Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek kaptanim zor bir hafya geçiriyorum önümüzdeki hafta cuma ya kadar izne ayrilmam mümkün mü.. misafir dışında başka sıkıntılarım var keyfim yok çok kötüyüm her şey üst üste geldi olursa sevinirim valla

Bugünkü menüm morordek parkbyull
Sabah
  • Az patatesli yumurta (çocuklardan artan)
  • Peynir
  • 4 zeytin
  • 1 dilim ekmek
Ara
  • 1 portakal
  • 1 avuç yer fıstığı
  • Sütlü neskafe
Akşam
  • 3 kaşık yulaf kepeği
  • Yarım bardak süt
  • 1 kaşık kuru üzüm
  • Yarım muz
  • Tarçın
2, 5 lt su
50 dk bölgesel egzersiz
30 dk tempolu yürüyüş ayvacicegi

parkbyull

Çiğ pirinci nasıl yedin ya katir kutur?

Güzel menü, spor

Ben de tahmin ettim bu kadar görünmeyince, umarım çok ciddi birşey yoktur. Canını çok sıkmamaya çalış, her dert elbet geçer.

Çok Güzel spor, yine bu hafta sporda birinciliğe doğru koşuyorsun
Menü de gayet güzel görünüyor :)

Hmavidag gördüm seni mesajları beğenmişsin. Paylaşım bekliyorum senden. Bu hafta biraz motivasyon düşüklüğü mü var? Dukan sonrası bıkkınlık mi oldu yoksa? Istersen listeye/kurallara bağlı değil de serbest diyete geç. Yani abur/cubur/paketli gıda/un/şeker/ dışında dengeli beslenme. O şekilde işin psikolojisi daha rahat olur.

Ben de katıla bilir miyim bu takıma
başlangıç 76.3 hedef 65
Hosgeldin
Gunaydin herkese
Dun gece tatli krizim tuttu gunlerdir vardida dun artik baya kotu dum yani cisss im var hem de gece
Esim ise giderken bende kalktim simdi, uykusuzum gece de uyuyamadim ama olsun kendime ceza verdimve gune erken basliyorum simdi guzeeeelce limonlu suyumu icip guzel bir kahvalti yapip sonrada sporumu yapicam. Sonrada doktora gidecegim.
Herkese guzel bir gun diliyorum

Son düzenleme:

Aah ah, sana dün yazmıştım yediklerin çok az diye. Açlık da tatlı krizini yükseltmiştir. Dün gündüz meyve yiyebilirmissin. Canın tatlı istediğinde ara öğün olarak taze/kuru meyve yanında yogurt/kavrulmamış fındık fıstık badem ceviz yersen gece gece de kacamak yapma ihtimalin azalır. Ama olsun, daha yolun basindasin yavaş yavaş asermelerde tatlı krizlerinde ne yapman gerektiğini öğreneceksin.

Bana bir detoks bugüne özel makul bir menü yardımcı olun :)
Ben de kabak detoksu yapayım diyorum.
Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin normal kahvaltını yapıyorsun. Öğle ve akşam yoğurtlu kabak yiyorsun canım. Tuz kullanmamaya çalışıyoruz. Aslında en az 3 gün yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…