- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.661
Evet hep öyle olur zaten bi an önce gitsin dersin gitmez en güzelini yapmışsın yavaş yavaş kalıcı vermissin maşallah darısı bana da olsun insallah :))) gitsin yeter ki yerimizde saymayalim da. Bence sen koruma da da çok zorlanmazsin gibu geliyo çünkü 2 sene de hayatında çok şey degismistir zaten.canım ben bir an evvel gitsin dedikçe nedense veremiyordum teslimiyet oldu bende biraz bir vizyon belirledim ona doğru gittim tam 2 senemi aldı 2017 sonunda bir yere yazmışım beni de gruba alın 96 kiloyum diye facede...tabi bir müddet evvel başlamıştım 2 yılda gitti ayda 1,5 ile 3 kilo arası gitti çok yavaş verdim bu sebeple geri alma konusunda pek korkum yok gibi..Ama her daim gardımı almış durumdayım..inşaallah bir kaç kilom daha var ama acelem yok sonra en zor savaşa gireceğim KORUMA en zorudur malum.
canım sen Amerika daydın değil mi orada zaten her şey bizlere göre bir iki beden büyük değil mi hem yiyecekte (fastfood) hem giyecekte..bizim burda LCW nin kalıpları diğer markalara göre büyük..
Ben öyleyim akşam çayımı içtikten sonra fırçalıyorum ki kaçamak falan yapmayimKızlar herşey psikolojik aklınıza yemek geldikçe dişlerinizi fırçalayın, kişisel bakım yapın onun yerine.
Iyi aksamlar hanimlar,
Menum
Sabah: limonlu su
Oglen: 1 tane tost
Aksam: 1 tabak corba, mevsim salata
1.5 litre su
30 dk yuruyusum oldu butun gun disaridaydim yorulmusum eve simdi girdim halim kalmadi
Ikindi demissin ama gunun son yemegi galiba yoksa ara ondan sonra mi? Saat 5 gibi filan mi yedin? Hem pirinc pilavi hem nohut aksamustu fazla olmus sanki, birini (tercihen nohutu) yesen daha mi iyi acaba?Sabah
1bardak taze sıkılmış portakal suyu
1avuç kuruyemiş
1yk tulum peyniri
1orta boy domates +1yk limon suyu
1ince dilim ekmek
Ara: 1 fincan sade türk kahvesi
Ara: 1kase yoğurt +1 tk avokado yağı
İkindi:
4yk haşlanmış tavuk derisiz
3yk haşlanmış nohut
3yk pirinç Pilavı
1kase salata
Ara: yarım kivi ve 1yk Zencefil macunu
Su 2lt+
Canim evet disarida yedim sabahtan islerim vardi erken ciktim kahvalti yapamadim o yuzden tostu yedigimdede artik midem agrimaya baslamisti acliktan gozum dondu desem yeridir onu buldum onu yedim malesefMerhaba, haddim olmayarak yorumda bulunayim. Sabah hic birsey yemeyip oglen tost yemissin. Yediklerin miktar olarak az ama sagliksiz ve diyete uygun degil. Soyle ki sabahtan beri acsin sekerin dusecek, tost yiyorsun yaninda protein vb birsey yok bir anda sekerin yukselecek, insulin salgilanacak. Bu durumda vucudun yag yakma moduna giremez. Ayrica tost demissin ama beyaz ekmek mi, iki dilim mi, yarim ekmek mi, icinde ne var? Disi yagli mi kuru mu? Eger ki evde degil de disarida yediysen mecburiyetten, anlarim dicem ama onun yerine 2 bardak ayran alip icsen daha iyi sanki
Ikindi demissin ama gunun son yemegi galiba yoksa ara ondan sonra mi? Saat 5 gibi filan mi yedin? Hem pirinc pilavi hem nohut aksamustu fazla olmus sanki, birini (tercihen nohutu) yesen daha mi iyi acaba?
Merhabalar uğrayamazım buraya daha dikkatli olacağım.
Pazartesiden beri detokstayım. Sabah gönlüme göre yani gönlüme göre derken tabi ki diyete uygun kahvaltı edip gerisinde yoğurtlu kabak yiyorum. Pazartesi 93.5 kiloydum salı 92.7
Bu sabah tartılmadım yarın sabah tartılacağım.
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta birinin sadece beyazı, 1 yemek kaşığı tulum peyniri, 2-3 zeytin domates salatalık.
Bol bol su, pazartesi 1.5 saat yürüdüm dün çıkamadım bu gün de 45/50 dakika yürüyeceğim.
deme yaa, ben kilo verince eskiden kalma pantolonlari cikardim XSide diye bir pantolon var LCW sanirim. ustume oluyor ama 40 bedencanım sen Amerika daydın değil mi orada zaten her şey bizlere göre bir iki beden büyük değil mi hem yiyecekte (fastfood) hem giyecekte..bizim burda LCW nin kalıpları diğer markalara göre büyük..
Yok ikindiyi saat üçte yedim ondan sonra öğünüm yok akşam 8gibi yarım kivi yedim o da baba zoruyla hastayım diye ne buldularsa ağzıma tepiyolarMerhaba, haddim olmayarak yorumda bulunayim. Sabah hic birsey yemeyip oglen tost yemissin. Yediklerin miktar olarak az ama sagliksiz ve diyete uygun degil. Soyle ki sabahtan beri acsin sekerin dusecek, tost yiyorsun yaninda protein vb birsey yok bir anda sekerin yukselecek, insulin salgilanacak. Bu durumda vucudun yag yakma moduna giremez. Ayrica tost demissin ama beyaz ekmek mi, iki dilim mi, yarim ekmek mi, icinde ne var? Disi yagli mi kuru mu? Eger ki evde degil de disarida yediysen mecburiyetten, anlarim dicem ama onun yerine 2 bardak ayran alip icsen daha iyi sanki
Ikindi demissin ama gunun son yemegi galiba yoksa ara ondan sonra mi? Saat 5 gibi filan mi yedin? Hem pirinc pilavi hem nohut aksamustu fazla olmus sanki, birini (tercihen nohutu) yesen daha mi iyi acaba?
Sen yoksa 16-8 aralikli oruc filan mi yapiyorsun (gerci o kivi bozmus bu durumda)?Yok ikindiyi saat üçte yedim ondan sonra öğünüm yok akşam 8gibi yarım kivi yedim o da baba zoruyla hastayım diye ne buldularsa ağzıma tepiyolar
Birde merak ettigim bir konu var cok duydum ama hic denemedim, aksamlari yogurt limon ve pul biner karisimini deneyen var mi acaba ise yariyor mu ki
Yok dayanamam o kadar ama geceleri mutlaka aç yatmaya çalışıyorum o yüzden akşamları abartmamam gerekSen yoksa 16-8 aralikli oruc filan mi yapiyorsun (gerci o kivi bozmus bu durumda)?
Saat kaç orda uyku zamanımı :) yat sen sabah görürsün bizim menüleri :)Bunu ben de duydum, denemedim, cevabi merak ediyorum.
Bizim takim neredesiniz, carsamba haftaortasi, haftanin en olu gunudur oysa, herkes disarida mi yahu? Menu, spor bildiren yoksa ben yatip uyucam
Yok yaw, ben su anda amerikada degilim, bi ara oradaydim. su anda bir avrupa ulkesindeyim, saat farki cok az. erken yatmam hep bebekten :)Saat kaç orda uyku zamanımı :) yat sen sabah görürsün bizim menüleri :)
Bence yoğurdu öğünlerine ekle hem daha az yemiş olursun. akşam aç yatmak geç saatte bişeler yememek çok daha fazla Kilo verdiriyor. Ama önceden geceleri atıştırma alışkanlığın vardıysa yoğurt ye bence kendini frenlemiş olursunBirde merak ettigim bir konu var cok duydum ama hic denemedim, aksamlari yogurt limon ve pul biner karisimini deneyen var mi acaba ise yariyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?