMA en zorudur malum.

Kızlar obezitenin sonu, elimde 10 sene once alınmış bir levis kot var 30 beden içine daha yeni girebiliyorum. Son yıllarda aldıklarımsa (60 kiloyken) 28 beden! Resmen kalıplar giderek büyüyor.
canım sen Amerika daydın değil mi orada zaten her şey bizlere göre bir iki beden büyük değil mi hem yiyecekte (fastfood) hem giyecekte..bizim burda LCW nin kalıpları diğer markalara göre büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…