- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.681
Bende amarıga deyinceYok yaw, ben su anda amerikada degilim, bi ara oradaydim. su anda bir avrupa ulkesindeyim, saat farki cok az. erken yatmam hep bebekten :)
Canım hayrolsun noldu neyin varmorordek kaptanim zor bir hafya geçiriyorum önümüzdeki hafta cuma ya kadar izne ayrilmam mümkün mü.. misafir dışında başka sıkıntılarım var keyfim yok çok kötüyüm her şey üst üste geldi olursa sevinirim valla
Hoşgeldiniz, tabiki katılabilirsiniz. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim diye buraya yazmaniz yeterli.Ben de katıla bilir miyim bu takıma
başlangıç 76.3 hedef 65
Menü bildireyim hemen:
Sabah: 1 kase (35gr) yulaf gevreği, 1 bardak süt, 5 badem
Öğle: Ton balığı ( 150gr balık, 2 yk mayonez, limon, karabiber, kereviz sapı,tuz), yagsiz tuzsuz salata
Aksam: 1 tavuk bacak, 1 tutam roka
Su: 1 litre
Spor: 3 mil leslie, 10129 adım karda tempolu yürüyüş
Çiğ pirinci nasıl yedin ya katir kutur?Menü
Rutin sabah limonlu su
Kahvaltı
2 yumurta
Biraz çökelek
5 zeytin
Marul maydanoz
Salatalık yarım
1 çeri domates
Ara
yeşil çay elma ceviz
Akşam 5.15 gibi
Bamya çorbası getirdi komşum onun bamyalarını yedim
Bol salata
Su 2.5
Spor 3 mile + 6 dk eliptik :)
Aaa akşam yaprak sardım biraz onun içinden yedim bide çiğ çiğ
parkbyull ayvacicegi
Ben de tahmin ettim bu kadar görünmeyince, umarım çok ciddi birşey yoktur. Canını çok sıkmamaya çalış, her dert elbet geçer.morordek kaptanim zor bir hafya geçiriyorum önümüzdeki hafta cuma ya kadar izne ayrilmam mümkün mü.. misafir dışında başka sıkıntılarım var keyfim yok çok kötüyüm her şey üst üste geldi olursa sevinirim valla
Çok Güzel spor, yine bu hafta sporda birinciliğe doğru koşuyorsunBugünkü menümmorordek parkbyull
Sabah
Ara
- Az patatesli yumurta (çocuklardan artan)
- Peynir
- 4 zeytin
- 1 dilim ekmek
Akşam
- 1 portakal
- 1 avuç yer fıstığı
- Sütlü neskafe
2, 5 lt su
- 3 kaşık yulaf kepeği
- Yarım bardak süt
- 1 kaşık kuru üzüm
- Yarım muz
- Tarçın
50 dk bölgesel egzersiz
30 dk tempolu yürüyüşayvacicegi
HosgeldinBen de katıla bilir miyim bu takıma
başlangıç 76.3 hedef 65
Hosgeldin
Gunaydin herkese
Dun gece tatli krizim tuttugunlerdir vardida dun artik baya kotu dum yani cisss im var hem de gece
Esim ise giderken bende kalktim simdi, uykusuzum gece de uyuyamadim ama olsun kendime ceza verdimve gune erken basliyorum simdi guzeeeelce limonlu suyumu icip guzel bir kahvalti yapip sonrada sporumu yapicam. Sonrada doktora gidecegim.
Herkese guzel bir gun diliyorum
Çok çiğ sayılmaz biraz sıcak suyla ıslattım :) birde bol soğan sarımsaklı ve kısırlık bulgurda ekledimm ne olmuş olabilir banaÇiğ pirinci nasıl yedin ya katir kutur?
Güzel menü, spor
Bana bir detoks bugüne özel makul bir menü yardımcı olun :)Gunaydin herkese,
Vee perşembe geldiii. Gelsin detokslar, dusuk karbonhidratlı menüler.
Valla ben çok bilmem burada biri kabak detoksu yazmıştı N Nurumcan94 da ayran detoksu demişti..Bana bir detoks bugüne özel makul bir menü yardımcı olun :)
Limonlu suyumu bir içeyim ben..Valla ben çok bilmem burada biri kabak detoksu yazmıştı N Nurumcan94 da ayran detoksu demişti..
Ben de kabak detoksu yapayım diyorum.Bana bir detoks bugüne özel makul bir menü yardımcı olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?