Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet hep öyle olur zaten bi an önce gitsin dersin gitmez en güzelini yapmışsın yavaş yavaş kalıcı vermissin maşallah darısı bana da olsun insallah :))) gitsin yeter ki yerimizde saymayalim da. Bence sen koruma da da çok zorlanmazsin gibu geliyo çünkü 2 sene de hayatında çok şey degismistir zaten.

canım sen Amerika daydın değil mi orada zaten her şey bizlere göre bir iki beden büyük değil mi hem yiyecekte (fastfood) hem giyecekte..bizim burda LCW nin kalıpları diğer markalara göre büyük..

Bu kotu turkiyede boynerden almıştım o zaman bile eski modaydı sanırım 2000lerin başının ürünü.

Iyi aksamlar hanimlar,
Menum
Sabah: limonlu su
Oglen: 1 tane tost
Aksam: 1 tabak corba, mevsim salata
1.5 litre su
30 dk yuruyusum oldu butun gun disaridaydim yorulmusum eve simdi girdim halim kalmadi

Sabah
1bardak taze sıkılmış portakal suyu
1avuç kuruyemiş
1yk tulum peyniri
1orta boy domates +1yk limon suyu
1ince dilim ekmek
Ara: 1 fincan sade türk kahvesi
Ara: 1kase yoğurt +1 tk avokado yağı
İkindi:
4yk haşlanmış tavuk derisiz
3yk haşlanmış nohut
3yk pirinç Pilavı
1kase salata
Ara: yarım kivi ve 1yk Zencefil macunu
Su 2lt+

Menumu bildireyim hemen
Sabah
ılık limonlu su
2 dilim ekmek
1.5 dilim peynir
3 zeytin
2 baş taze soğan
1 lokma sucuklu yumurta
1 haşlanmış yumurta
1 çerı domates
1 ince dilim ananas
1 bardak çay

Ara
Filtre kahve
3 badem
4 fındık

Öğle
1 tabak dünden kalan kara lahana kavurmasi
2 kasık yoğurt
2 dilim ekmek

Ara
Yarım armut (kucuk)
1 bardak süt

Aksam
Tavuk sis ( 2 sis )
Bol salata
2 bardak ayran
1 dilim ekmek

2 bardak elmalı detoks cayi
3 litre su
morordek parkbyull
Spor olarak bütün gün ev supurdum dip köşe toz aldım hiç durmadim çok yoruldum. Sayilmaz belki ama iyi kalori yakmisimdir:))
300 ip atlama yapıcam şimdi ayvacicegi

Iyi aksamlar hanimlar,
Menum
Sabah: limonlu su
Oglen: 1 tane tost
Aksam: 1 tabak corba, mevsim salata
1.5 litre su
30 dk yuruyusum oldu butun gun disaridaydim yorulmusum eve simdi girdim halim kalmadi

Merhaba, haddim olmayarak yorumda bulunayim. Sabah hic birsey yemeyip oglen tost yemissin. Yediklerin miktar olarak az ama sagliksiz ve diyete uygun degil. Soyle ki sabahtan beri acsin sekerin dusecek, tost yiyorsun yaninda protein vb birsey yok bir anda sekerin yukselecek, insulin salgilanacak. Bu durumda vucudun yag yakma moduna giremez. Ayrica tost demissin ama beyaz ekmek mi, iki dilim mi, yarim ekmek mi, icinde ne var? Disi yagli mi kuru mu? Eger ki evde degil de disarida yediysen mecburiyetten, anlarim dicem ama onun yerine 2 bardak ayran alip icsen daha iyi sanki

Ikindi demissin ama gunun son yemegi galiba yoksa ara ondan sonra mi? Saat 5 gibi filan mi yedin? Hem pirinc pilavi hem nohut aksamustu fazla olmus sanki, birini (tercihen nohutu) yesen daha mi iyi acaba?

Canim evet disarida yedim sabahtan islerim vardi erken ciktim kahvalti yapamadim o yuzden tostu yedigimdede artik midem agrimaya baslamisti acliktan gozum dondu desem yeridir onu buldum onu yedim malesef

Canim onemli olan cuma sabahi uyanir uyanmaz elbisesiz tartilip, 12den once buraya bildirmen. Yoksa her gun tartilmana gerek yok, cuma ve pztesi sabahlari yeterli

Bir de tulum izmir tulum mu erzurum tulum mu, hangisi bilmiyorum ama en azindan izmir tulum cok tuzlu olur. Tarti oncesi odem yapmasin, dikkat et istersn.

Birde merak ettigim bir konu var cok duydum ama hic denemedim, aksamlari yogurt limon ve pul biner karisimini deneyen var mi acaba ise yariyor mu ki

canım sen Amerika daydın değil mi orada zaten her şey bizlere göre bir iki beden büyük değil mi hem yiyecekte (fastfood) hem giyecekte..bizim burda LCW nin kalıpları diğer markalara göre büyük..
deme yaa, ben kilo verince eskiden kalma pantolonlari cikardim XSide diye bir pantolon var LCW sanirim. ustume oluyor ama 40 beden sabah sabah moralimi bozdu kalibi farklidir demistim ama buyuk kalipsa vay halime.

Yok ikindiyi saat üçte yedim ondan sonra öğünüm yok akşam 8gibi yarım kivi yedim o da baba zoruyla hastayım diye ne buldularsa ağzıma tepiyolar

Birde merak ettigim bir konu var cok duydum ama hic denemedim, aksamlari yogurt limon ve pul biner karisimini deneyen var mi acaba ise yariyor mu ki

Bunu ben de duydum, denemedim, cevabi merak ediyorum.
Bizim takim neredesiniz, carsamba haftaortasi, haftanin en olu gunudur oysa, herkes disarida mi yahu? Menu, spor bildiren yoksa ben yatip uyucam

Bunu ben de duydum, denemedim, cevabi merak ediyorum.
Bizim takim neredesiniz, carsamba haftaortasi, haftanin en olu gunudur oysa, herkes disarida mi yahu? Menu, spor bildiren yoksa ben yatip uyucam
Saat kaç orda uyku zamanımı :) yat sen sabah görürsün bizim menüleri :)

Menü

Rutin sabah limonlu su
Kahvaltı
2 yumurta
Biraz çökelek
5 zeytin
Marul maydanoz
Salatalık yarım
1 çeri domates

Ara
yeşil çay elma ceviz

Akşam 5.15 gibi
Bamya çorbası getirdi komşum onun bamyalarını yedim
Bol salata

Su 2.5
Spor 3 mile + 6 dk eliptik :)

Aaa akşam yaprak sardım biraz onun içinden yedim bide çiğ çiğ

parkbyull ayvacicegi

Bence yoğurdu öğünlerine ekle hem daha az yemiş olursun. akşam aç yatmak geç saatte bişeler yememek çok daha fazla Kilo verdiriyor. Ama önceden geceleri atıştırma alışkanlığın vardıysa yoğurt ye bence kendini frenlemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…