Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Coook haklisin ve onu bunu bilmem sabah kahvaltisini atlamamak lazim

Kabak yok maalesef başka ne olabilir canım :)

O degil kasdettigim yemeklerinde sivi agirlikli yani corba ayran mesela aklima gelen varsa kereviz corbasi icine cesitli sebzeler koyabilirsin mesela
Ah sebze bulsam koyacağımda hiç kereviz yemedim hayatımda birde gaz yapmayacak şeyler lazım bana. Bu filtre hariç neler olabilir bir bakayım ben :)

Günaydın herkese
akşamdan suyun içine limon attım 400ml suya 2 dilim limon içecem şimdi
Harikasın, aramıza hosgeldin tekrar :) Cuma tartı günü, o nedenle perşembe ekstra dikkat ediyoruz ama senin daha ilk günün, çok zorlamasan da olur. Yarın bildirim yapmayı unutma yeter

Bir de erken kalkmak ve spor yapmak aslında ceza değil bedenin için birer ödül bence, bir de böyle düşün

Gerçekten spor hele ki kilo verince endorfin salgilattigindan kendini çok iyi hissetmeni sağlıyor. Bebek ve eşimin yoğun işleri nedeniyle fazla zaman yaratamıyorum yoksa gözüm hep sporda.

Son düzenleme:
Bana bir detoks bugüne özel makul bir menü yardımcı olun :)
Sen en iyisi düşük karbonhidrat yap. Sınavdan onceki gece calismak gibi oldu bu, ayaküstü fazla arastirmadan bilmedigin bi detoks a girme bence.

Ben kahvaltida 2 haşlanmış yumurta, 2kasik çökelek ve bol roka yedim. Gunun kalaninda ızgara tavuk salata ve yoğurt yerim diye düşünüyorum.

Yımrtamı yiyeyim yine düşünmekten kahvaltı yapmadım daha
Maydanoz yiyeyim çökelek zeytin marul yumurtamıda acı biberliyim oh mis

Ben 35 yaşındayîm 2 kızım var ankarada yaşıyorum ve öğretmenim.
Aslında 77.3 ile pazar günü basladım diyete bugün 75.9.
1.4 kg verdim bile
MaşaAllah bende Karatay yapmak istiyorum :)çok güzel vermişsiniz daha önce yaptınızmı karatay boyunuz kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…