- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.281
ii haftasonları kızlar
nasılsınız
oo maşş. takım süper
atçeken tbrkler arkadaşım..
ben nasılılm acaip yorgunum dün tem vardı nakavt oldum
tem.ği sanki kadın değilde ben yaptım.
dünki menüm
sabah 1 kep li tost
öğlen 1 pors. kuru fasulye
4 5 kaşık kısır
akşam yemedim birşey saat 10 gibimeyve ..
bu günde sabah 2 dlim yum. kepekli ekmek
arkasından balkonda türk kahvesi keyfi..
işte bu kadar bu günü tatil ilan ettim kendime
bolbol dinlenicem.
a e olun...
günaydın kardeşler
hepinizin iyi olmasını diliyorum. iyisiniz iyisinizdir. (inşallah)
ama ben öyle olduğunuzu düşünüyorum,
181. etap 3.lüğünüzü tebrik ederim canlar. harikasınız. 5.takıma can geldi gerçekten. yeni gelen arkadaşlarımızın payı büyük tabii. atceken canım senim ayrıca tebrik ederim. :))
neyse,gerçi pazartesi yarım gün çalışacağım,en azından bir selam çakarım sanırım. ama olurda görüşemezsek hepinize;
sevdiklerinizle beraber sağlık,mutluluk ve huzur dolu bayram dilerim.
unutmadan takımdan getirdiğim sevgileri de vereyim.
bu ferihan'a ♥
bu takyon'a ♥
bu aresozgur'e ♥
bu atceken2005'e ♥(bireysel birincimize)
bu esw' ye [="red"]♥[/COLOR]
bu shelly' e ♥
bu ebrehe' ye ♥
bu begümd'ye ♥
bu banucan4' e ♥
bu amonra'ya ♥
bu adigenisse' ye ♥
bu senanaz' a ♥
neyse canlar ben kaçıyorum şimdilik. hepinizi öpüyorum iyi tatiller. iyi bayramlar.
kızlarr ben bişi yaptım
kilo vermediğim gibi bide üstüne aldım
göbekliyim şişkoyum
pişmanım
günaydın canım takımcığım nasılsınız ben bugün iyi hissetmiyorum kendimi tansiyonum düşük yada yüksek hangisi bilmiyorum başım çok ağrıyor ve midem bulanıyor ağır bişey yemedim ama niye böyle oldum bilmiyorum . havalardan galiba sabah çok zor uyandım işede geç kaldım neyseki bugün öğlene kadar ama yinede saatler gözümde büyüyor okuyabilirsem geçmişi okuyacağım çıkmadan tekrara yazabilirsem yazarım hepinizi çok öpüyorum .
İyi akşamlar herkese :80:
Herkes hala temizlik telaşında mı? bi ara verin arkadaşlar bi yüzünüzü görelim
canım maalesef ben daha temizliğe başlayamadım. gerçi bu bayramda ankara ya annemlere gideceğim. fazla bir şey yapmayacağım
shelly cim maşallah menünde çok güzel azminde çok iyi inşallah bayramdan sonrada seni birinci görürüz arkadaşım bravo....Ben de menümü yazayım;
bir bardak yeşil çay.
Sabah: 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, domates, 3 zeytin, 1 yumurta, çay
Öğle: 5 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata
şimdilik memnunum (sabahki ekmeğin miktarı dışında) umarım günü böyle tamamlarım bozmadan. bayram benim için hiç bi şekilde taviz vermeye sebebiyet vermeyecek!!! ara öğünleri atlamamaya özen göstericem, yediklerimin türünü her ne kadar çok fazla kontrol edemesem de miktarını kontrol etmek benim elimde. bi sonraki bildirimde en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum :82:
senacım listen çok güzel amman bayrama dikkat et canım annene kanma sakın çıtır olmayı hayal et üzerine dar gelen kıyafetlerini düşün pes etme sakın :)))canım takımıma iyi akşamlar diliyorum.bugün fazla nete giremedim.çok yoğundum. bugün sabah kepekli ekmek arasında domates ve kaşarlı 1 adet tost yedim. suyumu ve yeşil çayımı ihmal etmedim. kahvaltıdan sonra yürüyüşümü yaptım. bugün de benim için tempolu bir gündü.ama bu durumdan şikayetçi değilim. öğlen fırında tavuk yanında bulgur pilavı yedim. büyük bir bardak da ayran içtim akşama eve gittiğimde sadece salata yiyeceğim. çünkü halaa kendimi acıkmış hissetmiyorum. akşamları kesinlikle ağzıma ekmek almıyorum. bu durumda beni çok mutlu ediyor. kg veren arkadaşları da gönülden kutluyorum. kg vermeyenleride unutmayalım tabii ki bayram da ipin ucu kaçar mı kaçmaz mı onu pek tahmin edemiyorum. çünkü annem mutfak konusunda çok başarılı. onun yaptığı yemeklere tatlılara dayanabilirmiyimm:26:bilemiyorum. çünkü bayram da tatlılar meşhur biz türk milletinin. yaşayıp görmek lazım tekrar herkesi yani kg vereni vermeyeni öpüyorum kızlar
canım teşekkür ederiz inşallah canım bi an önce verelim valla kiloları :)kızlar birinci takım olarak (ve şahsen )üçüncülüğünüzü,atçekenin birinciliğini kutlarız.işallah çabucacık kalan kilolarınızı da veririsiniz
zalimicim sağol hayatım valla senin tüyoya ihtiyacın yok maşallah çok güzel veriyorsun asıl sen bize tüyo ver maşallah nazar değirmeyim şimdi sana bayram geliyo malum :)))) tatlılar çikolatalar derken şahsen bayağı bir savaş verecem onlara karşı galip olurum inşallah :)181.ETAP TAKIM DERECEYE GİREN TAKIMLAR
BİRİNCİ
7.TAKIM(1,04%):81:
İKİNCİ
8.TAKIM(0,73):81:
ÜÇÜNCÜ
5.TAKIM(0,68):81:
181.ETAP DERECEYE GİREN BİREYSELLER
BİRİNCİ
atceken2005 ( 4,2% )5.TAKIM:81:
İKİNCİ
rana.able( 3.39% )7.TAKIM:81:
nightwinglover ( 3,39% ) 8.TAKIM:81:
ÜÇÜNCÜSÜ
merıspek( 2.44% )1.TAKIMtebriklr kızlar başarılarınızın devamını dilerim tüyolarıda paylaşıma eklersiniz artık:81:
maşallah dimi senacım inşallah devamı da gelecektir inanıyorumcanım bireysellerde iki haftadır kazanıyoruz
canım kusura bakma akşam kayınvalideme gittim orda kaldım sabah ta okula gittim şimdi geldim eve ama sağolsun kızlar yardımcı olmuş yazmışsın tebrikler canım....canım teşekkür ederim cuma zayıflama yarışması üyeleri paylaşım alanına mı yazcam şimdi yazsam olurmu bide orda beni karşılayan arkadaş olcak mı yoksa direk yazıyım mı
oh maşallah listen süper vallakızlar bugünki menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmek yrm yumurta(haşlanmış)2 zeytin şekersiz çy
ara:1br yeşilçay yrm saat tempolu yürüyüş
öğle:4 kaşık tavuklu pilav yrm porsiyon salata
ara:1 elma 3 lt yakın su içtim bu arada
akşam:ıspanak yemeği 5 kaşık 2 k yoğurt hemen arkasından 1 saat tempolu yürüyüş 100 mekik
ara.yeşil çay ve 1 mandalinayla bu günü tamamlamış oluyorum kızlar
amonram keşke içmeseydin kolayı midene de iyi gelmez asitli çünki haricinde çok kalori biliyosunbenim bugünkü menüm
sabah yarım simit ve küçük parça beyaz peynir
öğlen miğde yanmasından bişey yiyemedim
1 yeşil elma sadece 1 de soda
akşamda tavuk yedim göğüs ızgara ve salata
yanında malesef içim hararet yapınca 1 bardak da kola içtim
shelly cim inşallah canım katkılarını bekliyoruz inşallah haftayada senii birinci görürüz canımMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle atceken cim tebrik ederim, darısı bizim başımıza
Takımımı da tebrik ediyorum yine dereceye girmişizumarım bundan sonraki cumalarda benim daha çok katkım olur derecelerimize
Aman arkadaşlar, bayram seyran diye sakın kendinizi bırakmayın bayram dönüşü yine dereceye giricez buna inanalım sadece
Akşam menüm: 1 kase çorba, 4 tane köfte, salata
ara 1 küçük mandalina
şimdi sütlü nescafe içiyorum
hoşgeldin canım inşallah kardeş kardeş alırız birincilikleri :)))iyi geceler kızlar,
kardeş takımınızdan bir selam vereyim dedim. bu arada atceken 1. olmuşsun tebrik ederim.takımınız birincilikleri topluyor maşallah.
inşallah canım
bi önceki etapda da ben 1. oldum ayaklarım yere basmıyodu valla
2 haftadır etap 1. bizden
3 leriz inşallah
tamamen katılıyorum canım destekliyorumda istedikten sonra başaramayacığımız hiçbirşey yok sen yeteerki azmini ve inancını kaybetmecanım ya bayramda salmak falan yok aslaben pek bi azimliyim, inatçıyım, 3 bayram birden gelse 9 değil 19 gün tatil olsa tutar bunu lehime çeviririm. bayramda daha bi hırslanıcam çünkü biton insan görüyoruz eş dost tanıdık vs, bi bakıyosun herkes dal gibi incecik, giyinmiş süslenmiş yakıştırmış. bi de kendime bakıyorum neye elimi atsam dar, pot duruyo olmuyo. yakışmıyo ben de kendimi güzel hissedemiyorum, kendimi sevmek istiyorum artık. ama yapıcam ya burda bunu başaranlar varsa benim başarmamam için hiçbi sebep yok, hastalık vs dışında tabii. Her zaman destek bekliyorum tabii ki
geçmiş olsun ferihancım kendine iyi bak arkadaşımgünaydın canım takımcığım nasılsınız ben bugün iyi hissetmiyorum kendimi tansiyonum düşük yada yüksek hangisi bilmiyorum başım çok ağrıyor ve midem bulanıyor ağır bişey yemedim ama niye böyle oldum bilmiyorum . havalardan galiba sabah çok zor uyandım işede geç kaldım neyseki bugün öğlene kadar ama yinede saatler gözümde büyüyor okuyabilirsem geçmişi okuyacağım çıkmadan tekrara yazabilirsem yazarım hepinizi çok öpüyorum .
adcım hoşgeldin canımmmm sevgilerimi saygılarımı sunuyorum güzel arkadaşım teşekkür ederizgünaydın kardeşler
hepinizin iyi olmasını diliyorum. iyisiniz iyisinizdir. (inşallah)
ama ben öyle olduğunuzu düşünüyorum,
181. etap 3.lüğünüzü tebrik ederim canlar. harikasınız. 5.takıma can geldi gerçekten. yeni gelen arkadaşlarımızın payı büyük tabii. atceken canım senim ayrıca tebrik ederim. :))
neyse,gerçi pazartesi yarım gün çalışacağım,en azından bir selam çakarım sanırım. ama olurda görüşemezsek hepinize;
sevdiklerinizle beraber sağlık,mutluluk ve huzur dolu bayram dilerim.
unutmadan takımdan getirdiğim sevgileri de vereyim.
bu ferihan'a ♥
bu takyon'a ♥
bu aresozgur'e ♥
bu atceken2005'e ♥(bireysel birincimize)
bu esw' ye ♥
bu shelly' e ♥
bu ebrehe' ye ♥
bu begümd'ye ♥
bu banucan4' e ♥
bu amonra'ya ♥
bu adigenisse' ye ♥
bu senanaz' a ♥
neyse canlar ben kaçıyorum şimdilik. hepinizi öpüyorum iyi tatiller. iyi bayramlar.
onlar hasta olunca zaten canımız ne istiyoki benim kız hastalanınca vicdan azabı çekiyorum suçluluk duyuyorum inşallah hemen iyileşirle canım geçmiş olsunsabah 1 yumurta 1 kk peynir ve çay. bunları bile zor yedim. çocuklar grip olmuş.benim de canım birşey yemek istemiyor.:84:
shelly cim ekmeği bir dilime düşürürsen daha iyi olur benceFırsat varken yazayım menümü
Sabah: 1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, kahvaltılık sos, çay.
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 küçük kase tarçınlı yoğurt
Umarım akşamı da mümkün olduğu kafar hafif atlatırım. Bu arada pek su içemiyorum
Akşama kadar 1 litre bari içmeye çalışıcam. Herkese kolay gelsin, temizliğe devam a dostlar. :87:
arescim tahmin ettim zaten canım muhakkak giremedi dedim numaramı yazdım canım igiremediğin zaman mesaj atarsınslmlar sevgili takımım
yoktum gelemedim kaçgündür.şükür şimdi evimdeyim bayram tatili için geldim.kilo bildiriminde bulunamadım tüm takım arkadaşlarımdan ve takyoncumdan özür diliyorum.geçen hafta tam manasıyla yoğun ve koşuşturma doluydu.diyet yapamadım.zaten girip ne yediğimi yazamayışımdan farketmişsinizdir.
takımımızın 3.lüğünü kutluyorum:)
atcekencim seni çok çok çok tebrik ederim.inşallah devamı gelir=))
buralardayım yine yazarım
kucak dolusu sevgilerimle...
canım listen güzel gerçekten imrendimslm kızlar herkese bugünki menümü yazayım
sabah:kepekli ekmek arasında çok küçük salam tost 1br çy
öğle:yrm porsiyon pırasa yemeği2 kaşık yoğurt
ara.yeşil çay 1 saat tempolu yürüyüş 100 mekik
akşam:henüz yemedim ama sebze çorbasıyla geçiştireceği
kızlar herkes nerdeeeee
kolay gelsin canım Allah yardımcın olsuniyi akşamlar kızlar. sabah menümü yazdıktan sonra tekrar fırsat bulup giremedim. bugün çok sevdiğim komşumun taşınma telaşı vardı. bende onlara takıldım. öğlen meyveler çaylar ile ayaküstü geçiştirdim. çok yoruldum:83:akşamda tavada kalkan balığı ve bol salata yedimçocuklarda grip biryandan da onlarla uğraştım:94: anlayacağınız benim için çok yorucu bir gündü kızlar
Bu günkü menüm;
Sabah: 1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, kahvaltılık sos, çay.
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 küçük kase tarçınlı yoğurt
Ara: 1 porsiyon meyve
akşam: 1 kase çorba, fırında balık, salata.
Ne yazık ki spor yapamıyorum, çünkü evde yapılacak çok iş var temizlik olarak. Bayramda yürüyüş yaparak sporu telafi etmeye çalışıcam.
takyon hoşgeldin geçmişi mi okuyosun? bugün ben vardım hep burda admin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?