- 22 Ağustos 2014
- 75
- 132
- 93
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.701
Coook haklisin ve onu bunu bilmem sabah kahvaltisini atlamamak lazimAah ah, sana dün yazmıştım yediklerin çok az diye. Açlık da tatlı krizini yükseltmiştir. Dün gündüz meyve yiyebilirmissin. Canın tatlı istediğinde ara öğün olarak taze/kuru meyve yanında yogurt/kavrulmamış fındık fıstık badem ceviz yersen gece gece de kacamak yapma ihtimalin azalır. Ama olsun, daha yolun basindasin yavaş yavaş asermelerde tatlı krizlerinde ne yapman gerektiğini öğreneceksin.
Kabak yok maalesef başka ne olabilir canım :)Ben de kabak detoksu yapayım diyorum.
Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin normal kahvaltını yapıyorsun. Öğle ve akşam yoğurtlu kabak yiyorsun canım. Tuz kullanmamaya çalışıyoruz. Aslında en az 3 gün yapmak gerekiyor
Sivi agirlikli beslensen bugun?Kabak yok maalesef başka ne olabilir canım :)
Nasıl yani zaten 2.5 3 lt su içiyorumSivi agirlikli beslensen bugun?
O degil kasdettigim yemeklerinde sivi agirlikli yani corba ayran mesela aklima gelen varsa kereviz corbasi icine cesitli sebzeler koyabilirsin meselaNasıl yani zaten 2.5 3 lt su içiyorumbaşka ne içeyim :)
Ah sebze bulsam koyacağımda hiç kereviz yemedim hayatımda birde gaz yapmayacak şeyler lazım bana. Bu filtre hariç neler olabilir bir bakayım ben :)O degil kasdettigim yemeklerinde sivi agirlikli yani corba ayran mesela aklima gelen varsa kereviz corbasi icine cesitli sebzeler koyabilirsin mesela
Hoşgeldin :) kendini tanıtırmısın bize :)Günaydın herkese
akşamdan suyun içine limon attım 400ml suya 2 dilim limon içecem şimdi
Harikasın, aramıza hosgeldin tekrar :) Cuma tartı günü, o nedenle perşembe ekstra dikkat ediyoruz ama senin daha ilk günün, çok zorlamasan da olur. Yarın bildirim yapmayı unutma yeterGünaydın herkese
akşamdan suyun içine limon attım 400ml suya 2 dilim limon içecem şimdi
Hosgeldin
Gunaydin herkese
Dun gece tatli krizim tuttugunlerdir vardida dun artik baya kotu dum yani cisss im var hem de gece
Esim ise giderken bende kalktim simdi, uykusuzum gece de uyuyamadim ama olsun kendime ceza verdimve gune erken basliyorum simdi guzeeeelce limonlu suyumu icip guzel bir kahvalti yapip sonrada sporumu yapicam. Sonrada doktora gidecegim.
Herkese guzel bir gun diliyorum
Sen en iyisi düşük karbonhidrat yap. Sınavdan onceki gece calismak gibi oldu bu, ayaküstü fazla arastirmadan bilmedigin bi detoks a girme bence.Bana bir detoks bugüne özel makul bir menü yardımcı olun :)
Yımrtamı yiyeyim yine düşünmekten kahvaltı yapmadım dahaSen en iyisi düşük karbonhidrat yap. Sınavdan onceki gece calismak gibi oldu bu, ayaküstü fazla arastirmadan bilmedigin bi detoks a girme bence.
Ben kahvaltida 2 haşlanmış yumurta, 2kasik çökelek ve bol roka yedim. Gunun kalaninda ızgara tavuk salata ve yoğurt yerim diye düşünüyorum.
MaşaAllah bende Karatay yapmak istiyorum :)çok güzel vermişsiniz daha önce yaptınızmı karatay boyunuz kaç?Ben 35 yaşındayîm 2 kızım var ankarada yaşıyorum ve öğretmenim.
Aslında 77.3 ile pazar günü basladım diyete bugün 75.9.
1.4 kg verdim bile
Bunca spor artı diyet yapıyorum yine de tartıda güzel eksiler göremiyorum ya neden böyle oluyo.Çok Güzel spor, yine bu hafta sporda birinciliğe doğru koşuyorsun
Menü de gayet güzel görünüyor :)
Ayran detoksu var geçenlerde biri yapıyordu. Nohut bulgur filan koyuluyordu ayranın içine tam hatırlayamadım. Ama internette ayran detoksu diye gir çıkarKabak yok maalesef başka ne olabilir canım :)
Hoşgeldin canımşartları okudum kabul ettim
Ayran detoksu tek gecerimmmKabak yok maalesef başka ne olabilir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?