Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah 1 yumurta 1 kk peynir ve çay. bunları bile zor yedim. çocuklar grip olmuş.benim de canım birşey yemek istemiyor.:84:

ii haftasonları kızlar
nasılsınız
oo maşş. takım süper
atçeken tbrkler arkadaşım..

ben nasılılm acaip yorgunum dün tem vardı nakavt oldum
tem.ği sanki kadın değilde ben yaptım.
dünki menüm
sabah 1 kep li tost
öğlen 1 pors. kuru fasulye
4 5 kaşık kısır
akşam yemedim birşey saat 10 gibimeyve ..

bu günde sabah 2 dlim yum. kepekli ekmek
arkasından balkonda türk kahvesi keyfi..

işte bu kadar bu günü tatil ilan ettim kendime
bolbol dinlenicem.
a e olun...

banucan cım çok teşekkür ederim menün çk güzel canım bunu söylemek belkide bana düşmez ama kaptanımız sana bi msj yazmıştı yanlış anlamadıysam sayfa 3036 yı bi oku istersen arkadaşımmmmmmm

çok teşekkürler arkadaşım

kızlarr ben bişi yaptım

kilo vermediğim gibi bide üstüne aldım

göbekliyim şişkoyum
pişmanım

pinup arkadaşım, merak etme yalnız değilsin ki. ben de göbekliyim, şişkoyum ben de senelerdir sorumsuz bi şekilde beslendiğime pişmanım ama önemli olan farkındalık kazanmak. biz burda bulunuyosak bu farkındalığı kazanmışız demektir. birbirimize destek ve örnek olucaz ve sağlıklı bi şekilde en uygun zamanlamayla fazla kilolarımızdan kurtulucaz. bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bize düşen şu arkadaşlar, daha önümde aylar var yada vermem gereken 15 kilom var gibi şeylere takılırsak sabır gücümüz buna yetmez. Bize düşen şu anımıza bakmak, bırakın siz önümüzdeki 6 ayı yada 10 kiloyu. Siz bugüne bakın, bugün dengeli beslendiniz mi? hareket ettiniz mi? suyunuzu içtiniz mi? o zaman sorun yok, sadece zamanın geçmesini ve o incecik ve SAĞLIKLI bedene kavuşmayı bekleyeceksiniz.

Geçmiş olsun Ferihancım, en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.

Fırsat varken yazayım menümü

Sabah: 1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, kahvaltılık sos, çay.

Ara: 1 mandalina

Öğle: 1 küçük kase tarçınlı yoğurt

Umarım akşamı da mümkün olduğu kafar hafif atlatırım. Bu arada pek su içemiyorum

Akşama kadar 1 litre bari içmeye çalışıcam. Herkese kolay gelsin, temizliğe devam a dostlar. :87:

slmlar sevgili takımım
yoktum gelemedim kaçgündür.şükür şimdi evimdeyim bayram tatili için geldim.kilo bildiriminde bulunamadım tüm takım arkadaşlarımdan ve takyoncumdan özür diliyorum.geçen hafta tam manasıyla yoğun ve koşuşturma doluydu.diyet yapamadım.zaten girip ne yediğimi yazamayışımdan farketmişsinizdir.
takımımızın 3.lüğünü kutluyorum:)
atcekencim seni çok çok çok tebrik ederim.inşallah devamı gelir=))
buralardayım yine yazarım
kucak dolusu sevgilerimle...

slm kızlar herkese bugünki menümü yazayım
sabah:kepekli ekmek arasında çok küçük salam tost 1br çy
öğle:yrm porsiyon pırasa yemeği2 kaşık yoğurt
ara.yeşil çay 1 saat tempolu yürüyüş 100 mekik
akşam:henüz yemedim ama sebze çorbasıyla geçiştireceği

kızlar herkes nerdeeeee

iyi akşamlar kızlar. sabah menümü yazdıktan sonra tekrar fırsat bulup giremedim. bugün çok sevdiğim komşumun taşınma telaşı vardı. bende onlara takıldım. öğlen meyveler çaylar ile ayaküstü geçiştirdim. çok yoruldum:83:akşamda tavada kalkan balığı ve bol salata yedimçocuklarda grip biryandan da onlarla uğraştım:94: anlayacağınız benim için çok yorucu bir gündü kızlar

İyi akşamlar herkese :80:

Herkes hala temizlik telaşında mı? bi ara verin arkadaşlar bi yüzünüzü görelim

canım maalesef ben daha temizliğe başlayamadım. gerçi bu bayramda ankara ya annemlere gideceğim. fazla bir şey yapmayacağım

Bu günkü menüm;
Sabah: 1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği , 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, kahvaltılık sos, çay.
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 küçük kase tarçınlı yoğurt
Ara: 1 porsiyon meyve
akşam: 1 kase çorba, fırında balık, salata.

Ne yazık ki spor yapamıyorum, çünkü evde yapılacak çok iş var temizlik olarak. Bayramda yürüyüş yaparak sporu telafi etmeye çalışıcam.

shelly cim maşallah menünde çok güzel azminde çok iyi inşallah bayramdan sonrada seni birinci görürüz arkadaşım bravo....
senacım listen çok güzel amman bayrama dikkat et canım annene kanma sakın çıtır olmayı hayal et üzerine dar gelen kıyafetlerini düşün pes etme sakın :)))
kızlar birinci takım olarak (ve şahsen )üçüncülüğünüzü,atçekenin birinciliğini kutlarız.işallah çabucacık kalan kilolarınızı da veririsiniz
canım teşekkür ederiz inşallah canım bi an önce verelim valla kiloları :)
zalimicim sağol hayatım valla senin tüyoya ihtiyacın yok maşallah çok güzel veriyorsun asıl sen bize tüyo ver maşallah nazar değirmeyim şimdi sana bayram geliyo malum :)))) tatlılar çikolatalar derken şahsen bayağı bir savaş verecem onlara karşı galip olurum inşallah :)
canım bireysellerde iki haftadır kazanıyoruz
maşallah dimi senacım inşallah devamı da gelecektir inanıyorum
canım teşekkür ederim cuma zayıflama yarışması üyeleri paylaşım alanına mı yazcam şimdi yazsam olurmu bide orda beni karşılayan arkadaş olcak mı yoksa direk yazıyım mı
canım kusura bakma akşam kayınvalideme gittim orda kaldım sabah ta okula gittim şimdi geldim eve ama sağolsun kızlar yardımcı olmuş yazmışsın tebrikler canım....
oh maşallah listen süper valla

amonram keşke içmeseydin kolayı midene de iyi gelmez asitli çünki haricinde çok kalori biliyosun ((
shelly cim inşallah canım katkılarını bekliyoruz inşallah haftayada senii birinci görürüz canım
iyi geceler kızlar,

kardeş takımınızdan bir selam vereyim dedim. bu arada atceken 1. olmuşsun tebrik ederim. takımınız birincilikleri topluyor maşallah.
hoşgeldin canım inşallah kardeş kardeş alırız birincilikleri :)))

bi önceki etapda da ben 1. oldum ayaklarım yere basmıyodu valla
2 haftadır etap 1. bizden
3 leriz inşallah
inşallah canım
tamamen katılıyorum canım destekliyorumda istedikten sonra başaramayacığımız hiçbirşey yok sen yeteerki azmini ve inancını kaybetme
geçmiş olsun ferihancım kendine iyi bak arkadaşım
adcım hoşgeldin canımmmm sevgilerimi saygılarımı sunuyorum güzel arkadaşım teşekkür ederiz
sabah 1 yumurta 1 kk peynir ve çay. bunları bile zor yedim. çocuklar grip olmuş.benim de canım birşey yemek istemiyor.:84:
onlar hasta olunca zaten canımız ne istiyoki benim kız hastalanınca vicdan azabı çekiyorum suçluluk duyuyorum inşallah hemen iyileşirle canım geçmiş olsun
shelly cim ekmeği bir dilime düşürürsen daha iyi olur bence
arescim tahmin ettim zaten canım muhakkak giremedi dedim numaramı yazdım canım igiremediğin zaman mesaj atarsın
canım listen güzel gerçekten imrendim (((

kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun

canım temizlikte bi spor sayılır merak etme :)) bu arada ekmeği bir dilime düşürürsen çok daha iyi olacak

arkadaşlar bende menümü yazayım
sabah
1 bardak şekersiz çay
yarım haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
yarım dilim ekmek
öğlen
---------
akşam
1 kase çorba
1 tabak makarna
1 dilim ekmek
arada
şekerssiz çay
su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…