- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.678
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.641
Ben varım :)Geçen hafta konuşulmuştu birgün detoks günü mü olsa diye.. bu perşembe isteyen detoks yapsın istemeyen de düşük karbonhidrat/şeker beslensin o zaman. Benim gibi detoks bilmeyenler için düşük karb dedim. Yani pilav/ekmek/meyveyi bir günlük azaltmak ne dersiniz?
Emzirdiğim için karbonhidratı azaltırım detoks yapamam daGeçen hafta konuşulmuştu birgün detoks günü mü olsa diye.. bu perşembe isteyen detoks yapsın istemeyen de düşük karbonhidrat/şeker beslensin o zaman. Benim gibi detoks bilmeyenler için düşük karb dedim. Yani pilav/ekmek/meyveyi bir günlük azaltmak ne dersiniz?
Kesinlikle katılıyorum eskiden ben de 30'dan aşağısına giremezdim şimdi 29 hatta zorlayınca 28'e bile girebiliyorum. Ki bedenim daha incelmedi yani kesinlikle bedenler büyümüşKızlar obezitenin sonu, elimde 10 sene once alınmış bir levis kot var 30 beden içine daha yeni girebiliyorum. Son yıllarda aldıklarımsa (60 kiloyken) 28 beden! Resmen kalıplar giderek büyüyor.
Merhaba kizlar,@judieekelebekkimm @Esra2344
Nasıl kızlar alıştınız mi diyet psikolojisine girildi mi?
Sen bir ara karatay tarzı öğle yemeği olmadan mi besleniyordun yoksa ben mi karıştırıyorum.. öyleyse sanki bu kahvaltı öğle yemeği olunca fazla mi, bilemedim...
Canim seni o kadar iyi anliyorum bikac gundur krizlerdeyim ben de ve cok uyuyorum surekli canim biseyler istiyorBenim regl gelmedikçe yeme hırsım geliyor
Havada kapalı zaten ayakta kalmak bile istemiyorum bulduğum ilk yere oturuyorum evin içinde
Biz evde olduğumuzdan böyle biliyormusunCanim seni o kadar iyi anliyorum bikac gundur krizlerdeyim ben de ve cok uyuyorum surekli canim biseyler istiyor
Yok canim ben bugun spor yapmadim sabah saat 10 da evden attim kendimi hala disaridayimBiz evde olduğumuzdan böyle biliyormusun
Akşama ne pişirsem diye mutfağa gidip geldikçe insan bi garip oluyor
Yok yok toparlanalım sporunu yaptınmı ben şimdi 5 mile düşünüyorum
Yürüyormusun oturmadamısınYok canim ben bugun spor yapmadim sabah saat 10 da evden attim kendimi hala disaridayim
Biz evde olduğumuzdan böyle biliyormusun
Akşama ne pişirsem diye mutfağa gidip geldikçe insan bi garip oluyor
Yok yok toparlanalım sporunu yaptınmı ben şimdi 5 mile düşünüyorum
Güzel yavas yavas olur. Bu cuma kilo bildiriminden sonra full konsantrasyon diyet +spor başka türlü hedeflerine ulaşamazsın.Merhaba kizlar,
Tam sayilmaz ne yalan soyleyeyim ama kendime hakim olmaya calisiyorum en azindan artik basladin hiiiiiiiii cisss dikkat et diyorum kendime
Güzel fikir :)Kızlar herşey psikolojik aklınıza yemek geldikçe dişlerinizi fırçalayın, kişisel bakım yapın onun yerine.
Merhaba hosgeldinKardeş takımım merhabalar...
Yağlarımızdan kurtulma mücadelemizde başarılar diliyorum hepimize. Sağlık sıhhat iyidir inşallah. Sabahayvacicegi gelmişti bize...sağ olsun gönlümüzü şenlendirdi. Ben de gidip bacilarima bir selam vereyim dedim.
Ikisi bir arada ama tempolu bir yuruyus degil malesef 3 yere ugradim en son esimin is yerine baskin yaptim onu bekliyorumYürüyormusun oturmadamısın
Eve geçince 1 mile bile olsa leslie yap aksatma :)Ikisi bir arada ama tempolu bir yuruyus degil malesef 3 yere ugradim en son esimin is yerine baskin yaptim onu bekliyorum
canım ben bir an evvel gitsin dedikçe nedense veremiyordum teslimiyet oldu bende biraz bir vizyon belirledim ona doğru gittim tam 2 senemi aldı 2017 sonunda bir yere yazmışım beni de gruba alın 96 kiloyum diye facede...tabi bir müddet evvel başlamıştım 2 yılda gitti ayda 1,5 ile 3 kilo arası gitti çok yavaş verdim bu sebeple geri alma konusunda pek korkum yok gibi..Ama her daim gardımı almış durumdayım..inşaallah bir kaç kilom daha var ama acelem yok sonra en zor savaşa gireceğim KORUMA en zorudur malum.Yok niye kızayım rahatsız da olmuyorum. Ben zaten sana masallah dedim görünce kaç kg dan kaç kg ya indiğini. Ne kadar sürede verdin benim annem de 6 ayda 30 kg vermişti zamanında ama çok yürüdü 6 öğünle verdi bende istiyorum ki bi an önce gitsin bu kilolar sihirli değnek değsin fakan ama olmuyo öyle işte :)
canım sen Amerika daydın değil mi orada zaten her şey bizlere göre bir iki beden büyük değil mi hem yiyecekte (fastfood) hem giyecekte..bizim burda LCW nin kalıpları diğer markalara göre büyük..Kızlar obezitenin sonu, elimde 10 sene once alınmış bir levis kot var 30 beden içine daha yeni girebiliyorum. Son yıllarda aldıklarımsa (60 kiloyken) 28 beden! Resmen kalıplar giderek büyüyor.
Ben de istediğim kiloya ulaşınca bi tane levis kot alıcam kendimeeee..Kızlar obezitenin sonu, elimde 10 sene once alınmış bir levis kot var 30 beden içine daha yeni girebiliyorum. Son yıllarda aldıklarımsa (60 kiloyken) 28 beden! Resmen kalıplar giderek büyüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?